Ben ilk giydiriceklerinin içine çorap koymadım zıbınları ayaklı diye..koysam mı??
Ben geçenlerde hastanede yattığımda doğumhane kısmında yatmıştım. Hepsini gördümDoğum gerçekleştiği an, dışarıda bekleyenlere "bebeğin eşyalarını alalım" diyorlar. Kapıda bekleyenler de veriyor. Ne giydiyorlar. Önce bir güzel yıkıyorlar sonra kurulayıp içine iç zıbın, ayaklarına çorap,üstüne de tulumu geçiriyorlar. Kafasına da şapka hoopp oldu bitti. Annenin yanına götürürken de battaniyeye sarıyorlar.
böyle deyince de bi heycan yaptım göster bakalım :)Anladim sekerim kutu sikintiii:))
Canim sana tahlil sonuclarimi gosterebilir miyim
Geçmis olsun canım ya neyseki çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla kalan zamanı da atlatırsın insallahcanım 11. haftada yoğun bir kanamam oldu benim..3 gün hastanede yattım..
doktor ilişki yasak dedi..
14. hafatda kanamam tekrarladı bebeğin eşi aşağıya yerleşmişti..doktorum 20. haftaya kadar beklicez çıkmazsa yukarı yatacaksın hep dedi..yine yasaktı..
20. haftada eş yukarı çıktı 3-4 hafta iyiydik sonrada göbüş büyüdü ve bende istek azaldı..birde psikolojik olarak korkuyoruz birşey olcakmı yine diye..
Benim de süslü püslü değil sade bişey olsun bence çok güzeller güle güle eskitsinler..İnşallah canım ağzına sağlık..
Annemde daha süslü kurdale varmış tee nişanımdan kalma ondan takarım hem aynı olur hemde şirin..
Hastane çıkışlarımız süslü değil çok..dayanamayıp erkenden aldığı için annemler iki cinsiyete de gidebilcek almışlar turunculu falan..
aklında kalmasın sen koy giydirmediklerini bebeği odaya getirince veriyolar geri..Bir arkadasim bana su zibin setinden al demisti ondan da aldim. Koysam icten onu gydirirler mi ki.
tikitacım sen yıkadın mı cicilerinizi?olur canım kendi dolabına da olur hurca da koyabilirsin varsa
alt üst takım vardır o zaman illa ki tulum olacak diye bişey yok..Bizim hastane cikista tulumda yok..
orda söylerler endişe etmeyin bizde yenidoğan hemşiresi alıp iniyor her yerin farklı olabilir söylenecek zaten..Ya evet öğrenmek lazım o zaman
Yavvv Allah'ınızı severseniz bana şu alt zıbın, üst zıbın, tulum, pijama vs. vs.
Bi anlatın, hangisi hangisi oluyor?
Bir sürü şey aldım ama hangisi bilmiyorum. Mümkünse bi fotoğraflı atın sizinkilerden.
Yavvv Allah'ınızı severseniz bana şu alt zıbın, üst zıbın, tulum, pijama vs. vs.
Bir sürü şey aldım ama hangisi bilmiyorum. Mümkünse bi fotoğraflı atın sizinkilerden.
canımmm gitme bu adama çok gönülsüz asık suratlı ilgisiz biri inan ali buhuru mumla aratcak cinsten
Bizim hastane cikista tulumda yok..
Ayy tatlım hızır gibisin valla.Bir de normal alt ve üst zıbın var, o da bildiğin alt-üst takım, zıbın denmesinin sebebi üst parçanın iç içe geçerek giydirilmesi. İşte bir iki örnek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?