2014 Kasım Anneleri

Mecbur başladım bende içmeye, sonrasında sorun yaşamamak adına. Şu an her hangi bir sorun hissetmedim ama, daha ilk hap ileride neler olacak göreceğiz.
İnşallah bir sıkıntı yaşamazsın canım. Aklında bulunsun kabak çekirdeğinde de demir var

Mecbur başladım bende içmeye, sonrasında sorun yaşamamak adına. Şu an her hangi bir sorun hissetmedim ama, daha ilk hap ileride neler olacak göreceğiz.
bende o ilacı kullanıyorum canım.idrarda ve dışkıda koku yapıyor,sabah ilk tuvaletinde özellikle.agızda koku hissetmedim ama

Canim ben de sezaryenden 18 ay sonra ikizlerime hamileym. 10 gun once agdaya gittim. Sezaryen yerim yara olmus gibi acidi. Sanirim kiz fazla sert cekti. Oysa ki sezaryen olduktan sonra belki 2 ay bile dolmamistir agdaya gitmistim hic boyle bir acim olmamisti. Zaten dr de sezaryen yerimin kizarik ve kabarik oldugunu bazi kisilerde boyle olabildigini soyledi. Iltihap oldugunu nasil anladin ki???

Oyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...

bende o ilacı kullanıyorum canım.idrarda ve dışkıda koku yapıyor,sabah ilk tuvaletinde özellikle.agızda koku hissetmedim ama

Hımm, ok o zaman. Bana ağızda acılık falan yapıyor demir hapları dendi de bende çekindim biraz içmeye.

Valla ben ağda diyorum başka da birşey demiyorum, zaten jiletle alman bundan sonra çok zor. Artı, jiletle aldığın zaman uzun zamanlı olmuyor. Bir de lazere gitmişsin hazır kıl kökleri zayıflamışken jilet ile güçlendirme. Bir cesaret ağda yaptır, kendin yaparsan acır, ağdaya git, onlar yapınca nedense anlaşılmıyor. Ben zaten eskiden beri ağda yaptırdığım için, hiç bırakmadım aynen devam.

Ne güzel ya.. Ben o kadar cesur olamadım hiç... Bir de burda yabancıyım zaten.. Tek de gitmek istemem.. Biriyle gitsem utanırım ne bileyim... Ama böyle böyle de gitmez... Kararsız kaldım korkuyorum da açıkçası...

Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum

Surekli kucuk tuvalete cikiosun buyuk tuvalet gelir gibi bi his oluyor bebek toplaniyor bir de ben de sanki karnima biri bastiriomus gibi bir his olmustu. Ama gayet sert bi bastirma. Siz de oldu mu??

bende bikini bölgesi için lazer yaptırmıştım ama gebelikte arttı ben traş bıçağı kullanıyorum ağda hayatta yapamam korktuğum içi zaten lazer yaptırmıştım.. bana epilasyon yapan uzman ağda arttırır bundan sonra çıkanları traş bıçağı ile al demişti..

annuvv kuzumm..
o uyuz misafirler yüzünden oldu..birde gelmediler gerzekler..
bence ilerlemeden hemen başka doktora görün canım...onlar krem falan verirler korkma halledilir yavrum
evet canım galiba ilk kez gelcekler tsnımıyorumda diye çok telaş etmiştim inşallah hemen iyileşir benim korkum dikişlerim açılırda erken doğum felan olursa diye bebeğim de küçük ayyy dua edin kızlar nolur....

Geçmiş olsun Hemen telaş etme, muhtemelen yüzeysel bir şeydir, uygun ilaç tedavisi ile üstesinden çabucacık gelinir. Acil şifalar diliyorum. İyi haberlerini bekliyoruz.
Çok saol canım inşallah hemen geçer
çok saol canım...

[/SIZE]
canım ben doğum yaptım 11 ay sonra hamile kaldım hiç bi sorun yoktu şimdi iki günder acıyodu dün çıban çıkmış gibi kenarında şişlik oldu canım doktorda izinliymiş ebeler baktı intihaplamış dediler kadın doğumcuya gçstercekdin defiler yatın gitcem bakalım

Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum

Ne yapsak acaba cesaret iğnesi olduktan sonra mı gitsek ağdaya

Canım traş bıçağı da çoğalttı sanki benimkini o yüzden çekiniyorum... Bundan sonra nasıl alacağız ben göbeğimden göremiyorum bile artık

Aynı dert bende de var canım, ağda öldürsen yaptıramam. Jilet de uzun ömürlü olmuyor. Zaten lazer yaptırmaya devam edeceksen pek ağda tavsiye etmiyorlar ara verildiğinde. Jiletle devam et diyorlar. Mantığı nedir bilmiyorum ama.
Ben karşıma ayna koyup yapıyorum, başka türlü yapamıyorum, göbeğimden görünmüyor çünkü
Ama daha uzun süreli bir yöntem bulursan bana da haber ver perim

valla ben ayna ile bakarak alıyorum şimdilik ağdadan çok korkuyorum geçen evde deneyeyim dedim azcık biyere yapıştırdım çektim beynim uyuştu valla zaten aşırı çıkmıyor benim lazerden sonra baya azalmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…