2014 Kasım Anneleri

Alternatifinizin olması çok güzel bir şey... Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

cnm merhaba bende kentte doğum yapacağım inşallah:) medicalparkta ne kadar ücretler biliyor musun?

Gelemem edemem derse ne diyeceğimi de bilemem eli mahkum ona gitmeye devam edicem canım..
bana ilk gittiğimde verdi istedigin zaman ara dedi gece filan farketmez dedi ama ben hep hastanedeki odasının telefonu ile konuştum dogum anında gelir mi bilmem veya doguma girecek mi girmezse senin gibi mecbur ona gideccem çünkü başka doktor istemiyom bu saatten sonra

Ben de Bursa medical'de yapacağım doğumumu, İzmir'de ücretler ne kadar?

çok sağol tatlım, dün alıyordum bu emzikten, ama karar verememiştim. Bakayım şimdi

Valla yaptığım araştırmalar neticesinde buna karar verdim. İnşallah kullanmam ama, mecbur aldık. Hastane de bile isteyebiliyorlarmış çünkü. Umarım alışmaz.

Ya bende 30 dk surekli oturamiyorum. Oturarak is yapamiyorum yani zaten ayakta çabuk yoruluyorum ne yapacagimi şaşırdım. Bendede 2 haftadir var. Yatmadan geçmiyor hiç.

cnm merhaba bende kentte doğum yapacağım inşallah:) medicalparkta ne kadar ücretler biliyor musun?
geçen sene arkadaşım doğum yaptı orda aralıkta 1600 demişti.ama paket program oluyor ya o en boş paketini istemiş.
bende en son duyduğum 2600 dü ama oda süslemesi lohusa şerbeti ikramı fotoğraf çekimi dahil fiyatı.
32.hafta kontrolüm eylül 13.de fiyat almayla görüşeceğiz odaları gezeceğiz eşimle.
haziranda zam geldi hastanelere o yüzden artmıştır kesin 3000 i gözden çıkardık canım biz

Bugun ben cok yoruldum ya
Her yanım agrıyor.
Bu battaniyeler hc yumusack olmadi, sabun tozu sertlestrdi galiba.

Ooo iyi ki kalmamışim izmir de bende Hatay'a geldim annemlerin yanina burda yapacağım doğumu burda normal dogum 450, sezeryan 750 tl en lüks yerde. Uçmuş fiyatlar İzmir'de yahu...

Ooo iyi ki kalmamışim izmir de bende Hatay'a geldim annemlerin yanina burda yapacağım doğumu burda normal dogum 450, sezeryan 750 tl en lüks yerde. Uçmuş fiyatlar İzmir'de yahu...
napalım herşey kızımızın iyiliği için.ben kızıma kavuşmak için 3 kez tüp bebek denediğim için oralara giden paraların yanında bu ne ki gözümü bile kırpmam veririm.büyük şehirlerde malesef fiyatlar daha pahalı

hangi marka aldınız acaba.ben hem dalan roxy aldım hemde dalin ama yumuşatıcısınıda aldım
yumuşatıcı kullandınız mı?

Benimki de Dalan Roxy, yumusatici almadim. Yumusatici bizim icin bile zararli, bir de bebegime kullanamam her ne kadar bebek icin uygun olsa da guvenemem..

Ca
Canım sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun merak ettim

mer

merhabalar bende izmirdeyım bende kordon kliniğe gidiyorum doktorum İbrahim yanık

Benimki de Dalan Roxy, yumusatici almadim. Yumusatici bizim icin bile zararli, bir de bebegime kullanamam her ne kadar bebek icin uygun olsa da guvenemem..
Iyi de canim yumusaticinin zarariyla deterjanin zararı ayni degilmidr dsha mi zararlı olur yumusaticiyla yunusak olması da önemli degil mi sanki? Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…