Amin tatlım aramıza hoş geldinherkese günaydınlar...Allah izin verirse bende kasım annesiyim. 28+4 üz. Kızım olacak inşallah. Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
Evlimiydin eşin askerdeyken peri kanadı. Çok zor bir durumdur. Benim eşimde daha askere gitmedi. Okuldu işe başlamaydı evlenmeydi derken erteledik. Aklıma geldikçe ağlıyorum gittiğinde ne yapacağım diye. Birde bebiş olacak kiŞafak saymak ne zormuş eşim askerdeyken bi böyle gün gün saymıştım bir de oğluşumu bekliyorumİnşallah canımm... Çoookkkkkkkk çok aminnnnnnnnnnnnnnnn
Hoş Bulduk canımAmin tatlım aramıza hoş geldin
Evlimiydin eşin askerdeyken peri kanadı. Çok zor bir durumdur. Benim eşimde daha askere gitmedi. Okuldu işe başlamaydı evlenmeydi derken erteledik. Aklıma geldikçe ağlıyorum gittiğinde ne yapacağım diye. Birde bebiş olacak ki
artık sürekli öyle yapacak tekmelemicek.. ben bazen sabah uyanıyorum ayağını yaslamış duruyorKızlar benim prensesim ilk defa dün dirseğini yada topuğunu resmen sağ yukarı taraftan dışarı çıkardı sipsivri bişey hemen sevdim çekti sonra tekrar koydu bende dokunmadım öyle 1 dk falan durdu çok değişik bir duygu
dün kuzenimin oğlunun doğum gününe gittik çoğunluk hamile olarak beni ilk kez orda gördü inşallah normal doğurursun dediler hep o yüzden gece rüyamda doğuruyodum hemşire doktoru çağırana kadar suyum bitiyodu artık olmaz diyolar sezaryen olacaksın diyorum biz oğlumla başarıcaz normal yapıcam ben.. 3 tane erkek doktor doğurtmaya çalışıyor beni tabi sonuç olarak sabah hortlak gibi uyandım
geçen gün aklıma geldin napıyor diye içime doğmuş valla inşallah sıkıntısız atlatırsın dua edicem sana..selamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
Tatlım bulunduğun yer ve ev soğuksa al bence ben ankaradayım ayaz soğuğu var ama ev ateş gibi o yüzden almayacağım senin ev soğuk oluyosa al benceKızlar aklıma geldikçe bişiler soruyorummm ama aklıma geldi... Zaten eksiklerim neler haftaya evdeym hep bakıcam... daha neyi 0-3, 3-6 ay aldım bilmiyorum inan ki... Külotlu çorap almak gerekir mi diye soracaktım oğluşum olacak ya malum olduğum yer de en soğuk yer... Lazım olur mu??
Tatlım bende garip rüyalar görür oldum kağan kocatepe nin sitesinde tamda bizim haftalarımızda böyle rüyalar olur diye yazıyor bayılıyorum o adama istanbulda olsaydım ona giderdim kesin çok rahatlatan yazıları vardün kuzenimin oğlunun doğum gününe gittik çoğunluk hamile olarak beni ilk kez orda gördü inşallah normal doğurursun dediler hep o yüzden gece rüyamda doğuruyodum hemşire doktoru çağırana kadar suyum bitiyodu artık olmaz diyolar sezaryen olacaksın diyorum biz oğlumla başarıcaz normal yapıcam ben.. 3 tane erkek doktor doğurtmaya çalışıyor beni tabi sonuç olarak sabah hortlak gibi uyandım
napıyosun mimar hanımcım park yatak geldi sağol önerin için beğendim şuan dönencede ki ayıcıklar bana dans ediyor yeni eğlencemiz bu olduYapıyordum diyet, ama bireir uymak gerekiyormuş. Aralarda yemediğim öğünler dolayısı ile çıkıyomuş heralde bu şeker. Bugün ara öğün yedim ve denizde yarım saat yüzdüm, akşam şekerim düşük çıktı. Aman saçma sapan işler valla sıkıldım herkes onu yeme bunu yeme diyo bayılacam.
evet kağan Kocatepe nin hem insanı rahatlatan yazıları hem de cüzdanı hafifleten bir fiyatı varTatlım bende garip rüyalar görür oldum kağan kocatepe nin sitesinde tamda bizim haftalarımızda böyle rüyalar olur diye yazıyor bayılıyorum o adama istanbulda olsaydım ona giderdim kesin çok rahatlatan yazıları var
Tatlım bulunduğun yer ve ev soğuksa al bence ben ankaradayım ayaz soğuğu var ama ev ateş gibi o yüzden almayacağım senin ev soğuk oluyosa al bence
Amin canım. Bizde eşimle uzun süre konuşmuştuk. Baktım evlilik süremiz uzayacak. Dayanamadım. Kısa dönem yapacak tesellimiz o. Birde ben şuan eşimden ayrıyım sadece haftasonları beraberiz. Tayın dolayısıyla bir araya gelemedik. Şimdi giderken bile arkasından çocuk gibi ağlıyorum. Helede anne adayı olunca dahada duygusallaşıyor insan. Zaten sulu gözdüm. Tesellim kızım olur inşallah ne diyelim...Canım nişanlandıktan sonra gitti geldi eşim... Yani evlenmeden önce gidip yaptı.. O da evlendikten sonra gideyim felan deyip durdu ama dedim düğünün acelesi yok 5,5 ay gidip gel dedim... İlk teslim olacağı an çok zorlandım... Gittiği yerde rahat olursa çok daha kolay oluyor geçiyor günler.. Yeter ki rahatı yerinde olsun benim eşim sıkıntılı geçirdi biraz o yüzden o günleri tek tek saydım.. Rabbim eşinin de hayırlısıyla yapıp senle miniğine dönmesini nasip etsin ne zaman gidecekse...
al al giydirirsin işe yarar sıcak kalsın minik butlarıYani canım Erzurum da acaip soğuk oluyor.. Ev çok soğuk olmaz belki ama aşısı var, tahlilleri var vs.. Doktora gidip gelecek ya o ara üşütmekten çok korkuyorum... En iyisi alayım o zaman..
İnsan Psikolojikmen değişiyor bu dönemlerde. Düşünceler rüyalarımızada yansıyo. Hayırlısı olsundün kuzenimin oğlunun doğum gününe gittik çoğunluk hamile olarak beni ilk kez orda gördü inşallah normal doğurursun dediler hep o yüzden gece rüyamda doğuruyodum hemşire doktoru çağırana kadar suyum bitiyodu artık olmaz diyolar sezaryen olacaksın diyorum biz oğlumla başarıcaz normal yapıcam ben.. 3 tane erkek doktor doğurtmaya çalışıyor beni tabi sonuç olarak sabah hortlak gibi uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?