kızlar ben kızımı görmeye gelenlere bebek şekeri ve sabunu dağıtmak istiyorum da önerebileceğiniz site var mı
ben birmax.com dan şeker için malzeme siparişi verdim. kendim bi tane yaptım oluyor mu diye beğendim ben. hem de daha hesaplı oluyor, hiç zor birşey değilmiş. sabunu da yapayım dedim ama onun kalıbı vs. biraz pahalı ve sonra ne işime yarayacak diye onu yaptırırım heralde. ama bebek şekeri yapmak çok zevkliymiş.kızlar ben kızımı görmeye gelenlere bebek şekeri ve sabunu dağıtmak istiyorum da önerebileceğiniz site var mı
Seninle ayni durumdayim iki haftadan fazla zamandir boyle kasilmalar vardi bende normal diye dusundum onceki gun doktor dayken olunca doktor sordu kac defa oluyor diye gunde 4-5 kez ancak oluyordur dedim ve doktordan sonra takip ettim saatte 5-6 kez oluyor neredeyse yarin telefon acip soyleyecegim bakalim ne diyecek benimde aklimda ciger gelistirici igne var . Banada doktor ultrasonla rahime bakicaz nst dede sancilarini kontrol ederiz dedi bakalim sabah arayinca ne diyecekkızlar günaydın tekrar.. akşam yaşadığım kötü saatlerden sonra size de yazayım istedim. çok stresli bol ağlamalı bir akşam oldu bana
evde oturmuş tv izlerken birden öksürme geldi ve öksürmeye başladım. ve öksürmeyle beraber birden su boşaldı benden. ama bildiğiniz su, çamaşırım sortum falan ıslandı hem de her öksürükte. ilk başta dedim kaçırdım herhalde anlayamadım çünkü ne olduğunu ama kaçırma olamayacak kadar çoktu su. aktı yani bildiğiniz, ne koku, ne renk, su gibi. veee tahmin edeceğiniz gibi ben doğum yapıyorum, plesantam yırtıldı falan sandım, paniğimi düşünün. eşim de evde yok. nasıl hazırlandım nasıl dışarı attım kendimi ve taksi buldum hatırlamıyorum. deli gibi bir yolculuktan sonra doktora ulaştım, eşim de oraya gelmişti. ağlaya ağlaya girdim doktora. sağlam bir muayeneden sonra (sağlam kurcaladı valla) bana dedi ki mantar!!! rahimde açılma yok, plesantada yırtılma yok, su miktarı iyi... tabi ben şok, mantarla bu kadar sıvının gelmesi ne alaka oldum. ve normalde ne akıntım ne kaşıntım var.. demem o ki başınıza gelirse sakın korkmayın.
bunun dışında karnımda toplanmalar yaşıyorum. birden top gibi semsert oluyor, çok can acımıyor ama taş gibi oluyor. hissediyorsunuz yani kasılmayı. geçen gece saatte 5-6 defa olmuştu. doktora anlattım adam biraz tedirgin oldubir iğne yazdı ciğer geliştirici. eğer bir daha bu sıklıkla olursa hemen onu arıcam ve belki iğneyi yaptırıcaz NST'ye bağlıcaz seni dedi. ama bunlar erken doğum belirtisiymiş. kısaca bu tarz şeyleriniz olursa dakika alan tutun.
sabah sabah moral bozucu şeyler yazdım kusura bakmayın ama aklınızda bulunsun..
Kizlar suan sabahin 5 i ... 1500 kere geceden bu yana wc ye kalktim,hava bunaltici derecede sicak...
hepinize simdiden gunaydin diyorum..
Canim önce acisada yaklaşık 4 dk fln fircala sonra evde garagara varsa onu yap parol sadece o anlik bişe umarim hemen geçer
Günaydın tikita, keşke sadece sıcaktan uyuyamayabilsem.. Felaket derecede dişimde ağrı var. Uyuyamıyorum, napıcağımı da bilemiyorum.. Tuzlu suyla gargara yaptım inşallah Yüce Rabbim şifasını verir.. Biraz daha dayanamazsam Parol içmeyi düşünüyorum..
Günaydın bayanlar..
Doktora gidiyorum yine giren ağrı şikayetlerim yüzünden..büyük ihtimal yine iltihap çıkacak idrar yollarımda umarım bişey yoktur ...
