Kızlaaaarrr şu resmi gördünüz mü bizde yapabiliriz böyleee
ayyyy çok güzellll....Kızlaaaarrr şu resmi gördünüz mü bizde yapabiliriz böyleee
yok bebek elbiselerini aldıgım yerdeki eleman söyledi :) acaba sırf alıyım dıye mi dedi. bende kundak yapmam almıyım diyodum ama o öyle deyince aldım bi tanehavluya gerek yok içerden kendileri kullanıyor.. kundak istediklerini hastaneden mi söylediler sana çevreden mi duydun.. kundak kalkalı asırlar oldu da..
ayy hiç öyle alışkanlıklarımız yoktur ki..
baştan alışmayınca da öyle gidiyo..
annem çalışan bayan benimde..ama çok pratiktir buzluğa bişe atamasa bile kaç çeşit yemek çıkarır 1 saate..keşke ona çekseymişim biraz..
geçen sene kv. köyden gelirken kaç kilo bezelyeyle (kabuklu), fasulye getirdi diyoki bana " bunları hazırla buzluğuna at kışın yersiniz" demiyo ki hiç nasıl yapılcağını biliyomusun ben de nasıl hazırlıycam diye soramadım valla utandımyapabildiğimi yaptım yedik kalanı da dağıttım valla..
dimi amaa
kullanlmasada satacklar para kaznmk uğrunayok bebek elbiselerini aldıgım yerdeki eleman söyledi :) acaba sırf alıyım dıye mi dedi. bende kundak yapmam almıyım diyodum ama o öyle deyince aldım bi tane
ayy hiç öyle alışkanlıklarımız yoktur ki..
baştan alışmayınca da öyle gidiyo..
annem çalışan bayan benimde..ama çok pratiktir buzluğa bişe atamasa bile kaç çeşit yemek çıkarır 1 saate..keşke ona çekseymişim biraz..
geçen sene kv. köyden gelirken kaç kilo bezelyeyle (kabuklu), fasulye getirdi diyoki bana " bunları hazırla buzluğuna at kışın yersiniz" demiyo ki hiç nasıl yapılcağını biliyomusun ben de nasıl hazırlıycam diye soramadım valla utandımyapabildiğimi yaptım yedik kalanı da dağıttım valla..
dimi amaa
Bu arada sen ogün sordugun pijamaları aldınmı canım
Aynen valla benimki yataga girdiğim anda başlıyo tepinmelereGECE UYKUMUZ NEDEN BÖLÜK PÖRÇÜK DİYENLERE;
Anne sürekli hareket halinde iken bebek beşik sallantısı gibi algılar ve uyurmş. Anne hareketsizken (özellikle biz yatağa geçince) bebek uyanırmş.
Hmm güle güle kullan canım pembemi aldın ben çok beğenmştn ama tacımı falan mavi yapucağm için ekru aldımdün sipariş verdim canım yarın gelir herhalde kargo takibi de yapamıyorum üye olmadan almışım bekliyorum işte
Bnm kuzucm da öyle.hr gece uyumadn önce eşim elini göbeğme koyup dua edyo sureler okuyo oğlumz başlyo debelenmye eşim elinin altından tekmeleri hssettkçe okuduğunu unutyo gülümserken maşallahhhAynen valla benimki yataga girdiğim anda başlıyo tepinmelere
Bnm kuzucm da öyle.hr gece uyumadn önce eşim elini göbeğme koyup dua edyo sureler okuyo oğlumz başlyo debelenmye eşim elinin altından tekmeleri hssettkçe okuduğunu unutyo gülümserken maşallahhh
ayyy bu habere çok sevindim canım gerçi pazartesiye randevu alıcam göknur hanıma ama olsun bu arada ali buhur gidiyomuş diye duydum bi denk gelirse sorsana doğrumuymuş
Öyle mi canım. Saol haber verdiğin için. Bu adam 1 haftalık geçici görev için gelmiş. Haftaya da bayan bi Dr gelecekmiş. Ali buhur da 15 günlük izindeymiş. Hastanedeki anestezi uzmanı bizim veli, o söyledi canım.
ayyyyy çok tatlı bayılırım böyle koca göbüşlere....Bu da benim 30.haftanin ilk gunu gobusum
evet canım çok şükür ölçümlerde bir hafta önde çıktı kızım inşallah doğrudurAllahın delisine çatmışsın boşver siniri bozma iyi haberler almışsın zaten gerisi boş.. geçmiş olsun
Hmm güle güle kullan canım pembemi aldın ben çok beğenmştn ama tacımı falan mavi yapucağm için ekru aldım
ayyy bu habere çok sevindim canım gerçi pazartesiye randevu alıcam göknur hanıma ama olsun bu arada ali buhur gidiyomuş diye duydum bi denk gelirse sorsana doğrumuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?