canım çok ta sonlara bırakma ufak ufak al derim çünkü bu sefer maddi anlamda çok sıkışırsınişte bnde ekim ayına girince almya baslccm tümünü inş nasipse
inşallah duygucum darısı tüm gebelerin başına hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri görelim hepberabermaşallah canımmkeyfin yerinde artık, darısı başımıza inşallah
sat 31+5 usg 32+2 yim ama sat a göre alıyosun raporu..Maşallah size canım32. Haftam bitti derken kaç haftalık hamilesin sen canım aramızda 2 gün var sankide daha bana raporumu 2 eylülde vercekler:-(
canım çok tatlılar ama değil miAynı ben:)) eşime diyorum ben bu çocuğun kalp atisini hissediyorum diye bana inanmayip guluyordu simdi bende kendime gülüyorum hickirikmiymis onlar:)
Hmm anladım canım burda 63 gün var yazıyor ya senin benimde 65 gün yazıyor ama ben hala 30+ 5 teyim nasıl acebasat 31+5 usg 32+2 yim ama sat a göre alıyosun raporu..
ben anlayamadım yaacanım benim hesaplamama göre sadece seminerde gitsen dönem kapanmıyor senin. Daha 23 aralık gibi başlaman lazım. Yani okulun kapanmasına 1 aya yakın zaman var. 37'ye kadar çalışırsan da doğum öncesi izinden aktarılan 1 haftan tatilin içine girmiş oluyor. Bi arkadaş 32+ olduktan sonra otomatikman 37 ye kadar çalışılıyor yazmıştı. Eğer öyleyse 1 ay rapor falan alamayacaksan mecbur 37 ye kadar çalışıp 1 haftalık izni yakmak olur heralde. Umarım anlatabilmişimdir ve doğru hesap yapmışımdır.
benim gebelik takvimi yanlış düzeltmiyorum bende öyle kaldıHmm
Hmm anladım canım burda 63 gün var yazıyor ya senin benimde 65 gün yazıyor ama ben hala 30+ 5 teyim nasıl aceba
benim bebeğim de aynı canım uzandığımı farkedince başlıyor kuzum oynamaya artık içeride halay mı çekiyor maç mı yapıyor bilmemHerkes sıcaktan nefes darlığından uyuyamadığını söylüyor ya ben napim benimde sıpam uyutmuyor;-) gündüz hareket yok gece kuduruyo bizim oğlan tekmeler yumruklar havada uçuşuyo ya hiç uyuyamıyorum nerdeyse sabaha kadar sürüyosanki yatağa girdiğimi anlıyo ve o dakka başlıyo bu doğuncada böyle olursa ben kesin kafayı yerim
Gözün aydın canım maşallah sana ve tosuncuğunagünaydın güzel anneler nasılsınız.. ben kontrolden geldim biraz önce 32. haftam bitti çalışabilir raporu aldım artık stressiz çalışabilirim istediğimi zaman ayrılabiliyorumoğluşum 1860 gr olmuş teyzeleri baş aşağı pozisyon almış sürekli esniyordu tembel şey çok komikti bide ağzını kocaman açıyo doktorum normal doğum için sıkıntı yok önceliğimiz normal olması dedi inşallah öyle olur.. tahmin ettiğim gibi sağ kaburgamda ayakları ordan tekmeliyor ağrının olması normal dedi.. olsun bitaneciğimi gördüm ya keyfim çok yerinde bugün
sat 31+5 usg 32+2 yim ama sat a göre alıyosun raporu..
birisi bana şu çalışabilir işini anlatabilir mi?
bu arada bir kaç gün evvel bir yazı yazmıştım onu tekrar etmekte fayda görüyorum çünkü kimse farketmedi o yazıyı aslında çok önemli bir bilgi
32. haftada verilen çalışabilir yazısından sonra 37. haftaya kadar herhangi bir durumda alınacak rapor ve izin direkt hamilelik iznini başlatıyor bilginize...
bir arkadaşım ilk gebeliğinde 32. haftada çalışabiliri aldıktan sonra 1-2 hafta sonra kum dökme şikayetinden dolayı doktora gidiyor ve doktor bir hafta rapor veriyor bir hafta sonrasında tekrar okula gidiyor ve 37. haftaya kadar çalışıyor doğum sonrasında ise farkediyor ki raporu verdikleri hafta doğum iznini başlatmışlar bebeği iki aylık iken işe başlamak zorunda kalmış
ben paylaşayım da bu bilgiyi ihtiyacı olan faydalansın
benim bebeğim de aynı canım uzandığımı farkedince başlıyor kuzum oynamaya artık içeride halay mı çekiyor maç mı yapıyor bilmem
Annem bana ördügü yelegin kalan ipinden kizima yelek örmüş, anne kiz giyecez :)
Diger beyaz olanda Battaniye oluyor, 1er metre eni boyu, altina pazen geçirdi, kenarlara fisto gecirdi. :)
Bakalım begenecek misiniz?
süper olmuş valla çok kullanışlı yelek türü ürünler iy günlerde sağlıkla kullanın inşallah ana kız heheAnnem bana ördügü yelegin kalan ipinden kizima yelek örmüş, anne kiz giyecez :)
Diger beyaz olanda Battaniye oluyor, 1er metre eni boyu, altina pazen geçirdi, kenarlara fisto gecirdi. :)
Bakalım begenecek misiniz?
Benim okuloncesi olduğu için 8 eylulde çocuklar gelicek bende 1 eylulden 5 eylule kadar seminere katilicam. Ama 7 eylülde tam 32. Haftalik oluyorum çalışabilir alamam rapor alacaktim bu durumda alamıyorum öylemicanımm 32. haftanda gidip "çalışabilir raporu" almak zorundasın ki hesap başlasın, tabii istersen direk doğum iznine de başlayabilirsin, 32 den sonra çalıştığın süreler doğum sonrasına ekleniyor, raporlu-izinli geçen süreler eklenmiyor,arkadaşın 1 hafta rapor kullanıp üzerine çalışmış anladığım kadarıyla, ama o rapor mu doğum iznini başlatacak şekilde planlanmış yoksa işyeri mi öyle yapmış anlamadım! böyle bir şeyi ilk defa duydum, detaylı konuşmak gerekiyor kurumla anladığım kadarıyla, sonra böyle kötü sürprizlerle karşılaşmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?