2014 Kasım Anneleri

Masallah size Allah nazardan saklasin : )
Darisi bizim basimiza insallah biz de goruruz 1500 gr ulastigi gunleri

Kızlar 25+0 oldum bugun, simdi ben 6ayı bitirdim 7. Ayda mıyım? :) erken dogum riskim başladı mı? Ayın 5nde bi seyehat yapacam, 4 saatlik yol ve trenle gidicegim.. trende başıma birşey gelmez degil mi? Dogum falan.
Ayy tatlim sen cok tatlisin yaa Trende Allah korusun Niye dogurasin bi Aksilik gorurse dr un yolculuk yapma der zaten ama sanmiyorum Bende 3 Hafta once 9 saatlik yol yaptim Simdi geri donucem Molalarda yuruyorum sismiyo ayaklarim

Masallah Bizimde kontrol cuma Gunu bakalim benimm prensese tätil yaramis mi

o kadar kötü oldum ki sinirimden ağlucaktım zor tuttum kendimi ama bidaha beklesinler kabul edetim ben onları bide utanmadan dolaba koy yaptıklarını diyolar terbiyesiz insanlar
Canim Resmen sok Oldum Bende almazdim gelmek istediklerinde

geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin erken doğum filan olmasın dinlenmeye çalışın yormayın kendinizi
canım inan dinlenmeye çalışıyorum fakat çok sıkılıyorum ağır ağır evde işleniyorum ama eğer bu sancı doğum sancısıysa çok kuvvetli bir ağrıymış onu anladım
canım yalancı kasılma nedir? erken doğum belirtisi midir ki yoksa normal midir?
canım aynısı bana oldu ama benim sağ tarafımda oldu sanki böyle bıçak saplıyorlarmış gibi
canım sol bacağımı oynatamadım sadece bağırabildim sanki etimden et kopuyordu ama o anda bebeğimin hareketlerini de hissettim karnımın sağına ve soluna vuruyordu anne ben burdayım dermişçesine

Ayy tatlim sen cok tatlisin yaa Trende Allah korusun Niye dogurasin bi Aksilik gorurse dr un yolculuk yapma der zaten ama sanmiyorum Bende 3 Hafta once 9 saatlik yol yaptim Simdi geri donucem Molalarda yuruyorum sismiyo ayaklarim

Bilemiyorum, korku saldi icimi,erken dogum korkusu.. bugunde esyalari hazrlayip dogum cantami yapacam

Bilemiyorum, korku saldi icimi,erken dogum korkusu.. bugunde esyalari hazrlayip dogum cantami yapacam
erken doğum süreci her hamile için 7.aya grince mi başlyo?bu durum hepmz içn geçerli mi?
bna göre doktr hamilenn durumuna bakp ona göre erken doğm riskni tasyp tasımadğnı söylemz miii

Masallah size Allah nazardan saklasin : )
Darisi bizim basimiza insallah biz de goruruz 1500 gr ulastigi gunleri

Amin canım inşallah, zaman su gibi akıp gidiyor gerçekten. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.

Masallah Bizimde kontrol cuma Gunu bakalim benimm prensese tätil yaramis mi

Yaramıştır yaramıştır :)Valla ultrason için hazırlanırken 1100-1200 gr olmuştur dedi doktorum, eşim oradan 1500 gr olmuştur dedi. Bir baktık ki sahiden 1500 gr eşim de "ben demiştim" demez mi? Güldük hep beraber. Sevindiğim nokta ise, normal doğum için herşeyin yolunda gittiği. İnşallah hep böyle gider de, normal doğum yapabilirim.

maşallah prensese bakalım benim de pazartesi kontrolüm var 32. haftam bitiyor çalışabilir raporu alıcam ama okullar açılınca 15 eylül gibi ayrılıcam muhtemelen trafik çok oluyor araba kullanmak zor geliyo bana artık.. inşallah banada normal doğum yaparsın der doktorum..

erken doğum süreci her hamile için 7.aya grince mi başlyo?bu durum hepmz içn geçerli mi?
bna göre doktr hamilenn durumuna bakp ona göre erken doğm riskni tasyp tasımadğnı söylemz miii

Doktorlar bunu söylüyor canım, mesela benim doktorum bugün söyledi. Erken doğum riskin görünmüyor dedi. Sen merak etme. Kişiden kişiye değişir mutlaka ama, mesela bende henüz ne sancı ne kasılma var.

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz sizde. Ben ayrılıcam hemen izne, çünkü yorgunluk gerçekten çok etkiliyor.Ama tabi herkesin şartları farklı, o bakımdan herkes kendine uygun tarihleri belirleyecektir.

Bence de kabul etme bu ne saygisizlik hamile kadina bu kadar zahmet ettirip gelmemek

Yazılanları okudum,foto koyanlar pek tatlisiniz.misafirlere acayip gıcık oldum,sakın alma canim.nokta:))

Doktorlar bunu söylüyor canım, mesela benim doktorum bugün söyledi. Erken doğum riskin görünmüyor dedi. Sen merak etme. Kişiden kişiye değişir mutlaka ama, mesela bende henüz ne sancı ne kasılma var.
anladm cnm.bi an tedirgin oldum kızlr konuyu konusunca

Ben bir aydir ne misafir kabul ediyorum nede kimseye gidiyorum nazim geçiyorsa yakin arkadasima giderim. Böyle anlayissiz insanlardan uzak durmak gerek. 4 aylik hamile arkadasim var gündüz aramiyorum bile uyuyodur malum o aşamada uyandirmayayim. Kalın davranana ince davranmayin üzülen siz olursunuz

ayşenur bulamadım seni alıntı yapamadım. misafir işne çok sinirlendim hay Allahım ya ne futursuz insanlar var uzakta değil benim dibimdede var tabide. alma sakın evine kabul etme yumşak görünce saldırıyolar hemen yazık sana ya üzüldüm temizliğini ikramlığını yapmış bide kapı kapı soruyo yazık yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…