2014 Kasım Anneleri

ben kızımda emzirme zamanında kilo almıştım vermem de 2 yıl sürdü çok zordu bunda almamaya çalışıcam inş

Ya bana tavsiyede bulunabilirsin ödem le ilgili iki gun once dr bu kadar ödem fazla şimdiden dedi heralde tostopak bişe olcam ben tuzu cikardim da sen nasil bir diet uyguluyosun

Gerçekten doğumdan sonra o kadar gidiyormuymuş peki bunun sezeryan Yada normal doğum ile alakası bivar mı

Gerçekten doğumdan sonra o kadar gidiyormuymuş peki bunun sezeryan Yada normal doğum ile alakası bivar mı
canım bende tahmini söyledim wtrafımdan duyduklarından;-) ablam 9 kilo almştı doğumdan çıkınca 7 si gtmişti ama kalan 2 kiloyı çok zor verdi orası ayrı

Ya bana tavsiyede bulunabilirsin ödem le ilgili iki gun once dr bu kadar ödem fazla şimdiden dedi heralde tostopak bişe olcam ben tuzu cikardim da sen nasil bir diet uyguluyosun
Canım ben normal şeker için verilen diyeti uyguluyorum istersen yazabilirim de onun dışında çok su içiyorum hiç çatlamadım şuana kadar inş da olmaz tuzu azalttım tamamen kesmedim evde oldugum zamanlarda oturur vaziyette değilde ayaklarımı uzatıp yüksekte tutuyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün olmasada 2 güne bir çıkıyorum. Ama en çok etkileyen bence ekmeği kesmem en büyük etken

hahaha aynen yaaa deli gibi yiyorum yarım saat sonra midem gurulduyo şaka gibi benimde iştahım çok açıldı..artık haftada 1.5 kilo alıyorum sanırım

hahaha aynen yaaa deli gibi yiyorum yarım saat sonra midem gurulduyo şaka gibi benimde iştahım çok açıldı..artık haftada 1.5 kilo alıyorum sanırım
hah iste sonundaaaa benim gibi haftada biir buçuk kilo aldığını sanan biri daha Allah razı olsun zey yalnız olmadığımı görünce cok mutlu oldum yaa yiyorum yiyorum bir saat sonra karnım zil çalıyor yemesem kendime ihanet etmiş gibi hissediyorum illa birseyler yicem

valla 2 bile olabilir
çok acıkmaya başladım ağzım boş durmuyo..
15 gündür böyleyim...
önceden acıktığımı hissetmiyodum..
26 hafta toplam 6 kilo aldım..ama şu son iki haftada 3 kilo aldım

bndede ilk üc ay felaket bir bulantı ve kusma vardı artık klozet basında olecegimi düşünüyordum her hafta hastanedeydim cok kotu günle günlerdi cok sonra 4 üncü aya girince kesildi düzeldi derken vitamin ilaçlarıyla beraber iştahım bir açıldı ki aldı basını giittigecenlerde esime dedim ki beni seviyormusun o nasıl soru oyle diye cevap verdi hah iste dedim beni seviyorsan beni artık uyar aşırıya kaçtığımı gordugunde tatlı bir dille uyar dedim..adamcağızı zorla ikna ettim..sonra aradan iki gun geçti 10 kişilik yas pastayı kucağıma almış çatalla canavar gibi yıyorum ama nasıl yiyorum bildiğin gibi deil derken esim kırıla büküle askım simdi seni rahatsız edecek karnın ağrır sonra yine yersin diincee ayy aman ben bi ağladım bi ağladım böyle hıçkıra hıçkıra arada ıııııııııı diyede inliyorum ve yemeye devam ediyorum aglarkenesim o kadar kotu oldu ki sakın bir daha beni uyar deme dedigaribim ben ağlayınca oturdu benle ağladı susturamadı diyeyani evdeki tek destekçimi kaybettimkimse dur demiyor bnde yiyorum

valla 2 bile olabilir
çok acıkmaya başladım ağzım boş durmuyo..
15 gündür böyleyim...
önceden acıktığımı hissetmiyodum..
26 hafta toplam 6 kilo aldım..ama şu son iki haftada 3 kilo aldım
valla ikide olabilr haklısın canım ama sen suan 3 canlısın yee yarasınnn meleklerine insallah
yalnız bildiğim son 3 ay cidden daha cok alıyoruz heleki son ay birde ödem toplıcazolsun beraberce veririz kilolarıdestek oluruz birbirimize

hehe inşallah sağlıkla gelsinler de veririz napalım..
ben yememeye çalışıyorum da annem çok ısrar ediyo aç mı bırakıyosun bebeklerimi diye bende cesaret alıyorum

hehe inşallah sağlıkla gelsinler de veririz napalım..
ben yememeye çalışıyorum da annem çok ısrar ediyo aç mı bırakıyosun bebeklerimi diye bende cesaret alıyorum
ye canım benim yarasın kan can olsun bebeklerine
bnde takıyordum gecen ay ama amannnnnne olacak kimler kimler veriyor veririz evelallah dedimbebişleri doğurunca burda bir topik acar orda beraber verip fit anneler oluruz

Merhaba anneler ben 24+5 im , ilk 4 ay hic kilo almadim ama son zamanlarda bi istahim acildi basedemiom , 3 kilo aldim ;( seker yuklemesi 28 de yapalim dedi dr , ama istahim masallah !

ye canım benim yarasın kan can olsun bebeklerine
bnde takıyordum gecen ay ama amannnnnne olacak kimler kimler veriyor veririz evelallah dedimbebişleri doğurunca burda bir topik acar orda beraber verip fit anneler oluruz

hahaha aynennn "2014 kasım anneleri birlikte zayıflıyor" diye topik açarız

hahaha aynennn "2014 kasım anneleri birlikte zayıflıyor" diye topik açarız
ayyy süper valla adıda hazır hadi zamanıyla minnooşları doğuralım sonra doğru fit olmaya ya zaten doğurduktan sonra bayağı kilo gidiyor deerken emzirdikçe yine kilo verecez

ayyy süper valla adıda hazır hadi zamanıyla minnooşları doğuralım sonra doğru fit olmaya ya zaten doğurduktan sonra bayağı kilo gidiyor deerken emzirdikçe yine kilo verecez

emzirirken de süt olsun diye habire yemezsek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…