2014 Kasım Anneleri

Yawrular nabersiniz? Ben tatildeyim çok mesudum.. Ne yorulmuşum be, ilk 3 gün kendime gelemedim. Yeni yeni gözümü açıyorum. Buarada şekerim yüksek devam ediyo, son 2 gün daha bakıcaz, duruma görr insüline ya başlıycaz ya başlamıycaz. Yüzmeyi arttırıp yürüyüşe başlarsam sıkıntılarım azalacak gibi.. Falan fişman.
Az önce denizde yunus gördüm çok güzeldi :))

Ben 33. Haftadayım 11,5 kilodayım şu an , son 1 ayda 3 kilo düştüm. Ama tonton başladım ve 85 kilodayım bebişler

ohh ne güzel tadını çıkar valla...bizde burda leğene ayak sokma yöntemiyle geçistiriyoruz diyet yapmıyor muydın sen seker neden öyle oldu ki...

valla tebrik ediyorum nasıl az kilo alabiliyorsunuz ya ben maşallah aldım başımı gidiyorum
Canım sen çok zayıf başlamşsın ama seninki normal bence hiç sırıtmıyodur sende ben birazda kemikli bi yapıya sahibim 75 le kaldım şuan 80 oldum dikkat ediyorum işte zaten şekerde var diyet yapıyoruz ama memnunum halimden son 3 ayda 1 kilo aldım sadece Sen yemeye devam et çabuk atarsın o kiloları merak etme

oldum olası bi 49 bi 50 oldum ilk defa kilo aldığım için göze basta tuhaf geliyorumsırıtmıyor ama canım kilo alımım da durmuyor ki evede tartı aldım her sabah bu ifade oluyor yüzümdeayyy dayanamıyorum zaten ne yersem yiyiim bir kac saat sonra midem gurulduyor karnıma bakıp aferin oğlum kemir anneyi sonra anne ac kalıp yine kossun dolaba diyorumminik canavarım benim

maşşallah oğluşuna valla canım diyete ilk başladgmda bende açlıktan kırılıyodun ama yiyemiyodum tabi ama sonra insan alışınca gerçekten süper oluyo gem abur cubur saçma seylerde yemiyosun hem bebege yarıycak şeyler. Diyetten önce bulantılar vardı 3 ay yiyemedm bişey sonra kesildi senin gibi ikide bir ekmek arası bişeyler yiyodum acıkıyodun hep veee 1 ayda 4 kilo aldım sonra şeker çıktı oda bahanen oldu işte diyetle durdurdum ve hiç şişmedim inan ödemim yok Sanada tavsiye ederim benim diyetin biraz daha rahat olanından tabi;-)

Ben 12 kilo aldım.
Kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde değil alıyorum.
Kaçla tamamlıcam çok merak ediyorum.
Canım zayıf başlayanlar hızlı kilo alıyo vücut kendini ona göre ayarlıyor bence takma doğumda yaklaşık 7 kilo gidiyomuş zaten emzirirkende verirsin inş zaten lohusalıkta da dikkat etmek gerekiyor çünkü ozaman hamilelikten daha fzla kilo alınıyomuş ben süt olsun diye ne bulduysam yemiycem emzirme kursuna gtmiştim ordaki hemşire en çok sütü bol bol su içmek yapar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…