Canım bence olumsuz şeyler düşünüpte kendini bu kadar yorma bak kendin diyosun mucize diye Rabbim yıllar sonra size bunu nasip ettiyse elbet vardır bir hayrı ve her bebek rızkıyla doğar belki o hayatınıza girdikten sonra çok çok güzel olcak herşey bence olumlu düşün ve mucizene sarıl fazlada üzme onu
ben de bir sıkıntımı paylaşmak isterim sanki paylaştıkça azalacak gbi bir his doğdu içime
yaşım 40 civarında 18 yaşında bir evladım var onca yıl aradan sonra bir düşük ve bir kalbi dura bebekten sonra tabi bunlar epey zaman önceydi şimdi hamileyim
yıllar sonra gelen süpriz misafirin biz önlemini aldığımız halde gelmesi bizde zaten şok etkisi yarattı daha yeni yeni alışıyoruz atlatmaya çalışıyoruz kızım pek bişey demiyor amao da bir tuhaf heralde onu bu sene üniversiteye gönderip karı koca işimizde çalışıp emekli olmayı planlarken oluşuma hemile kaldığımı öğrenince bütün planlar ters yüz oldu
mucize bebeğimiz yolda şu an abla da ildışında okula gidecek orayı kazandı zaten dışarısını istiyordu
benim şimdi sanırım psikolojim bozuldu o gidiyor diğeri geliyor yaş malum işe gidemiyorum maddi ve manevi endişelerim arttı uykularım beni bıraktı yatsam da ayakta da olsam sanki bir el boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum sıcaklara bağlıyordum10kg aldım ona bağlıyordum ama sanırım bu sıkıntı psikolojik belirsizlk yetememek endişesi madd skıntılar aklımdan çıkmıyor dışarı atayım kendimi avutayım diyrum çok sıcak tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum evde kalsam afakanar basıyor daralıyorum
biliyorumbiraz uzun yazdım içimi döktüm içimi dökecek de kimsem yok arada bir eşimle konuşuyorz ama içim karardı kaldı bu yüzden kusura bakmayın kızlar biraz olsun yazmak rahatlamak istedim burası benim için bir nevi terapi oldu bunca gün mesaj yazan yorumda bulunan herkese tşkler iyiki varsınız sağlıkla kalın
Içyarıyıl tatili 23 ocakmış ben 23 Eylül de izin almayı düşünüyorum o zaman tam 4 ay oluyor sonrasında 16 gün tatil girmiş oluyor doğru mu hesaplıylrum
Canım son adet tarihimi bilmiyorum normalde ultrason a göre 3 kasımı ama son gittiğimde 23 Ekim olarak gözüktü sence ne zaman ayrılmalıyımcanım geçen sene bir yakınım aynı durumu yaşadı, iki oğlu var biri 22 yaşında biri 19, sürpriz bir bebek daha geldi, o da 40 lı yaşların başında, önce çokk üzüldüler, benimseyemediler, ama iki oğulları da hiç yadırgamadı, kabullendiler hatta mutlu oldular, baştan hep sakladı, aldırmayı da düşündü hatta, ama allah o bebeği o zaman verdiyse vardır bunun bir hikmeti dedi kabullendi, maddi yönden de sıkıntıları vardı, inan aslında hiçbirşey değişmedi ama doğumdan sonra o kadar sevdiler ki doğan kızı, yeni bir hayat gibi oldu onlara, bebek de o kadar sevimli ki anlatamam, evin gözbebeği oldu, inan şimdi 8-9 aylık ve herşeyleri yoluna girdi, bebeği kucağından indirmiyor, yüzüne gözüne can geldi, ve değişen tek şey bakış açısı, bence senin de hayatına yeni bir enerji gelecek, herşey çokk güzel olacak, allahın hesabı şaşmaz, şimdi uygun görmüş sizi, bence başka hiçbirşeye takılma ve bu mucize için şükret
tam doğum tarihin nedir canım? onun üzerine doğum sonrası 8 haftayı ve 32 den sonra çalıştığın süreyi ekleyeceksin, 23 eylülde izne ayrılarak dönemi kapatacağını düşünmüyorum açıkçası
Canım doğum tarihi ne zamanki seninIçyarıyıl tatili 23 ocakmış ben 23 Eylül de izin almayı düşünüyorum o zaman tam 4 ay oluyor sonrasında 16 gün tatil girmiş oluyor doğru mu hesaplıylrum
Kızlar yardiminiza İhtiyacim var kafam çok karıştı
