2014 Kasım Anneleri

Canım gerçekten anlam olarak çok güzel söylenisi de hosuma gidiyor benim.Sen de çok güzel arastırmıssın emeğine sağlık.Ama bizim bahsettiğimiz çağrısım anlamdan ziyade dinle alakalı bir çağrısım bos insanların sınıflama yapabilmek için uydurdukları birsey olarak görüyorum ben Eren olmaz da baska sey desek ona da bir kulp bulur insanlar o yüzden böyle seyleri takmıyorum.Biz beğendik ve karar verdik Erenimize

Neden boyle.olduki ictigim.su bile.bogazima.kadar geliyor midem.tuhaflasti tam duzeliyoruz son.duzluge giriyoruz diyoruz ama baska baska seyler cikiyor gece wc nobeti de cabasi

senin üniversiteye gidecek kadar büyük çocuğun mu vardı canım bilmiyordum.öyleyse tecrübelisin bizden

canım ben pamuk yatak aldım e bebekten visko önerilmiyormuş alezli bir yatak aldım bence güzel çökme yapacak gibi durmuyor ama
Teşekkürler canim sanırım biraz daha arastiracagim
Amin inşallah ilk annelik.olunca böyle oluyoruz malesef ya herşey miniklerin rahati ve sagligi için. Birde benim gibi 3 yıl sonra kavusunca herseyi mükemmel olsun istiyor insan...

Midenle ilgili olabilir bu durum. Benim bebik yukarı yukarı tekme attığında oluyor o tip ağrılar. Aist mi kaçıyor yemek borumuza neyse. Onu engellemek için uzanıp azcık yüksek yastık koyuyorum başımın altına. Biraz faydasını gördüm dün akşam

Bence de çok güzel boşverin o insanları. Hep bütün dinler kardeştir

Kızlar Naber? Biz yarın evi boyatacağız. Heryeri kaldırdık.yoruldum biraz ama birlik bir şey kalmadı Allah'tan.2gün annemde kalcaz kokusu çıksın boyanın diye yeterli olur sanırım değil mi? Evini hamileyken boyatan varmıydı aramızda?

bende kalkıp oturdum biraz geçti öyle uykuya geri dalmışım nasıl yattysam hiç dönmeden bacaklarm uyuşmuş bu defa ay bu annelik gerçekten çok zormuş ya insan son aylarında daha iyi anlıyor gerçekten bide doğdukları zaman neler bekleyecek bakalm bizi :)

18 yıl arada baska çocuk yok herhalde ki unutmussun bizle aynı ayardasın yani 18 yıl sonra evinizde bebek kokusu olacak ne güzel ya Sağlıkla kucağına alırsın insallah

evet canım yok süpriz bebek bize
en az sizler kadar heyecanlı ve şaşkınız amin canım cümlemiz için inşallah

Kusmuklu kıyafetler+kakalı bezler+yorgun ve uykusuz geceler = Seni emerken gözünün içine bakan 1 çift masum göz ve sana dokunduğunda içini eriten yumus yumus eller... İste doğduktan sonra bizi bekleyenler.

Kızlar Ağustos annelerinde anneler meme ucu acısından şikayet etmiş lansinoh denilen krem hiç fayda etmemiş ben daha almamıştım başka hangi krem markası var ki
Benim çevremdekiler kudret narı kullandılar çok memenunlar şimdi kremi yapmamanın tam zamanı annem pazardan almış hazırladı doğuma kadar olur inşallah öyle bi şikayetimiz olmaz kullanmak zorunda kalmayız

O nasıl bir yöntem ki? Nasıl hazırlanıyor, nasıl kullanılır bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…