ben arzumdan aldım netten uygundu ayrıca bakım seti aalmıştık sevi bebenin onda da klasik ateş ölçer vardı canımarzumun da ateşölçeri varmış birde weevell miydi neysi o markanın da varmış acaba hangisi daha iyidir yoksa eski usul koltukaltından ölçenlerden mi alsam?
bende öyle yapayım olmazsaklasik olanından aldım braun dijital koltukaltı olanından
bende öyle yapayım olmazsa
herkes burdayken sorayım gögüs kalkanı gögüs pedi ve süt sağma makinesi alacak mısınız?
6 kasım sanırım doğum tarihi, seninle aramızda 5 gün var. 11 eylülde 32 haftayla izne çıkabilirsin. o zaman 1 ocakta başlaman lazım. 23 gün rapor alabilirsen 11 eylülde bırak. Ama olmadı 35 te izne çıkarsan, önceki 3 haftayı sona kaydırırsın iznin okul kapanmadan 1 gün önce biter. ama 32 de çalışabilir raporu alınca 37 olmadan ayrılabilir miyiz ben de onu bi idarecimle konuşacağım.Canim sana zahmet olmazsa benimki nide hesaplar misin
herkes burdayken sorayım gögüs kalkanı gögüs pedi ve süt sağma makinesi alacak mısınız?
Bende lansinoh manuel makina ve göğüs pedi aldım
eğer manuel işe yaramazsa elektrikliye geçicem çalışmaya başladığımda
aynılarından bende aldım bir kaç kişinin tavsiyesi ile...
ben göğüs pedi ve sağma cihazı aldım fakat elektrikli olanı tercih etmedimherkes burdayken sorayım gögüs kalkanı gögüs pedi ve süt sağma makinesi alacak mısınız?
inşallah oyle gerek duymayız ama ne olur ne olmaz gerekli..kız kardeşim doğum yaptı gogus uçları cok kotu bir halde arada sağıp kasıkla içermeye başladı mecbur kalacağımız durumlar olabilirişte gerek var mı diye düşünüyorum alırım kullanmazam boşa para yani
valla kübbacım bizim serviste hepsi var biz ateşli çocuklara koltukatı derecesiyle takip ediyoruz yanılma payı bozulmadığı sürece yok..canım carputiciğim teşekkür ederim puntom işe yaradıcanım kulaktan ölçmek o kadar önemli değildir herhalde pamidorda baktım kulaktan alan140 lira kolaltı ölçen 10 lira aradaki fiyat farkı ancak çok önemliyse verilebilecek cinsten
Allahtan benim eşim pek sevmiyor ama fener gs maçlarında lig tv yi açtırıyoruz o başkaValla daha eve çeyizim gitmeden Lig Tv bağlanmıştı , benim için sorun yok eşimin tek sevdiği şey maç izlemek. O maç izlerken öyle keyifli ki, onun o keyifli halini gördükçe ben daha bir keyifleniyorum
sevindim rahatladığına :) malesef hala 16 hafta. ikiz ise eğer 2 hafta daha ekleniyor.
hımm anladım benim iznim 2014 izni tabi 2013ten kalan izin yanar. bana malesef izin yetmiyor hersene sıfırlıyorum ailelerimiz şehir dışında olduğu için. bu sene kurban bayramında biyere gidemeyeceğim için 5 günüm kalacak.
kızlar rüyaları benim gibi HD yayın VE 3 boyutlu olan var mı
Ateş ölçer konusunda ben de çok kararsızım. Alından mı olsun kulaktan mı karar veremedim. Braun, weewell, chıcco bu üçünden birini düşünüyorum. Tabi farklı markada olabilir. Acaba hangisi daha iyi, kullananlara sormak lazım.
aynen canım ben yanında ucuz diye süt saklama poşetiyle şişeside aldım
inş. bol bol sütümüz olur allah kullanmayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?