2014 Kasım Anneleri

baya karlısın carputi

iyi geceler kızlar. hastanede ya da mevlitte ne vereceğimi kara kara düşünüyodum ve en sonunda karar verdim. hastane için şeker çikolata falan alıcam. bi de lohusa şerbeti yapıcaz annemle. mevlid için de bizim buralarda süslü küçük el havlularından dağıtılır. yanına minik mantar tıpalı cam şişeler var ya.onlardan alıcam kurdela ile süsliycem. içine de çok büyük ihtimalle esanslı renkli banyo tuzu yapıcam.ondan koyucam. yapımını araştırdım. hem çok kolay hem de rengarenk ve mis gibi kokan çok güzel görünen minik şişeler oluyo. ister küvetine koy, ister ayak suyuna koy, istersen de dolap içi kokusu yap. hoşuma gitti doğrusu. üşenirsem de şişelerin içine kolonya ya da çakıl çikolata doldururum. ama şişe olayı hoşuma gitti. gitti gidiyorda 50 kuruştan başlıyo fiyatları. ne dersiniz olur di mi?? yoksa çok mu uyduruk olur ???

Super olur valla bende mi yapsam hosuma gitti

Olur tabi bence renkli banyo tuzu daha güzel duruyor

Aldıklarının fiyatı gerçekten çok uygunmuş carputi. Hepsini güzel günlerde kullanın inşallah. Keşke Antalyada da olsaydı Starcity hemen giderdim, bende dün ebebeğin mağazasına gittim, bebedorun burun aspiratörünü önerdiler, aldım ama onu inşallah kullanmayı becerebilirim. Indirimi fiyatı 17 tl 4 tane yedek ucu var. Seninkinin markası ne?

chicco markası sen ağzınla çekiyosun.. beceririz ya nolcak diğer aspiratörler çok canını yakıyo bebişlerin.. chicco varsa sizin orda bi bak belki tüm mağazalarında depo günleri vardır

yine huzurla bir geceye daha ulaştığımız, sıcacık yuvamızda sevdiklerimizle olduğumuz için, sonsuuuzzzz şükürler olsun... hayırlı geceler canlar.....
Ne kadar guzel seyler yazmissin oyle, oluyunca gulumsedim ☺
Gercekten de sukredecek o kadar cok seyimiz var ki, hamdolsun..
Bu arada ben topige dert yakinmaya gelmistim, yazini okuyunca amaan benimki de dert mi canim dedim yazmaktan vazgectim
Herkese huzurlu ve hayirli geceler dilerim Allah rahatlik versin kizlar..

canım benim :) gerçekten çok fazla şeye sahibiz, hayırlı sabahlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…