• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Hsjdjdjd cok güçlü çekiş değil kendimde denedm korkma 🤣
Ay niyeyse bi burun temizleme konusunda getiliyorum ben ya 😂 kardeşimle aramızda 12 yaş var çok net hatırlıyorum onu küçük çatal iğneyle temizler dik 😂 nerden nereye diyorum bazen makineye bakıp 😂 hoş kardeşim şimdi 18 yaşımda ama olsun 😂

Ay niyeyse bi burun temizleme konusunda getiliyorum ben ya 😂 kardeşimle aramızda 12 yaş var çok net hatırlıyorum onu küçük çatal iğneyle temizler dik 😂 nerden nereye diyorum bazen makineye bakıp 😂 hoş kardeşim şimdi 18 yaşımda ama olsun 😂
Şey diyomusum iyi bu yaşa gelmiş shdkdjdkfn kıazz çatal iğne neymiş haketten eskilerde neler var ya 🤣
Korkma gerilme ya süreçte alışıyorsun. Keremin ilk burnunu çektiğimi hatırlıylrkm çıkana şok olmustum yavrum nasıl nefes aldı demiştm bu kadar sümkle 🥲🥲🥲🥲

Günaydın kızlar herkes iyi mi?
Ben pisboğazlığım yüzünden gece hiç uyuyamadım saçma sapan bi mide yanması. Hamburger yedim yatmadan o pis olanlardan 😁 ama pişmanlığını sabaha kadae cektim ya rennie falan da yoktu evde, oturdum balkonda overthink yaptım bende dkdnjd

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ara hastane için hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittik. Orda doğumdan sonra bebeğe hemen hastanenin kıyafetini giydirdiklerini ama tabi anne isterse hemşireye verilen paketteki kıyafetleri giydirdiklerini söylediler.
Ben de sordum acaba hangisi daha iyi diye, kan vs gibi sebeplerden dolayı ilk odaya gelirken hastane kıyafeti ile olması daha iyi dedi. Sonra bebek kirlettiğinde odada kendi takımınızı giydirebilirsiniz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
İlk bebeğimde kafam çok karışmıştı bu konuda ama mantıklı olan hastanenin giydirmesi gelmişti. Bebeği giydirip getiren hastaneyse kolaylık bence. Çoğu bebek hastanenin kıyafetleri ile hazırlanıyor. yıkamamızı ister misiniz demişlerdi başı temiz değildi çünkü. Sonra yıkayıp hazırladığım takımı giydirip getirmişlerdi. Hatta hastanenin kanlı zıbını duruyor hala saklıyorum hatıra olarak. Kokluyorum falan 😬🥹

Kızlar yav nazar değdi kim evde iş yapmıyorum diye dün yuhaladı beni itiraf etsin djdjd ay sabah haber geldi eşimin bi akrabası vefat etmiş memleketine gitti 3 4 saatlik mesafede. Annemleri aramış sabah yalnız kalmıyım evde gelsinler diye. Onlar da çıkmış yola bu arada 3 saat kadar uzaklıkta onlarda yakında değiller, bende kalktığımdan beri ev toparlıyorum cortladım kendi aileme gelme de diyemem yani🤣 neyse yabancı değiller de uzun süredir sabah ilk defa mide bulantım oldu sağ yan tarafım ağrıyor bebiş çok hareketli sürekli toplanıp canımı yakıyo ben napcam ya iki temizlik yaptım diye mi oldu yoksa olacağı mı vardı anlamadım inanılmaz karnım ağrıyor belim tuttu fenalardayım kimse gelmese daha iyiydi ya yalnız idare ederdim bir iki gün. Parol içsem ağrımı alırmı yattım kaldım öylece

Ben pisboğazlığım yüzünden gece hiç uyuyamadım saçma sapan bi mide yanması. Hamburger yedim yatmadan o pis olanlardan 😁 ama pişmanlığını sabaha kadae cektim ya rennie falan da yoktu evde, oturdum balkonda overthink yaptım bende dkdnjd
Karbonatlı şu içseydin keşke çok rahatlatıyor uyurdun en azından birazcık 🙏

Benim kafam da ateş ölçer konusunda karıştı kızlar hangi marka model en iyidir yeni doğan bebekler için. Yoksa her çeşitten alacağım en sonunda 😂 canıma tak etti her şeyin en iyisini yapacağım diye 😖 ilk analık olunca mı böyle oluyor 😅 beni aydınlatın 💞😬🧿
Ben de çok araştırdım drlar bebekte bunu kullanıyor diye bundan aldım

Eklentiler

• 1000019169.webp
    1000019169.webp
    49 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar yav nazar değdi kim evde iş yapmıyorum diye dün yuhaladı beni itiraf etsin djdjd ay sabah haber geldi eşimin bi akrabası vefat etmiş memleketine gitti 3 4 saatlik mesafede. Annemleri aramış sabah yalnız kalmıyım evde gelsinler diye. Onlar da çıkmış yola bu arada 3 saat kadar uzaklıkta onlarda yakında değiller, bende kalktığımdan beri ev toparlıyorum cortladım kendi aileme gelme de diyemem yani🤣 neyse yabancı değiller de uzun süredir sabah ilk defa mide bulantım oldu sağ yan tarafım ağrıyor bebiş çok hareketli sürekli toplanıp canımı yakıyo ben napcam ya iki temizlik yaptım diye mi oldu yoksa olacağı mı vardı anlamadım inanılmaz karnım ağrıyor belim tuttu fenalardayım kimse gelmese daha iyiydi ya yalnız idare ederdim bir iki gün. Parol içsem ağrımı alırmı yattım kaldım öylece
Temizlik artık vücutta büyük sıkıntılar doğuruyor 😂 kız yabancı değiller zaten iç bi parol dinlen. İyi olmuş anneciğin de yardımcı olur şimdi sana 🥰

Back
X