Ben canakkalede yasiyorum burada havuc genc odasi diye bir magazadan aldim..
dmlzcn .!.:Ben canakkalede yasiyorum burada havuc genc odasi diye bir magazadan aldim..
Hımm uzak tabi orası banamağazanın ismi çok yaratıcıymış
Ben de arayıp sorayım olmazsa. İnternetten alabilicem gibi.
Saol canım, cevabın için teşekkür ederim!!
çanta olarak anne çantası dediklerinden değilde nike ya da adidas alacak olan var mı? onlar daha hoşuma gidiyor benim
Metbel tiny love almisti ona da bi danis istersen..Kızlar bu formda birisi tiny love ın ana kucağını almıştı. Bir tanıdığımız da ondan kullanıyor hatta. Diyorum acaba ben de ondan mı alsam;
http://www.n11.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-titresimli-ev-tipi-anakucagi-2014-P15742793
Ama sonra baktım en az 300 tl. Onun yerine şundan alayım dedim;
http://tipistipis.com.tr/urun/baby-tech-sultan-besik
yada biraz daha kıyıp;
http://www.n11.com/baby-tech-anne-yani-ahsap-besik-P23851481
Yanlız bu son gönderdiğimin içine yatağı yatak örtüsünü nasıl uydurucam? Satılıyor mudur bu ölçülerde ne dersiniz?
nasıl hatırlıyosun ya maşallah=)Metbel tiny love almisti ona da bi danis istersen..
nasıl hatırlıyosun ya maşallah=)
selam kızlar..hergün takip ediyoeum sizi ama pek yazmıyorum..hatta o kadar alıştımki..birgün bu paylaşımlar biterse özlüycem hepinizi..bişey danışmak istedim size..park yatak alıcam içine yatak olarak kayınvalidem ben yaparım yünden dedi..sağlıklı olurmu ne dersiniz
zey cim faydası olabilir hatta hepimiz için
çünkü ben temizlik yaparken bir tülbenti bağlıyorum buna benzer bir şekilde yoksa hiçbişey yapamıyorum
Geceden beri kotuyum cok fena soguk almisim.kusmaktan cikarmaktan bogazim yandisimdide uykum bolundu yine wc ye kalkinca artik uyku duzenimde kalmadi midemde kotu hala ictigim su bogazima geliyor arada of of
Gunaydin kizlar...iyi pazarlar herkese.....gecelikleri ve pijama takimlarini yikayacaksiniz degil mi?????? Bugun ben de hazirliklara basliom artik
güne bacak ağrısı ile uyandm gece hep sol ve sağma yatacağm diye bacaklarımı bükmekten çok fena diz kapaklarmağrıyor gece ağrısına uyanıyrm ya böyle olan var mı
Insallah cnm ya. Ben kaptim sifayi.Ayyy cok.kotu yaa sizede gecmis olsun aman ha sana bulasmasin bebegede dikkat et dun artik gercekten tamam buraya kadar dedim cok fena almisim sogugu bgun gecer insallah
ben iki gündür çok iyiyim canım:) haftada bir kaç gün ağlak oluyorum bir kaç gün neşeli:)
Günaydin kizlarprens ve prensesler
Mutlu pazarlar
Kızlar günaydınlar bugün eşim nöbetçi evdeyim kızımlaBen prensesimin 0-3 ve 3-6 lık kuyafetlerini yıkadım ütüledim battaniyelerini de öyle dolabımızı kurduk çok şirin oldu Bu arada ben a101 den minik bebek askıları almıştım bayağı işe yaradı mutlaka alın çarşıda görürseniz,takımları katlamayı sevmiyorum hepsini astım askıya.tersten yıkayıp tersten ütüledim sonrada tüm etiketlerini kestim dolaba öyle yerleştirdim.deterjanımdan memnun kaldım bebek programında ve ekstra durulama yaparak yumusatıcı yerinede sirke kullanarak yıkadım süper oldu baby@me deterjanını öneririm aklınızda bulunsun bebek deterjanı çamaşırda koku bırakmayacak bu deterjan gerçekten çamaşırlarda kalıntı yapmadı ve kokmadı güzel O minik kıyafetler 3 günümü aldı eğer başlamadıysanız başlayın derim 6-9 ve 9-12 kıyafetlerimizde var biraz ama onlar biraz daha dursun Yatak konusu açılmış bizde visko aldık park yatağımızıda 35. Hafta gibi kuracağız bizden haberler böyle
