2014 Kasım Anneleri

kızlar ben kızımı görmeye gelenlere bebek şekeri ve sabunu dağıtmak istiyorum da önerebileceğiniz site var mı

Çikolatashop diye bi site var canım. Sitede çok fazla çeşit var. istersen sipariş verirsin, istersen malzemeleri alıp kendinde yapabilirsin. Bende ordan bebek şekeri bakıyorum.

kızlar ben kızımı görmeye gelenlere bebek şekeri ve sabunu dağıtmak istiyorum da önerebileceğiniz site var mı
ben birmax.com dan şeker için malzeme siparişi verdim. kendim bi tane yaptım oluyor mu diye beğendim ben. hem de daha hesaplı oluyor, hiç zor birşey değilmiş. sabunu da yapayım dedim ama onun kalıbı vs. biraz pahalı ve sonra ne işime yarayacak diye onu yaptırırım heralde. ama bebek şekeri yapmak çok zevkliymiş.

Seninle ayni durumdayim iki haftadan fazla zamandir boyle kasilmalar vardi bende normal diye dusundum onceki gun doktor dayken olunca doktor sordu kac defa oluyor diye gunde 4-5 kez ancak oluyordur dedim ve doktordan sonra takip ettim saatte 5-6 kez oluyor neredeyse yarin telefon acip soyleyecegim bakalim ne diyecek benimde aklimda ciger gelistirici igne var . Banada doktor ultrasonla rahime bakicaz nst dede sancilarini kontrol ederiz dedi bakalim sabah arayinca ne diyecek

Kizlar suan sabahin 5 i ... 1500 kere geceden bu yana wc ye kalktim,hava bunaltici derecede sicak...

hepinize simdiden gunaydin diyorum..

Günaydın tikita, keşke sadece sıcaktan uyuyamayabilsem.. Felaket derecede dişimde ağrı var. Uyuyamıyorum, napıcağımı da bilemiyorum.. Tuzlu suyla gargara yaptım inşallah Yüce Rabbim şifasını verir.. Biraz daha dayanamazsam Parol içmeyi düşünüyorum..

Canim önce acisada yaklaşık 4 dk fln fircala sonra evde garagara varsa onu yap parol sadece o anlik bişe umarim hemen geçer bu arada herkesee gunaydiiiin:)

Günaydin kizlar, sansima hava bozuk bugun, bebişimin kiyafetlerini yikayacaktm. :)
loveren sarimsak yutabilirsen, bi kac gun iyi olur, bi arkadasim öyle atlatti.

Günaydın bayanlar..
Doktora gidiyorum yine giren ağrı şikayetlerim yüzünden..büyük ihtimal yine iltihap çıkacak idrar yollarımda umarım bişey yoktur ...
Ama bu bahane ile de 15 günde bir kızımı görüyorum

Geçmiş olsun canim, biz de safak sayiyoruz,sali gunu görecem kizimi :)
Çokta özledim.

Günaydın Kızlarrr.. Merhabalar... Dün yoktum..
Çünkü önceki gece yine acildeydik gece 11 gibi gittik 2 gibi döndük... Yine korkunç bir mide ve sırt ağrısı vurdu bir anda... Eşimi bile odaya çağıramadım bu sefer ki öyle fena tuttu ki nefesim kesliyor konuşmama izin vermiyordu kaskatı kesildim inlemelerimi duyup koştu geldi.. Kıpırdayamıyorum ağrıdan gözlerimden yaşlar gidiyor bir yandan.. O kadar panik oldu o kadar korktu ki eşim canım benim ona da üzüldüm o anda ama ben bu sefer ölüyorum dedim Allah'ım bebeğimi kurtar... Ambulansla gittik hastaneye yine aynı şeyler tahlil nst vs.. Tahlillerde bişi çıkmadı yine sadece çok az kan görünüyor idrarında ürolojiye git dedi... Biri üroloji biri kardiyoloji.. Dedim en iyisi doktoruma gideyim artık dün kendi doktoruma gittik... O da bebeğe baktı mide şikayetleri zaten artar ama sendeki baya şiddetli olmuş dedi... İçtiğim ilaçları bir süre kesti iki tane ilaç verdi.. 3-4 gün içinde rahatlamazsan mutlaka dahiliyeye git dedi öyle işte.. İlaçları da korkudan hala içmeye başlamadım çünkü prospektüsünde "ilacın anneye yararının bebeğe zararından fazla olacağı düşünüldüğü zamanlarda kullanılır" gibi bi ibare var bu da beni tedirgin etti... Öyle işte...

Bebeğim de dün itibariyle
1447 gram 40 cm olmuş...

Günaydın kızlarrr

Aynen canım, maşallah diyelimde nazar değmesin

Evet canım açıklar, bebek mobilyası satan mağaza sayısı da azımsanmayacak kadar çok. Ancak ya ilk mobilyacılar sitesinden yada ikincisinde daha çoktu ama karıştırdım sanırım.Fiyat olarak tabi ki uyguna bulursunuz, sonuçta üretim yeri ve mağazaların hemen hepsi kendi üretimlerini satıyorlar.

Canim cok ama cok gecms olsun bugun nAsilsin Allah seni ve bebegini korusun..yalniz ilaclari icmezsen agrin o sekilde devam etmesinIhmal etme sakin kendini ufacik bir agri hissedrrsen git annesi

Canim cok ama cok gecms olsun bugun nAsilsin Allah seni ve bebegini korusun..yalniz ilaclari icmezsen agrin o sekilde devam etmesinIhmal etme sakin kendini ufacik bir agri hissedrrsen git annesi

Çok teşekkür ederim... Hiç hayatımda böyle ağrı felan yaşamamıştım bu 15 günde ikinci oldu canım... Şimdi azcık mideme sırtıma hafiften ağrı girse ödüm patlıyor yine geliyor ağrı kasılma diye.. Bebeğime zararı olacak sanırım ilacın o yüzden korkuyorum... Böyle böyle de haftalar geçmez.. Hayırlısıyla doğdukları günleri de görelim inşallah...

Umarim guzel haberlerle donersiniz annesi

Hayirlisyla kavusuruz insallah canm..haklisin tedirgin olmakta ama Allah in izniyle birsey olmaz sana ve bebegine bu aralar hic is yapmadinlen surekli kendini dinle olur mu annesi

bebekparti.com var ben sabunları oradan söyleyeceğim, bir de caremelistanbul.com diye bir site var, bende çikolataklarını, lolipop şekerlerini ve hediye sunumu için bir bebek arabası var onu oradan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…