Teşekkürler canım.. Benim daha önce de zaten midemden sıkıntılarım vardı gebelikte iyice arttı... Doktorum da dedi dikkat ediyor musun hiç yediklerine dedi ben de açıkçası pek etmiyordum.. Salçalı, tuzlu, ekşi, yağlı, baharatlı, acı, gazlı şeyler yememeye özen göster dedi... Ben kestiremiyorum canım üşütüyor muyum yediklerimden mi oluyor anlayamadım bir türlü.. Hepsine dikkat edeceğim artık.. Gerçekten dayanılmayacak ağrı... Geçen geceki halimi unutamıyorum aklım çıkıyor...
Teşekkür ederiz ablası..Bahane ile 15 günde bir görmüş oldum 12 sinde genel kontrolümüze gideceğiz bir daha..
Canım bence şapkanız az 2 tane bide hastane çıkışında olsa 3 yetmez emerken çok terliyo kuzucuklar kafaları ıpıdlak oluyo sık sık değiştirirsin hemde kış bebekleri kafası kulakları üşümesin bidr çok sık kusuyolar bence biraz daha üst almalısınKızlar şimdi bana bi akıl verin.
Aldıklarımı tek tek not ettim. Eksiklerimi söyleyin ona göre alıyım kaç tane alacaksam?
Bu yazdıklarım hep 0-3 ay
Eldiven 6 adet
Yelek 4 adet (örgüler hariç, bir sepet dolusu örgü var)
Önlük 3 adet
Şapka 2 adet
İç - dış zıbın 4 adet
Çıtçıtlı zıbın 6 adet
Ayaklı alt 5 adet
Uzun kollu üst 2 adet
Penye ağız mendili 12 adet
Organik ağız mendili 4 adet
Çorap 6 adet
Patik 2 adet
Battaniye (pamuk) 2 adet
Banyo havlusu 1 adet
Bir de ilk doğduğunda giydireceğimiz süslü hastane çıkışımız var işte.
Toplu alışverişte beğendiklerimden bunları almışız. Tekrar çıkıp eksikleri tamamlıcam, sizce hangilerine ekleme yapıyım?
Çok geçmiş olsun ya dikkat et yediklerne en iyi kendi kendinin doktorusun. Ama git bi kontrol de ettir bence gerçekten taş falan vardır belki. SAdece mide ağrısından öyle kas katı kesilir mi ki insan
Patiksiz alt, pelus battaniye eksik benim gördüğüm birde banyo havlusu ben yedek aldim o sana kalmis tabi yikayinca kalakalmayayim kuruyana kadar diye. Bide bu citcitlilari bodyleri yani uzun kollu kisa kollu karisik aldim ben. Bunlardan haric hastane cikisi aldin mi kutulu?Kızlar şimdi bana bi akıl verin.
Aldıklarımı tek tek not ettim. Eksiklerimi söyleyin ona göre alıyım kaç tane alacaksam?
Eldiven 6 adet
Önlük 3 adet
Şapka 2 adet
İç - dış zıbın 4 adet
Çıtçıtlı zıbın 6 adet
Ayaklı alt 5 adet
Uzun kollu üst 2 adet
Çorap 6 adet
Patik 2 adet
Battaniye (pamuk) 2 adet
Banyo havlusu 1 adet
Toplu alışverişte beğendiklerimden bunları almışız. Tekrar çıkıp eksikleri tamamlıcam, sizce hangilerine ekleme yapıyım?
bende pek anlamam ama şapkayı biraz arttır yetmez iki tane..Kızlar şimdi bana bi akıl verin.
Eldiven 6 adet
Önlük 3 adet
Şapka 2 adet
İç - dış zıbın 4 adet
Çıtçıtlı zıbın 6 adet
Ayaklı alt 5 adet
Uzun kollu üst 2 adet
Çorap 6 adet
Patik 2 adet
Battaniye (pamuk) 2 adet
Banyo havlusu 1 adet
Canım bence şapkanız az 2 tane bide hastane çıkışında olsa 3 yetmez emerken çok terliyo kuzucuklar kafaları ıpıdlak oluyo sık sık değiştirirsin hemde kış bebekleri kafası kulakları üşümesin bidr çok sık kusuyolar bence biraz daha üst almalısın
Ayrıca uzun kollu üst de almalısın. Alt üst patiksiz takımlatrdan alırsan her ikiside tamamlanmış olur. Cocuklar cok cabuk buyuyormus ben 3-6 da aldim o yuzden tabi sana kalmis tatlımK bana bi akıl verin.
Eldiven 6 adet
Önlük 3 adet
Şapka 2 adet
İç - dış zıbın 4 adet
Çıtçıtlı zıbın 6 adet
Ayaklı alt 5 adet
Uzun kollu üst 2 adet
Çorap 6 adet
Patik 2 adet
Battaniye (pamuk) 2 adet
Banyo havlusu 1 adet
Patiksiz alt, pelus battaniye eksik benim gördüğüm birde banyo havlusu ben yedek aldim o sana kalmis tabi yikayinca kalakalmayayim kuruyana kadar diye. Bide bu citcitlilari bodyleri yani uzun kollu kisa kollu karisik aldim ben. Bunlardan haric hastane cikisi aldin mi kutulu?
İnstagramın varsa kinaojeleri sayfasına bak canım. Çok uygun fiyata veriyor.arkadaşlar bu mantar tıpalı şişelerden alan var mı bide üstüne etiketi nerden alabiliriz..
0-3 ay kaç tane almam lazım??Ayrıca uzun kollu üst de almalısın. Alt üst patiksiz takımlatrdan alırsan her ikiside tamamlanmış olur. Cocuklar cok cabuk buyuyormus ben 3-6 da aldim o yuzden tabi sana kalmis tatlım
Evet canım o zaman yeterŞapkayı ben aldım sanıyordum ama bulamadım. Ben onu 6'ya tamamlasam yeter heralde
Canim önce acisada yaklaşık 4 dk fln fircala sonra evde garagara varsa onu yap parol sadece o anlik bişe umarim hemen geçerbu arada herkesee gunaydiiiin:)
Neyden kac tane canim?0-3 ay kaç tane almam lazım??
3-6 ay mi demek istedin?0-3 ay kaç tane almam lazım??
Çok geçmiş olsun canım hamilelikte diş yapılabiliyo bu kadar ağrı çekmektense bi doktora gitsen dişçiye
Aynen öyle canım sabah 7 gibi Parol içtim, hafifletir gibi oldu yine 9 da ağrısına uyandım. Şuan da da çok şiddetli ağrıyorGargara evde yok sanırım, Uzun süre fırçalayıp, tuzlu su gargarası yapayım tekrar. Teşekkürler
Alt üst patiksiz takım var ya ondan kaç tane alıyım 0-3 ay?Neyden kac tane canim?
Peluş sart degil tabi ama kalin battaniye olmali bence ozaman ordurebilirsin yada hazir orme gibi olanlardan alabilirsin.
Âmin canım Allah razı olsun.Günaydın herkesee
Allah şifa versin canım. Ben de çok iyi biliyorum diş ağrısını
gitmedin mi doktora bi görün apse falan olursa daha zararlı enfeksiyon bebeğide etkiler.. diş önemli bide ben beyine yakın olan her şeyden korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?