mrb kasım anneleri,ben takip ediyorum sizi ama pek yazamadım.ben 30+2 günlük gebeyim ve erken doğuracam maalesef.çünkü rahmim normal bi rahme göre% 20 küçükmüş.gerçi rahmin esneme payı var ama bende pek olmadı ve son kontrolümde bebeğimin suyu azalmış biraz,çok kötü oldum,2 gündür ağlamaktan yoruldum.doktorum rahmimin yapısından dolayı vücudum adapte olmaya çalıştığı için suyun azaldığını ve bebek de buna uygun pozisyon almış 2 büklüm duruyor dedi((.2 hafta çok önemli 32. haftaya ulaşırsak ona göre doğum zamanına karar vericez dedi,evde bebiş hareketlerine çok dikkat et dedi,benim bebişin hareketleri ve hareket zamanları çok tutarsız çok korkuyorum,varsın erken doğsun yeterki yaşasın,karnımda bişey olmasında.hamişlerin duası kabul olur,hepinizden dua bekliyorum,bebişimiz tedavi gebeliği çok uzun uğraşlar sonucu bize mucize gibi geldi.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.hayırlı ve zamanlı doğum diliyorum...
günaydınnnnnn hamişler ve minişleriii
İş alıskanligi sanirim hastalarla ilgili cok sey aklimizda tutuyoruz o yuzden cabuk hatirlarim gorsel hafizamda iyi o nedenle =)
Banada kv yun yapayim dedi istemedim uygun olmaz gibi geldi ama kararsiz da kaldim acikcasi..
çanta olarak anne çantası dediklerinden değilde nike ya da adidas alacak olan var mı? onlar daha hoşuma gidiyor benim
Off benim de uyumam lazim uyu uyan yapmaktan her yerim agriyor kafama bi suru sey takmaya basladim dogum yaklastikca gece de agladim dayanamadim esimi de uzdumgünaydın canım
kolay gelsin canım, güle güle kullanın, biz de park yatağın içine visko yatak aldık, bebeğin vucuduna göre esnediğinden daha iyi olduğunu okudum. şimdi genelde olumsuz yorumlar var forumda ama kullanarak görmeyi tercih ediyorum, sonuçta hepsinin bir takım dezavantajları var. park yatağımızı kurduk, birkaç gün koku yaptı, sonra geçti, evdeki işler bitince silip yerleştireceğim inşallah
allah yardımcın olsun, doğum başlıbaşına bir mucize, o yüzden umutlu ol, zamanında sağlıkla doğacak inşallah, dualarımız seninle..
günaydın canım
ben de fark ettim canım çok dikkatlisin, maaşallahben de herşeyi hatırlarım ama kimin dediğini asla
günaydın tüm kasım anneleriiihepinize hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah , iyi pazarlarrr biz bu güne erken başladık, erkenden kalktık, arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, uzun uzun kahvaltımızı ettik, yürüyüşümüzü yaptık, eve geldik , evde iş çokkk ama önce biraz uymaya çalışacağım, yoruldumm
günaydın canım
kolay gelsin canım, güle güle kullanın, biz de park yatağın içine visko yatak aldık, bebeğin vucuduna göre esnediğinden daha iyi olduğunu okudum. şimdi genelde olumsuz yorumlar var forumda ama kullanarak görmeyi tercih ediyorum, sonuçta hepsinin bir takım dezavantajları var. park yatağımızı kurduk, birkaç gün koku yaptı, sonra geçti, evdeki işler bitince silip yerleştireceğim inşallah
allah yardımcın olsun, doğum başlıbaşına bir mucize, o yüzden umutlu ol, zamanında sağlıkla doğacak inşallah, dualarımız seninle..
