Ben ve 7 aylık kızışlarımmm
Siyah giydiğimden karnım küçük bile çıkmış hehheeh
maşallahhBen ve 7 aylık kızışlarımmm
Kızlar tuvalet hissi diyosunuz ya o büyük tuvalet mi küçük tuvalet mi. Çünkü doktoruma sormuştum küçük tuvaletim varmış gibi oluyor bazen diye o da bebek baskı yapıyor ondan dedi. Ama kasılma ile birlikte büyük tuvaletin varmış gibi olursa beni ara dedi.
oy maşallah. Zeyy şimdi sen 28+6 da mısın? O zaman mı 7 aylık diyoruz?Ben ve 7 aylık kızışlarımmm
Maşallah canım çok tatlısınız rabbim nazarlardan saklasınBen ve 7 aylık kızışlarımmm
Ben ve 7 aylık kızışlarımmm
Canım ben hissetmeye başladığım günden beri bebeğime şarkılar söylüyorum. Kendim şarkı söylemeyi çok sevdiğim için (sesimin güzel olduğunu söylerler) onu da alıştırdım, sanırım o da mutlu oluyor oynayıp duruyor. Hatta Toygar Işıklı'nın ninni şarkısını ezberledim hergün onu söylüyorum beni dinliyor şarkı bitince tekrar başlıyo oynamaya. Arkadaşım oğluna hamileyken ağzımı göbeğine dayayıp şarkı söylerdim , doğduğunda benim sesimle sakinleşiyordu sadece. :)Buarada tv de dönen bir reklam var anne bebeğine sarki söylüyor 'Günaydın Günaydın benim minik aşkım Günaydın' diye
Cok mutlu oluyorum o reklamı izleyince hayallere daliyorum bizimkide bu kadar buyuyecek bende bende ona hep sarkilar söyleyeceğim hatta uyduruk da olsa kendim birseyler soulerim diye hayaller kuruyorum
Kızlar sprmayın başıma gelenleri 30. Haftamdayım ve sezeryan yerim intihap kapmış acıyo ve kızarıp şişti 17 ay olmuştuya dsha,doğum yapaılı karnım gerilince bide geçen hafta biraz fazla ev işi yapmıştım ondan oldu sanırım burda da bitane doktor var oda 4 hafta izinliymiş yarın başka bir yere gitcez şimdilik sadece ebe hanım baktı inşallah bi sorun olmaz
Seni yerim ben yaaaa güzelliğe bak şunun. Poponu kaşı annneemmmmmm. Maşallah ikinize de :)bu biziz oğluşumla 28+5 günlüktük ama ben 28+6 yazdım gece olduğu için..oğluşumla arkadaşımın kınasına gittik akşam..giyecek birşey bulamadım bunları takıştırdım gittim..yarında kuzenin kınası var ona elbise giycem bakalım..
Eki Görüntüle 1226853 Eki Görüntüle 1226854
küçük tuvalet canım benimkisi
Seni yerim ben yaaaa güzelliğe bak şunun. Poponu kaşı annneemmmmmm. Maşallah ikinize de :)
Canım ben hissetmeye başladığım günden beri bebeğime şarkılar söylüyorum. Kendim şarkı söylemeyi çok sevdiğim için (sesimin güzel olduğunu söylerler) onu da alıştırdım, sanırım o da mutlu oluyor oynayıp duruyor. Hatta Toygar Işıklı'nın ninni şarkısını ezberledim hergün onu söylüyorum beni dinliyor şarkı bitince tekrar başlıyo oynamaya. Arkadaşım oğluna hamileyken ağzımı göbeğine dayayıp şarkı söylerdim , doğduğunda benim sesimle sakinleşiyordu sadece. :)
Maşallah :)))bu biziz oğluşumla 28+5 günlüktük ama ben 28+6 yazdım gece olduğu için..oğluşumla arkadaşımın kınasına gittik akşam..giyecek birşey bulamadım bunları takıştırdım gittim..yarında kuzenin kınası var ona elbise giycem bakalım..
Eki Görüntüle 1226853 Eki Görüntüle 1226854
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?