2014 Kasım Anneleri

Canım biz 30 derecede yıkadık ütüyüde hassasta yaptık..
Hastane çıkışını da yıka tabiki tozu gitsin..
Bebeğe değicek herşeyi yıkadık biz peluş oyuncaklarınıda..
Oyyy onun oyuncaklarini yerim bennn

Size yasak mı canım aylardır neden olmadı ki tehliken mi var

canım 11. haftada yoğun bir kanamam oldu benim..3 gün hastanede yattım..
doktor ilişki yasak dedi..
14. hafatda kanamam tekrarladı bebeğin eşi aşağıya yerleşmişti..doktorum 20. haftaya kadar beklicez çıkmazsa yukarı yatacaksın hep dedi..yine yasaktı..
20. haftada eş yukarı çıktı 3-4 hafta iyiydik sonrada göbüş büyüdü ve bende istek azaldı..birde psikolojik olarak korkuyoruz birşey olcakmı yine diye..

Ya evet öğrenmek lazım o zaman

Ben geçenlerde hastanede yattığımda doğumhane kısmında yatmıştım. Hepsini gördüm Doğum gerçekleştiği an, dışarıda bekleyenlere "bebeğin eşyalarını alalım" diyorlar. Kapıda bekleyenler de veriyor. Ne giydiyorlar. Önce bir güzel yıkıyorlar sonra kurulayıp içine iç zıbın, ayaklarına çorap,üstüne de tulumu geçiriyorlar. Kafasına da şapka hoopp oldu bitti. Annenin yanına götürürken de battaniyeye sarıyorlar.

aynen canım iç zıbın..çorap ve onun üstüne hastane çıkışını giydirirler battaniye sararlar sımsıkı..
hatta kışın olduğu zaman 2 zıbın üst üst bile giydiriyorlar yani

Ya çok heyecanlı heyecan yaptım şimdi o an gözümün önüne geldi

canım benim kocişte yakınlaşıyor..
sonra birşeyler oluyor uzaklaşıyor..
adam napsın kaç aydır bekar gibi geziyor.. erkek bünyesi farklı canımm

Bende o yüzden düşünüyorum ya canim erkek bunyesi farkli diye

aynen canım iç zıbın..çorap ve onun üstüne hastane çıkışını giydirirler battaniye sararlar sımsıkı..
hatta kışın olduğu zaman 2 zıbın üst üst bile giydiriyorlar yani

Ben ilk giydiriceklerinin içine çorap koymadım zıbınları ayaklı diye..koysam mı??

hastane cıkışını da yıka tabii,bebeğe değecek hersey yıkanmalı tatlım,30-40 derecede yıkamayı düşünüyorum,ütüyü de normal nasıl ütülüyorsam o şekilde canım
Sagol canım

Ya çok heyecanlı heyecan yaptım şimdi o an gözümün önüne geldi

Zaten o anı sen göremiyorsun ancak hayal edebilirsin. Ama gerçekten çok tuhaf birşey, ben izlerken o bebekleri aklımdan hep " belki daha 2-3 dakika önce annesinin karnındaydı, şimdi yıkanıp paklanıyor, ağlıyor" en acayibi ise resmen aç doğuyorlarAman ne ağlamak duysan dayanamazsın, genel anestezi ile sezaryen olunca anne ayılana kadar bebeği bekletiyorlar, garibim açlıktan yıkıyor ortalığı, streil eldiveni parmaklarına geçirdi hemşireler ağzına verdiler, sussun diye bir tanesinin, biraz emdi baktı süt gelmiyor bastı yaygarayı yine

özellerde genellikle bizi sezeryana indirdikten sonra serviste çalışan ebe bebeği almaya gidiyor ameliyathaneye..gitmeden önce odaya gelip kıyafetlerini alıyor bebeğin.giydireceği odadaki ısıtıcının altına koyuyor.bebeği alıp gelene kadar kıyafetleride ısınmış oluyor bebeğin vücut ısısına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…