2014 Kasım Anneleri

Canım ben doğar doğmaz giydirirler diye düşünüyorum. Tecrübeleri olduğu için hem hastanedeki hemşirelere hem de fotoğrafçımıza sorucam. Ama genelde ilk giydirilen kıyafetle çekim yapıyorlar. Gerçi doğumumuza da bağlı. Ben bir sorayım sana da bilgi veririm mutlaka canım.

Ben de nasıl yıkıcam diye düşünüyorum. Yıkasam bozulacak, yıkamasam olmaz. Elimde az az yıkasam süslü yerleri bozulur mu acaba diye düşünüyorum.

ayyy ne güzel heveslendim canım sana :) bunları yapacak vaktin olduysa ne mutlu sana ne güzel bende yapsam çok güzel olur aahhh ahh

Valla bana mutfak işi dediler mi akan sular durur, illa vakit ayırırım. Çalıştığım için çok planlı programlı olmak durumundayım. İşler bir kere aksadığı zaman, sonra geriden toplamak zor oluyor. Eşimde yardım ediyor elinden geldiğince ama, işte erkeğin yapabildiği var yapamadığı var. Tüm bunları yaparken de bana çok yardımcı oldu, barbunyaları ayıkladı, bamyaları ayıklar yardım etti, patlıcanları kızartırken yardım etti. Ama sarma saramadı, börek yapamadı tabi ki Birde iyice ağırlaşmadan yapmak istedim ben, son zamanlarda hareket etmek, ayakta durmak vs daha zor olabilir.

canım şu patatesli çıtır börek nedir tarif verir misin canım istedi de

Onu bende düşündüm az önce, makineye atmadan elde ufak ufak yıkanabilir sanırım. Zaten sonuçta kirli değil, maksat tozu gitsin. Benim de Melis yazacağına Melisa yazmış. Düzelticekti.

canım ben yıkayacaktım normalde ama benim işim haftaya kaldı,annem de olsun istiyorum çünkü yanımda hem yardım eder bana
hmm sanslısın ...nasıl kurutcaz biz bunları hersey minik minik çamasırlık da durmaz mandallamak lazım her parçayı dısarı asmak da istemiyorum çamasır filesinde yıkıycam ama kurutma konusunda kafam karısık

aayy bende dedim yanlış yazmış iyi düzeltecekmiş madem.. yaa yıkanınca da bozulmasın yazık olur valla..

şu an deniyorum canım gitme lütfen bir yereee
galiba bu sefer oldu canım bende biliyorsun şeker çıkmıştı onun da değerleri en altta yazıyor birde diğerleri var bir bakar mısın bir sıkıntı var mı?

Eklentiler

• 20140827_152852-1.webp
    114,9 KB · Görüntüleme: 55
canım benim hastane çok pahalı o halde 1.5 dediler epiduralli normal için

EMİNÖNÜNDEN ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI KIZLAR YAA...TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ YAPILIYORMU BİLİYORMUSUNUZ....

canım şu patatesli çıtır börek nedir tarif verir misin canım istedi de

Canım bu tarifi dilersen peynirli de yapabilirsin.Bende internetten bulmuştum, herkes çok beğendi üstelik beklese de çıtırlığını kaybetmiyor.

Malzemeler
-4 adet yufka
-1 su bardağı sıvı yağ
-1 yemek kaşığı sirke
-3 yemek kaşığı un

İç Harcı için:
-4 adet orta boy patates
-2 yemek kaşığı sıvı yağ
-1 adet soğan
-1 tatlı kaşığı nane
-1 çay kaşığı kırmızı toz biber
-1 çay kaşığı pul biber
-1 çay kaşığı karabiber
-Tuz
Üzeri için:
-1 adet yumurta

Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak küçük küçük doğrayın. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve nane, tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.
Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.
Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz.

2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz. Afiyet olsun..

fotoğrafçı gelince giydir canımmm
bak şu anda kendine yaşattığın bu sıkıntı anı bile senin şekerini yükseltiyor
biliyor musun canım şeker yüklemesinin yapıldığı gün ben öyleydim fakat sonrasındaki ölçümlerin hepsi normal çıktı çok şükür
doktorlar inanmasa da moral insanın şekerini etkiliyor

bence eşin seni keklemiş olabilir..
öyle değilse bile alt tarafı bir gün boşver büyütme..
bizde mayısta 1. evlilik yıldönümümüzü evde temizlik yaparak kutladık mesela
kocam yanımda olsun sağlıklı olalımda dert değil...

Katılıyorum sana canım...Sarıldığımda bile biraz kalsam öyle, elimden bi kaza çıkacak diyor adam bizim gibi değil onlarYazık ya kıyamam
Aynen canım. Yapılarımız çok farklı onlardan. Biz masumca sımsıkı sarılmak isterken onlar o kadar sarılınca işi bitirmeden ayrılamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…