2014 Kasım Anneleri

sırf bu yüzden lig tv yok.. hep belgesel hep belgesel
bizde Galatasaraylıyız ama

canım devlet memurumuydun hatırlayamadım. memursan iznin birikmiyor mu? doğum sonrası yasal iznin bittiğinde kullanabilirisn. benim de 5 günüm kalıcak ücretsiz izne ayrılmadan kullanıcam.

2013 ün izni canım yanar kullanmazsam..

eriyen ilacın içinde sakkarin var (tatlandırıcı)...midemi ekşitiyor çok

Ayy aynen öghh

canım rapor alıp o süreleri doğum sonrasına aktarmak gibi bir düşüncen varsa, öyle bir şansın yok, ona göre plan yapmalısın

ben chicco aldım canım, çantalı set, sanırım 59 tl idi. eğer kızım da annesi gibi allerjik olursa mustela ürünlerine yönelicem daha sonra ama başlangıç için araştırdığım kadarıyla chicco uygun

sırf bu yüzden lig tv yok.. hep belgesel hep belgesel
bizde Galatasaraylıyız ama

Lig tv zaten varda, bu akşam maç Lig Tv'de değil. Normal kanalda ama, hep beraber izlemek keyifli oluyor diye arkadaşlar geliyor. Bende severim eşimle maç izlemeyi, ondan çok bağırdığım olur

arkadaşlar, bu instagramdan sipariş verdiğiniz adres neydi? hastane çıkış olarak çok güzel resimler paylaşıldı, ben de düşünüyorum, sayfayı bulabilirsem

Lig tv zaten varda, bu akşam maç Lig Tv'de değil. Normal kanalda ama, hep beraber izlemek keyifli oluyor diye arkadaşlar geliyor. Bende severim eşimle maç izlemeyi, ondan çok bağırdığım olur

ben de severim maç izlemeyi ama eşim pek ilgilenmez sağ olsun, benim tarzım genelde fenere karşı oynayan takımları desteklemek şeklinde

Canim onunda cocugu senin cocugunun yasinda sayilir demek o kanun eski artik iyi o halde sevindim 16 mi yoksa 18 oldu mu acaba
Teşekkür ederim beni rahatlattin

sevindim rahatladığına :) malesef hala 16 hafta. ikiz ise eğer 2 hafta daha ekleniyor.

2 yıl artık izinler sonra yanıyor bi önceki senenin izniyse yanar

2013 ün izni canım yanar kullanmazsam..

Ayy aynen öghh

hımm anladım benim iznim 2014 izni tabi 2013ten kalan izin yanar. bana malesef izin yetmiyor hersene sıfırlıyorum ailelerimiz şehir dışında olduğu için. bu sene kurban bayramında biyere gidemeyeceğim için 5 günüm kalacak.

normal kanalsa tamam olur ama lig tv yi hiiiç musallat edemem eve valla

arzumun da ateşölçeri varmış birde weevell miydi neysi o markanın da varmış acaba hangisi daha iyidir yoksa eski usul koltukaltından ölçenlerden mi alsam?

arzumun da ateşölçeri varmış birde weevell miydi neysi o markanın da varmış acaba hangisi daha iyidir yoksa eski usul koltukaltından ölçenlerden mi alsam?
bu yazının puntosuna kayıtsız kalamadım hemen cevap vereyim ben klasik olan koltukaltı ateş ölçer aldım başka bile alacaksan evinde bitane klasik bulunsun diğerleri çok şaşırabiliyor kontrol edersin..

normal kanalsa tamam olur ama lig tv yi hiiiç musallat edemem eve valla

Valla daha eve çeyizim gitmeden Lig Tv bağlanmıştı , benim için sorun yok eşimin tek sevdiği şey maç izlemek. O maç izlerken öyle keyifli ki, onun o keyifli halini gördükçe ben daha bir keyifleniyorum

bu yazının puntosuna kayıtsız kalamadım hemen cevap vereyim ben klasik olan koltukaltı ateş ölçer aldım başka bile alacaksan evinde bitane klasik bulunsun diğerleri çok şaşırabiliyor kontrol edersin..
canım carputiciğim teşekkür ederim puntom işe yaradı canım kulaktan ölçmek o kadar önemli değildir herhalde pamidorda baktım kulaktan alan140 lira kolaltı ölçen 10 liraaradaki fiyat farkı ancak çok önemliyse verilebilecek cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…