Bide beyfendimis oyle keyfine duskunki , 2 gecedir 5 ciwari tekmelerine uyaniom ac bi sekilde ;( yemijem diom ama karnim gurulduo , atistiriom sonra ;( noljak 9 ay sonunda halim bilmiom ;(
hhahhhah bak buda aklıma geldi ama bizi daha cok korkutmak istemedim diye demedimemzirirken de süt olsun diye habire yemezsek iyidir
Hoş geldin aramızaMerhaba annelerben 24+5 im , ilk 4 ay hic kilo almadim ama son zamanlarda bi istahim acildi basedemiom , 3 kilo aldim ;( seker yuklemesi 28 de yapalim dedi dr , ama istahim masallah !
Seninle ayni durumdayim iki haftadan fazla zamandir boyle kasilmalar vardi bende normal diye dusundum onceki gun doktor dayken olunca doktor sordu kac defa oluyor diye gunde 4-5 kez ancak oluyordur dedim ve doktordan sonra takip ettim saatte 5-6 kez oluyor neredeyse yarin telefon acip soyleyecegim bakalim ne diyecek benimde aklimda ciger gelistirici igne var . Banada doktor ultrasonla rahime bakicaz nst dede sancilarini kontrol ederiz dedi bakalim sabah arayinca ne diyecek
hmmm bende 30 haftada 5,5 kilo aldımm gayet güzel sanırım oğlumda 15 kilohla tamamlamıştım ve 11 ayda hepside gitmişti korkmayın bunlar emeklemeyi öğrenince çoook yaramaz oluyolar peşlerinde koşarken ne vöbek kalıyo ne kalçaBen öğrendiğimde 68 idim. Şu an 71
Yapıyordum diyet, ama bireir uymak gerekiyormuş. Aralarda yemediğim öğünler dolayısı ile çıkıyomuş heralde bu şeker. Bugün ara öğün yedim ve denizde yarım saat yüzdüm, akşam şekerim düşük çıktı. Aman saçma sapan işler valla sıkıldım herkes onu yeme bunu yeme diyo bayılacam.ohh ne güzel tadını çıkar valla...bizde burda leğene ayak sokma yöntemiyle geçistiriyoruzdiyet yapmıyor muydın sen seker neden öyle oldu ki...
bndede ilk üc ay felaket bir bulantı ve kusma vardı artık klozet basında olecegimi düşünüyordum her hafta hastanedeydim cok kotu günle günlerdi coksonra 4 üncü aya girince kesildi düzeldi derken vitamin ilaçlarıyla beraber iştahım bir açıldı ki aldı basını giitti gecenlerde esime dedim ki beni seviyormusun o nasıl soru oyle diye cevap verdi hah iste dedim beni seviyorsan beni artık uyar aşırıya kaçtığımı gordugunde tatlı bir dille uyar dedim..adamcağızı zorla ikna ettim..sonra aradan iki gun geçti 10 kişilik yas pastayı kucağıma almış çatalla canavar gibi yıyorum ama nasıl yiyorum bildiğin gibi deil derken esim kırıla büküle askım simdi seni rahatsız edecek karnın ağrır sonra yine yersin diincee ayy aman ben bi ağladım bi ağladım böyle hıçkıra hıçkıra arada ıııııııııı diyede inliyorum ve yemeye devam ediyorum aglarken esim o kadar kotu oldu ki sakın bir daha beni uyar deme dedi garibim ben ağlayınca oturdu benle ağladı susturamadı diye yani evdeki tek destekçimi kaybettim kimse dur demiyor bnde yiyorum
geçmiş olsn canım içini ferah tut inşallah zamannda sağlıklı bi şekilde gelirler dünyayaselamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
valla bnde 2 hafta önceki bu olayı hatırlayınca cok güldüm ne şirret olmuşumayyy akşam akşam nasıl güldürdün beniiiii
