Masallah size Allah nazardan saklasin : )Selam kızlar; kontrolümüz vardı bugün kızımı gördüm. 1500gr 38 cm olmuş. Doktorum bu dönemde başı aşağıda olur demişti öyle de çıktı. Bu normalmiş yani. Normal doğum şeklini alırmış. Ortalama 1 hafta önden gidiyor dedi. Boyum uzun olduğu için normal doğum kolay olur dedi, ve şu an ki gidişata göre normal doğum yapacaksın gibi görünüyor dedi. Kızımın suyu, boyu, kilosu herşey normal. Çok şükür, 13 eylül'de gidicem tekrar ve 19'unda da 32. haftayı dolduruyorum izne çıkıyorum :))))))
Ayy tatlim sen cok tatlisin yaaKızlar 25+0 oldum bugun, simdi ben 6ayı bitirdim 7. Ayda mıyım? :) erken dogum riskim başladı mı? Ayın 5nde bi seyehat yapacam, 4 saatlik yol ve trenle gidicegim.. trende başıma birşey gelmez degil mi? Dogum falan.
MasallahSelam kızlar; kontrolümüz vardı bugün kızımı gördüm. 1500gr 38 cm olmuş. Doktorum bu dönemde başı aşağıda olur demişti öyle de çıktı. Bu normalmiş yani. Normal doğum şeklini alırmış. Ortalama 1 hafta önden gidiyor dedi. Boyum uzun olduğu için normal doğum kolay olur dedi, ve şu an ki gidişata göre normal doğum yapacaksın gibi görünüyor dedi. Kızımın suyu, boyu, kilosu herşey normal. Çok şükür, 13 eylül'de gidicem tekrar ve 19'unda da 32. haftayı dolduruyorum izne çıkıyorum :))))))
Canim Resmen sok Oldumo kadar kötü oldum ki sinirimden ağlucaktım zor tuttum kendimiama bidaha beklesinler kabul edetim ben onları bide utanmadan dolaba koy yaptıklarını diyolar terbiyesiz insanlar
canım aynısı bana oldu ama benim sağ tarafımda oldu sanki böyle bıçak saplıyorlarmış gibi
canım inan dinlenmeye çalışıyorum fakat çok sıkılıyorum ağır ağır evde işleniyorum ama eğer bu sancı doğum sancısıysa çok kuvvetli bir ağrıymış onu anladımgeçmiş olsun canım kendinize dikkat edin erken doğum filan olmasın dinlenmeye çalışın yormayın kendinizi
canım yalancı kasılma nedir? erken doğum belirtisi midir ki yoksa normal midir?yalancı kasılmaların başlamış dkjat et canım kendine benim ilk hamileliğimde de hiç olmadı nst de çıkardı sancı 80 -100 lerde ebe soruyodu hissetmiyon mu diye ben hiç hissetmezdim ağrı eşiğim yüksek galiba inşallah bunda da olmazzz korkarım ben rrken doğutom diye...
canım sol bacağımı oynatamadım sadece bağırabildim sanki etimden et kopuyordu ama o anda bebeğimin hareketlerini de hissettim karnımın sağına ve soluna vuruyordu anne ben burdayım dermişçesinecanım aynısı bana oldu ama benim sağ tarafımda oldu sanki böyle bıçak saplıyorlarmış gibi
bana da oluyo arada :Scanım aynısı bana oldu ama benim sağ tarafımda oldu sanki böyle bıçak saplıyorlarmış gibi
Ayy tatlim sen cok tatlisin yaaTrende Allah korusun Niye dogurasin bi Aksilik gorurse dr un yolculuk yapma der zaten ama sanmiyorum Bende 3 Hafta once 9 saatlik yol yaptim Simdi geri donucem Molalarda yuruyorum sismiyo ayaklarim
erken doğum süreci her hamile için 7.aya grince mi başlyo?bu durum hepmz içn geçerli mi?Bilemiyorum, korku saldi icimi,erken dogum korkusu.. bugunde esyalari hazrlayip dogum cantami yapacam
Masallah size Allah nazardan saklasin : )
Darisi bizim basimiza insallah biz de goruruz 1500 gr ulastigi gunleri
MasallahBizimde kontrol cuma Gunu bakalim benimm prensese tätil yaramis mi
maşallah prensese bakalım benim de pazartesi kontrolüm var 32. haftam bitiyor çalışabilir raporu alıcam ama okullar açılınca 15 eylül gibi ayrılıcam muhtemelen trafik çok oluyor araba kullanmak zor geliyo bana artık.. inşallah banada normal doğum yaparsın der doktorum..Selam kızlar; kontrolümüz vardı bugün kızımı gördüm. 1500gr 38 cm olmuş. Doktorum bu dönemde başı aşağıda olur demişti öyle de çıktı. Bu normalmiş yani. Normal doğum şeklini alırmış. Ortalama 1 hafta önden gidiyor dedi. Boyum uzun olduğu için normal doğum kolay olur dedi, ve şu an ki gidişata göre normal doğum yapacaksın gibi görünüyor dedi. Kızımın suyu, boyu, kilosu herşey normal. Çok şükür, 13 eylül'de gidicem tekrar ve 19'unda da 32. haftayı dolduruyorum izne çıkıyorum :))))))
erken doğum süreci her hamile için 7.aya grince mi başlyo?bu durum hepmz içn geçerli mi?
bna göre doktr hamilenn durumuna bakp ona göre erken doğm riskni tasyp tasımadğnı söylemz miii
maşallah prensese bakalım benim de pazartesi kontrolüm var 32. haftam bitiyor çalışabilir raporu alıcam ama okullar açılınca 15 eylül gibi ayrılıcam muhtemelen trafik çok oluyor araba kullanmak zor geliyo bana artık.. inşallah banada normal doğum yaparsın der doktorum..
Bence de kabul etme bu ne saygisizlik hamile kadina bu kadar zahmet ettirip gelmemekGünaydın kızlarr yada tünaydın mı demeliyim dünden beri giremedim sormayın valla çook sinirliyim demiştim ya cuma günü komşular gelcek diye bebişimi başkasına bırakıp hasta hasta dip köşe temizlik yaptım ikramlıklar hazırladım oturduk bekliyoz gelen giden yok haber getiren kadına gittim evde yok bi üste sorayım beraber gelceklerdi dedim çıktım anammm bide ne duyayım hanımların misafiri gelmiş denize gitmişker erteleyelim hep beraber gideriz demişler ve bana haber vermeyi unutmuşlar kan beynime sıçradı ben birsürü hazırlık yaptım abla dedim onları dolaba koy bozulmaz hafta içi gelcez biz sana demesin mi hııı tamam defim döndüm geri çooook beklerler o zamanda ben kabul etmicem kilodan bahsetmissiniz 29 haftalığım 6 kilo aldım yaptıklarımın hepsini kendim yiyorum rekor benimdir kuzlar bu gidşle 15-20 alırım
aa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederimmGebelikte 4 hafta 3 gün bir ay sayiliyor tubiş
anladm cnm.bi an tedirgin oldum kızlr konuyu konusuncaDoktorlar bunu söylüyor canım, mesela benim doktorum bugün söyledi. Erken doğum riskin görünmüyor dedi. Sen merak etme. Kişiden kişiye değişir mutlaka ama, mesela bende henüz ne sancı ne kasılma var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?