süt sağma pompası (manuel) ve göğüs pedi aldım.. süt sağma pompasını alın derim Allah korusun antibiyotik kullanmak gerekebilir veya üzüntülü bir durum olur süt kesilir falan hazır süt geliyorken buzluğa depolamak gerekir..herkes burdayken sorayım gögüs kalkanı gögüs pedi ve süt sağma makinesi alacak mısınız?
kutunun içerisinde bir adet şişe ile bir iki tane de süt saklama poşeti vardı, ayrıca almam gerekebilir ama onu o zaman aldırırm hemen gerekirse diye almadım sence şimdiden alayım mı bende poşet?
canım ben önce krem ve ped almak niyetindeydim onları alırken yanında poşet ve şişe aldım
pompayı sonradan aldım başka siteden ama dediğin gibi için yedekler çıktı
bence sonrada alsan olur internet siparişleri hemen ertesi gün geliyor artık
Ben yazmıştım canım. İsmi Osteocare. Piyasanın en iyi ilacı. Ben çok faydasını gördüm.birde bişey soracağım aramızdan birisi magnezyumun hapı olduğunu söylemişti hatta adını yazmıştı kimdi hatırlayamadım.o hapın adı neydı arkadaşlar?
Aynen tatlım!Sizin evde de maç var galiba bu akşam :) ne zaman Galatasaray maçı olsa evde seferberlik ilan ediliyor bizim, daha 3 gün önceden başladı eşim maç var maç var demeye. Bende dün akşam hazırladım birşeyler, gidince hemen pişiricem, bizimde misafirimiz var, malum ev tribün
Ben yazmıştım canım. İsmi Osteocare. Piyasanın en iyi ilacı. Ben çok faydasını gördüm.
Canım mutlubebekler sayfanın ismi. Pınar yönlendirdi dersen yardımcı olur.arkadaşlar, bu instagramdan sipariş verdiğiniz adres neydi? hastane çıkış olarak çok güzel resimler paylaşıldı, ben de düşünüyorum, sayfayı bulabilirsem
Göğüs pedi hangi marka aldınızben geçen gün aldım göğüs pedi ve süt sağma ama elektrikli alamadım açıkcası
Günaydın kızlar!
Gece hem bacağıma kramp girdi hem de kötü rüyalar gördüm.
Kocacım henüz işe gitmemişti, geldi öptü, konuştu,sakinleştirdi. O sarılınca kendimi hep güvende hissetmişimdir.
Bebeğin annesine sarıldığı gibi benim de ona sarılıp kokusunu almam lazım. Koala gibi yapışıyorum! :)
Gece halbuki çok güzel uyumuştum. Kızımın hastane çıkışı yapıldı,bugün kargolanıyor. Fotoğrafçımıza vereceği pozları hayal ederek uyumuştum ama..
Neyse her şey güzel olur inşallah! İyi düşünelim iyi olsun.
Bu da hastane çıkışı kızımın :)
Umarım beğenirsiniz :)
İnstagramda mutlubebekler sayfası var. Yönlendirdiğim herkes çok memnun kaldı. Tavsiye ederim.merhabalar ürünü nerden sipariş ettiniz acaba.çok beğendim kızınızın güzel günlerde kullanması dileğiyle
bende fotoğraf çekimi için değişik şeyler arıyorum
Göğüs pedi hangi marka aldınız
Aynen tatlım!
İşin ilginç yanı ben de can atıyorum. Hatta maçlara da gideriz. Ama artık bir iki yıl ara vermemiz lazım. O yüzden evde izlemeye mahkumuz :)
İnşallah kupayı alırız da kocişlerimiz huzurla uyur :)
Yoksa bizim evde bir matem havası :)
Ateş ölçer konusunda ben de çok kararsızım. Alından mı olsun kulaktan mı karar veremedim. Braun, weewell, chıcco bu üçünden birini düşünüyorum. Tabi farklı markada olabilir. Acaba hangisi daha iyi, kullananlara sormak lazım.
Canım mutlubebekler sayfanın ismi. Pınar yönlendirdi dersen yardımcı olur.
Herkesin kocası bu kadar anlayıslıyken ben bu odunu nerden buldum demekten alamıyorum kendimi böyle seyler okuyunca bu gün öyle sinirliyim ki esim isten gelene kadar sakinlesirim diye bekledim ama halen kendimi yiyorum dün eften püften bir konu yüzünden bana el öptürmeye kalktı adam...el öpüp özür dileyecek misimGünaydın kızlar!
Gece hem bacağıma kramp girdi hem de kötü rüyalar gördüm.
Kocacım henüz işe gitmemişti, geldi öptü, konuştu,sakinleştirdi. O sarılınca kendimi hep güvende hissetmişimdir.
Bebeğin annesine sarıldığı gibi benim de ona sarılıp kokusunu almam lazım. Koala gibi yapışıyorum! :)
Gece halbuki çok güzel uyumuştum. Kızımın hastane çıkışı yapıldı,bugün kargolanıyor. Fotoğrafçımıza vereceği pozları hayal ederek uyumuştum ama..
Neyse her şey güzel olur inşallah! İyi düşünelim iyi olsun.
Bu da hastane çıkışı kızımın :)
Umarım beğenirsiniz :)
Biz sadece bu sene ara veririz, muhtemelen sezon sonu Galatasaray şampiyon olursa ailecek statta oluruz. Bir de biz Bursa'dayız eşim kombine alıyor ama, her zaman gidemiyoruz tabi. Neyse bu akşamı kazasız belasız atlatalım da, çünkü eşim gol olunca direk üstüme atlıyorher maç sonrası annem arar "kızım iyisin dimi, kırık çıkık yok dimi" diye Bu sefer arada bebiş var, olabildiğince eşimin uzağında oturmamda fayda var.
onu bende tam bilmiyorum canım doktorum 28. inde gel raporunu verelim demisti ama idareye sormadan almam sende sor istersen ona göre hareket etmek daha mantıklıYa kızlar 32. Hafta rapor için 32. Haftanın dolmuş olmasımı gerekiyo yoksa tam 32+ 0 da alabilymuyuz of kafam karıştı bi türlü hesaplayamadım sadece seminerde gitsem dönemi kapatırmym sizce şuan 30+4 teyim bana yardım edin:-(
Evet toz olabiliranladım canım tavsiyen için teşekkür ederim,ben dolaplarına yerleştirmek istiyordum ama sanırım bunun için erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?