2014 Kasım Anneleri

gerçekten mi canımmmm
çok sevindim canım doktorumu aradım izinliydi merakta kaldım
iyi ki varsın teşekkürlerrr

Yok canım vermiyor, ben bir de biraz fırında tutuyorum buzu çözüldükten sonra. Mikrodalgaya koyduğunda kurutuyor çünkü.

Canım meraba yazdıklarını okudum da şu dondurucu meselesi bende kaç gündür dondurucuyu doldurmakla meşgulüm şu domates rendesi demişsin ya onu direk kabuklarını soyup rendeleyip poşetleyip mi atıyosun merak ettim birazda ondan yapayım;-)

Haa o zaman acıma diyomusum valla canım biz de kartla aldık aldığımız seye göre tek çekim yaptırdığımızda oldu taksit yaptırdıklarımız da...bize pazarlık da yapılabiliyor demislerdi ama bir kaç yerde yapabildik siz yine de pazarlık konusunda sansınızı deneyin.simdiden iyi günlerde kullanın cicilerinizi

Evet canım aynen öyle yapıyorum, başka işleme gerek yok. Onları dondurucuya koyarken de güzelce düzleştirip koyuyorum, yer kaplamıyor.

kız valla maşallahın var haaa poponu kaşı çabuk, bu ne hamaratlık böyleee

Ya ben mutfak konusunda biraz manyağımYemek yapmak, sofra kurmak çeşitli tarifler denemek tam benim işim. Bakalım zaten ileride kendime ait, bir lokanta, yada pastane açmak istiyorum. Kısmet olursa

Ya ben mutfak konusunda biraz manyağımYemek yapmak, sofra kurmak çeşitli tarifler denemek tam benim işim. Bakalım zaten ileride kendime ait, bir lokanta, yada pastane açmak istiyorum. Kısmet olursa

canım valla seni tebrik ederim gerçek anlamda,Allah'ım nazarlardan korusun,dilerim bir gün hayallerin gerçek olur

Canim senin esin demek ki sana hala tutkun sanirim benim ki artik öyle degil

teşekkür ederim zeyy88 cigim
30 derecede mi yikadin

Benden uzaklastigini sogudugunu dusunmek icimi cok acitiyor
Illa o hal olacak diye degil sevsin sarilsin bana o bile yeter
Kubba cım az önce de yazmıştım. Evet biz masumca sımsıkı sarılmak istiyoruz ama onların masumluk anlayışı yok malesef. Onlar yakınlaşmanın sonunda işi bitirmek istiyolar üzülme lütfen kendini çünkü vücutlarımız çok farklı. En basitinden rüyalanma olayını düşün. Adam +18 içerikli rüya görse sabaha... Sen görsen ne olur. Hiç. Hiç bir şey.
Kızlar anne-bebek çantası bunu aldık hafta sonu içi güzel 4 küçük bölmesi var 2 tane de termos çantası çıktı içinden benim hosuma gitti fiyatı 67 tl
Canım markası ne çantanın?
güle güle kullanın ben sırt çantası kullanıcam omuzlarım çok küçük kollarda ince durmuyo bende çanta
Var mı aklında belirlediğin bir marka yaa. Ben de sırt çantası almayı düşünüyorum.

Kizlar mrb. Hastane cantamiza bebisin havlusunu koyacagiz mi. Hastanede yikiyolar mi. Bi de bana kundakta istiyorlar dogar dogmaz sarmak icin dediler. Ben bi tane aldim ne olur ne olmaz diye. Ama kundak yapmiycam normalde

var tabiii polisten az kullanılmış nike marka sırt çantası.. eşimin çantasını kullanıcam

Evet canım aynen öyle yapıyorum, başka işleme gerek yok. Onları dondurucuya koyarken de güzelce düzleştirip koyuyorum, yer kaplamıyor.
ya bana arkadaş dedi ki 3 ay sonra domates bozulur yaptıkları ye var mı öyle bişey..

teşekkür ederim cnm.e zaten mağazalardan alsak da pazarlık edemeyeceğimize göre boşver bol çeşit kayıpeder kartı ve bol malzemossss

Kizlar mrb. Hastane cantamiza bebisin havlusunu koyacagiz mi. Hastanede yikiyolar mi. Bi de bana kundakta istiyorlar dogar dogmaz sarmak icin dediler. Ben bi tane aldim ne olur ne olmaz diye. Ama kundak yapmiycam normalde
havluya gerek yok onlar kendi steril edilmişleri kullanıyorlar.ama tabi hastaneden hastaneye değişirmi bilmem.birçok yerde böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…