2014 Kasım Anneleri

ben anlayamadım yaa

benim bebeğim de aynı canım uzandığımı farkedince başlıyor kuzum oynamaya artık içeride halay mı çekiyor maç mı yapıyor bilmem

birisi bana şu çalışabilir işini anlatabilir mi?
bu arada bir kaç gün evvel bir yazı yazmıştım onu tekrar etmekte fayda görüyorum çünkü kimse farketmedi o yazıyı aslında çok önemli bir bilgi

32. haftada verilen çalışabilir yazısından sonra 37. haftaya kadar herhangi bir durumda alınacak rapor ve izin direkt hamilelik iznini başlatıyor bilginize...
bir arkadaşım ilk gebeliğinde 32. haftada çalışabiliri aldıktan sonra 1-2 hafta sonra kum dökme şikayetinden dolayı doktora gidiyor ve doktor bir hafta rapor veriyor bir hafta sonrasında tekrar okula gidiyor ve 37. haftaya kadar çalışıyor doğum sonrasında ise farkediyor ki raporu verdikleri hafta doğum iznini başlatmışlar bebeği iki aylık iken işe başlamak zorunda kalmış
ben paylaşayım da bu bilgiyi ihtiyacı olan faydalansın

Resim atamiyorum ya, bu yeni sistem delirtecek bosuna, mb goturuyo, yukleniyo diyo yuklemiyor.

Reklamlarda internet paketini mahfediyo.

Gözün aydın canım maşallah sana ve tosuncuğuna

sat 31+5 usg 32+2 yim ama sat a göre alıyosun raporu..

Canım benim doktorum 16 eylülde çağırdı o gün gel de raporunu da yazarız ertelemeyi dedi ama ben o gün 32+2 oluyorum geç olmuyor mu? Kendi hesapladı bi de o gün gel dedi anlamadım..

canımm 32. haftanda gidip "çalışabilir raporu" almak zorundasın ki hesap başlasın, tabii istersen direk doğum iznine de başlayabilirsin, 32 den sonra çalıştığın süreler doğum sonrasına ekleniyor, raporlu-izinli geçen süreler eklenmiyor,arkadaşın 1 hafta rapor kullanıp üzerine çalışmış anladığım kadarıyla, ama o rapor mu doğum iznini başlatacak şekilde planlanmış yoksa işyeri mi öyle yapmış anlamadım! böyle bir şeyi ilk defa duydum, detaylı konuşmak gerekiyor kurumla anladığım kadarıyla, sonra böyle kötü sürprizlerle karşılaşmamak için

evet 32.haftada çalışabilir raporu alınınca izin ve rapor alınamıyor bende devlet memuruyum 15 eylülde 32.hafta raporu alacağım bende iznim yanmasın diye o zamana kadar alıcam yıllık iznimi

benim bebeğim de aynı canım uzandığımı farkedince başlıyor kuzum oynamaya artık içeride halay mı çekiyor maç mı yapıyor bilmem
Valla öyle benimki kayak yapıyo bence Her taraftan saldırıyo bide el ayak baş popo nasıl beceriyo bilmiyorum

Annem bana ördügü yelegin kalan ipinden kizima yelek örmüş, anne kiz giyecez :)

Diger beyaz olanda Battaniye oluyor, 1er metre eni boyu, altina pazen geçirdi, kenarlara fisto gecirdi. :)
Bakalım begenecek misiniz?

Eklentiler

• CYMERA_20140825_122249.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 104

Diger beyaz olanda Battaniye oluyor, 1er metre eni boyu, altina pazen geçirdi, kenarlara fisto gecirdi. :)

Kız ne şirin olmuş maşallah... Güzel günlerde güle güle sağlıkla giyin ve kullan inşallah..

süper olmuş valla çok kullanışlı yelek türü ürünler iy günlerde sağlıkla kullanın inşallah ana kız hehe

Bizim okulo
Benim okuloncesi olduğu için 8 eylulde çocuklar gelicek bende 1 eylulden 5 eylule kadar seminere katilicam. Ama 7 eylülde tam 32. Haftalik oluyorum çalışabilir alamam rapor alacaktim bu durumda alamıyorum öylemi
Peki nasıl yapsam uygun olur ki 7 sinden sonra direk doğum iznine mi ayrilmaliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…