Sabun tozu kullancaz ya canım dalan roxy aldım bende kullanan arkadaslarım çok memnun hem yumusak hemde doğal birde makinada erimiyormus diğerleri çamasırda kalıntı bırakmıyormus buIyi de canim yumusaticinin zarariyla deterjanin zararı ayni degilmidr dsha mi zararlı olur yumusaticiyla yunusak olması da önemli degil mi sanki? Kafam karıştı
Kızlar ben dalinin sabun tozunu aldım makina için olanı bebeklere özel valla çok memnun kaldım makinada çözünüyo kalıntı falan bırakmıyo diğerleriyle 2 durulama yapıyomuş herkes top top kalıyonuş ben bide 30 derecede 15 dklık programda yıkadım sorun yaşamadım tavsiye ederimSabun tozu kullancaz ya canım dalan roxy aldım bende kullanan arkadaslarım çok memnun hem yumusak hemde doğal birde makinada erimiyormus diğerleri çamasırda kalıntı bırakmıyormus bu
Benim kiz da pek seviyor sag kaburgami yine yerlessti oraya canim acio ben de wc harici kalkmiomAynenn yaa iki gündür sağ göğsümün altından sanki bıçak saplıyorlar Özellikle namaz kılarken aşırı zorlanıyorum 2 gündür..sandalyede oturarak kıldığım halde başımı bile öne eğemiyorum artık..
Bana da bebeği olan arkadaslarım roxy önerdiler canım diğerlerini denemedim direk bunu aldım bende makinaya göre değisiyordur belki daha birsey yıkamadım da en azından denenmis diye aldım bakıcaz artık...Kızlar ben dalinin sabun tozunu aldım makina için olanı bebeklere özel valla çok memnun kaldım makinada çözünüyo kalıntı falan bırakmıyo diğerleriyle 2 durulama yapıyomuş herkes top top kalıyonuş ben bide 30 derecede 15 dklık programda yıkadım sorun yaşamadım tavsiye ederim
Tatlım yumuşatıcı yerine sirke kullan ben bebeğime bugün babyme nin deterjanını alıcam bolcada yumuşatıcı gözüne sirke döküp yıkayacağım minik kıyafetleriniBenimki de Dalan Roxy, yumusatici almadim. Yumusatici bizim icin bile zararli, bir de bebegime kullanamam her ne kadar bebek icin uygun olsa da guvenemem..
Iyi de canim yumusaticinin zarariyla deterjanin zararı ayni degilmidr dsha mi zararlı olur yumusaticiyla yunusak olması da önemli degil mi sanki? Kafam karıştı
Oda güzelmiş canım sanırım ama hacışakirinki çok kalntı bırakıyomuş öyle duymuştum roxy denemedim oda güzeldirBana da bebeği olan arkadaslarım roxy önerdiler canım diğerlerini denemedim direk bunu aldım bende makinaya göre değisiyordur belki daha birsey yıkamadım da en azından denenmis diye aldım bakıcaz artık...
Tatlım yumuşatıcı yerine sirke kullan ben bebeğime bugün babyme nin deterjanını alıcam bolcada yumuşatıcı gözüne sirke döküp yıkayacağım minik kıyafetleriniEvlendiğimizden beri eve yumuşatıcı almadım sirke hem mikrop kırıyor hemde yumuşacık yapıyor korkma koku yapmıyor Her duyan aa kokmuyor mu diyor da
Sabun tozu kullancaz ya canım dalan roxy aldım bende kullanan arkadaslarım çok memnun hem yumusak hemde doğal birde makinada erimiyormus diğerleri çamasırda kalıntı bırakmıyormus bu
Anladım kızlar bebegimize yunusatici kullanmiyoruz dalan yada dalin sabun tozuBen deterjan kullanmiyorum ki sabun tozu kullaniyorum..
Yumusatici dogada cozunmuyormus.
Birde son durulama suyuyla aliyor makina, durulanmiyo dogru duzgun..
Bizim icin bile iyi deglmis, sen dusun bebege yapacklarni, ben yumusatici kullanmam sahsen.
Elma üzüm farketmiyo tatlım ben göz kararı dolduruyorum yumuşatıcı gözüne hatta bazen ön yıkama suyunada döküyorumBidahaki yikamam denicem :) hatta aksam kendi kyafetlermizde deneyim.
Elma mi uzum sirkesimi ,bi de ne kadar konuyo..
Ben de arada bir dökerim sirke makinayı da temizliyor ama bebek kıyafetleri için kullanırmıyım bilmiyorum tursu gibi kokmasınlar sonra minik kornisonlarımız[Qtursu UOTE="Metbel, post: 36671092, member: 568746"]Tatlım yumuşatıcı yerine sirke kullan ben bebeğime bugün babyme nin deterjanını alıcam bolcada yumuşatıcı gözüne sirke döküp yıkayacağım minik kıyafetleriniEvlendiğimizden beri eve yumuşatıcı almadım sirke hem mikrop kırıyor hemde yumuşacık yapıyor korkma koku yapmıyor Her duyan aa kokmuyor mu diyor da
Aynen canım aksam bizim de etiket kesme törenimiz varAnladım kızlar bebegimize yunusatici kullanmiyoruz dalan yada dalin sabun tozuama cok heyecan verici dimii kendi kendime garip bi heyecan duyuyorum bugünlerde..annelik duygusu bu olsa gerek karnimda yine de özlüyorum bu bebişi
Pınarcım keske camasir suyu kullanmasaydin zararli direk soludugun icin. Bu isleri esine birak bence yada agzini burnunu birseylerle kapat ki normaldede zararli birde hamilesin. Esimin tamir cantasinda maske var ben onla yapiyordum ama artik esim yapiyor sag olsun. Dikkatli ol ayran filan icseydinBanyoyu temizlerken çamaşır suyunu fazla kaçırmışım, başım çok ağrıyor.
Bir de hayatımda ilk kez paspas falan yıkadım. Bildiğin ev hanımı moduna bağladım. Noluyor bana yahu?
Hava sıcak ya sanırım su ile oynamak istiyor canım
Erken tabi ki ama yaşar mı yaşamaz mı bilemem.. Ben hiç bir zaman panik olmadım. Her şeye olacağına varır modundayım. Örneğin karnımda burda anlatılanlar gibi toparlanma oluyor, okuyorum bir çok arkadaş soruyor, normal mi diye? Ben düşünmüyorum mesela. Kimseyi garipsemiyorum. Bunu daha önce de söylemiştim, hepimiz farklıyız. İşte ben de rahatım. Olağandır diyip geçiyorum çoğunlukla. Doktor zaten ben sormadan bakıyor her şeye. Ben sormadan o soruyor şunu yaşıyor musun vs diye. Ebe de çok içten, samimi bir kadın. Hazırlıklı olalım diye dedi.bu haftada doğum çok erken dimi doğsa ola ki yaşar mı acaba bak şimdi de bu kafama takıldı daha çok küçük ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?