İnşallah bir sıkıntı yaşamazsın canım. Aklında bulunsun kabak çekirdeğinde de demir varMecbur başladım bende içmeye, sonrasında sorun yaşamamak adına. Şu an her hangi bir sorun hissetmedim ama, daha ilk hap ileride neler olacak göreceğiz.
Ay bilmem bana da kocaman geliyo siyah giydigim icin olabilirçok zarif bir karnım var canım maşallah..
hiç şiş falanda yok süper
Ay bilmem bana da kocaman geliyo siyah giydigim icin olabilirçok zarif bir karnım var canım maşallah..
bende o ilacı kullanıyorum canım.idrarda ve dışkıda koku yapıyor,sabah ilk tuvaletinde özellikle.agızda koku hissetmedim amaMecbur başladım bende içmeye, sonrasında sorun yaşamamak adına. Şu an her hangi bir sorun hissetmedim ama, daha ilk hap ileride neler olacak göreceğiz.
Canim ben de sezaryenden 18 ay sonra ikizlerime hamileym. 10 gun once agdaya gittim. Sezaryen yerim yara olmus gibi acidi. Sanirim kiz fazla sert cekti. Oysa ki sezaryen olduktan sonra belki 2 ay bile dolmamistir agdaya gitmistim hic boyle bir acim olmamisti. Zaten dr de sezaryen yerimin kizarik ve kabarik oldugunu bazi kisilerde boyle olabildigini soyledi. Iltihap oldugunu nasil anladin ki???Kızlar sprmayın başıma gelenleri 30. Haftamdayım ve sezeryan yerim intihap kapmış acıyo ve kızarıp şişti 17 ay olmuştuya dsha,doğum yapaılı karnım gerilince bide geçen hafta biraz fazla ev işi yapmıştım ondan oldu sanırım burda da bitane doktor var oda 4 hafta izinliymiş yarın başka bir yere gitcez şimdilik sadece ebe hanım baktı inşallah bi sorun olmaz
bende o ilacı kullanıyorum canım.idrarda ve dışkıda koku yapıyor,sabah ilk tuvaletinde özellikle.agızda koku hissetmedim ama
Oyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...
Valla ben ağda diyorum başka da birşey demiyorum, zaten jiletle alman bundan sonra çok zor. Artı, jiletle aldığın zaman uzun zamanlı olmuyor. Bir de lazere gitmişsin hazır kıl kökleri zayıflamışken jilet ile güçlendirme. Bir cesaret ağda yaptır, kendin yaparsan acır, ağdaya git, onlar yapınca nedense anlaşılmıyor. Ben zaten eskiden beri ağda yaptırdığım için, hiç bırakmadım aynen devam.
bebiş baskı yapıyor olabilir o zaman. Böyle top gibi olup büyük tuvaletin gelmiş gibi oluyormuş kasılmada. bana 32 den sonra idrarını kaçırabilirisn demişti doktor
Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorumOyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...
Surekli kucuk tuvalete cikiosun buyuk tuvalet gelir gibi bi his oluyor bebek toplaniyor bir de ben de sanki karnima biri bastiriomus gibi bir his olmustu. Ama gayet sert bi bastirma. Siz de oldu mu??canim zeyy kasilmayi burburada birkaç kez açıkladı annesine sormuş ebe hemsire normalmis bebek kendini doğuma hazirliyormus. Kasilma inanki öyle degil ben yaşadım müthiş bir baskı ve agri hissediyorsun kasiklarinda sürekli Tuvalet ihtiyaci oluyor bende böyle oldu o kasilma iste
bende bikini bölgesi için lazer yaptırmıştım ama gebelikte arttı ben traş bıçağı kullanıyorum ağda hayatta yapamam korktuğum içi zaten lazer yaptırmıştım.. bana epilasyon yapan uzman ağda arttırır bundan sonra çıkanları traş bıçağı ile al demişti..Ne güzel ya.. Ben o kadar cesur olamadım hiç... Bir de burda yabancıyım zaten.. Tek de gitmek istemem.. Biriyle gitsem utanırım ne bileyim... Ama böyle böyle de gitmez... Kararsız kaldım korkuyorum da açıkçası...
evet canım galiba ilk kez gelcekler tsnımıyorumda diye çok telaş etmiştim inşallah hemen iyileşir benim korkum dikişlerim açılırda erken doğum felan olursa diye bebeğim de küçük ayyy dua edin kızlar nolur....annuvv kuzumm..
o uyuz misafirler yüzünden oldu..birde gelmediler gerzekler..
bence ilerlemeden hemen başka doktora görün canım...onlar krem falan verirler korkma halledilir yavrum
Çok saol canım inşallah hemen geçerGeçmiş olsunHemen telaş etme, muhtemelen yüzeysel bir şeydir, uygun ilaç tedavisi ile üstesinden çabucacık gelinir. Acil şifalar diliyorum. İyi haberlerini bekliyoruz.
