120 lik boyutu var zaten.. Sectigin biberon plastik ama cam degil.. Cam alacaksan eger o yuzden yazayim dedim
MaşallahBu da biz =)
120 imis pardon125lik değilde 120 lik buldum ben onlardan alcam :)
Maşallah
Doktora sorsak mi kiKızlar bende sebebini bilmiyorum umarım kötü birşey değildir
Canim daha ne olsun sem baska ne almayi düşünüyorsun ki ben başka bişey almayi dusunmuyorumAz önce alınacaklar listesne bakaym bi dedm.
şmdye kadr sadece yeni doğan kyafet takımlrı,zıbınlar külotlar,çorap,batikler penye battnye havlu bornoz ilk adım ayakkabsı,alt açma minderi,kundakları ve banyo küvet filesi dşında bşey almamışm.ördüklerimi saymyorm biile.
kendm için 1gecelik 1 pjama.dha yapılacak çokkkkk iş,alınacak çokkk şey vr
Canım benim randevum cuma günü unutmazsam sorucam ben inşallahDoktora sorsak mi ki
Kızlar hazır e-bebekte avent ürünlerinde 3 al 2 öde varken şu ürünleri alcam ne diyosunuz??
Canim bana da haber verirsen sevinirim baya korkuttu beniCanım benim randevum cuma günü unutmazsam sorucam ben inşallah
Aynen canım haber veririm tabii sormayı unutmazsamCanim bana da haber verirsen sevinirim baya korkuttu beni
Tek tarafli olusu enteresan di
öncelikle maşallah diyorum sizebir şey soracağım sana ben de hep normal doğum istiyorum ama kendi doktorum ve bir başka doktor 15 ekimden sonra belli olur dediler. benim de canım sıkıldı açıkçası. daha önceden anlaşılmaz mı , doktorlar bilemez mi, yoksa sezaryane mi yönlendirecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?