hımm nasıl olabilir ki acabayükleyemedimm yaa
Ya ben sana ne soracaktım, bende aldım senin şu kokoş setinden. De işte, ben ne zaman giydiricem onu bilemedim. Doğar doğmaz hemşireye versinler mi? Yoksa ben de kendime geleyim, bir süsleneyim falan öyle mi giydirelim. Bir de fotoğrafçı gelecek, o zaman mı giydirsem. Kafam karıştı, sen ne zaman giydireceksin?
ayyy ne güzel heveslendim canım sana :) bunları yapacak vaktin olduysa ne mutlu sana ne güzel bende yapsam çok güzel olur aahhh ahh
şu an deniyorum canım gitme lütfen bir yereeehımm nasıl olabilir ki acaba
canım şu patatesli çıtır börek nedir tarif verir misin canım istedi deValla bana mutfak işi dediler mi akan sular durur, illa vakit ayırırım. Çalıştığım için çok planlı programlı olmak durumundayım. İşler bir kere aksadığı zaman, sonra geriden toplamak zor oluyor. Eşimde yardım ediyor elinden geldiğince ama, işte erkeğin yapabildiği var yapamadığı var. Tüm bunları yaparken de bana çok yardımcı oldu, barbunyaları ayıkladı, bamyaları ayıklar yardım etti, patlıcanları kızartırken yardım etti. Ama sarma saramadı, börek yapamadı tabi kiBirde iyice ağırlaşmadan yapmak istedim ben, son zamanlarda hareket etmek, ayakta durmak vs daha zor olabilir.
mailime at istersen uğraşma.. özelden yazayım mail adresimişu an deniyorum canım gitme lütfen bir yereee
Canım ben doğar doğmaz giydirirler diye düşünüyorum. Tecrübeleri olduğu için hem hastanedeki hemşirelere hem de fotoğrafçımıza sorucam. Ama genelde ilk giydirilen kıyafetle çekim yapıyorlar. Gerçi doğumumuza da bağlı. Ben bir sorayım sana da bilgi veririm mutlaka canım.
Ben de nasıl yıkıcam diye düşünüyorum. Yıkasam bozulacak, yıkamasam olmaz. Elimde az az yıkasam süslü yerleri bozulur mu acaba diye düşünüyorum.
hmm sanslısın ...nasıl kurutcaz biz bunları hersey minik minik çamasırlık da durmaz mandallamak lazım her parçayı dısarı asmak da istemiyorum çamasır filesinde yıkıycam ama kurutma konusunda kafam karısıkcanım ben yıkayacaktım normalde ama benim işim haftaya kaldı,annem de olsun istiyorum çünkü yanımda hem yardım eder bana
aayy bende dedim yanlış yazmış iyi düzeltecekmiş madem.. yaa yıkanınca da bozulmasın yazık olur valla..Onu bende düşündüm az önce, makineye atmadan elde ufak ufak yıkanabilir sanırım. Zaten sonuçta kirli değil, maksat tozu gitsin. Benim de Melis yazacağına Melisa yazmış. Düzelticekti.
Eki Görüntüle 1228043
galiba bu sefer oldu canım bende biliyorsun şeker çıkmıştı onun da değerleri en altta yazıyor birde diğerleri var bir bakar mısın bir sıkıntı var mı?şu an deniyorum canım gitme lütfen bir yereee
hmm sanslısın ...nasıl kurutcaz biz bunları hersey minik minik çamasırlık da durmaz mandallamak lazım her parçayı dısarı asmak da istemiyorum çamasır filesinde yıkıycam ama kurutma konusunda kafam karısık
canım benim hastane çok pahalı o halde 1.5 dediler epiduralli normal içinSlm kızlar ooo çok yazmışsınız yahuuu:) Okuyamadım inanın. Dün izinliydim Ankaraya gittim kontrolüm vardı. Çok yorucuydu
Hoca herşey güzel dedi tedaviye güzel yanıt verdi bebek dedi gelişimi falan gayet iyi dedi. 1228 gr olmuş :)
Şimdi bende kan pıhtılaşması olduğu için normal doğuma bakılacak eğer olmazsa 37. haftaya kadar normal, sezeryanla 37 bitmeden alınması gerekiyormuş şok oldum resmen çünkü 37. haftada bebeğin kalbi durabiliyormuş bu durumda olan hastalarda ilaçlar yetersiz kalabiliyormuş bebek büyüdüğü için bakalım nasıl olacak benimBir de ben Kütahyadayım doğum için oraya gidecem umarım herşey yolunda gider.
