2014 Kasım Anneleri

arzumun da ateşölçeri varmış birde weevell miydi neysi o markanın da varmış acaba hangisi daha iyidir yoksa eski usul koltukaltından ölçenlerden mi alsam?
ben arzumdan aldım netten uygundu ayrıca bakım seti aalmıştık sevi bebenin onda da klasik ateş ölçer vardı canım

Ateş ölçer konusunda ben de çok kararsızım. Alından mı olsun kulaktan mı karar veremedim. Braun, weewell, chıcco bu üçünden birini düşünüyorum. Tabi farklı markada olabilir. Acaba hangisi daha iyi, kullananlara sormak lazım.

Canim sana zahmet olmazsa benimki nide hesaplar misin
6 kasım sanırım doğum tarihi, seninle aramızda 5 gün var. 11 eylülde 32 haftayla izne çıkabilirsin. o zaman 1 ocakta başlaman lazım. 23 gün rapor alabilirsen 11 eylülde bırak. Ama olmadı 35 te izne çıkarsan, önceki 3 haftayı sona kaydırırsın iznin okul kapanmadan 1 gün önce biter. ama 32 de çalışabilir raporu alınca 37 olmadan ayrılabilir miyiz ben de onu bi idarecimle konuşacağım.

Arkadaşımın bebeği şuan 1 yaşında. Geçen sene birkaç aylıkken onlara gittiğimizde, bebişin babası sürekli bebeğin ateşini ölçüyodu alından:)) biraz fazla pimpirikli kendisi. Hangi markayı kullandıklarını bilmiyorum, o zaman dikkat etmemişim. Şimdi sorarım , ilgi alanımız olunca acaba bizde mi öyle olucaz diye düşünüyorum şimdi

işte gerek var mı diye düşünüyorum alırım kullanmazam boşa para yani
inşallah oyle gerek duymayız ama ne olur ne olmaz gerekli..kız kardeşim doğum yaptı gogus uçları cok kotu bir halde arada sağıp kasıkla içermeye başladı mecbur kalacağımız durumlar olabilir

valla kübbacım bizim serviste hepsi var biz ateşli çocuklara koltukatı derecesiyle takip ediyoruz yanılma payı bozulmadığı sürece yok..

Valla daha eve çeyizim gitmeden Lig Tv bağlanmıştı , benim için sorun yok eşimin tek sevdiği şey maç izlemek. O maç izlerken öyle keyifli ki, onun o keyifli halini gördükçe ben daha bir keyifleniyorum
Allahtan benim eşim pek sevmiyor ama fener gs maçlarında lig tv yi açtırıyoruz o başka

Ben 28 aralıkta işbaşı yaptığımdan bir sonraki yılbaşında direk 40 gün iznim oldu bebek olursa diye sakladım ama raporluydum hep kullanamadım..

kızlar rüyaları benim gibi HD yayın VE 3 boyutlu olan var mı

evet bende çok net rüyalar görüyorum hamilelikte normalmiş..

herkes burdayken sorayım gögüs kalkanı gögüs pedi ve süt sağma makinesi alacak mısınız?

Ben süt sağma aldım avent..elektrikli ama manuel de kullanılıyor..yanında göğüs pedi hediyesi vardı..göğüs kalkanıda e bebekten sipariş verdim aventte 3 al 2 öde var 31 ağustosa kadar..

Biz wewell aldık ama braun çok öneren oldu..

aynen canım ben yanında ucuz diye süt saklama poşetiyle şişeside aldım
inş. bol bol sütümüz olur allah kullanmayı nasip eder

kutunun içerisinde bir adet şişe ile bir iki tane de süt saklama poşeti vardı, ayrıca almam gerekebilir ama onu o zaman aldırırm hemen gerekirse diye almadım sence şimdiden alayım mı bende poşet?

ben kızıma koltuk altı kullanıyodum küçükken. ama büyüdükçe ateşlendiğinde huzursuz ve huysuz olmaya başladı ve ölçtürmüyo koltuk altından. bi gece ateşlenince çok acil dönüşü en yakın nöbetçi eczaneden markasına bakmadan alından ölçen almıştık. inanın çok rahat.uyurken falan heran ölçebiliyosunuz. çok kullanışlı. çocuk hastanesinin acilinde bile alından ölçenle ölçmüşlerdi. o yüzden apar topar aldık biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…