2014 Kasım Anneleri

havluya gerek yok içerden kendileri kullanıyor.. kundak istediklerini hastaneden mi söylediler sana çevreden mi duydun.. kundak kalkalı asırlar oldu da..
yok bebek elbiselerini aldıgım yerdeki eleman söyledi :) acaba sırf alıyım dıye mi dedi. bende kundak yapmam almıyım diyodum ama o öyle deyince aldım bi tane

[/QUOTE]
Sende haklısın canım;-) ama bebişler olunca çok ihtiyaç duyarsın böyle şeylere öğrenmeye bak sen, ben evlenene kadar toplasan 3-4 kere grmşmdr mutfağa ama zamanla herşeyi öğrendim bi yaptım kötü oldu çöpe attım diğerlernde becerdim boşver ev senin karışanın yok kafana göre takıl

[/QUOTE]
Bu arada sen ogün sordugun pijamaları aldınmı canım

GECE UYKUMUZ NEDEN BÖLÜK PÖRÇÜK DİYENLERE;
Anne sürekli hareket halinde iken bebek beşik sallantısı gibi algılar ve uyurmş. Anne hareketsizken (özellikle biz yatağa geçince ) bebek uyanırmş.
Aynen valla benimki yataga girdiğim anda başlıyo tepinmelere

dün sipariş verdim canım yarın gelir herhalde kargo takibi de yapamıyorum üye olmadan almışım bekliyorum işte
Hmm güle güle kullan canım pembemi aldın ben çok beğenmştn ama tacımı falan mavi yapucağm için ekru aldım

Aynen valla benimki yataga girdiğim anda başlıyo tepinmelere
Bnm kuzucm da öyle.hr gece uyumadn önce eşim elini göbeğme koyup dua edyo sureler okuyo oğlumz başlyo debelenmye eşim elinin altından tekmeleri hssettkçe okuduğunu unutyo gülümserken maşallahhh

kızlar ben kızımı görmeye gelenlere bebek şekeri ve sabunu dağıtmak istiyorum da önerebileceğiniz site var mı

ayyy bu habere çok sevindim canım gerçi pazartesiye randevu alıcam göknur hanıma ama olsun bu arada ali buhur gidiyomuş diye duydum bi denk gelirse sorsana doğrumuymuş
Bu da benim 30.haftanin ilk gunu gobusum
ayyyyy çok tatlı bayılırım böyle koca göbüşlere....

Allahın delisine çatmışsın boşver siniri bozma iyi haberler almışsın zaten gerisi boş.. geçmiş olsun
evet canım çok şükür ölçümlerde bir hafta önde çıktı kızım inşallah doğrudur

ayyy bu habere çok sevindim canım gerçi pazartesiye randevu alıcam göknur hanıma ama olsun bu arada ali buhur gidiyomuş diye duydum bi denk gelirse sorsana doğrumuymuş

Canım Göknur hanım şuan yıllık izindeymiş. Ama sanırım bu Cumartesi izni bitiyor, Pazartesi büyük ihtimal hastanede olur . Ali buhur gitmese iyi gibi, gelen illaki gideni aratır Gidip gitmeyeceğini öğrenirsem haber veririm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…