- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
Çok şükür canım gözün aydın çok mu artmıştı şekerin neden düşmüyor bunu da atlatırsın inşallah[/QUOTE]QUOTE="guzidelll, post: 36612424, member: 570505"]herkese iyi akşamlar, sabahtan doktordaydım, öğleden sonra da oğluşuma bi şeyler aldım. Hala beşiğe karar veremiyorum. Baby tech den alan var mı? Aklım biraz ona kaydı. Bu arada düşmeyen şekerim yüzünden insüline başlıyorum artık. Şu an dozu az ama umarım artması gerekmez. Onun dışında bebeğim iyiyymiş, bu beni çok mutlu etti.
Gözün aydın dogum iznine mi çıktın ?Selam bacılar, ben son iş günümü tamamladım. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum. 2 gün toparlicam evi sonra hoopppp annemin yanına, yer içer yüzerim. Ohh
Diyet yaptin mi sen?herkese iyi akşamlar, sabahtan doktordaydım, öğleden sonra da oğluşuma bi şeyler aldım. Hala beşiğe karar veremiyorum. Baby tech den alan var mı? Aklım biraz ona kaydı. Bu arada düşmeyen şekerim yüzünden insüline başlıyorum artık. Şu an dozu az ama umarım artması gerekmez. Onun dışında bebeğim iyiyymiş, bu beni çok mutlu etti.
evet canım 10 gündür yapıyorum. yapmaya da devam edeceğim doğuma kadarGözün aydın dogum iznine mi çıktın ?
Diyet yaptin mi sen?
Canim en azından bir 15 gun geçsinevet canım 10 gündür yapıyorum. yapmaya da devam edeceğim doğuma kadar
Canim en azından bir 15 gun geçsin
Diyetini payladir misin benimle
Bendede çıktı yaptığım diyet ile düştü
Kizlar bana temazsiz veya kulaktan atesolcer onerir misiniz? Alsn var mi aranizda
herkese iyi akşamlar, sabahtan doktordaydım, öğleden sonra da oğluşuma bi şeyler aldım. Hala beşiğe karar veremiyorum. Baby tech den alan var mı? Aklım biraz ona kaydı. Bu arada düşmeyen şekerim yüzünden insüline başlıyorum artık. Şu an dozu az ama umarım artması gerekmez. Onun dışında bebeğim iyiyymiş, bu beni çok mutlu etti.
anneni kardeşini karıştırma bence eşinle çöz skıntıyıKızlar ya moralim çok bozukbebişe isim mevzusu her açıldığında evde bir kavga çıkıyor. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor, onun beğendiğini annem beğenmiyor. Kardeşim her isme bi kulp takıyor falan... ay fenalıklar basıyor beni bu konuyu düşündükçe...
anneni kardeşini karıştırma bence eşinle çöz skıntıyı
Benimde ayni sorun var gibiydi benim beğendiğim isime esim bi dunya yorum yapiyordu hadi birlikte bakalim diyordum bisey oluyordu bakamiyorduk enson dedim interneti ac arastir isim hala bulamadi bu sure zarfinda ben bi isim begendim soranlara onu soyledim artik kararim kendi buldugum isim esim yine begenmiyor ama yapcak bisey yok bulsaydi bu zamana kadar güzel bi isim bulursa ikinci isim olarak dusunebilirim sende kimseyi dinleme insanlar yorum yapmaya bayilir senin çocuğun buldugun isime bu olcak de gecOnunla çözüyoruz da beğendiğimiz bi isme kötü bir yorum gelince içimize sinmiyor hiç
Benimde ayni sorun var gibiydi benim beğendiğim isime esim bi dunya yorum yapiyordu hadi birlikte bakalim diyordum bisey oluyordu bakamiyorduk enson dedim interneti ac arastir isim hala bulamadi bu sure zarfinda ben bi isim begendim soranlara onu soyledim artik kararim kendi buldugum isim esim yine begenmiyor ama yapcak bisey yok bulsaydi bu zamana kadar güzel bi isim bulursa ikinci isim olarak dusunebilirim sende kimseyi dinleme insanlar yorum yapmaya bayilir senin çocuğun buldugun isime bu olcak de gec
Cnm merhaba,kaç çıkıyordu sabah şekerin ?benimde cuma günü kontrolum ara sıra saptırıyor ama genelde düzenli gibi.tabi benim ölçüm aletimde baya yüksek ölçüyormuş iyi ki denemişim sağlık ocağında alınan kanla.şimdi farklı marka aldım o normal şükür.ama banada insüline başlayabiliriz demişti doktorum.arkadaşımda kullandı gebeliğinde şimdi bebişi 10aylık ve hiç bir sorunları yok şekerden yana
Bende oyle düşünüyordum ama kac aydir ses cikmadi bende artik kararimi verdim hatta dusundugum isimi soylemeden once yine sordum bana giciklik olsun diye mahmut dedi uyuz etti beni. bende kapi susumuzu bile hazirladim :) hic hosnut degilim dedi bu durumdan vallahi 50 defa isim dusun dedim dusunmedin dedim ben bu isimi istiyorum ikinci bir isim guzel bisey olursa koyariz dedim :)Ya sonuçta onun da bebeği onun da içine sinen bir isim olsun istiyorum tabi ki... ama en doğrusu kimseden isim konusunda fikir almamak. Hatta doğuma kadar kimseyle konuşmayacağım bu konuyu, en temizi bu...
evet etkiliyor illa insanı bak bizim isim sayfamız var orada oylamaya aç beğendiğin isimleri biraz fikir verir sanaOnunla çözüyoruz da beğendiğimiz bi isme kötü bir yorum gelince içimize sinmiyor hiç
iyi demişsinİyi geceler kizlar, Alışveriş yaptik, gecelik ve pijema hala alamadim, her yerde yazlik var, kizima ufak tefek seyler aldim, kendime de 2 tane atlet, 1 tane sutyen , gögüs pedi aldik.. haftaya bakacam gecelige artik.. :) ayrica bebeme tulum aldim, iç zibin takimi aldim, hastane de o gydiriliomus galiba içten..
Pudra, göbek bakım seti, corap aldik.. aklma gelenler bnlar :) haftaya kaynanam ckacakmis, bana tlfda hava atio musade et bizde alalim, bu saate kadar bekledi. Tövbe estagfurullah, bende senin aldklarni begnmezsem dedimdegstirirsn diyor. Battaniye, hastane cikisi,aagiz mendili , citcitli vs alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?