Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız?
Ben henüz 28.haftadayim ve 10 kilo aldım
Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız?
bugün 29 a girdim 10 kg aldım 55 idim 65 oldumKızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız?
31. haftamız 7 kilo almısımKızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız?
ohh ne güzel tadını çıkar valla...bizde burda leğene ayak sokma yöntemiyle geçistiriyoruzYawrular nabersiniz? Ben tatildeyim çok mesudum.. Ne yorulmuşum be, ilk 3 gün kendime gelemedim. Yeni yeni gözümü açıyorum. Buarada şekerim yüksek devam ediyo, son 2 gün daha bakıcaz, duruma görr insüline ya başlıycaz ya başlamıycaz. Yüzmeyi arttırıp yürüyüşe başlarsam sıkıntılarım azalacak gibi.. Falan fişman.
Az önce denizde yunus gördüm çok güzeldi :))
Ben öğrendiğimde 68 idim. Şu an 71Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız?
Ben 31. Haftadayım 5 kilo aldımKızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız?
valla tebrik ediyorum nasıl az kilo alabiliyorsunuz ya ben maşallah aldım başımı gidiyorumBen 31. Haftadayım 5 kilo aldım)
kokuları garip derken canım kötü mü kokuyor yoksa sen mi beğenmedin?
Canım sen çok zayıf başlamşsın amavalla tebrik ediyorum nasıl az kilo alabiliyorsunuz ya ben maşallah aldım başımı gidiyorum
Bende benden cok alan yoktur diyordum +11 deyimvalla tebrik ediyorum nasıl az kilo alabiliyorsunuz ya ben maşallah aldım başımı gidiyorum
ben varım iste 27+4 günlüğüm ve 13 kilo aldım en çokta kaçla kapanış yapacağımı merak ediyorumBende benden cok alan yoktur diyordum +11 deyim
oldum olası bi 49 bi 50 oldum ilk defa kilo aldığım için göze basta tuhaf geliyorumCanım sen çok zayıf başlamşsın amaseninki normal bence hiç sırıtmıyodur sende ben birazda kemikli bi yapıya sahibim 75 le kaldım şuan 80 oldum dikkat ediyorum işte zaten şekerde var diyet yapıyoruz ama memnunum halimden son 3 ayda 1 kilo aldım sadece Sen yemeye devam et çabuk atarsın o kiloları merak etme
oldum olası bi 49 bi 50 oldum ilk defa kilo aldığım için göze basta tuhaf geliyorumsırıtmıyor ama canım kilo alımım da durmuyor ki evede tartı aldım her sabah bu ifade oluyor yüzümde ayyy dayanamıyorum zaten ne yersem yiyiim bir kac saat sonra midem gurulduyor karnıma bakıp aferin oğlum kemir anneyi sonra anne ac kalıp yine kossun dolaba diyorum minik canavarım benim
Canım zayıf başlayanlar hızlı kilo alıyo vücut kendini ona göre ayarlıyor bence takma doğumda yaklaşık 7 kilo gidiyomuş zaten emzirirkende verirsin inş zaten lohusalıkta da dikkat etmek gerekiyor çünkü ozaman hamilelikten daha fzla kilo alınıyomuş ben süt olsun diye ne bulduysam yemiycem emzirme kursuna gtmiştim ordaki hemşire en çok sütü bol bol su içmek yapar demiştiBen 12 kilo aldım.
Kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde değil alıyorum.
Kaçla tamamlıcam çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?