Bir de benim izin durumum ne olacak bu durumda sizce? ben 37 de çıkacaktım bu durumda 32 de çıkayım değil mi?
Doğum ücretini de sordum iyiymiş baya sevindim :)) Hacettepeye gidiyorum ben eğer prof girerse 495 tl imiş gayet iyi geldi. Çünkü burada yenidoğan ünitesi bile olmayan özel bir hastanede bile uzman dr için 700 civarı dediler.
Benden haberler bu kadar kızlar hepiciğinizi öpüyorum.
canım benim hastane çok pahalı o halde 1.5 dediler epiduralli normal için
1,5 pahalımı ....ben 3 yıl önce 1.5 a yaptırmıştım onda indirimli fiyatıı.2.5 falandı hastanede şimdi 5 oldumu acaba...öğrensem iyi olacak.canım benim hastane çok pahalı o halde 1.5 dediler epiduralli normal için
canım şu patatesli çıtır börek nedir tarif verir misin canım istedi de
fotoğrafçı gelince giydir canımmmYa ben sana ne soracaktım, bende aldım senin şu kokoş setinden. De işte, ben ne zaman giydiricem onu bilemedim. Doğar doğmaz hemşireye versinler mi? Yoksa ben de kendime geleyim, bir süsleneyim falan öyle mi giydirelim. Bir de fotoğrafçı gelecek, o zaman mı giydirsem. Kafam karıştı, sen ne zaman giydireceksin?
bak şu anda kendine yaşattığın bu sıkıntı anı bile senin şekerini yükseltiyorcanım bugün çok sıkkın ya, hiçbir şey yapasım yok, Üstelik evlilik yıl dönümümüz. Ama sevgili eşim akşam arkadaşlarıyla dünden halı saha maçı ayarlamış. Daha önce birlikte akşam yemeği hazırlarız diye konuşmuştuk benim diyete uygun. Sabah maç var diyince çok sinirlendim. Maçtan dönünce yapıp yermişiz. Sanki şeker sorunum olduğunu herşeyi saatiyle yapmam gerektiğini bilmiyor gibi. Ağlamak istiyorum. Niye böyle bu erkek milleti.. Ne olurmuş yemeği yarın da yermişiz. Maç yarın olmuyor sanki. Şekerim de yükseldi zaten düşmüyordu insülinle bile. Offffffffff.... Oğlumla konuşyorum ben de baban gibi olma diye..
evet canım izmirdeyim özel tınaztepe hastanesine gidiyorum sen canım?canım sen hangi hastaneye gidiyorsun izmirdeydin dimi
canım bugün çok sıkkın ya, hiçbir şey yapasım yok, Üstelik evlilik yıl dönümümüz. Ama sevgili eşim akşam arkadaşlarıyla dünden halı saha maçı ayarlamış. Daha önce birlikte akşam yemeği hazırlarız diye konuşmuştuk benim diyete uygun. Sabah maç var diyince çok sinirlendim. Maçtan dönünce yapıp yermişiz. Sanki şeker sorunum olduğunu herşeyi saatiyle yapmam gerektiğini bilmiyor gibi. Ağlamak istiyorum. Niye böyle bu erkek milleti.. Ne olurmuş yemeği yarın da yermişiz. Maç yarın olmuyor sanki. Şekerim de yükseldi zaten düşmüyordu insülinle bile. Offffffffff.... Oğlumla konuşyorum ben de baban gibi olma diye..
Aynen canım. Yapılarımız çok farklı onlardan. Biz masumca sımsıkı sarılmak isterken onlar o kadar sarılınca işi bitirmeden ayrılamıyorlarKatılıyorum sana canım...Sarıldığımda bile biraz kalsam öyle, elimden bi kaza çıkacak diyor adam bizim gibi değil onlarYazık ya kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?