Maşallah canım Rabbim sonunu da Hayır eylesin inşallah. H.geldinnnnn
Kızlar bir konuda çok stres yaptım ve çok üzüldüm yaklaşık iki saattirde ağlıyorum bir haftadır nerdeyse çok az olan ağrım sanırım yaşadığım stresten olacak öyle bir arttıki çok korkmaya başladımkan gelmedi çok şükür ama kasık ağrılarım felaket arttı bacaklarıma bile iğne batar gibi oluyor rahme sanki yumruk atılmış gibi hissettim az önce sürekli bir ağrı var inş geçer bu normal mi böyle birşey yaşayan oldumu acaba ,stres gerçektende bu kadar etkiliyor mu bebeği lütfen biri fikrini söylesin çok moralim bozuldu
Bunları sakladın öyle mi :))Bende de S3 var o yüzden yükledim ama mektubu yükledim diğer resimi atamadim
Canim öncelikle sakin ol bikaç gün önce ne kadar üzüldüm ve ağladım anlatamam.cok kötü şansım oldu hakkaten ama onca üzüntüye bebeğim bana teselli oldu rahatlama çalıştım. Ortam değiştirdim. Dışarı çıktım biraz derken sakinlestim
Kızlar bir konuda çok stres yaptım ve çok üzüldüm yaklaşık iki saattirde ağlıyorum bir haftadır nerdeyse çok az olan ağrım sanırım yaşadığım stresten olacak öyle bir arttıki çok korkmaya başladımkan gelmedi çok şükür ama kasık ağrılarım felaket arttı bacaklarıma bile iğne batar gibi oluyor rahme sanki yumruk atılmış gibi hissettim az önce sürekli bir ağrı var inş geçer bu normal mi böyle birşey yaşayan oldumu acaba ,stres gerçektende bu kadar etkiliyor mu bebeği lütfen biri fikrini söylesin çok moralim bozuldu
Benim sağolsun annem yapıyo ne istesem :) eşimin taraf pek sevmez düşünmez beni :) zaten sadece annemler biliyor daha kimselere anlatmadık. Şu 3 ayımız dolsun ondan sonra :)Bu arada k.validemler taaaa Amasya'da sarma yolluyolat:)canım çekerse diye
bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım .ama şöylede birşey var bu zamana kadar hep herşey çok güzeldi yani moralimi hep yerinde tuttum o nedenle ağrımda çok az oluyordu.ne zamanki bu derece bir üzüntü stres başladı o zaman oldu bu ağrı.şuan biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ağrım azda olsa hafifledi ama yinede devam ediyor sokulmalar gece devam ederse doktora görüncem sanırımEvet canım stres etkiliyor maalesef, psikolojik de oluyor birazbelki hâlâ tutunmayla ilgili sıkıntısı da olabilir bebeğinin..
Uzan dinlrn, çok yorma kendini ve bi dr.a görün için rahat eder enazından
Galiba bu haftalarda sıkça duyacağız bunuKızlar pembe akıntı geldi korkuyorum çok umarım birsey olmaz bebeğime ayaklarımi uzattım yatıyorum dua edin lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canın asagida 4 gün ve 5 gün gecikince yaptığım testler var.ilki silik 2.testte koyu oldu
Kızlar pembe akıntı geldi korkuyorum çok umarım birsey olmaz bebeğime ayaklarımi uzattım yatıyorum dua edin lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım hoşbulduk inşallah süreçlerimizi birlikte takip ederiz artık
Rabbime şükürler olsun bugünü gösterdi
Madem dr.a görünme imkanın var geceyi bekleme canım, rahatlatsın hembu zamana kadar hiç böyle olmamıştım .ama şöylede birşey var bu zamana kadar hep herşey çok güzeldi yani moralimi hep yerinde tuttum o nedenle ağrımda çok az oluyordu.ne zamanki bu derece bir üzüntü stres başladı o zaman oldu bu ağrı.şuan biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ağrım azda olsa hafifledi ama yinede devam ediyor sokulmalar gece devam ederse doktora görüncem sanırım
bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım .ama şöylede birşey var bu zamana kadar hep herşey çok güzeldi yani moralimi hep yerinde tuttum o nedenle ağrımda çok az oluyordu.ne zamanki bu derece bir üzüntü stres başladı o zaman oldu bu ağrı.şuan biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ağrım azda olsa hafifledi ama yinede devam ediyor sokulmalar gece devam ederse doktora görüncem sanırım
Madem dr.a görünme imkanın var geceyi bekleme canım, rahatlatsın hem
Bişeyler bul kendine uğraş bul, kafan dağılır enazından. Benimde bugün karnım gur gur susmadı hiç
sağol canım hoşbulduk inşallah süreçlerimizi birlikte takip ederiz artık
Rabbime şükürler olsun bugünü gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?