2014 Kasım Anneleri

elennil ne yaptın aradın mı doktorunu? sana ne dıyecek merak ettim inş aynı şeyleri duymazsın bu arada bende enfeksiyon çıktı. fena da üşütmüşüm ayrıca antibiyotik başladık
Merhaba daha yeni gordum aksam gittim muayeneye rahimagzi kontrol edildi kalınlığı normaldi nst ye baglandim 20 dk sancilarim genelde 40-60 arasiydi ikitanesi yuksek cikti biri 80 biri 110 ondan dolayi ilac verdi ve ciger gelistirici igne verdi yarin alıp vurdurcam ama vurduramazsam hastaneye 1 gunluk yatisim yapilcak ve igne olacagim bir ay bakicaz devam ederse sacilar yine iğne yapılacak erken dogum olursa kuvezde kalmasını en aza indirmek icin cunku cigerler en son gelişen organlar

Cok uyguna almışsiniz, güle güle kullanın. Tam olarak nerdeydi bu mağaza ve adı ne? Dolap almamissiniz sanırım.
Ben mobilyalarımdan memnunum genel olarak. Ama bebek mobilyası konusunda kararsizim

Canim bnde o rahatsizligi yasadim.genelde eger kendini rahatsiz hissediyorsan hala sezeryan oneriolar ama eger korkun yoksa tamamen atlattiysan normal.dogumda sorun yasamazsin
tamamen atlattığımı dşünüyrm artık bi sorun yaşamıyrm ama doğumda veya sonrasında tekrardan yine hortlar mı psikilojimi etkiler mi diye sadece bayağı endişeleniyrm olmazsa önce kendi doktorumla sonrada bi psikolokla görüşeym

Ayy canım ederiz tabiki arkadaşımda ayni durumda oda 31.haftada.hepinizin duacisiyiz

Ben de nutella arası ekmek yemeye başladım resmen ilk başlarda hiç canım tatlı çekmiyordu artık kaşık ve kavonozla dolaşmaya başladım Bi dur demek lazım bu gidişata. tartılmadım ama bence kilo alımım cozuttu

Ben de varımm.44 kilo ile başladım ve son iki haftadır ağaçtaki yaprağı yiyesim geliyor. 52 yi görmüşümdür diye düşünüyorum

canım dualarımız sizinle olsun atlatacaksınız inşallah
daha epey erken de hastanede ne yapıyorlar ilaç falan mı veriyorlar acaba
hem üzüldüm hem korku geldi bana da şimdi Rabbim kolaylıklar nasip etsin inşallah

Ben de varımm.44 kilo ile başladım ve son iki haftadır ağaçtaki yaprağı yiyesim geliyor. 52 yi görmüşümdür diye düşünüyorum
Ouwww ben kendime zayif diyordum ama sen cok zayifmissin canim sen alll hicbirseycik olmaz ben 63 oldum bile

Hiv oyle dusunme canim hortlarmi yeniden yasar miyim deme hic olurmu bu dusunce olumsuz etkiler seni icin rahat olsun sen astin artik olaki sorun yasadin ne zaman konusmak istersen konusalim ama tabiki muhakkak doktorunla gorus en dogru cevabi doktorun verecektir:)

sağol canım ekliyrm ben seni arkadaşlara o zaman

offff.. tamam hiç endişe yapma panikleme. hareketlerini minimuma indir artık bence. eminim gerçi öyle yapıyorsundur ama. sancıların tam olarak nerde? göbeğin mi kasılıyor? acaba bir de garanti olsun diye yatsan mı hani daha iyi takip ederler seni. sakın sıkma canını biliyorum çok zor ama moral önemli biliosun. olur da erkenden gelirse sıpa, artık dışarıda büyüyecek annesi :)

hadi inş bekler kuzun biraz daha. konuşa konuşa sakinleştirmeye çalış bilmem işe yarar mı ama bence coook hissediyorlar bizi. hiç korkma bir de, biliyorum çok zor ama biliyorsun hastaneler süper artık.. sadece büyürken birazcık daha zorlıcak annesi seni o kadar. üzmemeye çalış kendini..

Günaydın güzeller
Biz dün akşam misafir ağırladık birazcık bel agrim var ama geçer
Sizde ne var ne yok ?

Canım ya.. Kıyamam ben sana... Rabbim en sağlıklısı nasılsa en hayırlısı nasılsa öyle kucağına almanı nasip etsin yavrularını... Kendini çok strese sokmamaya çalış.. Rabbim her şeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah... Dualarımız sen ve miniklerinle..

Günaydın topik halkı :)

Günaydınnnnnn..

Canım dualarım seninle bol bol dinlen olur mu

Günaydın güzeller
Biz dün akşam misafir ağırladık birazcık bel agrim var ama geçer
Sizde ne var ne yok ?

Günaydınnnn canım...
Bende de dünden beri böyle ara ara adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma bişiler girip çıkıyor ama normal sanırım çok umursamak istemiyorum umursadıkça hasta oluyorum çünkü

Canım benim dualarımız seninle ve meleklerinle ikiz olduklarını bilmiyordum Allah en hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin meleklerini

Elenniş arkadaşım geçmiş olsun umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yar ve yardımcın olsun ....
Günaydın güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…