2014 Kasım Anneleri

çook tatlılar ya gülü güle kullansınlar

Kızlar bebişin 1 tane 10 lu, 3 tane de 5 li hastane çıkışı var. Bunların ikisi hediye, diğerlerini de annem almış. Acaba ben de 1 tane daha alsam mı? Bunlar yeterli mi?

maşallah ne güzel eşin yardım ediyorsa :) benim eşimde yardım eder evi süpürür siler toz alır yemek yaparken arkamı toplar yemekleri karıştırır sarma sarar patates soyar saolsun yardımcı olur allah herkese senin benimki gibi anlayışlı eşler nasip etsin canım inan benim bazı arkadaşlarımın eşleri asla yardım etmezler şanslıyız :)

aynen canım birebir aynı seyyleri yasıyoruz sanırım bebekler büyüdükçe daha cok yeni seylerle tanışıyoruz..ben gun icindede aniden wc ye kalkıyorum yaa daha wc den çıkalı 5 dakka olmamışken bile geri donduğum oluyor git gel git gel helak oldum o derece

B

kızlar az önce çok tuhaf bişey yaşadım az önce derken epey oldu da
akşamüstünden beri bacaklarım tutmuyordu daha sonra da karnıma bir sancı girdi adet sancısı gibi ama şiddeli bir anda soğuk terler boşandı 5 dakika falan sürdü uzanmaya çaliştım ağrıdan olmuyor ayaklarımı yukarı kaldırayım dedim yok olmuyor aklım çıktı başımdan sonra da göğsümün altına bir sancı girdi nefessiz bıraktı beni şu an daha sakinim kendimi dinliyorum şu an

[QUOTE="zeyy88, post: 36658190, member: 553074usanmaoğum sancısı falan olsa öyle geçmez..
pozisyon değiştirmekle azalıyorsa veya geçiyosa sıkıntı olduğunu sanmıyorum..
büyüme ağrıları artık daha sancılı oluyor bebek yer açmaya çalışıyor ve kaslarını geliştiriyor aynı zamanda...

aynenn benimde öyle uyku haram oldu artık..
yalnız ayetel kürsi okuyup yattığımda abuk subuk rüyalar görmüyorum..
yinede gecede 5 kere tuvalete kalkınca hem uykum çok bölünüyor hem de bir seferinde dua okumayı unutsam o rüyalar sıkışıveriyolar araya...
[/QUOTE]
Şu cevabi kac kere verdin zeyy valla bikmadan usanmadan helal valla

kızlar dikkat edin kendinize çok
ekim anneleri kısmına bir baktım ki bazıları eylülde doğum yapacak gibi hayırlı doğumlar olsun inşallah herkese
Rabbim o yolda düşanımı eyletmesin.. AMİN

Kızlar merhababütün gün takip ettim sizi ama yazamadım. Biz daha bebişi bişey almadık Eylül'de toplu olarak alacağız inşallah.
Bende bişey almadım sayılır nasipse Cumartesi günü hepsini toplu şekilde almayı düşünüyorum

Kızlar aranızda Bursalı var mı?
Biz mobilya bakmak için pazar günü inegöle gitmeyi düşünüyoruz eşimle.
O gün açık olur mu mobilyacılar çarşısı?
Bebek mobilyası satan dükkanlar bol mu?
Fiyatları piyasaya göre uygun mudur?
Biz evlenirken tüm mobilyamizi ordan aldık ve üç yıl önce piyasaya göre 5000tl ucuza aldık. O yüzden oraya bakma niyetimiz var.

ayy hiç öyle alışkanlıklarımız yoktur ki..
baştan alışmayınca da öyle gidiyo..
annem çalışan bayan benimde..ama çok pratiktir buzluğa bişe atamasa bile kaç çeşit yemek çıkarır 1 saate..keşke ona çekseymişim biraz..
geçen sene kv. köyden gelirken kaç kilo bezelyeyle (kabuklu), fasulye getirdi diyoki bana " bunları hazırla buzluğuna at kışın yersiniz" demiyo ki hiç nasıl yapılcağını biliyomusun ben de nasıl hazırlıycam diye soramadım valla utandım yapabildiğimi yaptım yedik kalanı da dağıttım valla..

Şu cevabi kac kere verdin zeyy valla bikmadan usanmadan helal valla

dimi amaa

her konuya maşallah zeyy gibi bir üye lazım ..
o olmasaymış ne yapacakmışız bilmiyorum valla

Bencede iyi ki var zeyy:)
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…