2014 Kasım Anneleri

herkes burdayken sorayım gögüs kalkanı gögüs pedi ve süt sağma makinesi alacak mısınız?
süt sağma pompası (manuel) ve göğüs pedi aldım.. süt sağma pompasını alın derim Allah korusun antibiyotik kullanmak gerekebilir veya üzüntülü bir durum olur süt kesilir falan hazır süt geliyorken buzluğa depolamak gerekir..

kutunun içerisinde bir adet şişe ile bir iki tane de süt saklama poşeti vardı, ayrıca almam gerekebilir ama onu o zaman aldırırm hemen gerekirse diye almadım sence şimdiden alayım mı bende poşet?

canım ben önce krem ve ped almak niyetindeydim onları alırken yanında poşet ve şişe aldım
pompayı sonradan aldım başka siteden ama dediğin gibi için yedekler çıktı
bence sonrada alsan olur internet siparişleri hemen ertesi gün geliyor artık

doğru dedin canım ama yine de denk gelirse alırım dursun bi kenarda,fırsatım olmazsa da sonradan alınır dediğin gibi

Aynen tatlım!
İşin ilginç yanı ben de can atıyorum. Hatta maçlara da gideriz. Ama artık bir iki yıl ara vermemiz lazım. O yüzden evde izlemeye mahkumuz :)
İnşallah kupayı alırız da kocişlerimiz huzurla uyur :)
Yoksa bizim evde bir matem havası :)

merhabalar ürünü nerden sipariş ettiniz acaba.çok beğendim kızınızın güzel günlerde kullanması dileğiyle
bende fotoğraf çekimi için değişik şeyler arıyorum

merhabalar ürünü nerden sipariş ettiniz acaba.çok beğendim kızınızın güzel günlerde kullanması dileğiyle
bende fotoğraf çekimi için değişik şeyler arıyorum
İnstagramda mutlubebekler sayfası var. Yönlendirdiğim herkes çok memnun kaldı. Tavsiye ederim.

Biz sadece bu sene ara veririz, muhtemelen sezon sonu Galatasaray şampiyon olursa ailecek statta oluruz. Bir de biz Bursa'dayız eşim kombine alıyor ama, her zaman gidemiyoruz tabi. Neyse bu akşamı kazasız belasız atlatalım da, çünkü eşim gol olunca direk üstüme atlıyor her maç sonrası annem arar "kızım iyisin dimi, kırık çıkık yok dimi" diye Bu sefer arada bebiş var, olabildiğince eşimin uzağında oturmamda fayda var.

koltukaltı ölçümleri daha net sonuç veriyor çevremdeki arkadaşlarımda kulaktan ve alın ölçerlerden memnun değil bende değilim haftasonu oğlum ateşlendi koltuk altından ölçüyorum 37.5 alından ölçüyorum 38.5 kulaktan ölçüyorum 39 hatta koltuk altı için çift derece kullanıyorum olurda birinin pili zayıflar yanlış sonuç verir diye zaten 10 tl bişe diğerine 100 tl verdik kafa karıştırmaktan başka bişe yapmıyor...

Canım mutlubebekler sayfanın ismi. Pınar yönlendirdi dersen yardımcı olur.

Ben dün akşam konuştum Dilek Hanımla, dedim valla "Pınar'ın setini gördüm çok kıskandım" diye Ya instagramda çok bakmıştım ama, o sayfaya denk gelmemişim demek ki. Beğenememiştim hiç, neyse sonunda bende içime sinen kokoş takımı sipariş ettim kızıma, sayende.

Herkesin kocası bu kadar anlayıslıyken ben bu odunu nerden buldum demekten alamıyorum kendimi böyle seyler okuyunca bu gün öyle sinirliyim ki esim isten gelene kadar sakinlesirim diye bekledim ama halen kendimi yiyorum dün eften püften bir konu yüzünden bana el öptürmeye kalktı adam...el öpüp özür dileyecek misim ... zaten c.tesi babası düsürdü tüm enerjimi pazar da oğlu halletti hamile miyim üzülür müyüm diyen yok herkes hükümranlık sürüyor kafasından nedir bu

Hahhaha! Aynen yaa. Televizyonu kaç defa kırılmaktan kurtardım hatırlamıyorum. Hoş, ben de öyleyim biraz. Boğazım patlayana kadar bağırırım. Yarışmalara falan katılırım. Hatta Burak Yılmazla tanışıp , plaket vermişliğim, Metin Oktay'da antrenman izlemişliğim bile var.
Sizin Bursa'da olmanız büyük avantaj, biz Ankara'dan arabayla sürüne sürüne gidiyoruz. Her zaman uçak da bulamıyoruz. Bebişim bi toplasın kendini, ilk vatani görevini yerine getiricez inşallah. Tanışsın mabedimizle.

onu bende tam bilmiyorum canım doktorum 28. inde gel raporunu verelim demisti ama idareye sormadan almam sende sor istersen ona göre hareket etmek daha mantıklı

Kızlar bugun yine carsiya gidiyorum..
Acaba gecen gunki, yarim kollu pijemayi alsam mi? Üsürmüyüm.. ? Yazlik indirimde 85 tl falan.. kışlıgı almaya hc gucum yetmez galiba.. ne diyorsunuz? Evimizde elektrk sobasi olacak.. yerler parke.. evde pembe pijemamda var.. ne diyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…