2014 Kasım Anneleri

Elennillll dualarımız hep sizlerle... Dikkat edin kendinize... Canım ay topiğimize neler oluyor ne aceleci minişlerimiz varmış... Rabbim korusun hepsini ya... En hayırlı bir şekilde alalım kucağımıza inşallah..

Ben de varımm.44 kilo ile başladım ve son iki haftadır ağaçtaki yaprağı yiyesim geliyor. 52 yi görmüşümdür diye düşünüyorum
Bende zayıf hamile kaldım diyordum sen baya bi zayıfmışsın canım ye ye afiyetler olsun kilon da yok ohh miss
Ben 53 kiloyla hamile kaldım en son 64 olmuşum ne bulsam yiyorum yediğimi vücudum inkar etmiyo sağ olsun

Bende zayıf hamile kaldım diyordum sen baya bi zayıfmışsın canım ye ye afiyetler olsun kilon da yok ohh miss
Ben 53 kiloyla hamile kaldım en son 64 olmuşum ne bulsam yiyorum yediğimi vücudum inkar etmiyo sağ olsun

Şikayet etmeyin kilolarınızdann... Ben tombil tombik bir anne olucam snaırım... 67 iken şimdi 71 im.. Bakalım 12 sinde kaç kilo çıkıcam

Kızlar günaydın bugün kontrolüm var 5 haftadır miniğimi görmedim umarım büyümüştür rüyamda 5 hafta önceki kilosundaydı çok üzülüyordum ara ara böyle saçma rüyalar görüyorum sizde de varmış umarım geçer çünkü çok etkilenerek uyanıyorum Meleklerimiz sağlıklıca gelsin inşallah Dün bahsetmiştim ya e bebek e gittik eşimle çukurambar a Bunları aldım Şimdi makinenin bebek programına attım bi parti yıkanıyor çok heyecanlandım kıyafetlerini makineye atınca Birde şampuanını falan banyo rafımıza yerleştirdim dedim artık 3 kişi olucaz bu evde o da bir bireyAnlayacağınız pek duyguluyum bu sabah

herkese günaydınlar...Allah izin verirse bende kasım annesiyim. 28+4 üz. Kızım olacak inşallah. Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin

Merhaba günaydın hoşgeldinnn miniğinle topiğimizee

Ay ay annesiiii yerim ben o minik kıyafetleri şampuanlarını... Ben de haftaya izinliyim o zaman yapayım diyorum... Ne heyecanlı ne kadar güzel ya oyy... Rabbim o kıyafetlerin içini de doldursun inşallah sağlıkla...

Allah yar ve yardimcin olsun canim. Seni iyi anliyorum benimde sancim cikti nst de bayram gunuydu zehir oldu bayram bize. Rahimde aciklik cikmadi sancilar 20 yi aşmadı ama çok korkuttu. Doktor bana da ciger gelistirici verdi ben vurulmadım son kontrolde nstde sancı yoktu. İnşallah bebeğin bekler daha çok geçmiş olsun

İnşallah canım tüm temennimiz ortak Sende heyecanlanacaksın artık sona gelmenin heyecanları başlıyor

Şikayet etmeyin kilolarınızdann... Ben tombil tombik bir anne olucam snaırım... 67 iken şimdi 71 im.. Bakalım 12 sinde kaç kilo çıkıcam
sen mi tombiksin :) ben 76 la kaldım geçen ay 80 olmuştum bakalım ayın 8 inde kaç çıkıcam ama kimse 80 olduğuma inanmıyor vücudum göstermiyor bu güzel bişey tabii :)

Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle. Daha iki gün önce aklımdan geçtin, epeydir forumda görmüyorum iyidir inşallah diye düşünmüştüm.

Umarım bebişler mümkün olduğunca uzun kalırlar karnında. Allah yardımcınız olsun, tüm iyi dileklerimi gönderiyorum.

Günaydınlar herkese,

Hani göğüslerimiz yara olmasın aman süt verebilelim bebeklerimize diyoruz ya, bu mevzuyu dün doktoruma sordum. Sizlerle de paylaşayım. 32. haftadan itibaren "Garmastan" diye bir pomad varmış, onu uygulayabilirsiniz dedi. Ancak fazla kurcalamicakmışız sürerken, cidden göğüs ucu ile uğraşmak erken doğumu tetikliyormuş. Hafifçe sürüp bırakıcakmışız. Lansinoh konusunda emin olamayanlarımız için Garmastan doktor tavsiyesi üzerine bir alternatif olabilir.

Günaydın güzel anneler ve minnoşları.Herkese hayırlı cumalar.Hadi bakalım bugün Cuma, bitirdik bu haftayı da çok şükür. Hamileyim diye oturmak yok, hadi bakalım eller havayaaa

Teşekkür ederim

Canım hoşgeldin aramıza, inşallah hepimiz sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Bende dün lanolin aldım tatlım dr uma geçen ay sormuştum lanolin alabilirsin 7. Ay bitiminde hergün sür demişti :)

Umursama zaten canım kendini dinledikçe Birşeyler buluyor insan Burada konuştuklarımızdan da çok etkileniyorum ben. Mesela kıyafet veya bebek malzemesi filan eklendiginde kendim almis gibi hheyecanla bakıyorum çok mutlu oluyorum. Şimdi bakıyorum kıyafetler yıkanmaya başlamış çok heyecanlandım mesela Allahım sana şükür bu günlere geldik
İnşallah içlerini de mis kokulu yavrularımız doldurur çok Amin

İnşallah canım tüm temennimiz ortak Sende heyecanlanacaksın artık sona gelmenin heyecanları başlıyor

Günler hızla akıp gitseeee Ayy şimdiden doğumları konuşmaya başladık

sen mi tombiksin :) ben 76 la kaldım geçen ay 80 olmuştum bakalım ayın 8 inde kaç çıkıcam ama kimse 80 olduğuma inanmıyor vücudum göstermiyor bu güzel bişey tabii :)

Ben de 75 kiloydum da o mide bulantıları beni mahvetti 7-8 kilo verdim canım geri de sadece 4 kilosunu alabildim.. 2 aydır da iyi yiyorum ama bilmiyorum her ay sadece 1 kilo 1 kilo gidiyor... Dediğin gibi ama göstermiyor ya öyle de yusyuvarlak durmuyorum göbeğimden dolayı sanırım hamilelik şirinesi olduk ondan

Benim hep aklımdaydı canım o ya... Ben de lansinoh almadım daha alıcam ama ne zaman başlayayım çekiniyordum... Olmazsa ben de 12 sinde gidince bir sorayım bu da aklımda bulunsun..

En sevdiğim gün cuma mağlum mesaiyinin son günü hayırlı cumalar hoşbulduk

Şafak saymak ne zormuş eşim askerdeyken bi böyle gün gün saymıştım bir de oğluşumu bekliyorum İnşallah canımm... Çoookkkkkkkk çok aminnnnnnnnnnnnnnnn

Geçen gün bana da oldu öyle gerçekten gözlerim afalladı dedim aha da fışkıracak şimdi ordan ayy dedim panik oldum ama elimi hafifçe dokundurdum hemen çekmesin diye neresiydi bilmiyorum ama o güzel poposu muydu dirseği miydi... Çok tatlı di mi yaa

Günaydın canımm... Hayırlı cumalar olsunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…