2014 Kasım Anneleri

çok tşker saolasın diğeri de gidecek ya sevineyim mi üzüleyim mi blemedim çok zor bir durumdayım biraz zaman sonra herşey yoluna girer inşallah hayırlısı Allahtan

canım geçen sene bir yakınım aynı durumu yaşadı, iki oğlu var biri 22 yaşında biri 19, sürpriz bir bebek daha geldi, o da 40 lı yaşların başında, önce çokk üzüldüler, benimseyemediler, ama iki oğulları da hiç yadırgamadı, kabullendiler hatta mutlu oldular, baştan hep sakladı, aldırmayı da düşündü hatta, ama allah o bebeği o zaman verdiyse vardır bunun bir hikmeti dedi kabullendi, maddi yönden de sıkıntıları vardı, inan aslında hiçbirşey değişmedi ama doğumdan sonra o kadar sevdiler ki doğan kızı, yeni bir hayat gibi oldu onlara, bebek de o kadar sevimli ki anlatamam, evin gözbebeği oldu, inan şimdi 8-9 aylık ve herşeyleri yoluna girdi, bebeği kucağından indirmiyor, yüzüne gözüne can geldi, ve değişen tek şey bakış açısı, bence senin de hayatına yeni bir enerji gelecek, herşey çokk güzel olacak, allahın hesabı şaşmaz, şimdi uygun görmüş sizi, bence başka hiçbirşeye takılma ve bu mucize için şükret

Içyarıyıl tatili 23 ocakmış ben 23 Eylül de izin almayı düşünüyorum o zaman tam 4 ay oluyor sonrasında 16 gün tatil girmiş oluyor doğru mu hesaplıylrum

tam doğum tarihin nedir canım? onun üzerine doğum sonrası 8 haftayı ve 32 den sonra çalıştığın süreyi ekleyeceksin, 23 eylülde izne ayrılarak dönemi kapatacağını düşünmüyorum açıkçası

Kızlar yardiminiza İhtiyacim var kafam çok karıştı

Benim doğum sezeryan olucak inş.tam 32.haftada çalışılabilir raporu aldigimda kaçıncı haftada Ayrılmam gerekiyor.?? Dogum 38. Haftanın içinde olacağı için kafam karisti.bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Canım son adet tarihimi bilmiyorum normalde ultrason a göre 3 kasımı ama son gittiğimde 23 Ekim olarak gözüktü sence ne zaman ayrılmalıyım

canım sezeryan tarihine takılma, 40. hafta normal doğum tarihi baz alınıyor sata göre, onun öncesi 8 hafta, onun sonrası 8 hafta şeklinde hesaplayacaksın, doğum öncesi 32 den sonra çalıştığın her süreyi doğum sonrası sürene ekleyeceksin.

Canım son adet tarihimi bilmiyorum normalde ultrason a göre 3 kasımı ama son gittiğimde 23 Ekim olarak gözüktü sence ne zaman ayrılmalıyım

sat a göre tam 40 hafta sayılıyor canım, doktorun 40 hafta için 23 ekimi söylüyorsa 8 hafta öncesi en erken 32. haftada izin hakkın doğuyor ama doğum sonrası süreyi uzatabilmek için daha fazla çalışırsan çalıştığın süreleri doğum sonrasına aktarabiliyorsun.

yazdıkların için çok tşkler canım bilsen ne kadar faydalı oldun anlatamam
bebeğinle sağlıkla kal inşallah

Herkes sıcaktan nefes darlığından uyuyamadığını söylüyor ya ben napim benimde sıpam uyutmuyor;-) gündüz hareket yok gece kuduruyo bizim oğlan tekmeler yumruklar havada uçuşuyo ya hiç uyuyamıyorum nerdeyse sabaha kadar sürüyo sanki yatağa girdiğimi anlıyo ve o dakka başlıyo bu doğuncada böyle olursa ben kesin kafayı yerim

Burda kıskançlıklar seziyorum sankiii ah biz kadınlar bazen gerçekten anlaşılmaz olabiliyoruz ama bence kızmakla iyi yapmşsın canım ben olsam daha beterini yapardımm
Yok rose kıskançlıktan değil. Aslında belirtecektm bunu ama gerek görmedim. Kıskançlık değil. Bu kişi bir erkek de olsa tepkim aynı olurdu. Sorun, benim iş arkadaşm olması sebebiyle tanıdığı, ancak benim ciddi sorunlar nedeniyle görüşmediğim, selamını dahi almayacağım bir insanla selamlaşması. Hatta gideceği yere kadar götürelim mi diye sorması... Evet kızın her gördüğü erkeğe yazma durumu var ama beni çok da ilgilendirmiyor. Ev arkadaşları benim okul arkadaşımlarımdı ve hepsi illallah etmişlerdi. Kız ayaklı problem işte. Neyse, sinir evresini atlattım :)

;-) neyse zaten gönlünü almış

amann canım boşver, okudum yazını ama takacak birşey göremedim, sonuçta sen eşinle arabadasın, o durakta kendince selam veriyor, eşin de nezaketen alıyor ( düşmanım da olsa selam alırım, almamak yakışmaz kimseye), bence gününü bozmaya değmez , sen de bozmamışsın zaten

Kocalar iyi ki varlar :) Çok rahatlıyorum kocişim yanımda olunca ben de :)
HAstane çıkışınız çok güzelmiş pembe olan battaniye mi? NEreye yaptırdın canım ? Fİyat ne ? Bu arada benim kızımın adı da Mina olacak inşallah :))

günaydın güzel anneler nasılsınız.. ben kontrolden geldim biraz önce 32. haftam bitti çalışabilir raporu aldım artık stressiz çalışabilirim istediğimi zaman ayrılabiliyorum oğluşum 1860 gr olmuş teyzeleri baş aşağı pozisyon almış sürekli esniyordu tembel şey çok komikti bide ağzını kocaman açıyo doktorum normal doğum için sıkıntı yok önceliğimiz normal olması dedi inşallah öyle olur.. tahmin ettiğim gibi sağ kaburgamda ayakları ordan tekmeliyor ağrının olması normal dedi.. olsun bitaneciğimi gördüm ya keyfim çok yerinde bugün

maşallah canımm keyfin yerinde artık, darısı başımıza inşallah

Aynı yer hareket edyo sadece normal harketleri kadar gaçlü olmuyo 1 2 saniye arayla oluyo devamlılığı çok zevklii bebeği hissetmk ya kuzularımız gelsin bi an önceee heyecan artıyo
canım ya çok sevimlidirler herhalde düşünsene minik minik zıplıyorlardır içeride

Maşallah size canım 32. Haftam bitti derken kaç haftalık hamilesin sen canım aramızda 2 gün var sankide daha bana raporumu 2 eylülde vercekler:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…