2014 Kasım Anneleri

UOTE="nlyvz, post: 36638
birşey soracağım, hani kan hapını kullanıyorsun? Benim şimdiye kadar kan değerim çok iyiydi. Doktorum hiç vitamin desteğine gerek duymadı. Ama en son gittiğimde kan hapı verdi.İsmi de Gyno Ferro Sanol diye, bu kan hapları ağızda kötü tat falan yapıyor dediler, korktum açıkçası. Bu sabah içtim ilk, şu an da birşey yok ama, endişelenmedim değil.[/QUOTE]
Ben santafer ford kullaniyorum hic oyle bir sikayetim olmadi ama senin kullandigin da olur mu hic bilmiyorum. Yalniz ilk icerken agzinda fazla tutarsan garip bir tat geliyor o kadar. Hemen su icersen o da olmaz.

küçük tuvalet canım benimkisi[/QUOTE]

bebiş baskı yapıyor olabilir o zaman. Böyle top gibi olup büyük tuvaletin gelmiş gibi oluyormuş kasılmada. bana 32 den sonra idrarını kaçırabilirisn demişti doktor

off kızlar hiç halim yok..yorum bile yazasım gelmiyor yaa..
bugün var bizde birşeyler..
şekerim evet iyi çıokmış öle dediler..
hadi bakalım bunuda atlattık şükür

bu biziz oğluşumla 28+5 günlüktük ama ben 28+6 yazdım gece olduğu için..oğluşumla arkadaşımın kınasına gittik akşam..giyecek birşey bulamadım bunları takıştırdım gittim..yarında kuzenin kınası var ona elbise giycem bakalım..

Kızlar sprmayın başıma gelenleri 30. Haftamdayım ve sezeryan yerim intihap kapmış acıyo ve kızarıp şişti 17 ay olmuştuya dsha,doğum yapaılı karnım gerilince bide geçen hafta biraz fazla ev işi yapmıştım ondan oldu sanırım burda da bitane doktor var oda 4 hafta izinliymiş yarın başka bir yere gitcez şimdilik sadece ebe hanım baktı inşallah bi sorun olmaz

Canım ben hissetmeye başladığım günden beri bebeğime şarkılar söylüyorum. Kendim şarkı söylemeyi çok sevdiğim için (sesimin güzel olduğunu söylerler) onu da alıştırdım, sanırım o da mutlu oluyor oynayıp duruyor. Hatta Toygar Işıklı'nın ninni şarkısını ezberledim hergün onu söylüyorum beni dinliyor şarkı bitince tekrar başlıyo oynamaya. Arkadaşım oğluna hamileyken ağzımı göbeğine dayayıp şarkı söylerdim , doğduğunda benim sesimle sakinleşiyordu sadece. :)

annuvv kuzumm..
o uyuz misafirler yüzünden oldu..birde gelmediler gerzekler..
bence ilerlemeden hemen başka doktora görün canım...onlar krem falan verirler korkma halledilir yavrum

küçük tuvalet canım benimkisi

bebiş baskı yapıyor olabilir o zaman. Böyle top gibi olup büyük tuvaletin gelmiş gibi oluyormuş kasılmada. bana 32 den sonra idrarını kaçırabilirisn demişti doktor[/QUOTE]

anladım canım çok teşekkür ederim,çok sağol

bende kayahanın ninnisini dinletiyorum..
akşamları açıyorum birlikte söylüyoruz..
biizmki pek tepki vermiyor ama olsun ben hep dinletiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…