maşallah iyi büyümüşBu da benim 30.haftanin ilk gunu gobusum
çook tatlılar ya gülü güle kullansınlarKızlarr kızışlarımın hastane çıkışlarını hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine koyup bohça gibi yaptım tavsiye ederim derli toplu oldu..
sonra da onları şeffaf fermuarlı yastık poşetine koydum...
Üstlerindeki kurdeleleri değiştiricem şimdilik evde onlar vardı
koy hayatım ben öncekilerde koydum yaz olmasına rağmen giydirmişlerdiBen ilk giydiriceklerinin içine çorap koymadım zıbınları ayaklı diye..koysam mı??
maşallah ne güzel eşin yardım ediyorsa :) benim eşimde yardım eder evi süpürür siler toz alır yemek yaparken arkamı toplar yemekleri karıştırır sarma sarar patates soyar saolsun yardımcı olur allah herkese senin benimki gibi anlayışlı eşler nasip etsin canım inan benim bazı arkadaşlarımın eşleri asla yardım etmezlerValla bana mutfak işi dediler mi akan sular durur, illa vakit ayırırım. Çalıştığım için çok planlı programlı olmak durumundayım. İşler bir kere aksadığı zaman, sonra geriden toplamak zor oluyor. Eşimde yardım ediyor elinden geldiğince ama, işte erkeğin yapabildiği var yapamadığı var. Tüm bunları yaparken de bana çok yardımcı oldu, barbunyaları ayıkladı, bamyaları ayıklar yardım etti, patlıcanları kızartırken yardım etti. Ama sarma saramadı, börek yapamadı tabi kiBirde iyice ağırlaşmadan yapmak istedim ben, son zamanlarda hareket etmek, ayakta durmak vs daha zor olabilir.
aynen canım birebir aynı seyyleri yasıyoruz sanırım bebekler büyüdükçe daha cok yeni seylerle tanışıyoruz..ben gun icindede aniden wc ye kalkıyorum yaa daha wc den çıkalı 5 dakka olmamışken bile geri donduğum oluyor git gel git gel helak oldum o derececanım doğum sancısı falan olsa öyle geçmez..
pozisyon değiştirmekle azalıyorsa veya geçiyosa sıkıntı olduğunu sanmıyorum..
büyüme ağrıları artık daha sancılı oluyor bebek yer açmaya çalışıyor ve kaslarını geliştiriyor aynı zamanda...
aynenn benimde öyle uyku haram oldu artık..
yalnız ayetel kürsi okuyup yattığımda abuk subuk rüyalar görmüyorum..
yinede gecede 5 kere tuvalete kalkınca hem uykum çok bölünüyor hem de bir seferinde dua okumayı unutsam o rüyalar sıkışıveriyolar araya...
Kızlar bebişin 1 tane 10 lu, 3 tane de 5 li hastane çıkışı var. Bunların ikisi hediye, diğerlerini de annem almış. Acaba ben de 1 tane daha alsam mı? Bunlar yeterli mi?[/QUOTE.
Bence yeterli canım zaten tulum felanda alınıyor o takımlar küçük oluyo ve bi zaman sonra sıkılıp değişik şeyler giydirmek istiyormuş insanKızlar bebişin 1 tane 10 lu, 3 tane de 5 li hastane çıkışı var. Bunların ikisi hediye, diğerlerini de annem almış. Acaba ben de 1 tane daha alsam mı? Bunlar yeterli mi?
kız yeter ne yaptın onları fazla giyemiyor hemen boy atıyorlar azıcıkda kilo kısa geliyor ben 2 çocuğumda da 10 lu 1 adet almıştım bundada öyle düşünüyorum diğer cicileri bol al giydir annesi
Bende bişey almadım sayılır nasipse Cumartesi günü hepsini toplu şekilde almayı düşünüyorumKızlar merhababütün gün takip ettim sizi ama yazamadım. Biz daha bebişi bişey almadık Eylül'de toplu olarak alacağız inşallah.
var tabiii polisten az kullanılmış nike marka sırt çantası.. eşimin çantasını kullanıcam
Bencede iyi ki var zeyy:)her konuya maşallah zeyy gibi bir üye lazım ..
o olmasaymış ne yapacakmışız bilmiyorum valla
Canım ben yazın evdeyim malum öğretmen olunca tatilide böyle değerlendryorum işte çalışırken zor oluyo yoksa çok aslında 1 haftanı bunlara ayırsan çok rahat herşeyini halledersinrahatlığınıda kışın yaşarsın tavsiye ederim dene bence
Şu cevabi kac kere verdin zeyy valla bikmadan usanmadan helal valla
her konuya maşallah zeyy gibi bir üye lazım ..
o olmasaymış ne yapacakmışız bilmiyorum valla
[/QUOTE]Bencede iyi ki var zeyy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?