inşallah hep iyi haberler alırızAynen
Çok sevindim senin adına :) darısı başıma
sat a göre 32 i yi geçirmeden git bence.. ben bugün 31+5 de aldım
tikita gerçekten üstte yazdıklarından korkmadıysan bundan hiç korkma vajinal usg den bile kolay..Bu arada kızlar çatı muayenesi stresi sardı beni şimdiden,halbuki rahim filmini anestezi almadan çektirmiş biri olarak bundan asla korkmamam lazım,aylar boyu tedavi gördüğümden defalarca alttan muayene edildim...ama yine de geriliyorum elimde değil
Kızlar doktoruma da soracağım tabi ki sizin de fikirlerinizi almak istiyorum... Hangi haftadan sonra artık otobüs yolculuğu tehlikeli olur? Eşimin memleketi 3 saat uzakta bize.. 3-4 haftada bir gidiyoruz bana kalsa bu durumda o kadar sık gidemem... Sıkıntı olur mu yani gidiş 3 saat 2 gün sonra dönüş 3 saat... Bir de Kurban bayramında benim doğumaj yaklaşık 20-25 gün kalmış oluyor o halde o yolu gitmem doğru olur mu? Çünkü ben gitmeyi düşünmüyorum ama bayram da var ne yapıcam bilemedim...
ne diycek canım belki yanlış hesapladı sen git hallet raporunu boşuna günün yanmasın..O zaman arayayım da bi önceki cuma günü gideyim... Ya kendisi hesapladı takvime baktı 16 eylülde gel dedi şimdi erken gitsem bişi der mi ne bilim arada kaldım...
tikita gerçekten üstte yazdıklarından korkmadıysan bundan hiç korkma vajinal usg den bile kolay..
fiyatı ne kadar ve nereden aldın canım netten mi?
şu sağdan soldan konuşanları bi pataklayasım var zatenne bileyim tatlım hani böyle sağdan soldan bişeyler duyarız ya ondan etkilendim sanırım,yok çok canım yandı yok bilmem ne gibi şeyler duyunca ister istemez etkileniyor insan
ben anlayamadım yaa
Canım doktorlar 37.haftdan sonra yolculuğu yasaklıyorlar. Ben olsam gitmezdim yine sen bilirsin.
ne diycek canım belki yanlış hesapladı sen git hallet raporunu boşuna günün yanmasın..
canım benim doktorum da 31+6 ya da tam 32 de gelmen lazım ona göre randevuyu al dedi.Gözün aydın canım maşallah sana ve tosuncuğuna
Canım benim doktorum 16 eylülde çağırdı o gün gel de raporunu da yazarız ertelemeyi dedi ama ben o gün 32+2 oluyorum geç olmuyor mu? Kendi hesapladı bi de o gün gel dedi anlamadım..
Eki Görüntüle 1225938 [H]. Anneler ve kızları için ...
günaydın güzel anneler nasılsınız.. ben kontrolden geldim biraz önce 32. haftam bitti çalışabilir raporu aldım artık stressiz çalışabilirim istediğimi zaman ayrılabiliyorumoğluşum 1860 gr olmuş teyzeleri baş aşağı pozisyon almış sürekli esniyordu tembel şey çok komikti bide ağzını kocaman açıyo doktorum normal doğum için sıkıntı yok önceliğimiz normal olması dedi inşallah öyle olur.. tahmin ettiğim gibi sağ kaburgamda ayakları ordan tekmeliyor ağrının olması normal dedi.. olsun bitaneciğimi gördüm ya keyfim çok yerinde bugün
birisi bana şu çalışabilir işini anlatabilir mi?
bu arada bir kaç gün evvel bir yazı yazmıştım onu tekrar etmekte fayda görüyorum çünkü kimse farketmedi o yazıyı aslında çok önemli bir bilgi
32. haftada verilen çalışabilir yazısından sonra 37. haftaya kadar herhangi bir durumda alınacak rapor ve izin direkt hamilelik iznini başlatıyor bilginize...