Benim doğum sezeryan olucak inş.tam 32.haftada çalışılabilir raporu aldigimda kaçıncı haftada Ayrılmam gerekiyor.?? Dogum 38. Haftanın içinde olacağı için kafam karisti.bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Canım son adet tarihimi bilmiyorum normalde ultrason a göre 3 kasımı ama son gittiğimde 23 Ekim olarak gözüktü sence ne zaman ayrılmalıyım
canım geçen sene bir yakınım aynı durumu yaşadı, iki oğlu var biri 22 yaşında biri 19, sürpriz bir bebek daha geldi, o da 40 lı yaşların başında, önce çokk üzüldüler, benimseyemediler, ama iki oğulları da hiç yadırgamadı, kabullendiler hatta mutlu oldular, baştan hep sakladı, aldırmayı da düşündü hatta, ama allah o bebeği o zaman verdiyse vardır bunun bir hikmeti dedi kabullendi, maddi yönden de sıkıntıları vardı, inan aslında hiçbirşey değişmedi ama doğumdan sonra o kadar sevdiler ki doğan kızı, yeni bir hayat gibi oldu onlara, bebek de o kadar sevimli ki anlatamam, evin gözbebeği oldu, inan şimdi 8-9 aylık ve herşeyleri yoluna girdi, bebeği kucağından indirmiyor, yüzüne gözüne can geldi, ve değişen tek şey bakış açısı, bence senin de hayatına yeni bir enerji gelecek, herşey çokk güzel olacak, allahın hesabı şaşmaz, şimdi uygun görmüş sizi, bence başka hiçbirşeye takılma ve bu mucize için şükret
tam doğum tarihin nedir canım? onun üzerine doğum sonrası 8 haftayı ve 32 den sonra çalıştığın süreyi ekleyeceksin, 23 eylülde izne ayrılarak dönemi kapatacağını düşünmüyorum açıkçası
Eki Görüntüle 1225938 [H]. Anneler ve kızları için ...
Yok rose kıskançlıktan değil. Aslında belirtecektm bunu ama gerek görmedim. Kıskançlık değil. Bu kişi bir erkek de olsa tepkim aynı olurdu. Sorun, benim iş arkadaşm olması sebebiyle tanıdığı, ancak benim ciddi sorunlar nedeniyle görüşmediğim, selamını dahi almayacağım bir insanla selamlaşması. Hatta gideceği yere kadar götürelim mi diye sorması... Evet kızın her gördüğü erkeğe yazma durumu var ama beni çok da ilgilendirmiyor. Ev arkadaşları benim okul arkadaşımlarımdı ve hepsi illallah etmişlerdi. Kız ayaklı problem işte. Neyse, sinir evresini atlattım :)Burda kıskançlıklar seziyorum sankiiiah biz kadınlar bazen gerçekten anlaşılmaz olabiliyoruz ama bence kızmakla iyi yapmşsın canım ben olsam daha beterini yapardımm
;-) neyse zaten gönlünü almışYok rose kıskançlıktan değil. Aslında belirtecektm bunu ama gerek görmedim. Kıskançlık değil. Bu kişi bir erkek de olsa tepkim aynı olurdu. Sorun, benim iş arkadaşm olması sebebiyle tanıdığı, ancak benim ciddi sorunlar nedeniyle görüşmediğim, selamını dahi almayacağım bir insanla selamlaşması. Hatta gideceği yere kadar götürelim mi diye sorması... Evet kızın her gördüğü erkeğe yazma durumu var ama beni çok da ilgilendirmiyor. Ev arkadaşları benim okul arkadaşımlarımdı ve hepsi illallah etmişlerdi. Kız ayaklı problem işte. Neyse, sinir evresini atlattım :)
Yok rose kıskançlıktan değil. Aslında belirtecektm bunu ama gerek görmedim. Kıskançlık değil. Bu kişi bir erkek de olsa tepkim aynı olurdu. Sorun, benim iş arkadaşm olması sebebiyle tanıdığı, ancak benim ciddi sorunlar nedeniyle görüşmediğim, selamını dahi almayacağım bir insanla selamlaşması. Hatta gideceği yere kadar götürelim mi diye sorması... Evet kızın her gördüğü erkeğe yazma durumu var ama beni çok da ilgilendirmiyor. Ev arkadaşları benim okul arkadaşımlarımdı ve hepsi illallah etmişlerdi. Kız ayaklı problem işte. Neyse, sinir evresini atlattım :)
Kocalar iyi ki varlar :) Çok rahatlıyorum kocişim yanımda olunca ben de :)Günaydın kızlar!
