2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun ya dikkat et yediklerne en iyi kendi kendinin doktorusun. Ama git bi kontrol de ettir bence gerçekten taş falan vardır belki. SAdece mide ağrısından öyle kas katı kesilir mi ki insan

Canım bence şapkanız az 2 tane bide hastane çıkışında olsa 3 yetmez emerken çok terliyo kuzucuklar kafaları ıpıdlak oluyo sık sık değiştirirsin hemde kış bebekleri kafası kulakları üşümesin bidr çok sık kusuyolar bence biraz daha üst almalısın

Çok geçmiş olsun ya dikkat et yediklerne en iyi kendi kendinin doktorusun. Ama git bi kontrol de ettir bence gerçekten taş falan vardır belki. SAdece mide ağrısından öyle kas katı kesilir mi ki insan

Çok teşekkür ederim canım... Bilmiyorum ki vallahi.. Daha önceleri de midemden şikayetlerim olurdu da böylesini yaşamamıştım... Dehşete düştüm yani o ağrılardan kaskatı kalmaktan.. Hangi bölüme nereye gideceğimi de şaşırmış durumdayım... İlaca başlamak istemiyorum sanırım bebeğime zararı var.. O yüzden biraz kendim dikkat edeceğim aynı şekilde ağrım olursa ki inşallah olmaz o zaman artık bölüm bölüm gezicem... Rabbim korusun hastalıktan ya gerçekten hepimizi..

Patiksiz alt, pelus battaniye eksik benim gördüğüm birde banyo havlusu ben yedek aldim o sana kalmis tabi yikayinca kalakalmayayim kuruyana kadar diye. Bide bu citcitlilari bodyleri yani uzun kollu kisa kollu karisik aldim ben. Bunlardan haric hastane cikisi aldin mi kutulu?

bende pek anlamam ama şapkayı biraz arttır yetmez iki tane..

Şapkayı ben aldım sanıyordum ama bulamadım. Ben onu 6'ya tamamlasam yeter heralde

Ayrıca uzun kollu üst de almalısın. Alt üst patiksiz takımlatrdan alırsan her ikiside tamamlanmış olur. Cocuklar cok cabuk buyuyormus ben 3-6 da aldim o yuzden tabi sana kalmis tatlım

arkadaşlar bu mantar tıpalı şişelerden alan var mı bide üstüne etiketi nerden alabiliriz..

Not ettim canım çok sağol.
Kutuluları da ekledim. Bunlar benim bi günde toplu alışverişte aldıklarım. Bazıları mesela %100 pamuk değildi yada rengini beğenmedim, almadım. Şimdi başka mağazaya bakcam. Eksiğim neyse biliyim de ona göre gidiyim dedim.
Ya bu peluş battaniyeler kaşındırır mı diye düşündüm. Hem eşimde hem bende alerji olduğu için elime alsam akşama kadar kendime gelemem. Şart mı bu peluş?

Canim önce acisada yaklaşık 4 dk fln fircala sonra evde garagara varsa onu yap parol sadece o anlik bişe umarim hemen geçer bu arada herkesee gunaydiiiin:)

Aynen öyle canım sabah 7 gibi Parol içtim, hafifletir gibi oldu yine 9 da ağrısına uyandım. Şuan da da çok şiddetli ağrıyorGargara evde yok sanırım, Uzun süre fırçalayıp, tuzlu su gargarası yapayım tekrar. Teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım hamilelikte diş yapılabiliyo bu kadar ağrı çekmektense bi doktora gitsen dişçiye

[QUOTE="PinarYavuz, post: 36665004, member: 4lt üst patiksiz takım var ya ondan kaç tane alıyım 0-3 ay?[/QUOTE]
Iki takim yeter bence birde tulum almamissin tercih mi etmedin bilmiyorum ama sicak tutar bebegi icine patikli altlardan da giydirirsin oh sıcacık. Ben 5 tane de tulum aldim.

Günaydın herkesee

Allah şifa versin canım. Ben de çok iyi biliyorum diş ağrısını
Âmin canım Allah razı olsun.

gitmedin mi doktora bi görün apse falan olursa daha zararlı enfeksiyon bebeğide etkiler.. diş önemli bide ben beyine yakın olan her şeyden korkarım

Carputi diş ağrım hamileliğin 3. Ayında olmuştu. O zaman müdahale edemeyiz dedi Dr 4.aydan sonra gel antibiyotik vereyim demişti. Sonra ağrımadı bende gitmedim. Bir de şimdi 7. Ayda ağrımaya başladı malesef. Geçen hafta da ağrıdı 2 gün sürdü. Dr uma söyledim. Şuan da da müdahale edilmez, erken doğum riski olabilir dedi. Ama şuan gitsem antibiyotik verirler büyük ihtimal. Gebelikte 4-6 ay arasında diş tedavisi uygulanıyormuş. Sonrası riskliymiş. İnşallah enfeksiyon yoktur, Bebişime zararı olmasın.. Enfeksiyon olursa ağrı 2 günde geçmez demi? Uzun süreli olur herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…