2014 Kasım Anneleri

Neden boyle.olduki ictigim.su bile.bogazima.kadar geliyor midem.tuhaflasti tam duzeliyoruz son.duzluge giriyoruz diyoruz ama baska baska seyler cikiyor gece wc nobeti de cabasi

29. Hafta Anne Vücudundaki Değişimler
29 haftalık gebelikte pek çok kadında mide yanması görülür. Bu, büyüyen karnınızın midenize baskı yapması sonucunda oluşur.Gün içinde az ama sık sık beslenmeyi unutmayın. Bu, mide yanmasını rahatlatacaktır.

bugün bi hüzün var içimde durduk yere ağlamak istiyorum.... mutsuzum

amannn ben her gün öyleyim

iyi pazarlar kızlar, dün bütün günüm temizlikle geçti desem yeridir. Çamaşır, ütü de eklendi. Akşamda annemler yemeğe geldi, güzel bir haftasonuydu, uzun zamandır ilk defa hiç dışarı çıkmadan bir hafta sonu geçirdim. Bugün de tüm işlerimin bitmiş olmasının verdiği rahatlıkla keyif yapıyorum. Sabahtan beri gazete okuyup bulmaca çözdüm, eşimin özenle hazırladığı kahvaltımızı yaptık, bir bakayım dedim sizler nasılsınız?

Prensler ve prensesler iyidir umarım.

Bu arada, cuma günü eşim el bileğini incitmişti. Bandaja almışlar, gece yatarken elini karnıma koydu "öpte geçsin kızım" deyince, güzel bir tekme hissettik. Eşim sessiz kaldı bir an, sonra baktım gözleri dolmuş, bir şey demedim bende. Girmedim baba kız arasına, bir süre eli karnımda kaldı, kızımda tekmeleri ile babası ile konuştu. Çok acayip bir andı. İnşallah babasının kızı olur, ona bağlı, ona aşık.

Kızlar bir de dün kızımın eşyalarını ayırdım, 0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak. İlk kullanılacaklar 0-3 aylık olanlar olduğu için bir liste yaptım aldıklarımı. Şu listeye bir göz atsanız, sizce eksik var mı? Annem daha fazla alma diye kızdı dün akşam :)

Patiksiz tulum : 1 tane
Patikli tulum :4 tane
Uzun kollu çıtçıtlı badi : 10 tane
Kısa kollu çıtçıtlı badi :6 tane
Tek alt : 8 tane
Alt-üst takım : 7 tane (hepsinde eldiven - önlük ve şapka var)
İç zıbın takımı : 4 tane
Çorap : 12 tane
Takımların önlüğünden hariç ayrı önlük : 6 tane
Patik-ayakkabı : 4 tane
Havlu :3 tane
Penye battaniye :3 tane
Kalın battaniye: 1 tane
Ağız silme mendili :3 tane ( ilave alınacak)
Yelek (penye) : 1 tane (ilave alınacak)
Örme Yelek :4 tane

2 haftane çıkış setimiz var, biri 10'lı diğeri 20'li. Bunların içindekileri de üstteki listeye ekledim. Bir de özel olarak yaptırdığım kokoş bir hastane çıkış setimiz var. Paylaşmıştım daha önce, çiçekli falan, tulum şeklinde.

O nasıl bir yöntem ki? Nasıl hazırlanıyor, nasıl kullanılır bilgi verebilir misin?
Pazardada satılıyor kudret narı alıyosun 5 6 ya bölüyorsun kavanozun içine koyuyorsun üzerini geçecek kadar zeytinyağı döküyorsun kapağını kapatıp güneş görmeyen yerde 1ay bekletiyorsun o eriyo zaten krem gibi oluyo onu göğsüne sürüyorsun.

ben de ayrıntılı usg sini açtım ona bakıyorum kaç saattir
bende de var bir sürü videosu özellkle doktor yüzünü yakınlaştırıp çekmişti ağzını açıp kapatıyo dudakları mıç mıç oluyor ayy yerm ben onu o kadar mutlu ediyorki insanı o görüntüler hiç bişy bırakmıyor insanda ne stres ne ağrı ne sızı çok güzel bi duyguymuş ya allaha binlerce kez şükrediyrm böyle bi mucizeyi yaşattığı iççin rabbm olmayıp çok isteyenlerede nasip etsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…