Ama bu bahane ile de 15 günde bir kızımı görüyorum
maşallah ne güzel eşin yardım ediyorsa :) benim eşimde yardım eder evi süpürür siler toz alır yemek yaparken arkamı toplar yemekleri karıştırır sarma sarar patates soyar saolsun yardımcı olur allah herkese senin benimki gibi anlayışlı eşler nasip etsin canım inan benim bazı arkadaşlarımın eşleri asla yardım etmezlerşanslıyız :)
Kızlar aranızda Bursalı var mı?
Biz mobilya bakmak için pazar günü inegöle gitmeyi düşünüyoruz eşimle.
O gün açık olur mu mobilyacılar çarşısı?
Bebek mobilyası satan dükkanlar bol mu?
Fiyatları piyasaya göre uygun mudur?
Biz evlenirken tüm mobilyamizi ordan aldık ve üç yıl önce piyasaya göre 5000tl ucuza aldık. O yüzden oraya bakma niyetimiz var.
Kızlaaaarrr şu resmi gördünüz mü bizde yapabiliriz böyleee
Canim cok ama cok gecms olsun bugun nAsilsin Allah seni ve bebegini korusun..yalniz ilaclari icmezsen agrin o sekilde devam etmesinGünaydın Kızlarrr.. Merhabalar... Dün yoktum..
Çünkü önceki gece yine acildeydik gece 11 gibi gittik 2 gibi döndük... Yine korkunç bir mide ve sırt ağrısı vurdu bir anda... Eşimi bile odaya çağıramadım bu sefer ki öyle fena tuttu ki nefesim kesliyor konuşmama izin vermiyordu kaskatı kesildim inlemelerimi duyup koştu geldi.. Kıpırdayamıyorum ağrıdan gözlerimden yaşlar gidiyor bir yandan..O kadar panik oldu o kadar korktu ki eşim canım benim ona da üzüldüm o anda ama ben bu sefer ölüyorum dedim Allah'ım bebeğimi kurtar... Ambulansla gittik hastaneye yine aynı şeyler tahlil nst vs.. Tahlillerde bişi çıkmadı yine sadece çok az kan görünüyor idrarında ürolojiye git dedi... Biri üroloji biri kardiyoloji.. Dedim en iyisi doktoruma gideyim artık dün kendi doktoruma gittik... O da bebeğe baktı mide şikayetleri zaten artar ama sendeki baya şiddetli olmuş dedi... İçtiğim ilaçları bir süre kesti iki tane ilaç verdi.. 3-4 gün içinde rahatlamazsan mutlaka dahiliyeye git dedi öyle işte.. İlaçları da korkudan hala içmeye başlamadım çünkü prospektüsünde "ilacın anneye yararının bebeğe zararından fazla olacağı düşünüldüğü zamanlarda kullanılır" gibi bi ibare var bu da beni tedirgin etti... Öyle işte...
Bebeğim de dün itibariyle 1447 gram 40 cm olmuş...
Canim cok ama cok gecms olsun bugun nAsilsin Allah seni ve bebegini korusun..yalniz ilaclari icmezsen agrin o sekilde devam etmesinIhmal etme sakin kendini ufacik bir agri hissedrrsen git annesi
Umarim guzel haberlerle donersiniz annesiGünaydın bayanlar..
Doktora gidiyorum yine giren ağrı şikayetlerim yüzünden..büyük ihtimal yine iltihap çıkacak idrar yollarımda umarım bişey yoktur ...
Ama bu bahane ile de 15 günde bir kızımı görüyorum
Hayirlisyla kavusuruz insallah canm..haklisin tedirgin olmakta ama Allah in izniyle birsey olmaz sana ve bebegine bu aralar hic is yapmadinlen surekli kendini dinle olur mu annesiÇok teşekkür ederim... Hiç hayatımda böyle ağrı felan yaşamamıştım bu 15 günde ikinci oldu canım... Şimdi azcık mideme sırtıma hafiften ağrı girse ödüm patlıyor yine geliyor ağrı kasılma diye.. Bebeğime zararı olacak sanırım ilacın o yüzden korkuyorum... Böyle böyle de haftalar geçmez.. Hayırlısıyla doğdukları günleri de görelim inşallah...
Bnde bugun yikamayi dusunuyordum bakalimGünaydin kizlar, sansima hava bozuk bugun, bebişimin kiyafetlerini yikayacaktm. :)
loveren sarimsak yutabilirsen, bi kac gun iyi olur, bi arkadasim öyle atlatti.
kızlar ben kızımı görmeye gelenlere bebek şekeri ve sabunu dağıtmak istiyorum da önerebileceğiniz site var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?