Günaydın...amin...Hayırlı Cumalar...Hoş geldingünaydın hanımlarrhepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün olması dileğiyle hayırlı cumalar
muhakkak danış tabiki belki psikoloğa yönlendirir süreci rahat atlat diye..kızlar ya ben hamile kalmadan önce vajinusms atlattm ve şimdi 29+2 günlük hamileym normal doğum düşünyrm ama bi yandanda çekiniyrm sizce olumsuz etkisi olur mu doğumdan sonra yine pskilolojik olarak etkilenrmiym sizce ?doktoruma bundan bahsetmelimiiym bi akıl verin ne ypim sizce
günaydın hanımlarrhepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün olması dileğiyle hayırlı cumalar
Amin canım. Bizde eşimle uzun süre konuşmuştuk. Baktım evlilik süremiz uzayacak. Dayanamadım. Kısa dönem yapacak tesellimiz o. Birde ben şuan eşimden ayrıyım sadece haftasonları beraberiz. Tayın dolayısıyla bir araya gelemedik. Şimdi giderken bile arkasından çocuk gibi ağlıyorum. Helede anne adayı olunca dahada duygusallaşıyor insan. Zaten sulu gözdüm. Tesellim kızım olur inşallah ne diyelim...
al al giydirirsin işe yarar sıcak kalsın minik butları
Rüya mı dediniz siz
Ya silahlı saldırıya uğradım bu gece ki rüyamda. Aman Allahım nasıl korkarak uyandım, anlatamam. Eşim de artık alıştı sanırım kabuslarıma. En ufak iniltiye, sesime uyanıyor. Tabi sonra beni uyandırmaya çalışıyor. Bu sabaha karşı annem geldi sandım odamıza, uyanıktım yani. Anne diye seslendim. Uyandı hemen, elimi tutuyo. Aşkım burdayım diyocanım benim. Annemi şu biri mi var dedim. Yok aşkım kimse yok, ışığı açayım mı daha rahat edersin dedi. Aç bari tuvalete gidicektim dedim. Sabahın 4 ünde nazlanasım tuttu yani
Valla abidik gubidik şeyler görüyorum. Okuya okuya yatıyorum ama oluyo işte yine de.. Bi geçeydi şu günleeerr
günaydin güzel anneler
icinizde toxoplazma testin yenileyen varmi ? tekrar yaptirmalimiyiz sizce?
günaydin güzel anneler
selamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
günaydınnnGünaydın herkeseeee:))
Kızlar aklıma geldikçe bişiler soruyorummm ama aklıma geldi... Zaten eksiklerim neler haftaya evdeym hep bakıcam... daha neyi 0-3, 3-6 ay aldım bilmiyorum inan ki... Külotlu çorap almak gerekir mi diye soracaktım oğluşum olacak ya malum olduğum yer de en soğuk yer... Lazım olur mu??
onu da sipariş veriyorum tatlım, fotoğraf kağıdına basıyorlarmış, istediğin yazıyı da yazdırabiliyorsun.Etiketi nasıl çıkardın internettenmi
günaydin güzel anneler
selamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
artık normal rüyalar görmek istiyorum hiç mutlu rüyam yokRüya mı dediniz siz
Ya silahlı saldırıya uğradım bu gece ki rüyamda. Aman Allahım nasıl korkarak uyandım, anlatamam. Eşim de artık alıştı sanırım kabuslarıma. En ufak iniltiye, sesime uyanıyor. Tabi sonra beni uyandırmaya çalışıyor. Bu sabaha karşı annem geldi sandım odamıza, uyanıktım yani. Anne diye seslendim. Uyandı hemen, elimi tutuyo. Aşkım burdayım diyocanım benim. Annemi şu biri mi var dedim. Yok aşkım kimse yok, ışığı açayım mı daha rahat edersin dedi. Aç bari tuvalete gidicektim dedim. Sabahın 4 ünde nazlanasım tuttu yani
Valla abidik gubidik şeyler görüyorum. Okuya okuya yatıyorum ama oluyo işte yine de.. Bi geçeydi şu günleeerr
allah yardımcın olsun canım, inşallah dururlar daha, büyüsünler gelişsinler birazcık daha, ne bu acele:KK63::KK63:
günaydınnn
ben aldım canım, evde giydirir miyim bilmiyorum ama eve kapanmaya hiç niyetim yok, dışarda da giydirsem iyi olur, ızınsın kuzu iyice, ben kendim pantolonun altına her zaman külotlu çorap giyen biri olarak, kızıma kıyamam öyle
allah yardımcın olsun canım, inşallah dururlar daha, büyüsünler gelişsinler birazcık daha, ne bu acele:KK63::KK63:
günaydınnn
ben aldım canım, evde giydirir miyim bilmiyorum ama eve kapanmaya hiç niyetim yok, dışarda da giydirsem iyi olur, ızınsın kuzu iyice, ben kendim pantolonun altına her zaman külotlu çorap giyen biri olarak, kızıma kıyamam öyle
Rüya mı dediniz siz
Günaydın canım... Hayırlı cumalarrrr..
Ah canım ya o sıkıntıları tek tek yaşadık.. O başka yerdeydi ben başka yerde.. Aynı yere tayin için o kadar çok uğraştık ki.. Evlendikten sonra hiç ayrı kalmayalım diye çabaladık... Biz de 7 senenin sonunda evlendik.. 1 senelik evliyiz ama bin şükür o kadar uğraşmalarımıza değdi... Rabbim biran önce sizi de kavuştursun inşallah... Bu arada kızın olacakmış Rabbim size bağışlasın prensesinizi...
Rüya mı dediniz siz
Günaydın kızlar çoook kötü ve korkunç bir geceydi ankarada yağmur vardı ama gök gürültüsü ve şimşekler yıldırımlar çok fenaydı sandımki gök yarılıyor kıyamet kopacak dedim) çok korktum yahu ilklez böyle bişey gördüm ben ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?