2014 Kasım Anneleri

merhaba bayanlar bugun kontrolum vrdı kızımın kilosu 1200 grammış büyüyo sıpam suyu filan iyiymiş normal dogum olabilir mi diye sordum o son ay belli olur dedi hastane ucretlerini de sordum hasta kayıta normal tekli oda:450 2 kişilik oda:400 sezeryan 2 gece kalınıyormuş gece başı tekli oda:500 2 kişilik oda:450 kızlar

Az önce alınacaklar listesne bakaym bi dedm.
şmdye kadr sadece yeni doğan kyafet takımlrı,zıbınlar külotlar,çorap,batikler penye battnye havlu bornoz ilk adım ayakkabsı,alt açma minderi,kundakları ve banyo küvet filesi dşında bşey almamışm.ördüklerimi saymyorm biile.
kendm için 1gecelik 1 pjama.dha yapılacak çokkkkk iş,alınacak çokkk şey vr

Ca
Canim daha ne olsun sem baska ne almayi düşünüyorsun ki ben başka bişey almayi dusunmuyorum

Canım merhaba, ben hiç normal yada sezaryen diye şartlamadım kendimi doktorum sadece bana ilk zamanlarda 130 kilo hastamı normal doğuma aldım, hiç bir şey imkansız değildir demişti. Normal doğum taraftarı olduğunu biliyorum o yüzden. Bu gün bana sordu önce "normal doğum düşür müsün?" diye. Ben hangisi hayırlı olacaksa dedim. Bebek normal doğum için hazırlanıyor, dönmüş dedi. Boyun uzun, rahim kanalın da uzun rahat rahat normal yapabilirsin şu an görünen bu dedi. Mümkünse tabi ki isterim. Hem kendi hemde bebeğim için hangisi sağlıklı olacaksa onu isterim. Ama hiç bir zamanda sezaryen asla istemem demedim. Sanırım sancıları bekleyeceğim. Sonrasında bir problem çıkarsa sezaryen olabilir.

herkese iyi akşamlar, sabahtan doktordaydım, öğleden sonra da oğluşuma bi şeyler aldım. Hala beşiğe karar veremiyorum. Baby tech den alan var mı? Aklım biraz ona kaydı. Bu arada düşmeyen şekerim yüzünden insüline başlıyorum artık. Şu an dozu az ama umarım artması gerekmez. Onun dışında bebeğim iyiyymiş, bu beni çok mutlu etti.

GözünOTE="Eileithyia, post: 36612286, member: 67031"]Selam bacılar, ben son iş günümü tamamladım. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum. 2 gün toparlicam evi sonra hoopppp annemin yanına, yer içer yüzerim. Ohh[/QUOTE]
Gözün aydın canım habersiz bırakma bizleri Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…