2014 Kasım Anneleri

tikita gerçekten üstte yazdıklarından korkmadıysan bundan hiç korkma vajinal usg den bile kolay..

Canım doktorlar 37.haftdan sonra yolculuğu yasaklıyorlar. Ben olsam gitmezdim yine sen bilirsin.

O zaman arayayım da bi önceki cuma günü gideyim... Ya kendisi hesapladı takvime baktı 16 eylülde gel dedi şimdi erken gitsem bişi der mi ne bilim arada kaldım...
ne diycek canım belki yanlış hesapladı sen git hallet raporunu boşuna günün yanmasın..

tikita gerçekten üstte yazdıklarından korkmadıysan bundan hiç korkma vajinal usg den bile kolay..

ne bileyim tatlım hani böyle sağdan soldan bişeyler duyarız ya ondan etkilendim sanırım,yok çok canım yandı yok bilmem ne gibi şeyler duyunca ister istemez etkileniyor insan

ne bileyim tatlım hani böyle sağdan soldan bişeyler duyarız ya ondan etkilendim sanırım,yok çok canım yandı yok bilmem ne gibi şeyler duyunca ister istemez etkileniyor insan
şu sağdan soldan konuşanları bi pataklayasım var zaten hiiiç etkilenme o ana gelince en son aklına gelen şey muayene olur dert etme kendine..

ben anlayamadım yaa
canım izin meselesi doğum tarihlerimize göre farklılık gösteriyor. Kimi seminer sonrası dönemi kurtarıyo kiminin olmuyor. o hesabı yaptığım arkadaş sanırım 20 ekimde doğum yapacaktı, yani seminerden sonra gitmezse dönemi kapatamıyor. Mesela benim tarihte seminer sonrası bırakınca yarıyıla ii hafta kala iznim bitiyor. Haftaları iyi hesaplamak lazım.

Canım doktorlar 37.haftdan sonra yolculuğu yasaklıyorlar. Ben olsam gitmezdim yine sen bilirsin.

Öyle yasaklarsa gitmem zaten canım çünkü doğumumu yapmak istediğim doktor burda olmuş olacak öyle riske atmam kendimi.. Teşekkür ederim sağol..

ne diycek canım belki yanlış hesapladı sen git hallet raporunu boşuna günün yanmasın..

Valla hemen aradım canım 12 sine aldım randevuyu.. Ben de tam o gün sat a göre 31+5 oluyorum o zaman alırım inşallah... Teşekkür ederim...

canım benim doktorum da 31+6 ya da tam 32 de gelmen lazım ona göre randevuyu al dedi.

Eki Görüntüle 1225938 [H]. Anneler ve kızları için ...

Ayy çok güzel bende istiyorum bunlardannnn..

evet 32.haftada çalışabilir raporu alınınca izin ve rapor alınamıyor bende devlet memuruyum 15 eylülde 32.hafta raporu alacağım bende iznim yanmasın diye o zamana kadar alıcam yıllık iznimi

Şimdi kızlar ben ikiz olduğundan 30. Haftada ya da 35 te ayrılabiliyorum izne..
1 eylüle kadar heyet raporum var..sata göre de 1-6 eylül arasında 29+ larda olacağımdan iznimi başlatmam lazım çalışmayacaksam..

Geçen seneden kalan 15 gün iznim var kullanmazsam yanacak..
Şimdi eylülün ilk haftasına 5 gün iznimi alayım cumada gidip çalışamaz raporumu alayım diyorum..
Ama o raporu almazsam yani çalışabilir görünürsem yıllık iznimin tamamını kullanamam değil mi? Yanar yani..

Selam kızlar nasılsınız???

Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasına yerleştirmek için erken mi ?

Erken değil canım yavaş yavaş ancak yaparsın zaten..son ana da bırakma işte..

Ben chicconun setini aldım çantalı..bebekler sevmezse bi dahakine sebamed alcam..

Canim aynen oyle sanırım kurum ile alakali yani meb

canım senin deneyimin varmış yine ben hiç öyle muayene olmadım çok utanıyorummm bir de ilk kaçıncı haftada olur bu muayene?

çalışabilir aldıktan sonra kalan 10 gün yıllık izni kullanırsan o kullandığın on gün doğum sonu izninden düşülecek.. her halükarda 10 gün yanar yani

Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…