Canim ozaman doktoruna sor bu durumu. Ben sanci çıktığı gun okadar rahatsızlık hissediyordum ki karnim patlayacak gibiydi müthiş bir agri vardi anliyorsun birseylerin ters gittigini kasılma basit birşey değil[/QUOTE][QUOTE="tikita, post: 36637854, member: 46]o zaman benim ki de gerçek kasılma
canim zeyy kasilmayi burburada birkaç kez açıkladı annesine sormuş ebe hemsire normalmis bebek kendini doğuma hazirliyormus. Kasilma inanki öyle degil ben yaşadım müthiş bir baskı ve agri hissediyorsun kasiklarinda sürekli Tuvalet ihtiyaci oluyor bende böyle oldu o kasilma iste
Öncelikle GÜNAYDIN KIZLAAAARRR
benimde ev için oda ısısı ölçen derece lazım sanırım arzumun vardı dijital ondan bulursam alıcam,onun dışında süt saklama poşeti bana da lazım,odası için halı bir de bebek karyolası için yan koruma kaldı eksik,kendim için de ped alıcam başka eksiğim kalmadı Allah'a şükür
Bana da oluyor canım benim bu cuma kontrolüm var sorucam hatta neden oluyor diye
ne kadar öncesinde başlamış biliyormusun canım??
bizde kurbağa şeklinde aldık su ölçeri :))
bu canım ama üye olmayanlar görebiliyormu bilmiyorum..
https://www.facebook.com/groups/619495374787306/?fref=nf
yazarım şekerim :)ayyy tikita bana da yazar mısın öğrenince :)
Kızlar açlık şekerim 78, tokluk şekerim 118 çıkmış sizce nasıl sorun varmı?
Selam kızlarrrr...
Bugün ne oldu ki bize, ben de acayip huysuz ve isteksizim... Saatlerdir kk dayım ama yazmaya bile üşeniyorum, acayip oldum.
Nilcim hele senin yazdığın şeyin aynısını akşam ben yaşadım, maç izlerken kocama diyorum beni seviyor musun? Beni aldatmazsın di mi? Söz ver beni üzecek bir şey yapmayacağına vs... Adam da şaşırdı noldu, senin bir sıkıntın var diyor. Bir şey de olmadı halbuki ama birden öyle bir olumsuz hale büründüm ben deDemek bu aylarda böyle oluyor
Günaydın kızlar biz bugün oglumla aile hekimine gidicez hem kan ilacı bitti hemde vitaminim
Bugün topik biraz mutsuz galiba sayfaları okudum
Hormonlarimiz bizi bu hale getiriyor inşallah kazasiz belasiz atlatiriz bu günleri
Canim ozaman doktoruna sor bu durumu. Ben sanci çıktığı gun okadar rahatsızlık hissediyordum ki karnim patlayacak gibiydi müthiş bir agri vardi anliyorsun birseylerin ters gittigini kasılma basit birşey değil
Tikita ya da yazdim birseylerin ters gittigini anlarsin mutlaka. Bebegin arada bir tarafa toplanmasi kasilmaya isaret degil. Bir cok belirtinin bir arada olmasi gerek. Canını sıkma doktoruna sor rahatla derimyani göbekte olması sıkıntı yaratmıyor değil mi? ayyy umarım öyledir çok koum çünkürahimde bir sıkıntı yok açıkçası. arada sadece adet sancısı gibi sancım oluyor ama cok kısa sürüyor ve sık sık tekrarlamıyor. ben de onu rahim genişlemesine bağlıyorum. aslında iyice öğrenmek lazım ne kasılma ne sancı falan diye. cahillik kötü :) çoook teşekkür ederim cnm
canım böyle karnım sertleşiyor bebek top top oluyo gibi tuvaletim varmış gibi hissettiriyor...cuma günü kontrolüm var sorucam mutlaka
Buarada tv de dönen bir reklam var anne bebeğine sarki söylüyor 'Günaydın Günaydın benim minik aşkım Günaydın' diye
Cok mutlu oluyorum o reklamı izleyince hayallere daliyorum bizimkide bu kadar buyuyecek bende bende ona hep sarkilar söyleyeceğim hatta uyduruk da olsa kendim birseyler soulerim diye hayaller kuruyorum
canım böyle karnım sertleşiyor bebek top top oluyo gibi tuvaletim varmış gibi hissettiriyor...cuma günü kontrolüm var sorucam mutlaka
Kızlar tuvalet hissi diyosunuz ya o büyük tuvalet mi küçük tuvalet mi. Çünkü doktoruma sormuştum küçük tuvaletim varmış gibi oluyor bazen diye o da bebek baskı yapıyor ondan dedi. Ama kasılma ile birlikte büyük tuvaletin varmış gibi olursa beni ara dedi.[/QUOTE]tikita acaba telde mi sorsan? belki gel der sana. benki de aynı karnım sert top top oluo bebek sanki ama başka ne agrı var ne de tuvalet hissi..
KIZLAR SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ HANGİ MARKA ALCAKSINIZ. bEN SÜT SAĞMA POMPASINI AVENT ALCAM DA LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETİNDEN ALSAM UYARMI SİZCE ONA ACELE CEVAP
gebelik şekeri teşhisi konulmuş ve 15 gündür sürekli takip yapan biri olarak gayet normal olduğunu düşünüyorum.Kızlar açlık şekerim 78, tokluk şekerim 118 çıkmış sizce nasıl sorun varmı?
SAĞOL CANIM YA BUTİK BEBEDE İNDİRİM DE DE ORDAN ALAYIM OZAMANBen aynen dediğin gibi aldım canım..uyması gerekmiyo süt sağmanın kendi kabı var zaten ondan poşete boşaltıcaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?