2014 Kasım Anneleri

QUOTE="guzidelll, post: 36612424, member: 570505"]herkese iyi akşamlar, sabahtan doktordaydım, öğleden sonra da oğluşuma bi şeyler aldım. Hala beşiğe karar veremiyorum. Baby tech den alan var mı? Aklım biraz ona kaydı. Bu arada düşmeyen şekerim yüzünden insüline başlıyorum artık. Şu an dozu az ama umarım artması gerekmez. Onun dışında bebeğim iyiyymiş, bu beni çok mutlu etti.[/QUOTE]
Çok şükür canım gözün aydın çok mu artmıştı şekerin neden düşmüyor bunu da atlatırsın inşallah

Çok şükür canım gözün aydın çok mu artmıştı şekerin neden düşmüyor bunu da atlatırsın inşallah[/QUOTE]
şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı zaten. 10 gündür diyet yapıyordum. diyete ve yürüyüşe rağmen sabah tokluk şekerim malesef düşmedi. o yüzden insüline başlıyoruz.

Selam bacılar, ben son iş günümü tamamladım. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum. 2 gün toparlicam evi sonra hoopppp annemin yanına, yer içer yüzerim. Ohh
Gözün aydın dogum iznine mi çıktın ?

Diyet yaptin mi sen?

Kizlar bana temazsiz veya kulaktan atesolcer onerir misiniz? Alsn var mi aranizda

Canim en azından bir 15 gun geçsin
Diyetini payladir misin benimle
Bendede çıktı yaptığım diyet ile düştü

1800 kalorilik benimki. Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2dilim beyaz beynir, 5 zeytin, 3 ceviz içi istediğin kadar yeşillik, 3ince dilim ekmek(75gr) açık şekersiz çay
öğle: 1küçük kase çorba, 4 köfte kadar et türü, yeşil salata,3ince dilim ekmek, 1kase yoğurt
Akşam:1küçük kase çorba, 12kaşık sebze yemeği, yeşil salata,3ince dilim ekmek, 1kase yoğurt
Ekmek yerine 6kaşık kepekli makarna falan da koyabiliyorum.
Ara öğünlerde de meyve, fındık ve kabak çekirdeği var.
öğle ve akşam da diyet benim de işime yaradı da sabah kahvaltı sonrası yürüyüşe rağmen düşmedi. Senin yaptığın diyet çok farklı mı benimkinden

Kızlar ya moralim çok bozuk bebişe isim mevzusu her açıldığında evde bir kavga çıkıyor. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor, onun beğendiğini annem beğenmiyor. Kardeşim her isme bi kulp takıyor falan... ay fenalıklar basıyor beni bu konuyu düşündükçe...

Cnm merhaba,kaç çıkıyordu sabah şekerin ?benimde cuma günü kontrolum ara sıra saptırıyor ama genelde düzenli gibi.tabi benim ölçüm aletimde baya yüksek ölçüyormuş iyi ki denemişim sağlık ocağında alınan kanla.şimdi farklı marka aldım o normal şükür.ama banada insüline başlayabiliriz demişti doktorum.arkadaşımda kullandı gebeliğinde şimdi bebişi 10aylık ve hiç bir sorunları yok şekerden yana

anneni kardeşini karıştırma bence eşinle çöz skıntıyı

Onunla çözüyoruz da beğendiğimiz bi isme kötü bir yorum gelince içimize sinmiyor hiç
Benimde ayni sorun var gibiydi benim beğendiğim isime esim bi dunya yorum yapiyordu hadi birlikte bakalim diyordum bisey oluyordu bakamiyorduk enson dedim interneti ac arastir isim hala bulamadi bu sure zarfinda ben bi isim begendim soranlara onu soyledim artik kararim kendi buldugum isim esim yine begenmiyor ama yapcak bisey yok bulsaydi bu zamana kadar güzel bi isim bulursa ikinci isim olarak dusunebilirim sende kimseyi dinleme insanlar yorum yapmaya bayilir senin çocuğun buldugun isime bu olcak de gec

Ya sonuçta onun da bebeği onun da içine sinen bir isim olsun istiyorum tabi ki... ama en doğrusu kimseden isim konusunda fikir almamak. Hatta doğuma kadar kimseyle konuşmayacağım bu konuyu, en temizi bu...

sabah tokluk 150 (156, 158) üstü çıkıyordu, 1 saat tokluk 140 altı olması lazım dedi. Benim de 10 günün 5 günü normal ama bir inip bir çıkıyo sebep de yok, soruyorlar farklı bir şey mi yedin, sstres falan var mı. Hiç bir sebep yokken oynak olması değerlerin böyle sonuçlandırdı. öğle ve akşamda sorun yok şükür. düşük dozla sadece sabah başlayacağız 3 gün sonra bi telefonla bilgilendireceğim. Artık ona göre de bakılır bi çaresine. İnşallah senin için gerek kalmaz, arkadaşın gibi bizim de sorunumuz olmaz canım ya..

İyi geceler kizlar, Alışveriş yaptik, gecelik ve pijema hala alamadim, her yerde yazlik var, kizima ufak tefek seyler aldim, kendime de 2 tane atlet, 1 tane sutyen , gögüs pedi aldik.. haftaya bakacam gecelige artik.. :) ayrica bebeme tulum aldim, iç zibin takimi aldim, hastane de o gydiriliomus galiba içten..
Pudra, göbek bakım seti, corap aldik.. aklma gelenler bnlar :) haftaya kaynanam ckacakmis, bana tlfda hava atio musade et bizde alalim, bu saate kadar bekledi. Tövbe estagfurullah, bende senin aldklarni begnmezsem dedim degstirirsn diyor. Battaniye, hastane cikisi,aagiz mendili , citcitli vs alacak.

Ya sonuçta onun da bebeği onun da içine sinen bir isim olsun istiyorum tabi ki... ama en doğrusu kimseden isim konusunda fikir almamak. Hatta doğuma kadar kimseyle konuşmayacağım bu konuyu, en temizi bu...
Bende oyle düşünüyordum ama kac aydir ses cikmadi bende artik kararimi verdim hatta dusundugum isimi soylemeden once yine sordum bana giciklik olsun diye mahmut dedi uyuz etti beni. bende kapi susumuzu bile hazirladim :) hic hosnut degilim dedi bu durumdan vallahi 50 defa isim dusun dedim dusunmedin dedim ben bu isimi istiyorum ikinci bir isim guzel bisey olursa koyariz dedim :)

iyi demişsin

Starcity avm de chicco depo günleei vardı ürünlerin çogu %70 indirimdeydi.. Bende yedek emzik aldim manuel süt pompası 80 tl internet fiyati orda 30 tl di yaninda yedek biberonuyla beraberdi ondan aldim.. Burun aspiratoru aldim su annelerin cekerek kullandigindan yedek 13 ucuyla beraber 15 tl.. Sampuan 5 tl 200 ml.. Muzik calan sayi sayan ayicik aldim normali 75 tl orda 36 tl di.. Dis kasiyici suluk catal kasik fln ivir zivir biseylerde aldim yakin olanlar varsa baksin.. Biberonlar fln cok uygun fiyatlari.. Chicco tatak firca setini 20 tl ye almistim mesela 8 tl di..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…