Gece hem bacağıma kramp girdi hem de kötü rüyalar gördüm.
Kocacım henüz işe gitmemişti, geldi öptü, konuştu,sakinleştirdi. O sarılınca kendimi hep güvende hissetmişimdir.
Bebeğin annesine sarıldığı gibi benim de ona sarılıp kokusunu almam lazım. Koala gibi yapışıyorum! :)
Gece halbuki çok güzel uyumuştum. Kızımın hastane çıkışı yapıldı,bugün kargolanıyor. Fotoğrafçımıza vereceği pozları hayal ederek uyumuştum ama..
Neyse her şey güzel olur inşallah! İyi düşünelim iyi olsun.
Bu da hastane çıkışı kızımın :)
Umarım beğenirsiniz :)
haklı olabilirsin canım yerim ben onun hıçkırıklarınıOlabilir canım kalp atışını hiasedemezsinki karından..
günaydın güzel anneler nasılsınız.. ben kontrolden geldim biraz önce 32. haftam bitti çalışabilir raporu aldım artık stressiz çalışabilirim istediğimi zaman ayrılabiliyorumoğluşum 1860 gr olmuş teyzeleri baş aşağı pozisyon almış sürekli esniyordu tembel şey çok komikti bide ağzını kocaman açıyo doktorum normal doğum için sıkıntı yok önceliğimiz normal olması dedi inşallah öyle olur.. tahmin ettiğim gibi sağ kaburgamda ayakları ordan tekmeliyor ağrının olması normal dedi.. olsun bitaneciğimi gördüm ya keyfim çok yerinde bugün
fiyatı ne kadar ve nereden aldın canım netten mi?Ben Braun'un bu modelini aldım. Kulaktan ölçer. Belki fikir olur sana.
canım ya çok sevimlidirler herhalde düşünsene minik minik zıplıyorlardır içerideAynı yer hareket edyo sadece normal harketleri kadar gaçlü olmuyo 1 2 saniye arayla oluyo devamlılığıçok zevklii bebeği hissetmk ya kuzularımız gelsin bi an önceee heyecan artıyo
Maşallah size canımgünaydın güzel anneler nasılsınız.. ben kontrolden geldim biraz önce 32. haftam bitti çalışabilir raporu aldım artık stressiz çalışabilirim istediğimi zaman ayrılabiliyorumoğluşum 1860 gr olmuş teyzeleri baş aşağı pozisyon almış sürekli esniyordu tembel şey çok komikti bide ağzını kocaman açıyo doktorum normal doğum için sıkıntı yok önceliğimiz normal olması dedi inşallah öyle olur.. tahmin ettiğim gibi sağ kaburgamda ayakları ordan tekmeliyor ağrının olması normal dedi.. olsun bitaneciğimi gördüm ya keyfim çok yerinde bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?