Bencede guzel bi isim:) bende erva düşünüyorum :) Nasil?
Kız ne şirin olmuş maşallah... Güzel günlerde güle güle sağlıkla giyin ve kullan inşallah..
süper olmuş valla çok kullanışlı yelek türü ürünler iy günlerde sağlıkla kullanın inşallah ana kız hehe
Kızlar internetten bulabildiklerimi ekliyorum.. Cumartesi günkü alışverişimizden..
Eki Görüntüle 1225970 Penye battaniye 29,90 TL (Peluş battaniye hnüz almadım kararsızım)
Eki Görüntüle 1225971 Havlumuz vardı bir de bornoz olsun istedik 38,90 TL
Eki Görüntüle 1225972 Çorap 6,50TL
Eki Görüntüle 1225973 Çorap 7,50 TL
Eki Görüntüle 1225974 İkili uzun kollu 12,90 TL
Eki Görüntüle 1225975 17,90 TL
Eki Görüntüle 1225976 Pijama takımı 29,90 TL
Eki Görüntüle 1225977 Takım 29,90 TL
Hepsi harikaa, güle gül kullanin canım. Bebisin, saglikla giysin bunlari.
Aynen;-) neyse zaten gönlünü almış
amann canım boşver, okudum yazını ama takacak birşey göremedim, sonuçta sen eşinle arabadasın, o durakta kendince selam veriyor, eşin de nezaketen alıyor ( düşmanım da olsa selam alırım, almamak yakışmaz kimseye), bence gününü bozmaya değmez , sen de bozmamışsın zaten
Çok sevindim senin adına :) darısı başımagünaydın güzel anneler nasılsınız.. ben kontrolden geldim biraz önce 32. haftam bitti çalışabilir raporu aldım artık stressiz çalışabilirim istediğimi zaman ayrılabiliyorumoğluşum 1860 gr olmuş teyzeleri baş aşağı pozisyon almış sürekli esniyordu tembel şey çok komikti bide ağzını kocaman açıyo doktorum normal doğum için sıkıntı yok önceliğimiz normal olması dedi inşallah öyle olur.. tahmin ettiğim gibi sağ kaburgamda ayakları ordan tekmeliyor ağrının olması normal dedi.. olsun bitaneciğimi gördüm ya keyfim çok yerinde bugün
Canim korkma iç iltihabi hemen aliyo zaten kurtulursun. Insan yine de takiyor dimi..bende doktordan geldim odemin çok fazla dedimerhaba annişler:) sağlık ocağı kontrolum vardı bugün kanım iyi çıktı,idrarda iltihap varmış biraz zaten dün hep az az geldi idrarım,çok azıcıkta yanma var.doktor monurol yazmış gece onu içip yatacağım tek şase.inşallah düzelirrr..hiç içmek istemiyprum oysa ki
Selam kızlar nasılsınız???
Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasına yerleştirmek için erken mi ?
selamlar
ben dün başladım kendi eşyalarımı onun eşyalarını yıkayıp ütülemeye malum önümüz eylül yağmu mağmur olur diye
yerleştiremedim hurçlarda bekleyecek daha da sürüyor zaten yıkamam ütüm odası yok çünkü çekmece dolap bişey gelince hemen hazır koyuveririm
ne olur ne olmaz birkaç kat eşyamız hazırda olsun da dedim ağırlaşmadan
Canim korkma iç iltihabi hemen aliyo zaten kurtulursun. Insan yine de takiyor dimi..bende doktordan geldim odemin çok fazla dedizaten ayskkabi fln da giyemiyorum şimdi
bende ödem yok canımda dün peydah oldu bu yanma da ..neyse içeceğiz artık .ilerleyen iltihaplar bebeğin gelişimini durduruyormuş zaten
Merhaba tüm güzel annelere :)
Tavsiyeye ihtiyacım var. Bebek bakım (şampuan, sabun, yağ vs.) Ürünleri olarak hangi markaları tercih ettiniz? Ben set olarak almayı düşünüyorum aklımda sebamed var ama kullanan varmı? Tavsiye eden yada etmeyen var mı acaba hanımlar
Bende baslamadim daha ama önümüzdeki hafta baslamayi düşünüyorum benimde erken doğum tehlikem varSelam kızlar nasılsınız???
Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasına yerleştirmek için erken mi ?
Bende baslamadim daha ama önümüzdeki hafta baslamayi düşünüyorum benimde erken doğum tehlikem var
Hurclara koyarsan ilk kokusuyla kalir canım
sat a göre 32 i yi geçirmeden git bence.. ben bugün 31+5 de aldımGözün aydın canım maşallah sana ve tosuncuğuna
Canım benim doktorum 16 eylülde çağırdı o gün gel de raporunu da yazarız ertelemeyi dedi ama ben o gün 32+2 oluyorum geç olmuyor mu? Kendi hesapladı bi de o gün gel dedi anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?