2014 Kasım Anneleri

Hayirlisyla kavusuruz insallah canm..haklisin tedirgin olmakta ama Allah in izniyle birsey olmaz sana ve bebegine bu aralar hic is yapmadinlen surekli kendini dinle olur mu annesi

Çalışıyorum işte canım.. Şimdiden 37. haftayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum gözümde büyüyor...

Canım çok geçmiş olsun, Allah seni de bebeğini de korusun , inşallah geçecek bugünler ve hepimiz alacağız bebeklerimizi kucağımıza.

Günaydınnnnn lolipoplarrrr..

Biz kızımla haberleri izleyip kahvaltı yapıyoruz.

Sizde ne var ne yok?

Çalışıyorum valla Pınar'cım, kalktık geldik işte yine. Ama evde olsam ben deliririm zaten, arada şikayet ederim ama çalışmayı seviyorum. Allah izin verirse de hemen izne çıkmayıp çalışabildiğim kadar çalışıcam. Yoksa ben ve evde durmak offf düşününce bile içim daraldı.

Çalışıyorum işte canım.. Şimdiden 37. haftayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum gözümde büyüyor...
Buyumez mi annesi ama geciyorbak cogu gitti azi kaldi Allah a sukur artik son aylar dusunsene gebeligin bssindan bu yana neler atlattik neler yasadik cogu gecti gitti sukur son duzluge ciktik artik

Günaydın herkesee

Allah şifa versin canım. Ben de çok iyi biliyorum diş ağrısını
Pericim çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın inşallah.

Günaydın anişler ve oğlumun prenses ve prens arkadaşları
Biz bugün pek enerjik uyandık babamızı doyurduk işe yolladık yatakta keyifli keyifli kk ya bakıyoruz
Bu akşam eşimin iş arkadaşıyla eşi gelecek çay içmeye yeni yeni kaynastigimiz bir çift ilk kez gelecekler oda hamile. Çayın ysnina ne yapsam ki tramisu yapıcam tatlı olara(hazir kekten) hem kolay hem lezzetli. Başka ne yapsam? aklima farklı birşey gelmedi

Ah canım ya yine mi o ağrı çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Bir kadın ne olursa olsun çalışmalı Nil'cim. Ben senelerce çalıştım, çalışma şartlarım hamileliğime uygun olsaydı hiç düşünmezdim ayrılmayı. Ki doğumdan sonra bebeğim toplanır toplanmaz başlıcam çalışmaya. İhtiyacım olduğu için değil kendime evde oturmayı yakıştıramadığım için. Bir şeyler yapmalıyım, bir şeyler üretmeliyim. Sizleri gördükçe mutlu oluyorum ben. Çalışmak en güzeli.

="perikanadi, post: 36663780, member: 525112"]Günaydın Kızlarrr.. Merhabalar... Dün yoktum..
Çünkü önceki gece yine acildeydik gece 11 gibi gittik 2 gibi döndük... Yine korkunç bir mide ve sırt ağrısı vurdu bir anda... Eşimi bile odaya çağıramadım bu sefer ki öyle fena tuttu ki nefesim kesliyor konuşmama izin vermiyordu kaskatı kesildim inlemelerimi duyup koştu geldi.. Kıpırdayamıyorum ağrıdan gözlerimden yaşlar gidiyor bir yandan.. O kadar panik oldu o kadar korktu ki eşim canım benim ona da üzüldüm o anda ama ben bu sefer ölüyorum dedim Allah'ım bebeğimi kurtar... Ambulansla gittik hastaneye yine aynı şeyler tahlil nst vs.. Tahlillerde bişi çıkmadı yine sadece çok az kan görünüyor idrarında ürolojiye git dedi... Biri üroloji biri kardiyoloji.. Dedim en iyisi doktoruma gideyim artık dün kendi doktoruma gittik... O da bebeğe baktı mide şikayetleri zaten artar ama sendeki baya şiddetli olmuş dedi... İçtiğim ilaçları bir süre kesti iki tane ilaç verdi.. 3-4 gün içinde rahatlamazsan mutlaka dahiliyeye git dedi öyle işte.. İlaçları da korkudan hala içmeye başlamadım çünkü prospektüsünde "ilacın anneye yararının bebeğe zararından fazla olacağı düşünüldüğü zamanlarda kullanılır" gibi bi ibare var bu da beni tedirgin etti... Öyle işte...

Bebeğim de dün itibariyle
1447 gram 40 cm olmuş...
[/QUOTE]
Gecmis olsun. Agrin gogus altlarinda ve paralel olarak sirtinda mi oluyor? Benim o sekildeydi 12. Haftamda tehsis koyuldu safra kesemde tas varmis. Genel cerraha gorunmeni tavsiye ederim eger dahiliyede tehsis koymazsa..

