Kızlar anne-bebek çantası bunu aldık hafta sonu içi güzel 4 küçük bölmesi var 2 tane de termos çantası çıktı içinden benim hosuma gitti fiyatı 67 tl
güle güle kullanın ben sırt çantası kullanıcam omuzlarım çok küçük kollarda ince durmuyo bende çantaKızlar anne-bebek çantası bunu aldık hafta sonu içi güzel 4 küçük bölmesi var 2 tane de termos çantası çıktı içinden benim hosuma gitti fiyatı 67 tl
Ayy tatlım hızır gibisin valla.
Peki bu üstü uzun veya kısa kollu olup popodan iliklenen şey ne? Hani biz bayanlarda giyeriz ya zıbın diye. Bunların hepsine ayrı isim mi veriliyor. Ondan karıştırıyorum.
inan bende omuz da tasıyamam kayar gider koluma doğru elimde tasımayı düsünüyorum ondan böyle aldım canım sırt çantası da mantıklıgüle güle kullanın ben sırt çantası kullanıcam omuzlarım çok küçük kollarda ince durmuyo bende çanta
Kızlar sizin de burnunuza arada bebek kokusu geliyor mu?
Gögüs tarafımdan geliyo sanırım. Tam bulamıyorum ama arada böyle burnuma burnuma esiyor. :) :) :)
Herkese mrb bir suredir takip ediyordum bugun yasadigim bir sikintiyi paylasmak istiyorumm
27 hafralik gebeligim suresinde hep ayni ozel hastanede bir doktora gittim kendisi bebegin normal oldugunu gelisiminin dort gun ileride oldugunu soyluyordu. Bugun baska bir dr da randevum vardi. Bebegin basinin iki hafta daha buyuk oldugunu ama vucudunun normal haftasinda oldugunu soyledi. Basi normalden daha buyukmus. Beyninde bir sorun gozukmese de bu durumu gozlem altina alalim dedi. Cok uzgunum acaba baska bir dra gitsem mi korkulacak bir durum mu lutfen yardim edin
Simdilik oyle idare edelim sonra guzel bir dolap alirizolur canım kendi dolabına da olur hurca da koyabilirsin varsa
Canim sen hemşire degil miydin kiböyle deyince de bi heycan yaptım göster bakalım :)
eveeet hemşireyimCanim sen hemşire degil miydin ki
erkeklern fıtratında vr bu en özel anları sıradan bi güne ertelemk.bazen bizm kdar hassas davranamzlar yada ince düşünemzler en gerekli durumlarda.üzme kendni desem empati kurdğm zman saçma gelrdi bu söyledğm bnada.ama ynede sakin olp ılımlı davranmya çalş.eminm farkna varacktr yaptğınn.canım bugün çok sıkkın ya, hiçbir şey yapasım yok, Üstelik evlilik yıl dönümümüz. Ama sevgili eşim akşam arkadaşlarıyla dünden halı saha maçı ayarlamış. Daha önce birlikte akşam yemeği hazırlarız diye konuşmuştuk benim diyete uygun. Sabah maç var diyince çok sinirlendim. Maçtan dönünce yapıp yermişiz. Sanki şeker sorunum olduğunu herşeyi saatiyle yapmam gerektiğini bilmiyor gibi. Ağlamak istiyorum. Niye böyle bu erkek milleti.. Ne olurmuş yemeği yarın da yermişiz. Maç yarın olmuyor sanki. Şekerim de yükseldi zaten düşmüyordu insülinle bile. Offffffffff.... Oğlumla konuşyorum ben de baban gibi olma diye..
tikitacım sen yıkadın mı cicilerinizi?
strese girip şekerini alt üst etme o kadar emek veriyosun düşsün diye boşa gitmesin stres şekeri çok yükseltiyor.. eşinde düşünemedi demek ki canını sıkmacanım bugün çok sıkkın ya, hiçbir şey yapasım yok, Üstelik evlilik yıl dönümümüz. Ama sevgili eşim akşam arkadaşlarıyla dünden halı saha maçı ayarlamış. Daha önce birlikte akşam yemeği hazırlarız diye konuşmuştuk benim diyete uygun. Sabah maç var diyince çok sinirlendim. Maçtan dönünce yapıp yermişiz. Sanki şeker sorunum olduğunu herşeyi saatiyle yapmam gerektiğini bilmiyor gibi. Ağlamak istiyorum. Niye böyle bu erkek milleti.. Ne olurmuş yemeği yarın da yermişiz. Maç yarın olmuyor sanki. Şekerim de yükseldi zaten düşmüyordu insülinle bile. Offffffffff.... Oğlumla konuşyorum ben de baban gibi olma diye..
ayyy ne güzel heveslendim canım sana :) bunları yapacak vaktin olduysa ne mutlu sana ne güzel bende yapsam çok güzel olur aahhh ahhValla ben sadece misafir için değil, bebek olduktan sonra alışana kadar yemek sıkıntısı çekmemek içinde hazırlık yapıyorum.
Şu ana kadar dondurucuya koyduklarım
Patatesli çıtır börek, patatesli-peynirli sigara böreği , zeytinyağlı sarma, etli sarma, peynirli gül böreği, avcı böreği, peynirli-patatesli poğaça, üzümlü kek,kavrulmuş havuç, kavrulmuş biber, közlenmiş patlıcan, karnıyarıklık kızartılmış patlıcan, enginar, kavrulmuş kereviz, köfte, ufak parçalara ayrılmış yemeklik ve köftelik kıyma, bezelye, barbunya, bamya, ayıklanmış tavuk, rondodan geçirilmiş kuru ekmek, taze sarmalık yaprak, dolma biber. Bunlar şu an buzluğa koyduklarım.
Şeftali reçeli, erik reçeli ve vişne reçeli de yaptım.
Tabi daha dondurucuya birşeyler daha koymayı düşünüyorum, türlü hazırlayıp koyacağım, domates rendesi, kuşbaşı kızartılmış patlıcan, barbunya biraz daha ilave edeceğim.Bir de şimdi kurban bayramında kalan etler olur, onları da kuşbaşı, kapamalık ve kıyma olarak yaptırıp koyarım. Bebekle yeni bir düzel kurarken o esnada ne pişirsem derdi olmaz
eveeet hemşireyim
erkeklern fıtratında vr bu en özel anları sıradan bi güne ertelemk.bazen bizm kdar hassas davranamzlar yada ince düşünemzler en gerekli durumlarda.üzme kendni desem empati kurdğm zman saçma gelrdi bu söyledğm bnada.ama ynede sakin olp ılımlı davranmya çalş.eminm farkna varacktr yaptğınn.
strese girip şekerini alt üst etme o kadar emek veriyosun düşsün diye boşa gitmesin stres şekeri çok yükseltiyor.. eşinde düşünemedi demek ki canını sıkma
spinal sezaryan hakkındaki düşünceleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?