2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar biz bugün oglumla aile hekimine gidicez hem kan ilacı bitti hemde vitaminim
Bugün topik biraz mutsuz galiba sayfaları okudum
Hormonlarimiz bizi bu hale getiriyor inşallah kazasiz belasiz atlatiriz bu günleri

[QUOTE="tikita, post: 36637854, member: 46]o zaman benim ki de gerçek kasılma
Canim ozaman doktoruna sor bu durumu. Ben sanci çıktığı gun okadar rahatsızlık hissediyordum ki karnim patlayacak gibiydi müthiş bir agri vardi anliyorsun birseylerin ters gittigini kasılma basit birşey değil[/QUOTE]

canım böyle karnım sertleşiyor bebek top top oluyo gibi tuvaletim varmış gibi hissettiriyor...cuma günü kontrolüm var sorucam mutlaka

yani göbekte olması sıkıntı yaratmıyor değil mi? ayyy umarım öyledir çok korktum çünkü rahimde bir sıkıntı yok açıkçası. arada sadece adet sancısı gibi sancım oluyor ama cok kısa sürüyor ve sık sık tekrarlamıyor. ben de onu rahim genişlemesine bağlıyorum. aslında iyice öğrenmek lazım ne kasılma ne sancı falan diye. cahillik kötü :) çoook teşekkür ederim cnm

Buarada tv de dönen bir reklam var anne bebeğine sarki söylüyor 'Günaydın Günaydın benim minik aşkım Günaydın' diye
Cok mutlu oluyorum o reklamı izleyince hayallere daliyorum bizimkide bu kadar buyuyecek bende bende ona hep sarkilar söyleyeceğim hatta uyduruk da olsa kendim birseyler soulerim diye hayaller kuruyorum

ayyy tikita bana da yazar mısın öğrenince :)

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
Ne bu moral bozukluğu yaaa çok şükür sağlıklıyız çok şükür kocişler yanımızda bebekler karnımızdaaa
Şükredicek o kadar çok şey varki toparlanın bi kendinize gelinnn

bu canım ama üye olmayanlar görebiliyormu bilmiyorum..

https://www.facebook.com/groups/619495374787306/?fref=nf

Canım ben o sayfaya girdiğimin ertesi günü çıktım çok can sıkıcı yorumlar yapıyolar boşver bizbize iyiyiz böyle çık sende..

Selam canım, valla bugün hayırdır birşeyler var çoğumuzda, neyse bu günler geçecek inşallah. Hehehee bizde az değiliz ya, bizim eşimle aramızda bir espirisi vardır bu sözün zaten. Ben arada şirinlikler yaparak "aşkım sana birşey söylicem, beni seviyor musun?" falan derdim zaten. O da "bayadır sormuyordun valla, meraklanmaya başlanmıştım"der. Ya da hiç beklemediğim anda o sorardı "aşkım beni seviyor musun?" diye.Ama dün akşam sahiden salya sümük şeklinde, bir de üstümde elbise var onun ucunu tutmuşum kıvırıyorum, ayaktayım ve de ağlıyorum. Sorunun cevabını bilemeyen ,ilkokul öğrencisi gibiÇok acayip ya, düşününce kendime gülesim geliyor şimdi

Günaydın kızlar biz bugün oglumla aile hekimine gidicez hem kan ilacı bitti hemde vitaminim
Bugün topik biraz mutsuz galiba sayfaları okudum
Hormonlarimiz bizi bu hale getiriyor inşallah kazasiz belasiz atlatiriz bu günleri

Ya birşey soracağım, hani kan hapını kullanıyorsun? Benim şimdiye kadar kan değerim çok iyiydi. Doktorum hiç vitamin desteğine gerek duymadı. Ama en son gittiğimde kan hapı verdi.İsmi de Gyno Ferro Sanol diye, bu kan hapları ağızda kötü tat falan yapıyor dediler, korktum açıkçası. Bu sabah içtim ilk, şu an da birşey yok ama, endişelenmedim değil.

Canim ozaman doktoruna sor bu durumu. Ben sanci çıktığı gun okadar rahatsızlık hissediyordum ki karnim patlayacak gibiydi müthiş bir agri vardi anliyorsun birseylerin ters gittigini kasılma basit birşey değil

canım böyle karnım sertleşiyor bebek top top oluyo gibi tuvaletim varmış gibi hissettiriyor...cuma günü kontrolüm var sorucam mutlaka[/QUOTE]

tikita acaba telde mi sorsan? belki gel der sana. benki de aynı karnım sert top top oluo bebek sanki ama başka ne agrı var ne de tuvalet hissi..

Tikita ya da yazdim birseylerin ters gittigini anlarsin mutlaka. Bebegin arada bir tarafa toplanmasi kasilmaya isaret degil. Bir cok belirtinin bir arada olmasi gerek. Canını sıkma doktoruna sor rahatla derim

canım böyle karnım sertleşiyor bebek top top oluyo gibi tuvaletim varmış gibi hissettiriyor...cuma günü kontrolüm var sorucam mutlaka

tikita acaba telde mi sorsan? belki gel der sana. benki de aynı karnım sert top top oluo bebek sanki ama başka ne agrı var ne de tuvalet hissi..[/QUOTE]

canım ama şuan yok ki öyle bi ağrım falan,ara ara oluyor neden oluyor diye sorucam gittiğimde hem şimdi gel dese de gidemem bugün özel işlerim var çünkü senin sadece bebekse sende kasılma yoktur bence

Ben evlendiğimizden beri kocama da uydururum öyle şarkılar şimdiden bebeklerime de uydurmaya başladım..hatta onların ağzından babalarına söylüyorum bazen çok gülüyo heheheh

tikita acaba telde mi sorsan? belki gel der sana. benki de aynı karnım sert top top oluo bebek sanki ama başka ne agrı var ne de tuvalet hissi..[/QUOTE]
Kızlar tuvalet hissi diyosunuz ya o büyük tuvalet mi küçük tuvalet mi. Çünkü doktoruma sormuştum küçük tuvaletim varmış gibi oluyor bazen diye o da bebek baskı yapıyor ondan dedi. Ama kasılma ile birlikte büyük tuvaletin varmış gibi olursa beni ara dedi.

tikita acaba telde mi sorsan? belki gel der sana. benki de aynı karnım sert top top oluo bebek sanki ama başka ne agrı var ne de tuvalet hissi..
Kızlar tuvalet hissi diyosunuz ya o büyük tuvalet mi küçük tuvalet mi. Çünkü doktoruma sormuştum küçük tuvaletim varmış gibi oluyor bazen diye o da bebek baskı yapıyor ondan dedi. Ama kasılma ile birlikte büyük tuvaletin varmış gibi olursa beni ara dedi.[/QUOTE]

küçük tuvalet canım benimkisi

KIZLAR SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ HANGİ MARKA ALCAKSINIZ. bEN SÜT SAĞMA POMPASINI AVENT ALCAM DA LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETİNDEN ALSAM UYARMI SİZCE ONA ACELE CEVAP

KIZLAR SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ HANGİ MARKA ALCAKSINIZ. bEN SÜT SAĞMA POMPASINI AVENT ALCAM DA LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETİNDEN ALSAM UYARMI SİZCE ONA ACELE CEVAP

Ben aynen dediğin gibi aldım canım..uyması gerekmiyo süt sağmanın kendi kabı var zaten ondan poşete boşaltıcaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…