2014 Kasım Anneleri

Evet canım aynen öyle yapıyorum, başka işleme gerek yok. Onları dondurucuya koyarken de güzelce düzleştirip koyuyorum, yer kaplamıyor.
Tamam canım teşekkür ederim kalıplara koyayım bende olmazsa donduktan sonra minik minik poşetlerim kullanmasıda kolay olur

ya bana arkadaş dedi ki 3 ay sonra domates bozulur yaptıkları ye var mı öyle bişey..

Valla benim annemde yapardı hep, hiç daha bozulduğunu görmedim. Ben kışın bile salça kullanmam neredeyse, yazın yaptığım domates rendelerini kullanıyorum.Mis gibi oluyor gerçekten.

Valla benim annemde yapardı hep, hiç daha bozulduğunu görmedim. Ben kışın bile salça kullanmam neredeyse, yazın yaptığım domates rendelerini kullanıyorum.Mis gibi oluyor gerçekten.
benim de annem öyle yapıyor dedim kıza yok 3 ay dedi... aman ne olcak ya buzlukta herkes bişey diyo..

benim de annem öyle yapıyor dedim kıza yok 3 ay dedi... aman ne olcak ya buzlukta herkes bişey diyo..
Bişey olmaz canım ben yeşil fasulyeyle beraber domateste koyuyorum poşete 4 e bölüp yemek yaparken pratik olsun diye valla mayısta bile vardı yapıyrdm hiç bozulmadı tadıda gayet iyiydi bu yolda öle yaptım

Kizlar mrb. Hastane cantamiza bebisin havlusunu koyacagiz mi. Hastanede yikiyolar mi. Bi de bana kundakta istiyorlar dogar dogmaz sarmak icin dediler. Ben bi tane aldim ne olur ne olmaz diye. Ama kundak yapmiycam normalde
havluya gerek yok içerden kendileri kullanıyor.. kundak istediklerini hastaneden mi söylediler sana çevreden mi duydun.. kundak kalkalı asırlar oldu da..

Bişey olmaz canım ben yeşil fasulyeyle beraber domateste koyuyorum poşete 4 e bölüp yemek yaparken pratik olsun diye valla mayısta bile vardı yapıyrdm hiç bozulmadı tadıda gayet iyiydi bu yolda öle yaptım
birine bişey söyleme işte aaa öyle olmaz diye başlanıyor hemen bizde yıllardır öyle yiyoruz bi zararını görmedik

Nenny canım civilden aldık bunu biz o an görünce hosumuza gitti sırt çantası mı bu mu olsun diye düsünmedik o anda termos çantası sabit değil o yönden de hosuma gitti birsey dökülürse falan rahat yıkarım diye düsündüm.

Bak ben bir de, buzdolabı poşetine miktar ayarını kendimize göre yapıyorum. Az taze fasulye, az doğranmış patlıcan, az doğranmış kabak, sivri biber, doğranmış domates koyuyorum. Kışın aklıma yemek mi gelmedi, acele yemek mi yapmam gerek, soğanı kavur, poşeti içine boşalt, tuz ekle , kapat düdüklüyü 35-45 dk 'da türlün hazır O pişerken, yanına bir tarhana çorbası, marul salata yada cacık uff çok iyi oluyor. Çok pratik oluyor herşeyden önce. İstersen, et koyup etli türlü de yapabilirsin tabi.

aslında bendeki sorun şu buzluktan çıkan herşey kokuyomuş gibi geliyor bana ama bebek olunca zorlanmıyım diye domates barbunya bamya közlenmiş patlıcan fasulye koydum.. şu sarma işini becerebilirsem ondan yapcam çook iyi sararım ama eşim etli baharatlı seviyor hiç yapmadım.. bide kavanozda şeftali kompostosu yapıcam.. mantı börek birazda tamamdır
sen şimdiden bitirmişsin zaten eline sağlık afiyetle yiyin

Nil senle ben aynıymışız valla bende sen gibiyim herşeyimi yazdan yapıp atıyorum dolaba malum çalışıyoruz bide işten gelince hemen çıkarıp yapıyorum rahatca hem kışın çok fazla seçenek olmuyo ne yemek yapsam diye dery etmektense süper oluyo

Keske derin dondurucuları satarken bunları yapacak birini de verseler yanında

Niiiiiiiilllciiim acıktırdn bizi ağzım sulandıı

Keske derin dondurucuları satarken bunları yapacak birini de verseler yanında
sende haklısın tabi uğraşmak istemeyenler için sıkıcı ve zor bi iş;-) ama ben seviyorum ya mutfakla uğraşmayı zor gelmiyo oyuzden hem kocişte sağolsun yardım ediyo kaç gündür uğraşıyoruz kurutmalıkta yapıyoruz hepsini tek başıma yapamazdım tabi ama kışınki rahatlığını bilemezsin hele okuldan 6-7 gibi eve gelipte ne pişircem diye kalakalmak kadar kötü bişey yokken

Ozamaaaannn sende kompostonun tarifini paylaş bizimle acaba nedir nedir

kızlar benim sol tarafımda bir kac saattir az agrı oluyor geçiyor oluyor geçiyor tuhaftır ama bebeğimde sag tarafta ordan tekmelerini güçlü güçlü atıyor.peki bu soldaki bir başlayıp bir duran hafif sancı neden

Canım iki hafta önce bu şikayet için gitmiştim iltihap çıktı antibiyotiktn sonra geçti iki gündür yine var sol kasığıma ani ağrı giriyor az önce doktoru aradım yarın sabah gel bakalım dedi

Ozamaaaannn sende kompostonun tarifini paylaş bizimle acaba nedir nedir
Canım sabah aynısı bendede vardı 4 saat sürdü nerdeyse duşa girdim geçti çok şükür korkmuştum bende bide pozisyon değiştir geçer inş

Sirt
cantasini banada haber verin bulursan iz

nilcim şaşırdım vallaha hem çalışansın hem de zaten gezilerdeydin ne ara yaptın bütün bunları hayret bişey ben evdeyim yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…