sırf bu yüzden lig tv yok.. hep belgesel hep belgeselSizin evde de maç var galiba bu akşam :) ne zaman Galatasaray maçı olsa evde seferberlik ilan ediliyor bizim, daha 3 gün önceden başladı eşim maç var maç var demeye. Bende dün akşam hazırladım birşeyler, gidince hemen pişiricem, bizimde misafirimiz var, malum ev tribün
canım devlet memurumuydun hatırlayamadım. memursan iznin birikmiyor mu? doğum sonrası yasal iznin bittiğinde kullanabilirisn. benim de 5 günüm kalıcak ücretsiz izne ayrılmadan kullanıcam.
eriyen ilacın içinde sakkarin var (tatlandırıcı)...midemi ekşitiyor çok
Bizim okulo
Benim okuloncesi olduğu için 8 eylulde çocuklar gelicek bende 1 eylulden 5 eylule kadar seminere katilicam. Ama 7 eylülde tam 32. Haftalik oluyorum çalışabilir alamam rapor alacaktim bu durumda alamıyorum öylemi
Peki nasıl yapsam uygun olur ki 7 sinden sonra direk doğum iznine mi ayrilmaliyim?
Merhaba tüm güzel annelere :)
Tavsiyeye ihtiyacım var. Bebek bakım (şampuan, sabun, yağ vs.) Ürünleri olarak hangi markaları tercih ettiniz? Ben set olarak almayı düşünüyorum aklımda sebamed var ama kullanan varmı? Tavsiye eden yada etmeyen var mı acaba hanımlar
sırf bu yüzden lig tv yok.. hep belgesel hep belgesel
bizde Galatasaraylıyız ama
Lig tv zaten varda, bu akşam maç Lig Tv'de değil. Normal kanalda ama, hep beraber izlemek keyifli oluyor diye arkadaşlar geliyor. Bende severim eşimle maç izlemeyi, ondan çok bağırdığım olur
Canim onunda cocugu senin cocugunun yasinda sayilir demek o kanun eski artik iyi o halde sevindim 16 mi yoksa 18 oldu mu acaba
Teşekkür ederim beni rahatlattin
2 yıl artık izinler sonra yanıyor bi önceki senenin izniyse yanar
2013 ün izni canım yanar kullanmazsam..
Ayy aynen öghh
ben de severim maç izlemeyi ama eşim pek ilgilenmez sağ olsun, benim tarzım genelde fenere karşı oynayan takımları desteklemek şeklinde
normal kanalsa tamam olur ama lig tv yi hiiiç musallat edemem eve vallaLig tv zaten varda, bu akşam maç Lig Tv'de değil. Normal kanalda ama, hep beraber izlemek keyifli oluyor diye arkadaşlar geliyor. Bende severim eşimle maç izlemeyi, ondan çok bağırdığım olur
aynen ben çok net ve parlak hemde heyecan dolu.. bi gün iranda şeriat rejimiyle karşı karşıyayım bi gün evi narkotik basıyor..kızlar rüyaları benim gibi HD yayın VE 3 boyutlu olan var mı
bu yazının puntosuna kayıtsız kalamadım hemen cevap vereyimarzumun da ateşölçeri varmış birde weevell miydi neysi o markanın da varmış acaba hangisi daha iyidir yoksa eski usul koltukaltından ölçenlerden mi alsam?
ya benimkilerde oyle neler neler anlatsamaynen ben çok net ve parlak hemde heyecan dolu.. bi gün iranda şeriat rejimiyle karşı karşıyayım bi gün evi narkotik basıyor..
arzumun da ateşölçeri varmış birde weevell miydi neysi o markanın da varmış acaba hangisi daha iyidir yoksa eski usul koltukaltından ölçenlerden mi alsam?
normal kanalsa tamam olur ama lig tv yi hiiiç musallat edemem eve valla
canım carputiciğim teşekkür ederim puntom işe yaradıbu yazının puntosuna kayıtsız kalamadım hemen cevap vereyimben klasik olan koltukaltı ateş ölçer aldım başka bile alacaksan evinde bitane klasik bulunsun diğerleri çok şaşırabiliyor kontrol edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?