2014 Kasım Anneleri

Iyi de canim yumusaticinin zarariyla deterjanin zararı ayni degilmidr dsha mi zararlı olur yumusaticiyla yunusak olması da önemli degil mi sanki? Kafam karıştı
Sabun tozu kullancaz ya canım dalan roxy aldım bende kullanan arkadaslarım çok memnun hem yumusak hemde doğal birde makinada erimiyormus diğerleri çamasırda kalıntı bırakmıyormus bu

Sabun tozu kullancaz ya canım dalan roxy aldım bende kullanan arkadaslarım çok memnun hem yumusak hemde doğal birde makinada erimiyormus diğerleri çamasırda kalıntı bırakmıyormus bu
Kızlar ben dalinin sabun tozunu aldım makina için olanı bebeklere özel valla çok memnun kaldım makinada çözünüyo kalıntı falan bırakmıyo diğerleriyle 2 durulama yapıyomuş herkes top top kalıyonuş ben bide 30 derecede 15 dklık programda yıkadım sorun yaşamadım tavsiye ederim

Benim kiz da pek seviyor sag kaburgami yine yerlessti oraya canim acio ben de wc harici kalkmiom

Bana da bebeği olan arkadaslarım roxy önerdiler canım diğerlerini denemedim direk bunu aldım bende makinaya göre değisiyordur belki daha birsey yıkamadım da en azından denenmis diye aldım bakıcaz artık...

Benimki de Dalan Roxy, yumusatici almadim. Yumusatici bizim icin bile zararli, bir de bebegime kullanamam her ne kadar bebek icin uygun olsa da guvenemem..
Tatlım yumuşatıcı yerine sirke kullan ben bebeğime bugün babyme nin deterjanını alıcam bolcada yumuşatıcı gözüne sirke döküp yıkayacağım minik kıyafetlerini Evlendiğimizden beri eve yumuşatıcı almadım sirke hem mikrop kırıyor hemde yumuşacık yapıyor korkma koku yapmıyorHer duyan aa kokmuyor mu diyor da

Iyi de canim yumusaticinin zarariyla deterjanin zararı ayni degilmidr dsha mi zararlı olur yumusaticiyla yunusak olması da önemli degil mi sanki? Kafam karıştı

Ben deterjan kullanmiyorum ki sabun tozu kullaniyorum..
Yumusatici dogada cozunmuyormus.
Birde son durulama suyuyla aliyor makina, durulanmiyo dogru duzgun..
Bizim icin bile iyi deglmis, sen dusun bebege yapacklarni, ben yumusatici kullanmam sahsen.

[
Bana da bebeği olan arkadaslarım roxy önerdiler canım diğerlerini denemedim direk bunu aldım bende makinaya göre değisiyordur belki daha birsey yıkamadım da en azından denenmis diye aldım bakıcaz artık...
Oda güzelmiş canım sanırım ama hacışakirinki çok kalntı bırakıyomuş öyle duymuştum roxy denemedim oda güzeldir

Bidahaki yikamam denicem :) hatta aksam kendi kyafetlermizde deneyim.
Elma mi uzum sirkesimi ,bi de ne kadar konuyo..

[Qtursu UOTE="Metbel, post: 36671092, member: 568746"]Tatlım yumuşatıcı yerine sirke kullan ben bebeğime bugün babyme nin deterjanını alıcam bolcada yumuşatıcı gözüne sirke döküp yıkayacağım minik kıyafetlerini Evlendiğimizden beri eve yumuşatıcı almadım sirke hem mikrop kırıyor hemde yumuşacık yapıyor korkma koku yapmıyorHer duyan aa kokmuyor mu diyor da[/QUOTE]
Ben de arada bir dökerim sirke makinayı da temizliyor ama bebek kıyafetleri için kullanırmıyım bilmiyorum tursu gibi kokmasınlar sonra minik kornisonlarımız

Ben deterjan kullanmiyorum ki sabun tozu kullaniyorum..
Yumusatici dogada cozunmuyormus.
Birde son durulama suyuyla aliyor makina, durulanmiyo dogru duzgun..
Bizim icin bile iyi deglmis, sen dusun bebege yapacklarni, ben yumusatici kullanmam sahsen.
Anladım kızlar bebegimize yunusatici kullanmiyoruz dalan yada dalin sabun tozu ama cok heyecan verici dimii kendi kendime garip bi heyecan duyuyorum bugünlerde..annelik duygusu bu olsa gerek karnimda yine de özlüyorum bu bebişi

Ben de arada bir dökerim sirke makinayı da temizliyor ama bebek kıyafetleri için kullanırmıyım bilmiyorum tursu gibi kokmasınlar sonra minik kornisonlarımız [/QUOTE]
Yok tatlım kokmaz merak etme ben yarın yıkayacağım kısmetse gelişmeleri bildiririm ama 2 senedir bizim kıyafetler kokmadı

Anladım kızlar bebegimize yunusatici kullanmiyoruz dalan yada dalin sabun tozu ama cok heyecan verici dimii kendi kendime garip bi heyecan duyuyorum bugünlerde..annelik duygusu bu olsa gerek karnimda yine de özlüyorum bu bebişi
Aynen canım aksam bizim de etiket kesme törenimiz var gündüz yapmadım ki babamızda tatsın bu duyguyu sonrada aylarına ve renklerine göre çamasır filesine koyup makinaya atıcam

Pınarcım keske camasir suyu kullanmasaydin zararli direk soludugun icin. Bu isleri esine birak bence yada agzini burnunu birseylerle kapat ki normaldede zararli birde hamilesin. Esimin tamir cantasinda maske var ben onla yapiyordum ama artik esim yapiyor sag olsun. Dikkatli ol ayran filan icseydin

bu haftada doğum çok erken dimi doğsa ola ki yaşar mı acaba bak şimdi de bu kafama takıldı daha çok küçük ya
Erken tabi ki ama yaşar mı yaşamaz mı bilemem.. Ben hiç bir zaman panik olmadım. Her şeye olacağına varır modundayım. Örneğin karnımda burda anlatılanlar gibi toparlanma oluyor, okuyorum bir çok arkadaş soruyor, normal mi diye? Ben düşünmüyorum mesela. Kimseyi garipsemiyorum. Bunu daha önce de söylemiştim, hepimiz farklıyız. İşte ben de rahatım. Olağandır diyip geçiyorum çoğunlukla. Doktor zaten ben sormadan bakıyor her şeye. Ben sormadan o soruyor şunu yaşıyor musun vs diye. Ebe de çok içten, samimi bir kadın. Hazırlıklı olalım diye dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…