2014 Kasım Anneleri

Kızlar bir konuda çok stres yaptım ve çok üzüldüm yaklaşık iki saattirde ağlıyorum bir haftadır nerdeyse çok az olan ağrım sanırım yaşadığım stresten olacak öyle bir arttıki çok korkmaya başladım kan gelmedi çok şükür ama kasık ağrılarım felaket arttı bacaklarıma bile iğne batar gibi oluyor rahme sanki yumruk atılmış gibi hissettim az önce sürekli bir ağrı var inş geçer bu normal mi böyle birşey yaşayan oldumu acaba ,stres gerçektende bu kadar etkiliyor mu bebeği lütfen biri fikrini söylesin çok moralim bozuldu

Canim öncelikle sakin ol bikaç gün önce ne kadar üzüldüm ve ağladım anlatamam.cok kötü şansım oldu hakkaten ama onca üzüntüye bebeğim bana teselli oldu rahatlama çalıştım. Ortam değiştirdim. Dışarı çıktım biraz derken sakinlestim

Bende de S3 var o yüzden yükledim ama mektubu yükledim diğer resimi atamadim
Bunları sakladın öyle mi :))
Ben ilk gebeliğimde saklıyodum,, bebeğimi kaybedince hepsini kaldırıp attım ( çok üzülüyordum
Gördükçe canım yanıyodu.. Ama yarın bebişime albüm alıcaz günlük tutmaya başlayacağım :) çok
Heyecanlıyım... :))

Bu arada k.validemler taaaa Amasya'da sarma yolluyolat:)canım çekerse diye

İnan canm.zaten içimdeki bebeğim sayesinde her konuda daha dirençli olmaya çalışıyorum.onun için Kızmam gereken yerde susuyorum ,onun için sabrediyorum onun için hep gülüyorum.sadece bugün oldu böle bir olay ağrılarım bile çok azdı iki saattir hiç geçmiyor demekki gerçektende stres kötü etkiliyor çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.eşim sürekli diyor doktora gidelim çok kötüysen ya da ilaç vereyim vs diye ama ben bebeğim için her ne kadar zararlı olmadığını bilsemde ilaç içmekistemiyorum

Son düzenleme:

Evet canım stres etkiliyor maalesef, psikolojik de oluyor biraz belki hâlâ tutunmayla ilgili sıkıntısı da olabilir bebeğinin..
Uzan dinlrn, çok yorma kendini ve bi dr.a görün için rahat eder enazından

Kızlar pembe akıntı geldi korkuyorum çok umarım birsey olmaz bebeğime ayaklarımi uzattım yatıyorum dua edin lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım stres etkiliyor maalesef, psikolojik de oluyor biraz belki hâlâ tutunmayla ilgili sıkıntısı da olabilir bebeğinin..
Uzan dinlrn, çok yorma kendini ve bi dr.a görün için rahat eder enazından
bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım .ama şöylede birşey var bu zamana kadar hep herşey çok güzeldi yani moralimi hep yerinde tuttum o nedenle ağrımda çok az oluyordu.ne zamanki bu derece bir üzüntü stres başladı o zaman oldu bu ağrı.şuan biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ağrım azda olsa hafifledi ama yinede devam ediyor sokulmalar gece devam ederse doktora görüncem sanırım

Kızlar pembe akıntı geldi korkuyorum çok umarım birsey olmaz bebeğime ayaklarımi uzattım yatıyorum dua edin lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Galiba bu haftalarda sıkça duyacağız bunu geçmiş olsun canım, ayaklarını yüksek bi yere uzatıp dinlen. Ve dr.unu ara bence,, progestan önerir belki kanama olunca illaki veriyolar. Çok sıkma kendini hem vak pembe sonuçra,,, kırmızı gelirse tehlikeli demektir.. Dinlen kalkma fazla

Kızlar oğluma benim aşırı sancı ve kanamam oldu.ama çok şükür sağlıkla doğdu. Lütfen hemen üzülmeyin stres yapmayın. Onlar Rabbine emanet once

Madem dr.a görünme imkanın var geceyi bekleme canım, rahatlatsın hem
Bişeyler bul kendine uğraş bul, kafan dağılır enazından. Benimde bugün karnım gur gur susmadı hiç

Kızlar mektup ise yaradi:)eşim bakalım alican inşallah dedi

Son düzenleme:

Canim benim git Dr. A için rahatlasin inşallah. Üzme lütfen kendini

Madem dr.a görünme imkanın var geceyi bekleme canım, rahatlatsın hem
Bişeyler bul kendine uğraş bul, kafan dağılır enazından. Benimde bugün karnım gur gur susmadı hiç

Gaz mi vardı. Ay beni de öldürdü bu gaz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…