- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
Biz doğuma girmeden önce mi teslim edeceğiz bu çıkışaları hiç düşünmemiştimBir arkadasim bana su zibin setinden al demisti ondan da aldim. Koysam icten onu gydirirler mi ki.
Biz doğuma girmeden önce mi teslim edeceğiz bu çıkışaları hiç
düşünmemiştim
Ya evet öğrenmek lazım o zamanGecenlerde ,acile gittim, devlet hastanesine, dogum vardi, bebek dogunca disarda bekleyenlerden istedi hemsiree. Özellerde nasil bilmiyorum.
Canim bende hevesle bir baslayayim diyorum ama bebegimin daha dolabi yok esyalqrini bizim gardiropa koydam nasil olur kiben bu hafta yapıcaktım ama haftaya kaldı benim canım
Oyyy onun oyuncaklarini yerim bennnCanım biz 30 derecede yıkadık ütüyüde hassasta yaptık..
Hastane çıkışını da yıka tabiki tozu gitsin..
Bebeğe değicek herşeyi yıkadık biz peluş oyuncaklarınıda..
Size yasak mı canım aylardır neden olmadı ki tehliken mi var
Ya evet öğrenmek lazım o zaman
Anladim sekerim kutu sikintiii:))kesinlikle var kutusunu at yıka onlarıda.. hastaneye bize kutulu getirince biz giydirmiyoduk valla
Ben yikayayim o halde canım mmOyy maşallah içerde bir tosuncuk var herhaldeee
İlk sefer için öyle yıkadık canım pis değiller de tozları gitsin diye işte..
Sagol canımHerşeyini yıkamak gerekiyor çünkü dikim aşamasında yerlerde felan dolaşıyo kumaşlar direk bebeğin vücuduna temas edecek
Ben geçenlerde hastanede yattığımda doğumhane kısmında yatmıştım. Hepsini gördümDoğum gerçekleştiği an, dışarıda bekleyenlere "bebeğin eşyalarını alalım" diyorlar. Kapıda bekleyenler de veriyor. Ne giydiyorlar. Önce bir güzel yıkıyorlar sonra kurulayıp içine iç zıbın, ayaklarına çorap,üstüne de tulumu geçiriyorlar. Kafasına da şapka hoopp oldu bitti. Annenin yanına götürürken de battaniyeye sarıyorlar.
İnşallah oyledir canim inşallahAyy olur mu canım asla öyle düsünme bostan yere kendini üzüyorsun böyle düsünerek...gerçekten temas edince is baska yerlere varır da bebeğe zarar veririm düsüncesiyle çekimser kalıyordur emin ol
Ya çok heyecanlı heyecan yaptım şimdi o an gözümün önüne geldiBen geçenlerde hastanede yattığımda doğumhane kısmında yatmıştım. Hepsini gördümDoğum gerçekleştiği an, dışarıda bekleyenlere "bebeğin eşyalarını alalım" diyorlar. Kapıda bekleyenler de veriyor. Ne giydiyorlar. Önce bir güzel yıkıyorlar sonra kurulayıp içine iç zıbın, ayaklarına çorap,üstüne de tulumu geçiriyorlar. Kafasına da şapka hoopp oldu bitti. Annenin yanına götürürken de battaniyeye sarıyorlar.
canım benim kocişte yakınlaşıyor..
sonra birşeyler oluyor uzaklaşıyor..
adam napsın kaç aydır bekar gibi geziyor.. erkek bünyesi farklı canımm
aynen canım iç zıbın..çorap ve onun üstüne hastane çıkışını giydirirler battaniye sararlar sımsıkı..
hatta kışın olduğu zaman 2 zıbın üst üst bile giydiriyorlar yani
Sagol canımhastane cıkışını da yıka tabii,bebeğe değecek hersey yıkanmalı tatlım,30-40 derecede yıkamayı düşünüyorum,ütüyü de normal nasıl ütülüyorsam o şekilde canım
Canim bende hevesle bir baslayayim diyorum ama bebegimin daha dolabi yok esyalqrini bizim gardiropa koydam nasil olur ki
Ya çok heyecanlı heyecan yaptım şimdi o an gözümün önüne geldi
sabah ki geçmiş olsun mesajıma cevap vermeyince küstün sandım.. iyi sorun yok demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?