çok saol canım...Hahaha hayal edebiliyorum o anı
canım benim demir ilacım ağızda kötü tat bırakmıyor, ama zaten midemde problemim var, o da biraz kazınma hissi yaratıyor aç içince. Ben de artık yemekten 1,5 saat sonra içiyorum, ne aç ne tok oluyorum. İsmi feramat. Ama genel olarak demir ilaçları sindirim sistemi sıkıntıları yaratabilir. Yine de doktorun iç dediyse gerekli görmüş demekki. Benimki de ileride kan nakli yapmamızı istemiyorsan içmelisin demişti. Çok düzenli olmamakla birlikte içiyordum, ona rağmen düşüş olmuş. Zaten 3.trimesterda kan değerlerinde düşme görülebilirmiş. şimdi dozu arttırdık maalesef
hayır canım uymasına gerek yok, poşetin içine sağmayacaksın zaten. pompanın kabına sağacaksın, oradan da poşete dökeceksin. Bir arkadaşım 2 bebeğinde de lansinoh pompa ile milkway marka poşet kullandı mesela
Allah Allahhh neler oluyor bugün millete yaw, işyerindeki arkadaşlar da aynen böyleBen de aynen, yorum bile yazamıyorum cümleleri toparlayıp da
Bu arada maşallah çok tatlı olmuşsun canım
Çok geçmiş olsun canım
[/SIZE]Canim ben de sezaryenden 18 ay sonra ikizlerime hamileym. 10 gun once agdaya gittim. Sezaryen yerim yara olmus gibi acidi. Sanirim kiz fazla sert cekti. Oysa ki sezaryen olduktan sonra belki 2 ay bile dolmamistir agdaya gitmistim hic boyle bir acim olmamisti. Zaten dr de sezaryen yerimin kizarik ve kabarik oldugunu bazi kisilerde boyle olabildigini soyledi. Iltihap oldugunu nasil anladin ki???
canım ben doğum yaptım 11 ay sonra hamile kaldım hiç bi sorun yoktu şimdi iki günder acıyodu dün çıban çıkmış gibi kenarında şişlik oldu canım doktorda izinliymiş ebeler baktı intihaplamış dediler kadın doğumcuya gçstercekdin defiler yatın gitcem bakalımCanim ben de sezaryenden 18 ay sonra ikizlerime hamileym. 10 gun once agdaya gittim. Sezaryen yerim yara olmus gibi acidi. Sanirim kiz fazla sert cekti. Oysa ki sezaryen olduktan sonra belki 2 ay bile dolmamistir agdaya gitmistim hic boyle bir acim olmamisti. Zaten dr de sezaryen yerimin kizarik ve kabarik oldugunu bazi kisilerde boyle olabildigini soyledi. Iltihap oldugunu nasil anladin ki???
Ya bende bi türlü cesaret edemiyorum çok acıyacakmış gibi geliyor korkuyorum
bende bikini bölgesi için lazer yaptırmıştım ama gebelikte arttı ben traş bıçağı kullanıyorum ağda hayatta yapamam korktuğum içi zaten lazer yaptırmıştım.. bana epilasyon yapan uzman ağda arttırır bundan sonra çıkanları traş bıçağı ile al demişti..
Aynı dert bende de var canım, ağda öldürsen yaptıramam. Jilet de uzun ömürlü olmuyor. Zaten lazer yaptırmaya devam edeceksen pek ağda tavsiye etmiyorlar ara verildiğinde. Jiletle devam et diyorlar. Mantığı nedir bilmiyorum ama.Oyyy yaaa şu ağda işini ne yapacağız? Ben o bölgeme hiç yapamadım bu zamana kadar... Üst taraflarına bi ara yapayım dedim çok acıdı bırakmıştım... Zaten lazere de gitmiştim ama yarım kaldı... Eskisi gibi kalın siyah değil ama yine de korkuyorum ağda yaptırmaktan... Hep jiletle de olmuyor... Daha şimdiden göbeğimden bişi göremez oldum... Ne yapıcam...
valla ben ayna ile bakarak alıyorum şimdilik ağdadan çok korkuyorum geçen evde deneyeyim dedim azcık biyere yapıştırdım çektim beynim uyuştu valla zaten aşırı çıkmıyor benim lazerden sonra baya azalmıştı..Ne yapsak acaba cesaret iğnesi olduktan sonra mı gitsek ağdaya
Canım traş bıçağı da çoğalttı sanki benimkini o yüzden çekiniyorum... Bundan sonra nasıl alacağız ben göbeğimden göremiyorum bile artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?