2014 Kasım Anneleri

dmlzcn .!.:
Ben canakkalede yasiyorum burada havuc genc odasi diye bir magazadan aldim..

400 tl ye aldim internet fiyatida 480 di en uygun sitede.. Ys
Hımm uzak tabi orası bana mağazanın ismi çok yaratıcıymış
Ben de arayıp sorayım olmazsa. İnternetten alabilicem gibi.
Saol canım, cevabın için teşekkür ederim!!

Evet magazayi ara sor muhakkak tekstili icindemi diye hayirli olsun :)

çanta olarak anne çantası dediklerinden değilde nike ya da adidas alacak olan var mı? onlar daha hoşuma gidiyor benim

bencede canmm..hem daha kullanışlılar..benim nike spor çantam var,yıkayıp onu kullanmayı düşünüyorum

Metbel tiny love almisti ona da bi danis istersen..

selam kızlar..hergün takip ediyoeum sizi ama pek yazmıyorum..hatta o kadar alıştımki..birgün bu paylaşımlar biterse özlüycem hepinizi..bişey danışmak istedim size..park yatak alıcam içine yatak olarak kayınvalidem ben yaparım yünden dedi..sağlıklı olurmu ne dersiniz

Banada kv yun yapayim dedi istemedim uygun olmaz gibi geldi ama kararsiz da kaldim acikcasi..

Günaydın kızlarrrrr

zey cim faydası olabilir hatta hepimiz için
çünkü ben temizlik yaparken bir tülbenti bağlıyorum buna benzer bir şekilde yoksa hiçbişey yapamıyorum

Hadi yaa tülbenti bi deniyim valla hiç bunlara para harcamak da istemiyorum..

Geceden beri kotuyum cok fena soguk almisim.kusmaktan cikarmaktan bogazim yandi simdide uykum bolundu yine wc ye kalkinca artik uyku duzenimde kalmadi midemde kotu halaictigim su bogazima geliyor arada of of

Aynı durumdayım başımın altına fazladan yastık koymazsam midem ağzımda bütün gece..
İştahım açıldı ama mide yanmasından korkarak yemek yiyorum..

Gunaydin kizlar...iyi pazarlar herkese.....gecelikleri ve pijama takimlarini yikayacaksiniz degil mi?????? Bugun ben de hazirliklara basliom artik

Ben kendime ve bebeklere aldığım yeni her şeyi yıkadım canım..

güne bacak ağrısı ile uyandm gece hep sol ve sağma yatacağm diye bacaklarımı bükmekten çok fena diz kapaklarmağrıyor gece ağrısına uyanıyrm ya böyle olan var mı

Beeeeeeennnnn :)

Günaydin kizlar prens ve prensesler

Mutlu pazarlar

günaydın canım

kolay gelsin canım, güle güle kullanın, biz de park yatağın içine visko yatak aldık, bebeğin vucuduna göre esnediğinden daha iyi olduğunu okudum. şimdi genelde olumsuz yorumlar var forumda ama kullanarak görmeyi tercih ediyorum, sonuçta hepsinin bir takım dezavantajları var. park yatağımızı kurduk, birkaç gün koku yaptı, sonra geçti, evdeki işler bitince silip yerleştireceğim inşallah

allah yardımcın olsun, doğum başlıbaşına bir mucize, o yüzden umutlu ol, zamanında sağlıkla doğacak inşallah, dualarımız seninle..

günaydınnnnnn hamişler ve minişleriii

günaydın canım

İş alıskanligi sanirim hastalarla ilgili cok sey aklimizda tutuyoruz o yuzden cabuk hatirlarim gorsel hafizamda iyi o nedenle =)

ben de fark ettim canım çok dikkatlisin, maaşallah ben de herşeyi hatırlarım ama kimin dediğini asla

günaydın tüm kasım anneleriii hepinize hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah, iyi pazarlarrr biz bu güne erken başladık, erkenden kalktık, arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, uzun uzun kahvaltımızı ettik, yürüyüşümüzü yaptık, eve geldik, evde iş çokkk ama önce biraz uymaya çalışacağım, yoruldumm

çanta olarak anne çantası dediklerinden değilde nike ya da adidas alacak olan var mı? onlar daha hoşuma gidiyor benim

Bende bebek cantasi kullanmayi duusnmuyorum cni sirt cantasi dusunuyorum daha rahat olacagini dusunuyorum kolda bizaman sonra agirlik olcak ama adidasta hem kola hem sirta asilabilen gordum onu incelicem dahaa almadim esimde duzgu bir renk al bende rahat tasiyim diyo :) :) zaten ya siyah ya lacivert yada kirmizduusnuyorum erkek bebegede baska ne olcakki

Off benim de uyumam lazim uyu uyan yapmaktan her yerim agriyor kafama bi suru sey takmaya basladim dogum yaklastikca gece de agladim dayanamadim esimi de uzdum

Off benim de uyumam lazim uyu uyan yapmaktan her yerim agriyor kafama bi suru sey takmaya basladim dogum yaklastikca gece de agladim dayanamadim esimi de uzdum

carputi niya ağladıon be canım diyeceğim ama 2 gece önce ben de ağladım :))

zaman azaldıkça benim korkum erken doğum olur da bişeylerim hazır olmazsa diye çünkü şimdi hiçbişeyimi tamamlayamıyorum malum üniversitelim var onu yerleştirdikten sonra diğerine geçebileceğim hem maddi hem manevi öncelik onun tabi

evt hemde ne yastıklar tam 3 4 tane yastıkla yatıyrm ama yinede ağrılardan kurtulamıyrm allahtan krampım olmadı hiç bu zamana kadar ama bu ağrılar çok fena ya basenlerim bile acıyo hala nasıl uyuşmuşsa artık bazen bende kendimi yakalyrm sırt üstü ama bazende kaçamak yapıp bi 5 dk flan bacaklarımı dinledrmek içn yatyrm vala ama bugün çok tuhaf bişy old sırt üstü yattğm zamn midemn üst kısmı iğnelenyr gibi çok kötü ağrı oluyor bebek mi baskı ypıyr acba artık kaçamak olarak da yatamıyrm ben

canım içini ferah tut rabbim yardım etsn dualarımz sennle inşallah sağ sağlım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebeişini canm bişy soracağm bu su azalmasını doktorlar ultrasondan mı anlıyorlar tam olarak

Hormonlar ele gecirdi beni valla.. Korkma sende insallah hersey cok guzel olacak sen bizden daha deneyimlisin hem ustesinden gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…