2014 Kasım Anneleri

hem çalışıp hem bunları nasıl yapıyosunuz yaaaa helal olsunn

Aaa benim tarif ;-) bugun yaptım daha

hem çalışıp hem bunları nasıl yapıyosunuz yaaaa helal olsunn
Canım ben yazın evdeyim malum öğretmen olunca tatilide böyle değerlendryorum işte çalışırken zor oluyo yoksa çok aslında 1 haftanı bunlara ayırsan çok rahat herşeyini halledersin rahatlığınıda kışın yaşarsın tavsiye ederim dene bence

Birde bunu dondurucudamı saklıyor anneciğin yoksa şişelere koyup normal dolapta da saklanabilirmi ki

birgenin anlattığı gibi saklıyor işte rosecum :)

Kızlar merhaba, ben vitaminli hiç bişi yiyemiyorum midem bulanıyor ne süt içebiliyorum, ne yumurta yiyorum sadece kuru vitaminsiz gıdalarla karın doyuruyorum. Bebeğim hasta olacak diye korkuyorum dr. söyledim kan testinde kan seviyem düşük çıktı sabah akşam vegaferon ilaç verdi. Onun dışında hiçbir vitamin vermedi. Oğlumda ostacare kullanıyordum başka dr. gidiyordum o dönem bu dr. niye hiç vitamin vermiyor anlamıyorum. Siz vitamin olarak neler kullanıyorsunuz?

nilcim şaşırdım vallaha hem çalışansın hem de zaten gezilerdeydin ne ara yaptın bütün bunları hayret bişey ben evdeyim yapamadım

Ya işte ben arada derede yaparım öyle Benim evimin karşısında her cuma semt pazarı kuruluyor. İş dönüşü eşimle alışveriş yapıyoruz, cumartesi evde olduğum için de çok zorlanmadım. Bir de sağ olsun eşim çok yardım etti, barbunyaları ayıkladı, bamyaları ayıkladı, domates rendeledi, ben de oturarak yapılacak şeyleri yaptım, sarma sardım, sigara böreği yaptım falan.

Daha yapılacak bir kaç birşey daha var da, işte annemle beraber yapacağız. Bir domates-biber kavurucam menemen güzel oluyor, bir de patlıcanlı sirkeli kahvaltılık yapıcaz.

inşallah annesigecen hafta doktorumuz tahmini 15 kasm gibi dedi artk sabırla beklicez
Amaan sağlıklı olsunda zamanında doğması çok daha iyi bence çocuk dış ortama daha hazrlıklı olur zamannda gelirler inş da beklemeyede katlancaz artık

canım merhaba ayrıntılı ve renkli ultrasonlarad bizim de oğluşumuzun başı normal ölçülerdemn biraz büyük çıkmış doktorun demesi .. ben 42 yaşındayım testlerde risk çıkınca amniosentez olmuştum sorun yoktu sord bana a.sentez oldu mu diye oldu sorun yok dedim o halde tipi böyle olacak heralde dedi güldüben de dayısına çekmiştir onun da kafası kocamandı ne de olsa erkek dedim güldük hiç sorun etme konuşuyorlar işte ....

canım doğum sancısı falan olsa öyle geçmez..
pozisyon değiştirmekle azalıyorsa veya geçiyosa sıkıntı olduğunu sanmıyorum..
büyüme ağrıları artık daha sancılı oluyor bebek yer açmaya çalışıyor ve kaslarını geliştiriyor aynı zamanda...

bndede oyle geceleri uyuyor muyum uyanık mıyım anlamıyorumrüyalarda hem cok canlı hemde karmakarışık biri bitiyor öteki devreye giriyor zaten tuvalete uyanmakta cabasıbölük pürçük uyuyoruz artık

aynenn benimde öyle uyku haram oldu artık..
yalnız ayetel kürsi okuyup yattığımda abuk subuk rüyalar görmüyorum..
yinede gecede 5 kere tuvalete kalkınca hem uykum çok bölünüyor hem de bir seferinde dua okumayı unutsam o rüyalar sıkışıveriyolar araya...

kızlar selam bugün dışarda işlerim vardı bursalılar bilir heykel civarında ordan da eşimin yanına geçtim eve geldim 3 gibi kızıma hamur işi bişeyler yaptım beraber yedik bi ağırlaştım uykusuz ve yorgunluk yaptı heralde yemek yapacak gücüm yok bişeyler uydurucam bakalım ... yiyip çıkıcaz hemen heralde eşim gelince malum beşiktaş maçı bizim aile için önemli hem yürüyüş de olur yemekten sonra ... bugün okuyamadığım mesjalar oldu onları da gece uyku tutmadıkça bakıcam inşallah .. takipteyim sizi :)

arkadaşlar izmirde özel tınaztepe hastanesini hiç tavsiye etmiyorum.
gidenler hiç memnun değiller benden söylemesi
ayrıca burda söyleyemeyeceğim şeyler de var o hastaneye gidecekler için
bir daha düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…