Gunaydin annesi afiyet olsun kuzunla sana
Yatakta cebellesiyorum heran tekrar uyuyabilirim

Ben de genelde kahvaltıdan sonra uyuyorum ama Fox'taki İsmail Küçükkaya'yı izlemezsem içim rahat etmiyor. Çağdaş habercileri yalnız bırakmamak lazım. Gündem önemli.
Birazdan yatar, 12 de kalkarım. Oh mis.

şikayet ediyoruz işten ama bende çalışmadan duramıyorum evde iki gün evde yattım üçüncü gün baktım evi tertemiz yapmışım yemek yapıyorum.. alışmışız bikere valla doktor bile ayrılma dedi raporu verirken biraz daha çalış dedi

çok geçmiş olsun inşallah bişey altından önemli bi durum çıkmaz

Canım çok geçmiş olsun, Allah seni de bebeğini de korusun , inşallah geçecek bugünler ve hepimiz alacağız bebeklerimizi kucağımıza.

Teşeşkkürler canım inşallah ya.. Hiçbirimizi içinden ayırmasın hepimizi korusun...

Buyumez mi annesi ama geciyorbak cogu gitti azi kaldi Allah a sukur artik son aylar dusunsene gebeligin bssindan bu yana neler atlattik neler yasadik cogu gecti gitti sukur son duzluge ciktik artik

Evet haklısın neler neler atlattık.. Rabbim bundan sonra da yardımcımız olsun..

Pericim çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın inşallah.

İnşallah bir daha olmaz canım teşekkür ederim.. Ne bileyim 15 günde iki kere yokladı beni..

Ah canım ya yine mi o ağrı çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Bilmiyorum fiona ya.. 15 günde iki kere oldu ikincisi daha kötüydü çok teşekkür ederim... Allah razı olsun..

Gecmis olsun. Agrin gogus altlarinda ve paralel olarak sirtinda mi oluyor? Benim o sekildeydi 12. Haftamda tehsis koyuldu safra kesemde tas varmis. Genel cerraha gorunmeni tavsiye ederim eger dahiliyede tehsis koymazsa..

Canım ben midem diye adlandırıyorum ama iki göğsümün de uzunlamasına altında önce bi başlıyor sonra aynı anda sırtıma vuruyor ki o mide ağrımı unutuyorum sırtım kaskatı oluyor ağrıdan... Bilmiyorum her doktor bşi diyo kimi kardiyoloji kimi üroloji kimi bilmem ne.. Devam ederse şikayetlerim sırayla gidicem canım sağol aydınlattığın için o da aklımda bulunsun... Sana da çok geçmiş olsun...

gitmedin mi doktora bi görün apse falan olursa daha zararlı enfeksiyon bebeğide etkiler.. diş önemli bide ben beyine yakın olan her şeyden korkarım

canım çok geçmiş olsun, bunların aynısını defalarca yaşadım, yine biraz başlasın artacak diye ödüm patlıyor, hatta bir keresinde yatakta oturdum hafif sola dönük, eşim kolunu koydu uyurken omzuma doğru, çıldıracaktım o anki ağırlıkla, bağırdığımı hatırlıyorum, midem davul gibi geriliyor, sırtıma sanki bıçakla sokuyorlar ve en ufak bir temasa bile dayanamayacak şekildeydi, sonra yediklerimi düşündüm, ilk gün kiraz yemiştim acaba ilaç kalıntısı mı vardı dedim, üzerine bulgur pilavından sonra oldu, ve kuru fasulyeden, şimdi de yediklerime çok dikkat ederek aşmaya çalışıyorum, 2 aydır falan hiç olmadı ama gece yemek yemiyorum, gazlı şeylerden uzak duruyorum, meyveleri de dışarda ısınınca yiyorum, içtiğim su neredeyse sıcak , midemi hiç yormuyorum ve sanki daha iyi, tabii yanmalar hep devam, buna şükür, ki benim midem sağlamdır, kolay kolay ağrıdığını bilmem ama malum bebek yükseldikçe baskılanıyor, bence bir süre daha dikkatli davran, kontrollerini ihmal etme tabii, bu arada bebişin boyuna kilosuna maaşallah

günaydın canım ellerine sağlık, güzel bir börek yapabilirsin patatesli, yanına da mercimek köftesi (hamilelikte yiyemediklerimden biri ) ohh daha ne

yok bebek elbiselerini aldıgım yerdeki eleman söyledi :) acaba sırf alıyım dıye mi dedi. bende kundak yapmam almıyım diyodum ama o öyle deyince aldım bi tane
kundak kalça gelişimi açısından artık önerilmiyor ama geçen bi uyku pedagogu üstten sıkmadan sadece kolları saracak şekilde kundağı öneriyorum dedi.. anne karnında bebeklerin eli hep yüz hizasında olduğundan doğduğunda reflex olarak hep yapmak istermiş eli yüzüne çarpıp uyanırmış daha rahat uyuması için yapın diyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…