- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Bende zayıf hamile kaldım diyordumBen de varımm.44 kilo ile başladım ve son iki haftadır ağaçtaki yaprağı yiyesim geliyor. 52 yi görmüşümdür diye düşünüyorum
Bende zayıf hamile kaldım diyordumsen baya bi zayıfmışsın canım ye ye afiyetler olsun kilon da yok ohh miss
Ben 53 kiloyla hamile kaldım en son 64 olmuşum ne bulsam yiyorum yediğimi vücudum inkar etmiyo sağ olsun
herkese günaydınlar...Allah izin verirse bende kasım annesiyim. 28+4 üz. Kızım olacak inşallah. Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızlar günaydın bugün kontrolüm var 5 haftadır miniğimi görmedim umarım büyümüştür rüyamda 5 hafta önceki kilosundaydı çok üzülüyordum ara ara böyle saçma rüyalar görüyorum sizde de varmış umarım geçer çünkü çok etkilenerek uyanıyorumMeleklerimiz sağlıklıca gelsin inşallah Dün bahsetmiştim ya e bebek e gittik eşimle çukurambar a Eki Görüntüle 1229380 Bunları aldım Şimdi makinenin bebek programına attım bi parti yıkanıyor çok heyecanlandım kıyafetlerini makineye atınca Birde şampuanını falan banyo rafımıza yerleştirdim dedim artık 3 kişi olucaz bu evde o da bir birey Anlayacağınız pek duyguluyum bu sabah
Allah yar ve yardimcin olsun canim. Seni iyi anliyorum benimde sancim cikti nst de bayram gunuydu zehir oldu bayram bize. Rahimde aciklik cikmadi sancilar 20 yi aşmadı ama çok korkuttu. Doktor bana da ciger gelistirici verdi ben vurulmadım son kontrolde nstde sancı yoktu. İnşallah bebeğin bekler daha çok geçmiş olsunMerhaba daha yeni gordum aksam gittim muayeneye rahimagzi kontrol edildi kalınlığı normaldi nst ysancidim 20 dk sancilarim genelde 40-60 arasiydi ikitanesi yuksek cikti biri 80 biri 110 ondan dolayi ilac verdi ve ciger gelistirici igne verdi yarin alıp vurdurcam ama vurduramazsam hastaneye 1 gunluk yatisim yapilcak ve igne olacagim bir ay bakicaz devam ederse sacilar yine iğne yapılacak erken dogum olursa kuvezde kalmasını en aza indirmek icin cunku cigerler en son gelişen organlar
Teşekkür ederimMerhaba günaydın hoşgeldinnn miniğinle topiğimizee
İnşallah canım tüm temennimiz ortakMerhaba günaydın hoşgeldinnn miniğinle topiğimizee
Ay ay annesiiii yerim ben o minik kıyafetleri şampuanlarını... Ben de haftaya izinliyim o zaman yapayım diyorum... Ne heyecanlı ne kadar güzel ya oyy... Rabbim o kıyafetlerin içini de doldursun inşallah sağlıkla...
sen mi tombiksin :) ben 76 la kaldım geçen ay 80 olmuştum bakalım ayın 8 inde kaç çıkıcam ama kimse 80 olduğuma inanmıyor vücudum göstermiyor bu güzel bişey tabii :)Şikayet etmeyin kilolarınızdann... Ben tombil tombik bir anne olucam snaırım... 67 iken şimdi 71 im.. Bakalım 12 sinde kaç kilo çıkıcam
selamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
Teşekkür ederim
Bende dün lanolin aldım tatlım dr uma geçen ay sormuştum lanolin alabilirsin 7. Ay bitiminde hergün sür demişti :)Günaydınlar herkese,
Hani göğüslerimiz yara olmasın aman süt verebilelim bebeklerimize diyoruz ya, bu mevzuyu dün doktoruma sordum. Sizlerle de paylaşayım. 32. haftadan itibaren "Garmastan" diye bir pomad varmış, onu uygulayabilirsiniz dedi. Ancak fazla kurcalamicakmışız sürerken, cidden göğüs ucu ile uğraşmak erken doğumu tetikliyormuş. Hafifçe sürüp bırakıcakmışız. Lansinoh konusunda emin olamayanlarımız için Garmastan doktor tavsiyesi üzerine bir alternatif olabilir.
Umursama zaten canım kendini dinledikçe Birşeyler buluyor insanGünaydınnnn canım...
Bende de dünden beri böyle ara ara adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma bişiler girip çıkıyor ama normal sanırım çok umursamak istemiyorum umursadıkça hasta oluyorum çünkü
İnşallah canım tüm temennimiz ortakSende heyecanlanacaksın artık sona gelmenin heyecanları başlıyor
sen mi tombiksin :) ben 76 la kaldım geçen ay 80 olmuştum bakalım ayın 8 inde kaç çıkıcam ama kimse 80 olduğuma inanmıyor vücudum göstermiyor bu güzel bişey tabii :)
Günaydınlar herkese,
Hani göğüslerimiz yara olmasın aman süt verebilelim bebeklerimize diyoruz ya, bu mevzuyu dün doktoruma sordum. Sizlerle de paylaşayım. 32. haftadan itibaren "Garmastan" diye bir pomad varmış, onu uygulayabilirsiniz dedi. Ancak fazla kurcalamicakmışız sürerken, cidden göğüs ucu ile uğraşmak erken doğumu tetikliyormuş. Hafifçe sürüp bırakıcakmışız. Lansinoh konusunda emin olamayanlarımız için Garmastan doktor tavsiyesi üzerine bir alternatif olabilir.
En sevdiğim gün cuma mağlum mesaiyinin son günüGünaydın güzel anneler ve minnoşları.Herkese hayırlı cumalar.Hadi bakalım bugün Cuma, bitirdik bu haftayı da çok şükür. Hamileyim diye oturmak yok, hadi bakalım eller havayaaa
Canım hoşgeldin aramıza, inşallah hepimiz sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Umursama zaten canım kendini dinledikçe Birşeyler buluyor insanBurada konuştuklarımızdan da çok etkileniyorum ben. Mesela kıyafet veya bebek malzemesi filan eklendiginde kendim almis gibi hheyecanla bakıyorum çok mutlu oluyorum. Şimdi bakıyorum kıyafetler yıkanmaya başlamış çok heyecanlandım mesela Allahım sana şükür bu günlere geldik
İnşallah içlerini de mis kokulu yavrularımız doldurur çok Amin
Kızlar benim prensesim ilk defa dün dirseğini yada topuğunu resmen sağ yukarı taraftan dışarı çıkardı sipsivri bişey hemen sevdim çekti sonra tekrar koydu bende dokunmadım öyle 1 dk falan durdu çok değişik bir duygu
Günaydın güzel anneler ve minnoşları.Herkese hayırlı cumalar.Hadi bakalım bugün Cuma, bitirdik bu haftayı da çok şükür. Hamileyim diye oturmak yok, hadi bakalım eller havayaaa
Canım hoşgeldin aramıza, inşallah hepimiz sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?