2014 Kasım Anneleri

Ayy tatlım hızır gibisin valla.
Peki bu üstü uzun veya kısa kollu olup popodan iliklenen şey ne? Hani biz bayanlarda giyeriz ya zıbın diye. Bunların hepsine ayrı isim mi veriliyor. Ondan karıştırıyorum.

Şunları diyorsun galiba, çıt çıtlı badi canım. Aslında en çok kullanılacak olanlar bunlar.

güle güle kullanın ben sırt çantası kullanıcam omuzlarım çok küçük kollarda ince durmuyo bende çanta
inan bende omuz da tasıyamam kayar gider koluma doğru elimde tasımayı düsünüyorum ondan böyle aldım canım sırt çantası da mantıklı

Kızlar sizin de burnunuza arada bebek kokusu geliyor mu?
Gögüs tarafımdan geliyo sanırım. Tam bulamıyorum ama arada böyle burnuma burnuma esiyor. :) :) :)

Ya ben sana ne soracaktım, bende aldım senin şu kokoş setinden. De işte, ben ne zaman giydiricem onu bilemedim. Doğar doğmaz hemşireye versinler mi? Yoksa ben de kendime geleyim, bir süsleneyim falan öyle mi giydirelim. Bir de fotoğrafçı gelecek, o zaman mı giydirsem. Kafam karıştı, sen ne zaman giydireceksin?

canım bugün çok sıkkın ya, hiçbir şey yapasım yok, Üstelik evlilik yıl dönümümüz. Ama sevgili eşim akşam arkadaşlarıyla dünden halı saha maçı ayarlamış. Daha önce birlikte akşam yemeği hazırlarız diye konuşmuştuk benim diyete uygun. Sabah maç var diyince çok sinirlendim. Maçtan dönünce yapıp yermişiz. Sanki şeker sorunum olduğunu herşeyi saatiyle yapmam gerektiğini bilmiyor gibi. Ağlamak istiyorum. Niye böyle bu erkek milleti.. Ne olurmuş yemeği yarın da yermişiz. Maç yarın olmuyor sanki. Şekerim de yükseldi zaten düşmüyordu insülinle bile. Offffffffff.... Oğlumla konuşyorum ben de baban gibi olma diye..

Öncelikle bence sakin ol, bak problem değil demiş doktorun. ama istersen başka bir doktora da görün bakalım ne dicek.
Ayrıca sana bir olay anlatayım: bir arkadaşımın yakın arkadaşının başına geldi. doğuma 1 ay kala doktorlar diyor ki bebeğin başı küçük bilmem ne hastalığı olabilir. kıza resmen kan kusturmuşlar testler, ultrasonlar falan.. ama en sonunda ortaya çıkıyor ki annenin kafa vücuduna göre küçük yani bir problem yok. ve bebek de gayet sağlıklı doguyor. yani demem o ki endişelenme. ama için rahat etsin git 3. bi doktora.

erkeklern fıtratında vr bu en özel anları sıradan bi güne ertelemk.bazen bizm kdar hassas davranamzlar yada ince düşünemzler en gerekli durumlarda.üzme kendni desem empati kurdğm zman saçma gelrdi bu söyledğm bnada.ama ynede sakin olp ılımlı davranmya çalş.eminm farkna varacktr yaptğınn.

strese girip şekerini alt üst etme o kadar emek veriyosun düşsün diye boşa gitmesin stres şekeri çok yükseltiyor.. eşinde düşünemedi demek ki canını sıkma

Slm kızlar ooo çok yazmışsınız yahuuu:) Okuyamadım inanın. Dün izinliydim Ankaraya gittim kontrolüm vardı. Çok yorucuydu
Hoca herşey güzel dedi tedaviye güzel yanıt verdi bebek dedi gelişimi falan gayet iyi dedi. 1228 gr olmuş :)
Şimdi bende kan pıhtılaşması olduğu için normal doğuma bakılacak eğer olmazsa 37. haftaya kadar normal, sezeryanla 37 bitmeden alınması gerekiyormuş şok oldum resmen çünkü 37. haftada bebeğin kalbi durabiliyormuş bu durumda olan hastalarda ilaçlar yetersiz kalabiliyormuş bebek büyüdüğü için bakalım nasıl olacak benim Bir de ben Kütahyadayım doğum için oraya gidecem umarım herşey yolunda gider.
Bir de benim izin durumum ne olacak bu durumda sizce? ben 37 de çıkacaktım bu durumda 32 de çıkayım değil mi?
Doğum ücretini de sordum iyiymiş baya sevindim :)) Hacettepeye gidiyorum ben eğer prof girerse 495 tl imiş gayet iyi geldi. Çünkü burada yenidoğan ünitesi bile olmayan özel bir hastanede bile uzman dr için 700 civarı dediler.
Benden haberler bu kadar kızlar hepiciğinizi öpüyorum.

ayyy ne güzel heveslendim canım sana :) bunları yapacak vaktin olduysa ne mutlu sana ne güzel bende yapsam çok güzel olur aahhh ahh

strese girip şekerini alt üst etme o kadar emek veriyosun düşsün diye boşa gitmesin stres şekeri çok yükseltiyor.. eşinde düşünemedi demek ki canını sıkma

sıkmamaya çalışıyorum canımı mümkün olduğunca bebeğim için, umarım daha duyarlı bir çocuk yetiştirebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…