2014 Kasım Anneleri

merhaba annişler:) sağlık ocağı kontrolum vardı bugün kanım iyi çıktı,idrarda iltihap varmış biraz zaten dün hep az az geldi idrarım,çok azıcıkta yanma var.doktor monurol yazmış gece onu içip yatacağım tek şase.inşallah düzelirrr..hiç içmek istemiyprum oysa ki

Kızlar internetten bulabildiklerimi ekliyorum.. Cumartesi günkü alışverişimizden..
Penye battaniye 29,90 TL (Peluş battaniye hnüz almadım kararsızım)

Havlumuz vardı bir de bornoz olsun istedik 38,90 TL

Çorap 6,50TL
Çorap 7,50 TL

İkili uzun kollu 12,90 TL
17,90 TL

Pijama takımı 29,90 TL

Takım 29,90 TL

Hepsi harikaa, güle gül kullanin canım. Bebisin, saglikla giysin bunlari.

Selam kızlar nasılsınız???

Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasına yerleştirmek için erken mi ?

;-) neyse zaten gönlünü almış
Aynen

Çok sevindim senin adına :) darısı başıma

Canim korkma iç iltihabi hemen aliyo zaten kurtulursun. Insan yine de takiyor dimi..bende doktordan geldim odemin çok fazla dedi zaten ayskkabi fln da giyemiyorum şimdiden. .

Selam kızlar nasılsınız???

Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasına yerleştirmek için erken mi ?

selamlar
ben dün başladım kendi eşyalarımı onun eşyalarını yıkayıp ütülemeye malum önümüz eylül yağmu mağmur olur diye
yerleştiremedim hurçlarda bekleyecek daha da sürüyor zaten yıkamam ütüm odası yok çünkü çekmece dolap bişey gelince hemen hazır koyuveririm
ne olur ne olmaz birkaç kat eşyamız hazırda olsun da dedim ağırlaşmadan

bende daha fazla ağırlaşmadan ( şimdiden zorlanıyorum ) başlamak istedim ama aynı zamanda erken midir diye de düşünmeden edemedim.Plasentam aşağıda hani olur da doktor artık iş yapma yorulma yat derse diye korkuyorum birde Allah bilir orasını tabii ama ya erken doğum olursa diye de korkuyorum malum bu işler hiç belli olmuyor

Merhaba tüm güzel annelere :)

Tavsiyeye ihtiyacım var. Bebek bakım (şampuan, sabun, yağ vs.) Ürünleri olarak hangi markaları tercih ettiniz? Ben set olarak almayı düşünüyorum aklımda sebamed var ama kullanan varmı? Tavsiye eden yada etmeyen var mı acaba hanımlar

Ben daha almadım canım ama set olarak bi mağazada nivea nın setini gördüm bir de bübchen in setini gördüm nivea nın ki 48 tl gibi bişidi bübchen in ki de 84 tl idi.. bübchen i iyi diye çok duydum her yerden ben de kararsızım çok karar da veremezsem bübchen in setini alıcam...

Bende baslamadim daha ama önümüzdeki hafta baslamayi düşünüyorum benimde erken doğum tehlikem var
Hurclara koyarsan ilk kokusuyla kalir canım

anladım canım tavsiyen için teşekkür ederim,ben dolaplarına yerleştirmek istiyordum ama sanırım bunun için erken daha

Kızlar doktoruma da soracağım tabi ki sizin de fikirlerinizi almak istiyorum... Hangi haftadan sonra artık otobüs yolculuğu tehlikeli olur? Eşimin memleketi 3 saat uzakta bize.. 3-4 haftada bir gidiyoruz bana kalsa bu durumda o kadar sık gidemem... Sıkıntı olur mu yani gidiş 3 saat 2 gün sonra dönüş 3 saat... Bir de Kurban bayramında benim doğuma yaklaşık 20-25 gün kalmış oluyor o halde o yolu gitmem doğru olur mu? Çünkü ben gitmeyi düşünmüyorum ama bayram da var ne yapıcam bilemedim...

Bu arada kızlar çatı muayenesi stresi sardı beni şimdiden,halbuki rahim filmini anestezi almadan çektirmiş biri olarak bundan asla korkmamam lazım,aylar boyu tedavi gördüğümden defalarca alttan muayene edildim...ama yine de geriliyorum elimde değil

sat a göre 32 i yi geçirmeden git bence.. ben bugün 31+5 de aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…