2014 Kasım Anneleri

canım ben öğretmenim hesabın doğru bende ilk başta alacağım kurbana kadar çalışıp kurbandan sonra izne ayrılacağım dönemi kapatacağım ve 2.dönemde ücretsiz izin

ben ücretsiz izne ayrılmayacağım , umarım başlayabilirim. annem yanımda ona güveniyorum açıkçası

bende diyorum benmi yanlış hesapladım ya işte rapor işide sıkıntı her doktor vermiyo ben napıcamı şaşırdım ah bu devlet 2 aylık bebelere acımadan anasından ayırıyor

ben yanlıış hesaplamışım devletin yaptığı acımasızlık. bi de laf çıkartılay 6 ay doğum izni diye. şimdi çevremdekiler iznin 6 ay değil mi diyorlar daha da sinir oluyorum, keşke 6 ay olsaaa

Ya valla bende uzuldum yazik bide gidip sormus. Heryerde var bu tiplerden. Benim yuzum de yumusaktir onceden cok ezilirdim ama simdi yavrum soz konusu panter olurum valla

kızlar pozisyon değiştirdiğinizde kasık ağrınız geçiyor veya hafifliyor ise korkmayın o büyüme gerilme ağrısıdır..
ama geçmiyorsa hiç bir şekilde ve sizi iki büklüm ediyosa sancı olabilir..

Merhaba güller yazdıklarınızı okudum Allah muhabbetimizi arttırsın hepinizi çokcanave Rabbime emanet ediyorum eşiniz ve yavrularınızla birlikte

öncelikle maşallah diyorum size bir şey soracağım sana ben de hep normal doğum istiyorum ama kendi doktorum ve bir başka doktor 15 ekimden sonra belli olur dediler. benim de canım sıkıldı açıkçası. daha önceden anlaşılmaz mı , doktorlar bilemez mi, yoksa sezaryane mi yönlendirecekler

"narinnazenin, post: 36609817, member: 550874"]haklsıısn cnmbakan olmayınca mecbur kalıyor insan[/QUOTE]

Buarada ismin hep dikkatimi çekiyor narin mi nazenin mi? Eğer kizim olsaydi ismini ya nazenin yada eylül koyacaktim çok hoşuma giden bir isim Nazenin

erken doğum süreci her hamile için 7.aya grince mi başlyo?bu durum hepmz içn geçerli mi?
bna göre doktr hamilenn durumuna bakp ona göre erken doğm riskni tasyp tasımadğnı söylemz miii

Benimde bi fikrim olmadigi için sordum zaten. Internette, 24 haftada basladigi yaziyor.. :)

Ya iki gündür banada oluyor sağ tarafa gene... önemli birşey mi ki?

bana da oluyo arada :S

Kızlar bende sebebini bilmiyorum umarım kötü birşey değildir

125lik değilde 120 lik buldum ben onlardan alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…