- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
benim evimin dibinde iyi bir özel hastane olmasına rağmen gece olası doğumlarda nöbetçi kimse o giriyormuş doğuma.
sırf bu yüzden çok daha uzakta olan bir hastaneyi tercih ettim.şimdi kendi doktorum girecek ne zaman olursa olsun.
benim için ilk öncelik yenidoğan yoğunbakım olması hastanede zaten.
izmirliler bilir sorun olmazsa eğer medicalparkta doğuracağım inşallah
benim evimin dibinde iyi bir özel hastane olmasına rağmen gece olası doğumlarda nöbetçi kimse o giriyormuş doğuma.
sırf bu yüzden çok daha uzakta olan bir hastaneyi tercih ettim.şimdi kendi doktorum girecek ne zaman olursa olsun.
bana ilk gittiğimde verdi istedigin zaman ara dedi gece filan farketmez dedi ama ben hep hastanedeki odasının telefonu ile konuştum dogum anında gelir mi bilmem veya doguma girecek mi girmezse senin gibi mecbur ona gideccem çünkü başka doktor istemiyom bu saatten sonraGelemem edemem derse ne diyeceğimi de bilemem eli mahkum ona gitmeye devam edicem canım..
çok sağol tatlım, dün alıyordum bu emzikten, ama karar verememiştim. Bakayım şimdi
Ya bende 30 dk surekli oturamiyorum. Oturarak is yapamiyorum yani zaten ayakta çabuk yoruluyorum ne yapacagimi şaşırdım. Bendede 2 haftadir var. Yatmadan geçmiyor hiç.Aynenn yaa iki gündür sağ göğsümün altından sanki bıçak saplıyorlar Özellikle namaz kılarken aşırı zorlanıyorum 2 gündür..sandalyede oturarak kıldığım halde başımı bile öne eğemiyorum artık..
geçen sene arkadaşım doğum yaptı orda aralıkta 1600 demişti.ama paket program oluyor ya o en boş paketini istemiş.cnm merhaba bende kentte doğum yapacağım inşallah:) medicalparkta ne kadar ücretler biliyor musun?
Ooo iyi ki kalmamışim izmir de bende Hatay'a geldim annemlerin yanina burda yapacağım doğumu burda normal dogum 450, sezeryan 750 tl en lüks yerde. Uçmuş fiyatlar İzmir'de yahu...geçen sene arkadaşım doğum yaptı orda aralıkta 1600 demişti.ama paket program oluyor ya o en boş paketini istemiş.
bende en son duyduğum 2600 dü ama oda süslemesi lohusa şerbeti ikramı fotoğraf çekimi dahil fiyatı.
32.hafta kontrolüm eylül 13.de fiyat almayla görüşeceğiz odaları gezeceğiz eşimle.
haziranda zam geldi hastanelere o yüzden artmıştır kesin 3000 i gözden çıkardık canım biz
Bugun ben cok yoruldum ya
Her yanım agrıyor.
Bu battaniyeler hc yumusack olmadi, sabun tozu sertlestrdi galiba.
napalım herşey kızımızın iyiliği için.ben kızıma kavuşmak için 3 kez tüp bebek denediğim için oralara giden paraların yanında bu ne ki gözümü bile kırpmam veririm.büyük şehirlerde malesef fiyatlar daha pahalıOoo iyi ki kalmamışim izmir de bende Hatay'a geldim annemlerin yanina burda yapacağım doğumu burda normal dogum 450, sezeryan 750 tl en lüks yerde. Uçmuş fiyatlar İzmir'de yahu...
ben bingo aldım sıvı deterjan park yatagın iççinden numune çıkmıştı yumuşacık ama kokusu yok aman olmasın zatenBugun ben cok yoruldum ya
Her yanım agrıyor.
Bu battaniyeler hc yumusack olmadi, sabun tozu sertlestrdi galiba.
Bende seviyorum burayı kalabalık biraz ama olsun güzelÇocukluğum geçti orada, hala da giderim.
hangi marka aldınız acaba.ben hem dalan roxy aldım hemde dalin ama yumuşatıcısınıda aldım
yumuşatıcı kullandınız mı?
ben bingo aldım sıvı deterjan park yatagın iççinden numune çıkmıştı yumuşacık ama kokusu yok aman olmasın zaten
Canım sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun merak ettimBanyoyu temizlerken çamaşır suyunu fazla kaçırmışım, başım çok ağrıyor.
Bir de hayatımda ilk kez paspas falan yıkadım. Bildiğin ev hanımı moduna bağladım. Noluyor bana yahu?
Hava sıcak ya sanırım su ile oynamak istiyor canım
merhabalar bende izmirdeyım bende kordon kliniğe gidiyorum doktorum İbrahim yanıkcnm merhaba bende kentte doğum yapacağım inşallah:) medicalparkta ne kadar ücretler biliyor musun?
doğum yapılıyor mu orda yoksa anlaşmalı hastanesi mi var?krdon kliniği duymuştum memnun olanlar çoktumer
merhabalar bende izmirdeyım bende kordon kliniğe gidiyorum doktorum İbrahim yanık
Batıkentteyim canım. Bekarken sizin oradaydım.Bende seviyorum burayı kalabalık biraz ama olsun güzelsen nerde oturuyosun canım
Iyi de canim yumusaticinin zarariyla deterjanin zararı ayni degilmidr dsha mi zararlı olur yumusaticiyla yunusak olması da önemli degil mi sanki? Kafam karıştıBenimki de Dalan Roxy, yumusatici almadim. Yumusatici bizim icin bile zararli, bir de bebegime kullanamam her ne kadar bebek icin uygun olsa da guvenemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?