ya sabahları erken saatlerde banada oluyor o su içip yatyrm biraz bastryr normalde hiç bişey yiyemem erken saatlerde hep 11 12 de kahvaltı yapıyrm ama 7 de 8 de karınımn gırıltusna uyanıyrm o an her türlü kahvaltıyı yapacak durumda oluyrm ama yapmyrm ger.ekten yoksa 9 ,ayda ne oluruz bilemyrm :)Bide beyfendimis oyle keyfine duskunki , 2 gecedir 5 ciwari tekmelerine uyaniom ac bi sekilde ;( yemijem diom ama karnim gurulduo , atistiriom sonra ;( noljak 9 ay sonunda halim bilmiom ;(
Ye canım boşver şeket sorununda yokmuş maşallah bu dönemlerde kimse sıkıntı etmez zaten yediğini içtiğini tadını çıkar o 10 kişilik pastalarınbndede ilk üc ay felaket bir bulantı ve kusma vardı artık klozet basında olecegimi düşünüyordum her hafta hastanedeydim cok kotu günle günlerdi coksonra 4 üncü aya girince kesildi düzeldi derken vitamin ilaçlarıyla beraber iştahım bir açıldı ki aldı basını giitti gecenlerde esime dedim ki beni seviyormusun o nasıl soru oyle diye cevap verdi hah iste dedim beni seviyorsan beni artık uyar aşırıya kaçtığımı gordugunde tatlı bir dille uyar dedim..adamcağızı zorla ikna ettim..sonra aradan iki gun geçti 10 kişilik yas pastayı kucağıma almış çatalla canavar gibi yıyorum ama nasıl yiyorum bildiğin gibi deil derken esim kırıla büküle askım simdi seni rahatsız edecek karnın ağrır sonra yine yersin diincee ayy aman ben bi ağladım bi ağladım böyle hıçkıra hıçkıra arada ıııııııııı diyede inliyorum ve yemeye devam ediyorum aglarken esim o kadar kotu oldu ki sakın bir daha beni uyar deme dedi garibim ben ağlayınca oturdu benle ağladı susturamadı diye yani evdeki tek destekçimi kaybettim kimse dur demiyor bnde yiyorum
Canim Allah hayirlisiyla kurtarsin seni umarim kolay dogum olur insallah saglikla kucagina alirsinselamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
peki hangi malzemeler aldınız bende yapmayı düşündüm ama beceremem diye korktum
Canim benim ki oyle valla
Bazen diyorum acaba rahatsiz mi ediyorum kuzumu diye meger ondanmis
Canim yaptigino paylasir misin
Canim o ne oyle
Destek olacaklarina köstek durumlari olmuş
Yiyorum valla canim napayim.hakim olmak istiyorum.ama.nafileYe canım boşver şeket sorununda yokmuş maşallah bu dönemlerde kimse sıkıntı etmez zaten yediğini içtiğini tadını çıkar o 10 kişilik pastalarınmalum benim şuan hiiiiç öyle bi şansım yok
Yiyorum valla canim napayim.hakim olmak istiyorum.ama.nafilesuanda pasam harkeete gecti korku filmi gibi gobegimi havaya kaldirip indiriyor Meshur kordon dansindan sonra sanirim yeni stiller bulmaya calisiyor icerde yavrum
Canim bnde o rahatsizligi yasadim.genelde eger kendini rahatsiz hissediyorsan hala sezeryan oneriolar ama eger korkun yoksa tamamen atlattiysan normal.dogumda sorun yasamazsinkızlar ya ben hamile kalmadan önce vajinusms atlattm ve şimdi 29+2 günlük hamileym normal doğum düşünyrm ama bi yandanda çekiniyrm sizce olumsuz etkisi olur mu doğumdan sonra yine pskilolojik olarak etkilenrmiym sizce ?doktoruma bundan bahsetmelimiiym bi akıl verin ne ypim sizce
Bnde gecenlerde kizdim neden yaptim.bilmiyorum ertesi gunu.cok.durgundu oyle.cok.pisman oldum.kihahaha benimkide gece yatarken tepiniyordu kızdım birazcık kuzum küstü galiba bugun dogru düzgün oynamadı;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?