bir arkadaşım ilk gebeliğinde 32. haftada çalışabiliri aldıktan sonra 1-2 hafta sonra kum dökme şikayetinden dolayı doktora gidiyor ve doktor bir hafta rapor veriyor bir hafta sonrasında tekrar okula gidiyor ve 37. haftaya kadar çalışıyor doğum sonrasında ise farkediyor ki raporu verdikleri hafta doğum iznini başlatmışlar bebeği iki aylık iken işe başlamak zorunda kalmış
ben paylaşayım da bu bilgiyi ihtiyacı olan faydalansın
canımm 32. haftanda gidip "çalışabilir raporu" almak zorundasın ki hesap başlasın, tabii istersen direk doğum iznine de başlayabilirsin, 32 den sonra çalıştığın süreler doğum sonrasına ekleniyor, raporlu-izinli geçen süreler eklenmiyor,arkadaşın 1 hafta rapor kullanıp üzerine çalışmış anladığım kadarıyla, ama o rapor mu doğum iznini başlatacak şekilde planlanmış yoksa işyeri mi öyle yapmış anlamadım! böyle bir şeyi ilk defa duydum, detaylı konuşmak gerekiyor kurumla anladığım kadarıyla, sonra böyle kötü sürprizlerle karşılaşmamak için
evet 32.haftada çalışabilir raporu alınınca izin ve rapor alınamıyor bende devlet memuruyum 15 eylülde 32.hafta raporu alacağım bende iznim yanmasın diye o zamana kadar alıcam yıllık iznimi
Selam kızlar nasılsınız???
Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasına yerleştirmek için erken mi ?
Merhaba tüm güzel annelere :)
Tavsiyeye ihtiyacım var. Bebek bakım (şampuan, sabun, yağ vs.) Ürünleri olarak hangi markaları tercih ettiniz? Ben set olarak almayı düşünüyorum aklımda sebamed var ama kullanan varmı? Tavsiye eden yada etmeyen var mı acaba hanımlar
şu sağdan soldan konuşanları bi pataklayasım var zatenhiiiç etkilenme o ana gelince en son aklına gelen şey muayene olur dert etme kendine..
canım benim doktorum da 31+6 ya da tam 32 de gelmen lazım ona göre randevuyu al dedi.
Erken değil canım yavaş yavaş ancak yaparsın zaten..son ana da bırakma işte..
Canim aynen oyle sanırım kurum ile alakali yani mebcanımm 32. haftanda gidip "çalışabilir raporu" almak zorundasın ki hesap başlasın, tabii istersen direk doğum iznine de başlayabilirsin, 32 den sonra çalıştığın süreler doğum sonrasına ekleniyor, raporlu-izinli geçen süreler eklenmiyor,arkadaşın 1 hafta rapor kullanıp üzerine çalışmış anladığım kadarıyla, ama o rapor mu doğum iznini başlatacak şekilde planlanmış yoksa işyeri mi öyle yapmış anlamadım! böyle bir şeyi ilk defa duydum, detaylı konuşmak gerekiyor kurumla anladığım kadarıyla, sonra böyle kötü sürprizlerle karşılaşmamak için
canım senin deneyimin varmış yine ben hiç öyle muayene olmadım çok utanıyorummmBu arada kızlar çatı muayenesi stresi sardı beni şimdiden,halbuki rahim filmini anestezi almadan çektirmiş biri olarak bundan asla korkmamam lazım,aylar boyu tedavi gördüğümden defalarca alttan muayene edildim...ama yine de geriliyorum elimde değil
çalışabilir aldıktan sonra kalan 10 gün yıllık izni kullanırsan o kullandığın on gün doğum sonu izninden düşülecek.. her halükarda 10 gün yanar yaniAyy çok güzel bende istiyorum bunlardannnn..
Şimdi kızlar ben ikiz olduğundan 30. Haftada ya da 35 te ayrılabiliyorum izne..
1 eylüle kadar heyet raporum var..sata göre de 1-6 eylül arasında 29+ larda olacağımdan iznimi başlatmam lazım çalışmayacaksam..
Geçen seneden kalan 15 gün iznim var kullanmazsam yanacak..
Şimdi eylülün ilk haftasına 5 gün iznimi alayım cumada gidip çalışamaz raporumu alayım diyorum..
Ama o raporu almazsam yani çalışabilir görünürsem yıllık iznimin tamamını kullanamam değil mi? Yanar yani..
Erken değil canım yavaş yavaş ancak yaparsın zaten..son ana da bırakma işte..
Ben chicconun setini aldım çantalı..bebekler sevmezse bi dahakine sebamed alcam..
yıka ama dolaba koyma hem kokusu gider hem malum bizim haydutlar salça olabilir kıyafetlere.. hurca kaldır benceen iyisi başlamak o halde , teşekkür ederim
Çatı muayenesi ne zaman yapılıyorBu arada kızlar çatı muayenesi stresi sardı beni şimdiden,halbuki rahim filmini anestezi almadan çektirmiş biri olarak bundan asla korkmamam lazım,aylar boyu tedavi gördüğümden defalarca alttan muayene edildim...ama yine de geriliyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?