gerçekten mi canımmmmhepsi normal sınırlarda sadece ferritin yani demirin sınıra yakın biraz daha kan yapıcı şeyler yiyebilirsin.. şeker yüklemen gayet iyi çıkmış açlık kan şekerin 67 öğünlerine dikkat et çok uzun aç kalma.. iyi çıkmış sonucun
fiyatlarını konuştunuz mu canım şartları falan
yeri neredeydi su hastanesi izmirde mi
Teşekkür ederz canm daha güzelleri sizlerin olsn inşdedesinin ellerine sağlık şahane olmuş
Canım meraba yazdıklarını okudum da şu dondurucu meselesiYok canım vermiyor, ben bir de biraz fırında tutuyorum buzu çözüldükten sonra. Mikrodalgaya koyduğunda kurutuyor çünkü.
Haa o zaman acıma diyomusumyok biliyorum orasını eevt orasını kastettm.gittim öncesindede hepsi bir arada ya oyüzden tercih sebebim.birde kayınpeder yapacak alışverişimizi ancak taksitli istiyor.oyüzden hem taksitli hem çeşitli olsun.bi gittiimmi herşeyimi alıp döneym.çamaşır gecelik bebişin malum eşyaları...
Canım meraba yazdıklarını okudum da şu dondurucu meselesibende kaç gündür dondurucuyu doldurmakla meşgulüm şu domates rendesi demişsin ya onu direk kabuklarını soyup rendeleyip poşetleyip mi atıyosun merak ettim birazda ondan yapayım;-)
Hemde ne torpil hiçç kıyamıyorlar torunane kadar orijinal olmuş :) güle güle kullansın. dede torpili var sanki ortamda
Evet canım aynen öyle yapıyorum, başka işleme gerek yok. Onları dondurucuya koyarken de güzelce düzleştirip koyuyorum, yer kaplamıyor.
kız valla maşallahın var haaa poponu kaşı çabuk, bu ne hamaratlık böyleee
Ya ben mutfak konusunda biraz manyağımYemek yapmak, sofra kurmak çeşitli tarifler denemek tam benim işim. Bakalım zaten ileride kendime ait, bir lokanta, yada pastane açmak istiyorum. Kısmet olursa
rica ederim elimden gelen şeylerde yardımcı olmaya çalışırımgerçekten mi canımmmm
çok sevindim canım doktorumu aradım izinliydi merakta kaldım
iyi ki varsın teşekkürlerrr
Canim senin esin demek ki sana hala tutkun sanirim benim ki artik öyle degil
teşekkür ederim zeyy88 cigim
30 derecede mi yikadin
Kubba cım az önce de yazmıştım. Evet biz masumca sımsıkı sarılmak istiyoruz ama onların masumluk anlayışı yok malesef. Onlar yakınlaşmanın sonunda işi bitirmek istiyolarBenden uzaklastigini sogudugunu dusunmek icimi cok acitiyor
Illa o hal olacak diye degil sevsin sarilsin bana o bile yeter
Canım markası ne çantanın?Kızlar anne-bebek çantası bunu aldık hafta sonu içi güzel 4 küçük bölmesi var 2 tane de termos çantası çıktı içinden benim hosuma gitti fiyatı 67 tl
Var mı aklında belirlediğin bir marka yaa. Ben de sırt çantası almayı düşünüyorum.güle güle kullanın ben sırt çantası kullanıcam omuzlarım çok küçük kollarda ince durmuyo bende çanta
var tabiii polisten az kullanılmış nike marka sırt çantası.. eşimin çantasını kullanıcamKubba cım az önce de yazmıştım. Evet biz masumca sımsıkı sarılmak istiyoruz ama onların masumluk anlayışı yok malesef. Onlar yakınlaşmanın sonunda işi bitirmek istiyolarüzülme lütfen kendini çünkü vücutlarımız çok farklı. En basitinden rüyalanma olayını düşün. Adam +18 içerikli rüya görse sabaha... Sen görsen ne olur. Hiç. Hiç bir şey.
Canım markası ne çantanın?
Var mı aklında belirlediğin bir marka yaa. Ben de sırt çantası almayı düşünüyorum.
var tabiii polisten az kullanılmış nike marka sırt çantası.. eşimin çantasını kullanıcam
ya bana arkadaş dedi ki 3 ay sonra domates bozulur yaptıkları ye var mı öyle bişey..Evet canım aynen öyle yapıyorum, başka işleme gerek yok. Onları dondurucuya koyarken de güzelce düzleştirip koyuyorum, yer kaplamıyor.
Dondurucuda birşey olacağını sanmıyorum ben.ya bana arkadaş dedi ki 3 ay sonra domates bozulur yaptıkları ye var mı öyle bişey..
teşekkür ederim cnm.e zaten mağazalardan alsak da pazarlık edemeyeceğimize göre boşver bol çeşit kayıpeder kartı ve bol malzemossssHaa o zaman acıma diyomusumvalla canım biz de kartla aldık aldığımız seye göre tek çekim yaptırdığımızda oldu taksit yaptırdıklarımız da...bize pazarlık da yapılabiliyor demislerdi ama bir kaç yerde yapabildik siz yine de pazarlık konusunda sansınızı deneyin.simdiden iyi günlerde kullanın cicilerinizi
havluya gerek yok onlar kendi steril edilmişleri kullanıyorlar.ama tabi hastaneden hastaneye değişirmi bilmem.birçok yerde böyle.Kizlar mrb. Hastane cantamiza bebisin havlusunu koyacagiz mi. Hastanede yikiyolar mi. Bi de bana kundakta istiyorlar dogar dogmaz sarmak icin dediler. Ben bi tane aldim ne olur ne olmaz diye. Ama kundak yapmiycam normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?