2014 Kasım Anneleri

muhakkak danış tabiki belki psikoloğa yönlendirir süreci rahat atlat diye..

günaydın hanımlarr hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün olması dileğiyle hayırlı cumalar

Günaydın canım... Hayırlı cumalarrrr..

Ah canım ya o sıkıntıları tek tek yaşadık.. O başka yerdeydi ben başka yerde.. Aynı yere tayin için o kadar çok uğraştık ki.. Evlendikten sonra hiç ayrı kalmayalım diye çabaladık... Biz de 7 senenin sonunda evlendik.. 1 senelik evliyiz ama bin şükür o kadar uğraşmalarımıza değdi... Rabbim biran önce sizi de kavuştursun inşallah... Bu arada kızın olacakmış Rabbim size bağışlasın prensesinizi...

al al giydirirsin işe yarar sıcak kalsın minik butları

Aman yerim o butlarııı ayyyyy

Rüya mı dediniz siz
Ya silahlı saldırıya uğradım bu gece ki rüyamda. Aman Allahım nasıl korkarak uyandım, anlatamam. Eşim de artık alıştı sanırım kabuslarıma. En ufak iniltiye, sesime uyanıyor. Tabi sonra beni uyandırmaya çalışıyor. Bu sabaha karşı annem geldi sandım odamıza, uyanıktım yani. Anne diye seslendim. Uyandı hemen, elimi tutuyo. Aşkım burdayım diyo canım benim. Annemi şu biri mi var dedim. Yok aşkım kimse yok, ışığı açayım mı daha rahat edersin dedi. Aç bari tuvalete gidicektim dedim. Sabahın 4 ünde nazlanasım tuttu yani
Valla abidik gubidik şeyler görüyorum. Okuya okuya yatıyorum ama oluyo işte yine de.. Bi geçeydi şu günleeerr

Gunaydin kizlarrr :) son gnlerde sabah kalkinca canim kahvalti yerine sulu yemek falan yemek istiyor.. Sizdede oluyor mu boyle bir istek? Normal kahvaltimi yapiyorum tabii uykudan uyaninca kuru fasulye pilav yemiyorum :) ama boylede bir istek olmuyor degil :)

Günaydın kızlar çoook kötü ve korkunç bir geceydi ankarada yağmur vardı ama gök gürültüsü ve şimşekler yıldırımlar çok fenaydı sandımki gök yarılıyor kıyamet kopacak dedim) çok korktum yahu ilklez böyle bişey gördüm ben ankarada

Kız sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün e mi

allah yardımcın olsun canım, inşallah dururlar daha, büyüsünler gelişsinler birazcık daha, ne bu acele:KK63::KK63:

Günaydın herkeseeee:))
günaydınnn

ben aldım canım, evde giydirir miyim bilmiyorum ama eve kapanmaya hiç niyetim yok, dışarda da giydirsem iyi olur, ızınsın kuzu iyice, ben kendim pantolonun altına her zaman külotlu çorap giyen biri olarak, kızıma kıyamam öyle

canım ya yeni okudum. 2 hafta sıksın dişini o çıkınca çabucak büyür annesi. üzme canını

artık normal rüyalar görmek istiyorum hiç mutlu rüyam yok

Ben almadim kilotlu corap,hemen giyebiliyor, 0-3, 3-6 diye var mi corap.

Evet canım ya hele ki ben de burda kışın taytsız pantolon giyemiyorum malum donuyoruz... Aklıma geldi öyle alayım madem... Daha yırmadım bile inan ki 0-3, 3-6 ay neleri var bilmiyorum haftaya izinliyim oturup inceleyeyim bakayım... Annemlerde de var ama hangi aya ait bilmiyorum hepsi birbirine girecek

Aayy cok guldum aslinda korkmussunuz gulmemem lazim ama anlatisiniz cok komikti :) bir de sonradan bozuntuya vermeyip isigi ac bari wc gidecektim zaten deyisiniz supermis ya cok yasayin.

Sacma ruya konusunda ben de level atladim dun gece serdar ortacla evli oldugumu gordum ve birlikte IŞİD e katilma planlari yapiyorduk tovbeler olsun nasil bir bilinç altim varsa kendimden utandim. Bir de diyorum ya ben aslinda bu adamla evlenmicektim bi yanlislik mi oldu acaba diye.
Sunu da belirteyim bu iki seye karsi bi sevgim yok yani yanlis anlasilmasin hala sasiriyorum nasil boyle bi ruya gordum diye

bizde beş yıl konuştuk 16 aydır evliyiz daha birleşemedik çok zor bir durum. Bekliyoruz bakalım hayırlısı. Amin canım benim teyzem yok kız kardeşim yok o yüzden çok sevindim kızım olmasına. Birazda zor bir süreçti. Önce yoğun bulantılar arkasına düşük riski arkasına su çiçeği...Şimdilik iyiyiz bakalım.

Hamilelik psikolojisi çok zor hepsi ondan kaynaklanıyor. Çoğu gitti azı kaldı canım

Burayada yağsa serinlerdik azıcık ya yanıyoruz yağmura hasret kaldık

Günaydın Kızlar :) bugün akşam üstü hem endokrin hem de kadın doğumcumla randevum var..inşallah minik kızım iyidir.ben şekerden dolayı diyet yaptığım için 600 gr daha verdim.inşallah sorun yokturda bebeğim kilo almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…