özel su hastanesine gidiyorum canımevet canım izmirdeyim özel tınaztepe hastanesine gidiyorum sen canım?
canım arkadaşın yazdığı fiyatı gördün mü sen?700 tl1,5 pahalımı ....ben 3 yıl önce 1.5 a yaptırmıştım onda indirimli fiyatıı.2.5 falandı hastanede şimdi 5 oldumu acaba...öğrensem iyi olacak.
Aynen canım. Yapılarımız çok farklı onlardan. Biz masumca sımsıkı sarılmak isterken onlar o kadar sarılınca işi bitirmeden ayrılamıyorlar
Zeyycim aslında öyle olduğunu biliyorum ama o dönemlere denk gelmeyen ağrım da çok oldu. hatta kaç defa dedim acaba adet mi olucam manyak gibi. insan huylanmaya çok müsait bu dönemlerde biliosunben yine de içimi rahat tutmaya çalışıyorum, sadece hareketlerime dikkat edicem biraz daha.
istediğin kadar oku, istediğin okuldan mezun ol fark etmiyor ilk çocuk resmen cahiliye dönemi ve her şey insanı gereksiz korkutuyor ki o kadar rahat ve geniştim aslında
canım çekti valla ben bu tarz patatesli şeyleri pek severim peki derin dondurucuda nasıl saklıyorsun pişirip mi?Canım bu tarifi dilersen peynirli de yapabilirsin.Bende internetten bulmuştum, herkes çok beğendi üstelik beklese de çıtırlığını kaybetmiyor.
Malzemeler
-4 adet yufka
-1 su bardağı sıvı yağ
-1 yemek kaşığı sirke
-3 yemek kaşığı un
İç Harcı için:
-4 adet orta boy patates
-2 yemek kaşığı sıvı yağ
-1 adet soğan
-1 tatlı kaşığı nane
-1 çay kaşığı kırmızı toz biber
-1 çay kaşığı pul biber
-1 çay kaşığı karabiber
-Tuz
Üzeri için:
-1 adet yumurta
Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak küçük küçük doğrayın. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve nane, tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.
Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.
Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz.
2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz. Afiyet olsun..
Kızlaar güzel kızımın dedesi oda takımını bitirmiş boyası ve içini süsleyecek tüller kalmış
Bu da dolabı
fiyatlarını konuştunuz mu canım şartları falanözel su hastanesine gidiyorum canım
evet gördm malesef....istanbul burası malum fiyatlar....canım arkadaşın yazdığı fiyatı gördün mü sen?700 tl
havuzlu hanı diyorsun sanırım...kredi kartına taksit yapıyorlar tabiki de eğer kastın oraysa çesit olarak beklentin çok yüksek olmasın üç asağı bes yukarı aynı ürünler varEMİNÖNÜNDEN ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI KIZLAR YAA...TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ YAPILIYORMU BİLİYORMUSUNUZ....
canım çekti valla ben bu tarz patatesli şeyleri pek severim peki derin dondurucuda nasıl saklıyorsun pişirip mi?
Kızlaar güzel kızımın dedesi oda takımını bitirmiş boyası ve içini süsleyecek tüller kalmış
Bu da dolabı
hepsi normal sınırlarda sadece ferritin yani demirin sınıra yakın biraz daha kan yapıcı şeyler yiyebilirsin.. şeker yüklemen gayet iyi çıkmış açlık kan şekerin 67 öğünlerine dikkat et çok uzun aç kalma.. iyi çıkmış sonucungaliba bu sefer oldu canım bende biliyorsun şeker çıkmıştı onun da değerleri en altta yazıyor birde diğerleri var bir bakar mısın bir sıkıntı var mı?
Sağol kuzucum güle güle büyüsün bebeklermz inşayy maşallahhh güle güle kullansın eskitsin bebişin
yok biliyorum orasını eevt orasını kastettm.gittim öncesindede hepsi bir arada ya oyüzden tercih sebebim.birde kayınpeder yapacak alışverişimizi ancak taksitli istiyor.oyüzden hem taksitli hem çeşitli olsun.bi gittiimmi herşeyimi alıp döneym.çamaşır gecelik bebişin malum eşyaları...havuzlu hanı diyorsun sanırım...kredi kartına taksit yapıyorlar tabiki de eğer kastın oraysa çesit olarak beklentin çok yüksek olmasın üç asağı bes yukarı aynı ürünler var
aynen yaa eşim her sarılınca olay başkaya dönüyor yaa diyorum az romantik olsan şöyle sarılıp otursak yook olmuyor yaniAynen canım. Yapılarımız çok farklı onlardan. Biz masumca sımsıkı sarılmak isterken onlar o kadar sarılınca işi bitirmeden ayrılamıyorlar
Bu da dolabı
yok biliyorum orasını eevt orasını kastettm.gittim öncesindede hepsi bir arada ya oyüzden tercih sebebim.birde kayınpeder yapacak alışverişimizi ancak taksitli istiyor.oyüzden hem taksitli hem çeşitli olsun.bi gittiimmi herşeyimi alıp döneym.çamaşır gecelik bebişin malum eşyaları...
valla canım kasık ağrısının bir çok sebebi var..
benim mesela gaz olduğunda bile yerde süründürüyo bazen o kadar şiddetli oluyo..
bir keresinde doğum sancısı zannettimde hastaneye gittim bu yüzden pazar günü acile..
orda tuvalete girince geçti resmen hıı geçiyo yavaş yavaş falan dedim de öyle yırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?