canım ben öğretmenim hesabın doğru bende ilk başta alacağım kurbana kadar çalışıp kurbandan sonra izne ayrılacağım dönemi kapatacağım ve 2.dönemde ücretsiz izin
bende diyorum benmi yanlış hesapladım ya işte rapor işide sıkıntı her doktor vermiyo ben napıcamı şaşırdım ah bu devlet 2 aylık bebelere acımadan anasından ayırıyor
Ya valla bende uzuldum yazik bide gidip sormus. Heryerde var bu tiplerden. Benim yuzum de yumusaktir onceden cok ezilirdim ama simdi yavrum soz konusu panter olurum vallatugba20t: 36609630 .!.:ayşenur bulamadım seni alıntı yapamadım. misafir işne çok sinirlendim hay Allahım ya ne futursuz insanlar var uzakta değil benim dibimdede var tabide.alma sakın evine kabul etme yumşak görünce saldırıyolar hemen yazık sana ya üzüldüm temizliğini ikramlığını yapmış bide kapı kapı soruyo yazık yaa....
pantere bak sen pantereYa valla bende uzuldum yazik bide gidip sormus. Heryerde var bu tiplerden. Benim yuzum de yumusaktir onceden cok ezilirdim ama simdi yavrum soz konusu panter olurum valla
Bende ikinci doneme ücretsiz düşünüyorum keşke annem yakin olsa da baksaben ücretsiz izne ayrılmayacağım , umarım başlayabilirim. annem yanımda ona güveniyorum açıkçası
Selam kızlar; kontrolümüz vardı bugün kızımı gördüm. 1500gr 38 cm olmuş. Doktorum bu dönemde başı aşağıda olur demişti öyle de çıktı. Bu normalmiş yani. Normal doğum şeklini alırmış. Ortalama 1 hafta önden gidiyor dedi. Boyum uzun olduğu için normal doğum kolay olur dedi, ve şu an ki gidişata göre normal doğum yapacaksın gibi görünüyor dedi. Kızımın suyu, boyu, kilosu herşey normal. Çok şükür, 13 eylül'de gidicem tekrar ve 19'unda da 32. haftayı dolduruyorum izne çıkıyorum :))))))
Bende ikinci doneme ücretsiz düşünüyorum keşke annem yakin olsa da baksa
Bu da benim kızım ve ben. 9 kilo aldık şu ana kadar.
erken doğum süreci her hamile için 7.aya grince mi başlyo?bu durum hepmz içn geçerli mi?
bna göre doktr hamilenn durumuna bakp ona göre erken doğm riskni tasyp tasımadğnı söylemz miii
Ya iki gündür banada oluyor sağ tarafa gene... önemli birşey mi ki?
canım inan dinlenmeye çalışıyorum fakat çok sıkılıyorum ağır ağır evde işleniyorum ama eğer bu sancı doğum sancısıysa çok kuvvetli bir ağrıymış onu anladım
canım yalancı kasılma nedir? erken doğum belirtisi midir ki yoksa normal midir?
canım sol bacağımı oynatamadım sadece bağırabildim sanki etimden et kopuyordu ama o anda bebeğimin hareketlerini de hissettim karnımın sağına ve soluna vuruyordu anne ben burdayım dermişçesine
bana da oluyo arada :S
maşşAllah sanaBu da benim kızım ve ben. 9 kilo aldık şu ana kadar.
125ml lik cok kucuk sirin bisey. Walla loyadan ben de bi takim begendim kirmizi ve moru vardi sabahlikli dantelli falan. O anda karar verip alamadim ama simdi sen yazinca bi alasim geldi walla. Dedigin gibi hastanede cok terlio insan hastaneye en az 2 takim goturmek lazim.
120 lik boyutu var zaten.. Sectigin biberon plastik ama cam degil.. Cam alacaksan eger o yuzden yazayim dedim125lik değidegil20 lik buldum ben onlardan alcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?