2014 Kasım Anneleri

Çok tatlı görünüyorsun

maşallahh hiç ikiz doğurcakmış gibi değilsin

sağolun valla çatlaklar hiç öyle demiyo hehe

Zeyy88 cigim fotograf in hangi sayfada?

3285 canım..

oy maşallah. Zeyy şimdi sen 28+6 da mısın? O zaman mı 7 aylık diyoruz?

canım sata göre 28+2 ama hamile kaldığım güne göre 27+5..
valla canım 28. haftada olduğumdan7 aylık diyorum ben...

anuuvvv maşallahh kızz çok şekersinizzz yahuuu...

sağol canım

oyyy maşallahhhhh geçenki beyaz elbisende güzeldi faceden yolladığın..

Ben ve 7 aylık kızışlarımmm
Siyah giydiğimden karnım küçük bile çıkmış hehheeh

o beyazı yarın kuzenin kınasına giycem şekerimmm...
hepimize maşallahhh

hadi tatlım çok sevindimmm..
doktordan gelince haberdar et bizi.

Geçmiş olsun Hemen telaş etme, muhtemelen yüzeysel bir şeydir, uygun ilaç tedavisi ile üstesinden çabucacık gelinir. Acil şifalar diliyorum. İyi haberlerini bekliyoruz.

Hahaha hayal edebiliyorum o anı
canım benim demir ilacım ağızda kötü tat bırakmıyor, ama zaten midemde problemim var, o da biraz kazınma hissi yaratıyor aç içince. Ben de artık yemekten 1,5 saat sonra içiyorum, ne aç ne tok oluyorum. İsmi feramat. Ama genel olarak demir ilaçları sindirim sistemi sıkıntıları yaratabilir. Yine de doktorun iç dediyse gerekli görmüş demekki. Benimki de ileride kan nakli yapmamızı istemiyorsan içmelisin demişti. Çok düzenli olmamakla birlikte içiyordum, ona rağmen düşüş olmuş. Zaten 3.trimesterda kan değerlerinde düşme görülebilirmiş. şimdi dozu arttırdık maalesef

KIZLAR SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ HANGİ MARKA ALCAKSINIZ. bEN SÜT SAĞMA POMPASINI AVENT ALCAM DA LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETİNDEN ALSAM UYARMI SİZCE ONA ACELE CEVAP
hayır canım uymasına gerek yok, poşetin içine sağmayacaksın zaten. pompanın kabına sağacaksın, oradan da poşete dökeceksin. Bir arkadaşım 2 bebeğinde de lansinoh pompa ile milkway marka poşet kullandı mesela
off kızlar hiç halim yok..yorum bile yazasım gelmiyor yaa..
bugün var bizde birşeyler..
şekerim evet iyi çıokmış öle dediler..
hadi bakalım bunuda atlattık şükür
Allah Allahhh neler oluyor bugün millete yaw, işyerindeki arkadaşlar da aynen böyleBen de aynen, yorum bile yazamıyorum cümleleri toparlayıp da
Bu arada maşallah çok tatlı olmuşsun canım

Çok geçmiş olsun canım

off ben çok üzüldüm ki yaa..hep o komşu kadınlar yüzünden yoruldun, gerildin, stres yaptınn yarın iyi haberler ver. çabucak atlat inşallah . evde bir oğlan, karnında bir bebiş... Allah yardımcın olsunn.

ben normal ateş ölçer aldım.. bitane var arzum bebbe ördek şeklinde hem suyun içine atılıyor hem oda ısını ölçüyor onu inceliyorum..

Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum ama yorumlarda pili bitince bulmak zor demişler. Ürün çok kullanışlıymış. Sanırım netten sipariş vericem.

yarın hemen gidin ilerlemesin daha fazla korkma Allahın izniyle bişey olmaz..

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. Ali buhur mu 4 hafta izinli? Yandık desene..32. Hafta raporu alacaktım..

annuvv kuzumm..
o uyuz misafirler yüzünden oldu..birde gelmediler gerzekler..
bence ilerlemeden hemen başka doktora görün canım...onlar krem falan verirler korkma halledilir yavrum
evet canım galiba ilk kez gelcekler tsnımıyorumda diye çok telaş etmiştim inşallah hemen iyileşir benim korkum dikişlerim açılırda erken doğum felan olursa diye bebeğim de küçük ayyy dua edin kızlar nolur....

Geçmiş olsun Hemen telaş etme, muhtemelen yüzeysel bir şeydir, uygun ilaç tedavisi ile üstesinden çabucacık gelinir. Acil şifalar diliyorum. İyi haberlerini bekliyoruz.
Çok saol canım inşallah hemen geçer
çok saol canım...

çok saolasın bitanem evet onlardan oldu oğluşta çok hareketli maşallah yarın sürekli hareket halindeyim ya bide onunda etkisi vardır gidicez bakalım yarın haber veririm inşallah

yarın hemen gidin ilerlemesin daha fazla korkma Allahın izniyle bişey olmaz..
gitcez canım çok acıyo çünkü çıban çıkmış gibi şişti

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. Ali buhur mu 4 hafta izinli? Yandık desene..32. Hafta raporu alacaktım..
evet canım ya ali buhur yok iki günfür tdlefon açıyotum hastaneye geçici doktor geldimi diye yok gelir mi bilmiyoruz diyolar zaten doğumumu nasip olursa antalya eğitim ve araştırmada yapmaya karar verdim bi profösör varmış herkes çok methediyo kendine özel kadın doğum ve tüp bebek merkezi açcakmış çok iyi diyolar hem burda hastanede yoğun bakım ünitesi yok orda var acil bişey olsa bir başka olur yine

Mecbur başladım bende içmeye, sonrasında sorun yaşamamak adına. Şu an her hangi bir sorun hissetmedim ama, daha ilk hap ileride neler olacak göreceğiz.

Finikede ki Dr a git istersen canım, onun için de iyi diyolar. En azından bi baksın, önlemini alırsın. Arkadasım Ali buhurun izinde olduğunu söyledi fakat 2 hafta izinli diye biliyodum. 4 hafta izinliyse 32. Hafta raporu için Antalya'daki Dr uma gitmem gerekir. Ama nasıl olur da 4 hafta izinli olur ya..Offf napalım vardır bunda da bi hayır. Araştırmadaki Dr u duydum iyiymiş diye, ama aynı Dr mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…