- 25 Temmuz 2022
- 1.727
- 3.299
- 83
Hahshdjdjd neeettttHünkarına masaj yapıyodur ajajsjs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahshdjdjd neeettttHünkarına masaj yapıyodur ajajsjs
Buralardayım çiçeğim beeee sen yoksun özlettin kendini
Hahhahahhahahaha ay yok beee tüküreyim onun bacağına. Cok gıcık oluyom bu araHünkarına masaj yapıyodur ajajsjs
Belim ve bacaklarım özellikle ama sanki her yerim ağrıyorduGece bende uyuyamadım sabahta okula geç kaldık
Neren ağrıyor canım
İnzivaya çekildim shsndjdk hamilelkle başa cıkmaya calısıyorumBuralardayım çiçeğim beeee sen yoksun özlettin kendini![]()
Günaydinnn bugün kontrol günü heyecanlıyızGünaydın kızlar herkes iyi mi?
Ay niyeyse bi burun temizleme konusunda getiliyorum ben yaHsjdjdjd cok güçlü çekiş değil kendimde denedm korkma![]()
Şey diyomusum iyi bu yaşa gelmiş shdkdjdkfn kıazz çatal iğne neymiş haketten eskilerde neler var yaAy niyeyse bi burun temizleme konusunda getiliyorum ben yakardeşimle aramızda 12 yaş var çok net hatırlıyorum onu küçük çatal iğneyle temizler dik
nerden nereye diyorum bazen makineye bakıp
hoş kardeşim şimdi 18 yaşımda ama olsun
![]()
Oooo hadi bakalım kaçta randevun haber ver bize deGünaydinnn bugün kontrol günü heyecanlıyıztemizlikten kalma ağrılarla ay uy diyerek geziyorum evde sen nasılsınnn?
Magnezyum içmiyor musun?Belim ve bacaklarım özellikle ama sanki her yerim ağrıyordubir de sola yatınca kalbim sıkışıyor sanki
O zaman 3. Cıkmaz sendenİnzivaya çekildim shsndjdk hamilelkle başa cıkmaya calısıyorum2. Hamilelik beni pertledi
![]()
Ben pisboğazlığım yüzünden gece hiç uyuyamadım saçma sapan bi mide yanması. Hamburger yedim yatmadan o pis olanlardanGünaydın kızlar herkes iyi mi?
Bağlatcam her yerimi benden 3. Cıkmaz bacimmsssuuO zaman 3. Cıkmaz senden![]()
İlk bebeğimde kafam çok karışmıştı bu konuda ama mantıklı olan hastanenin giydirmesi gelmişti. Bebeği giydirip getiren hastaneyse kolaylık bence. Çoğu bebek hastanenin kıyafetleri ile hazırlanıyor. yıkamamızı ister misiniz demişlerdi başı temiz değildi çünkü. Sonra yıkayıp hazırladığım takımı giydirip getirmişlerdi. Hatta hastanenin kanlı zıbını duruyor hala saklıyorum hatıra olarak. Kokluyorum falanArkadaşlar bir sorum olacak. Bu ara hastane için hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittik. Orda doğumdan sonra bebeğe hemen hastanenin kıyafetini giydirdiklerini ama tabi anne isterse hemşireye verilen paketteki kıyafetleri giydirdiklerini söylediler.
Ben de sordum acaba hangisi daha iyi diye, kan vs gibi sebeplerden dolayı ilk odaya gelirken hastane kıyafeti ile olması daha iyi dedi. Sonra bebek kirlettiğinde odada kendi takımınızı giydirebilirsiniz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
3 te nst ye gircemOooo hadi bakalım kaçta randevun haber ver bize de![]()
Karbonatlı şu içseydin keşke çok rahatlatıyor uyurdun en azından birazcıkBen pisboğazlığım yüzünden gece hiç uyuyamadım saçma sapan bi mide yanması. Hamburger yedim yatmadan o pis olanlardanama pişmanlığını sabaha kadae cektim ya rennie falan da yoktu evde, oturdum balkonda overthink yaptım bende dkdnjd
Ben de çok araştırdım drlar bebekte bunu kullanıyor diye bundan aldımBenim kafam da ateş ölçer konusunda karıştı kızlar hangi marka model en iyidir yeni doğan bebekler için. Yoksa her çeşitten alacağım en sonundacanıma tak etti her şeyin en iyisini yapacağım diye
ilk analık olunca mı böyle oluyor
beni aydınlatın
![]()
Temizlik artık vücutta büyük sıkıntılar doğuruyorKızlar yav nazar değdi kim evde iş yapmıyorum diye dün yuhaladı beni itiraf etsin djdjd ay sabah haber geldi eşimin bi akrabası vefat etmiş memleketine gitti 3 4 saatlik mesafede. Annemleri aramış sabah yalnız kalmıyım evde gelsinler diye. Onlar da çıkmış yola bu arada 3 saat kadar uzaklıkta onlarda yakında değiller, bende kalktığımdan beri ev toparlıyorum cortladım kendi aileme gelme de diyemem yanineyse yabancı değiller de uzun süredir sabah ilk defa mide bulantım oldu sağ yan tarafım ağrıyor bebiş çok hareketli sürekli toplanıp canımı yakıyo ben napcam ya iki temizlik yaptım diye mi oldu yoksa olacağı mı vardı anlamadım inanılmaz karnım ağrıyor belim tuttu fenalardayım kimse gelmese daha iyiydi ya yalnız idare ederdim bir iki gün. Parol içsem ağrımı alırmı yattım kaldım öylece
Ya aklıma geldi chatgbt sordum gaz yapar dedi. Zaten gazdan gebermişim onu da kullanamadım. Zorla kusturmaya calıstım kendimiKarbonatlı şu içseydin keşke çok rahatlatıyor uyurdun en azından birazcık![]()