günaydın canım
ben de fark ettim canım çok dikkatlisin, maaşallahben de herşeyi hatırlarım ama kimin dediğini asla
günaydın tüm kasım anneleriiihepinize hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah , iyi pazarlarrr biz bu güne erken başladık, erkenden kalktık, arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, uzun uzun kahvaltımızı ettik, yürüyüşümüzü yaptık, eve geldik , evde iş çokkk ama önce biraz uymaya çalışacağım, yoruldumm
Öyle mi diyosun olabilir aslinda mantikli..Banada kv yun yapayim dedi istemedim uygun olmaz gibi geldi ama kararsiz da kaldim acikcasi..
Off benim de uyumam lazim uyu uyan yapmaktan her yerim agriyor kafama bi suru sey takmaya basladim dogum yaklastikca gece de agladim dayanamadim esimi de uzdum
evt hemde ne yastıklar tam 3 4 tane yastıkla yatıyrm ama yinede ağrılardan kurtulamıyrm allahtan krampım olmadı hiç bu zamana kadar ama bu ağrılar çok fena ya basenlerim bile acıyo hala nasıl uyuşmuşsa artık bazen bende kendimi yakalyrm sırt üstü ama bazende kaçamak yapıp bi 5 dk flan bacaklarımı dinledrmek içn yatyrm vala ama bugün çok tuhaf bişy old sırt üstü yattğm zamn midemn üst kısmı iğnelenyr gibi çok kötü ağrı oluyor bebek mi baskı ypıyr acba artık kaçamak olarak da yatamıyrm benBana olmadı ama ben de kendimi sırt üstü yatarken yakalıyorum. Belimin acısına uyanıyorum. Karnımız ağır ya artık belimize basınç yapıyor. En rahatı yan yatmak şu sıra benim için.
Bacaklarının arasına yastık koymayı denedin mi?
canım içini ferah tut rabbim yardım etsn dualarımz sennle inşallah sağ sağlım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebeişini canm bişy soracağm bu su azalmasını doktorlar ultrasondan mı anlıyorlar tam olarakmrb kasım anneleri,ben takip ediyorum sizi ama pek yazamadım.ben 30+2 günlük gebeyim ve erken doğuracam maalesef.çünkü rahmim normal bi rahme göre% 20 küçükmüş.gerçi rahmin esneme payı var ama bende pek olmadı ve son kontrolümde bebeğimin suyu azalmış biraz,çok kötü oldum,2 gündür ağlamaktan yoruldum.doktorum rahmimin yapısından dolayı vücudum adapte olmaya çalıştığı için suyun azaldığını ve bebek de buna uygun pozisyon almış 2 büklüm duruyor dedi((.2 hafta çok önemli 32. haftaya ulaşırsak ona göre doğum zamanına karar vericez dedi,evde bebiş hareketlerine çok dikkat et dedi,benim bebişin hareketleri ve hareket zamanları çok tutarsız çok korkuyorum,varsın erken doğsun yeterki yaşasın,karnımda bişey olmasında.hamişlerin duası kabul olur,hepinizden dua bekliyorum,bebişimiz tedavi gebeliği çok uzun uğraşlar sonucu bize mucize gibi geldi.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.hayırlı ve zamanlı doğum diliyorum...
carputi niya ağladıon be canım diyeceğim ama 2 gece önce ben de ağladım :))
zaman azaldıkça benim korkum erken doğum olur da bişeylerim hazır olmazsa diye çünkü şimdi hiçbişeyimi tamamlayamıyorum malum üniversitelim var onu yerleştirdikten sonra diğerine geçebileceğim hem maddi hem manevi öncelik onun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?