Merhaba daha yeni gordum aksam gittim muayeneye rahimagzi kontrol edildi kalınlığı normaldi nst ye baglandim 20 dk sancilarim genelde 40-60 arasiydi ikitanesi yuksek cikti biri 80 biri 110 ondan dolayi ilac verdi ve ciger gelistirici igne verdi yarin alıp vurdurcam ama vurduramazsam hastaneye 1 gunluk yatisim yapilcak ve igne olacagim bir ay bakicaz devam ederse sacilar yine iğne yapılacak erken dogum olursa kuvezde kalmasını en aza indirmek icin cunku cigerler en son gelişen organlarelennil ne yaptın aradın mı doktorunu? sana ne dıyecek merak ettim inş aynı şeyleri duymazsınbu arada bende enfeksiyon çıktı. fena da üşütmüşüm ayrıca antibiyotik başladık
Etiketi nasıl çıkardın internettenmiArkadaşlar kendi çapımda yaptığım şeker, çok malzeme almamıştım olur mu diye, ama bu yaptığıma badem şekeri takılan malzemeden de ekleyeceğim. şunların da siparişini verip diğerlerini öyle yapacağım. ismi basıp yolluyorlarmış, bizim önce ona bi karar vermemiz lazım tabi İnşallah yükleyebilmişimdir.Eki Görüntüle 1229124 Eki Görüntüle 1229125 Eki Görüntüle 1229126 Eki Görüntüle 1229127 Eki Görüntüle 1229128 Eki Görüntüle 1229124 Eki Görüntüle 1229125 Eki Görüntüle 1229126 Eki Görüntüle 1229127 Eki Görüntüle 1229128 Eki Görüntüle 1229124 Eki Görüntüle 1229125 Eki Görüntüle 1229126 Eki Görüntüle 1229127 Eki Görüntüle 1229128 Eki Görüntüle 1229128 Eki Görüntüle 1229127 Eki Görüntüle 1229126 Eki Görüntüle 1229125 Eki Görüntüle 1229124 Eki Görüntüle 1229124 Eki Görüntüle 1229125 Eki Görüntüle 1229126 Eki Görüntüle 1229127 Eki Görüntüle 1229128
Aman canım sorma ne koltuklarımın kumaşından memnunum ne süngerinden ki bir yıl içinde koltuk kenarlarındaki süngerleri değiştirdikleri halde çöktü yine nede servislerinden o yüzden çok duamı almıştır kendileri
bu arada ben dün mobilya siparişimi verdim 10-15 içinde teslim edecekler geldiğinde yüklerim resmini
büyüyen sallanan beşik + şifoniyer + yatağı + uyku seti + cibinlik = 1.000-tl
tamamen atlattığımı dşünüyrm artık bi sorun yaşamıyrm ama doğumda veya sonrasında tekrardan yine hortlar mı psikilojimi etkiler mi diye sadece bayağı endişeleniyrm olmazsa önce kendi doktorumla sonrada bi psikolokla görüşeymCanim bnde o rahatsizligi yasadim.genelde eger kendini rahatsiz hissediyorsan hala sezeryan oneriolar ama eger korkun yoksa tamamen atlattiysan normal.dogumda sorun yasamazsin
selamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
Canım ben normal şeker için verilen diyeti uyguluyorum istersen yazabilirim de onun dışında çok su içiyorum hiç çatlamadım şuana kadar inş da olmaztuzu azalttım tamamen kesmedim evde oldugum zamanlarda oturur vaziyette değilde ayaklarımı uzatıp yüksekte tutuyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün olmasada 2 güne bir çıkıyorum. Ama en çok etkileyen bence ekmeği kesmem en büyük etken
hah iste sonundaaaa benim gibi haftada biir buçuk kilo aldığını sanan biri daha Allah razı olsun zey yalnız olmadığımı görünce cok mutlu oldumyaa yiyorum yiyorum bir saat sonra karnım zil çalıyor yemesem kendime ihanet etmiş gibi hissediyorum illa birseyler yicem
selamlar
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
Ouwww ben kendime zayif diyordum ama sen cok zayifmissin canim sen alll hicbirseycik olmaz ben 63 oldum bileBen de varımm.44 kilo ile başladım ve son iki haftadır ağaçtaki yaprağı yiyesim geliyor. 52 yi görmüşümdür diye düşünüyorum
Hiv oyle dusunme canim hortlarmi yeniden yasar miyim deme hic olurmu bu dusunce olumsuz etkiler seni icin rahat olsun sen astin artik olaki sorun yasadin ne zaman konusmak istersen konusalim ama tabiki muhakkak doktorunla gorus en dogru cevabi doktorun verecektir:)tamamen atlattığımı dşünüyrm artık bi sorun yaşamıyrm ama doğumda veya sonrasında tekrardan yine hortlar mı psikilojimi etkiler mi diye sadece bayağı endişeleniyrm olmazsa önce kendi doktorumla sonrada bi psikolokla görüşeym
sağol canım ekliyrm ben seni arkadaşlara o zamanHiv oyle dusunme canim hortlarmi yeniden yasar miyim deme hic olurmu bu dusunce olumsuz etkiler seni icin rahat olsun sen astin artik olaki sorun yasadin ne zaman konusmak istersen konusalim ama tabiki muhakkak doktorunla gorus en dogru cevabi doktorun verecektir:)
Merhaba daha yeni gordum aksam gittim muayeneye rahimagzi kontrol edildi kalınlığı normaldi nst ye baglandim 20 dk sancilarim genelde 40-60 arasiydi ikitanesi yuksek cikti biri 80 biri 110 ondan dolayi ilac verdi ve ciger gelistirici igne verdi yarin alıp vurdurcam ama vurduramazsam hastaneye 1 gunluk yatisim yapilcak ve igne olacagim bir ay bakicaz devam ederse sacilar yine iğne yapılacak erken dogum olursa kuvezde kalmasını en aza indirmek icin cunku cigerler en son gelişen organlar
selamlar
bense;
selamlar
bense;
Günaydın topik halkı :)
Canım dualarım seninle bol bol dinlen olur muMerhaba daha yeni gordum aksam gittim muayeneye rahimagzi kontrol edildi kalınlığı normaldi nst ye baglandim 20 dk sancilarim genelde 40-60 arasiydi ikitanesi yuksek cikti biri 80 biri 110 ondan dolayi ilac verdi ve ciger gelistirici igne verdi yarin alıp vurdurcam ama vurduramazsam hastaneye 1 gunluk yatisim yapilcak ve igne olacagim bir ay bakicaz devam ederse sacilar yine iğne yapılacak erken dogum olursa kuvezde kalmasını en aza indirmek icin cunku cigerler en son gelişen organlar
Günaydın güzeller
Biz dün akşam misafir ağırladıkbirazcık bel agrim var ama geçer
Sizde ne var ne yok?
Canım benim dualarımız seninle ve meleklerinle ikiz olduklarını bilmiyordum Allah en hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin melekleriniselamlar
bense;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?