2014 Kasım Anneleri

Ben ilk giydiriceklerinin içine çorap koymadım zıbınları ayaklı diye..koysam mı??

Benim gördüğüm , giydiriyorlardı canım. Ama şöyle bir durum var tabi, yaz ayıydı ve bebeklerin altına , alt zıbın giydirmiyorlardı. Sadece üst iç zıbın giydirip ayağına çorap sonra tulum. Kışın ayaklı alt zıbın giydirirlerse çoraba ihtiyaç olmayabilir.

Bizim hastane cikista tulumda yok..

Herkese mrb bir suredir takip ediyordum bugun yasadigim bir sikintiyi paylasmak istiyorumm
27 hafralik gebeligim suresinde hep ayni ozel hastanede bir doktora gittim kendisi bebegin normal oldugunu gelisiminin dort gun ileride oldugunu soyluyordu. Bugun baska bir dr da randevum vardi. Bebegin basinin iki hafta daha buyuk oldugunu ama vucudunun normal haftasinda oldugunu soyledi. Basi normalden daha buyukmus. Beyninde bir sorun gozukmese de bu durumu gozlem altina alalim dedi. Cok uzgunum acaba baska bir dra gitsem mi korkulacak bir durum mu lutfen yardim edin

Geçmis olsun canım ya neyseki çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla kalan zamanı da atlatırsın insallah

Benim de süslü püslü değil sade bişey olsun bence çok güzeller güle güle eskitsinler..

Yavvv Allah'ınızı severseniz bana şu alt zıbın, üst zıbın, tulum, pijama vs. vs.
Bi anlatın, hangisi hangisi oluyor?
Bir sürü şey aldım ama hangisi bilmiyorum. Mümkünse bi fotoğraflı atın sizinkilerden.

İç Zıbın Dedikleri ( kimisi sadece üst oluyor, kimisi alt üst ve şapka olarak set oluyor) Dış kıyafetinin içine giydiriyorsun. Genelde ilk doğduğu günlerde , göbeği düşene kadar bunu tavsiye ediyorlar. Hastanede de gördüğüm kadarıyla üst kıyafetinin altına yada tulumun altına bunu giydiriyorlar)

Eklentiler

• images.webp
    2 KB · Görüntüleme: 46
  • 5`li Zıbın Seti_U2V.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 45

Bir de normal alt ve üst zıbın var, o da bildiğin alt-üst takım, zıbın denmesinin sebebi üst parçanın iç içe geçerek giydirilmesi. İşte bir iki örnek.

Eklentiler

• Kiraz Desenli Kız 5 Parça Zıbın Seti_23E.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 47
  • indir.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 40

Geldik tuluma, o da tek parça işte, bildiğin tulum

Eklentiler

• Bebek-Tulumu_4808_1.webp
    8 KB · Görüntüleme: 38
canımmm gitme bu adama çok gönülsüz asık suratlı ilgisiz biri inan ali buhuru mumla aratcak cinsten

Öyle mi canım. Saol haber verdiğin için. Bu adam 1 haftalık geçici görev için gelmiş. Haftaya da bayan bi Dr gelecekmiş. Ali buhur da 15 günlük izindeymiş. Hastanedeki anestezi uzmanı bizim veli, o söyledi canım.

Pijamaya gelince, valla henüz çok ufak olacakları alt üst olarak aldığın zıbın setlerini, hastane çıkışlarının içinde ki alt -üst takımlarla veya tulumlarla uyuyabilirler.

Ama illa örnek olsun diyorsan. Buyur canım

Bir de normal alt ve üst zıbın var, o da bildiğin alt-üst takım, zıbın denmesinin sebebi üst parçanın iç içe geçerek giydirilmesi. İşte bir iki örnek.
Ayy tatlım hızır gibisin valla.
Peki bu üstü uzun veya kısa kollu olup popodan iliklenen şey ne? Hani biz bayanlarda giyeriz ya zıbın diye. Bunların hepsine ayrı isim mi veriliyor. Ondan karıştırıyorum.

Kızlar anne-bebek çantası bunu aldık hafta sonu içi güzel 4 küçük bölmesi var 2 tane de termos çantası çıktı içinden benim hosuma gitti fiyatı 67 tl

Eklentiler

• çanta.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…