- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
nen var kuzumbugün bi hüzün var içimde durduk yere ağlamak istiyorum.... mutsuzum
bilmiyorum sanırımnen var kuzum
Neden boyle.olduki ictigim.su bile.bogazima.kadar geliyor midem.tuhaflasti tam duzeliyoruz son.duzluge giriyoruz diyoruz ama baska baska seyler cikiyor gece wc nobeti de cabasi
Midenle ilgili olabilir bu durum. Benim bebik yukarı yukarı tekme attığında oluyor o tip ağrılar. Aist mi kaçıyor yemek borumuza neyse. Onu engellemek için uzanıp azcık yüksek yastık koyuyorum başımın altına. Biraz faydasını gördüm dün akşam
bugün bi hüzün var içimde durduk yere ağlamak istiyorum.... mutsuzum
Hepimiz de oluyor canım duygusal değisimler güzel seyler düsünmeye çalısbilmiyorum sanırım
Kusmuklu kıyafetler+kakalı bezler+yorgun ve uykusuz geceler = Seni emerken gözünün içine bakan 1 çift masum göz ve sana dokunduğunda içini eriten yumus yumus eller... İste doğduktan sonra bizi bekleyenler.
Pazardada satılıyor kudret narı alıyosun 5 6 ya bölüyorsun kavanozun içine koyuyorsun üzerini geçecek kadar zeytinyağı döküyorsun kapağını kapatıp güneş görmeyen yerde 1ay bekletiyorsun o eriyo zaten krem gibi oluyo onu göğsüne sürüyorsun.O nasıl bir yöntem ki? Nasıl hazırlanıyor, nasıl kullanılır bilgi verebilir misin?
ay çok duygulandm doğsunlar bi an önce bebişimi özledmKusmuklu kıyafetler+kakalı bezler+yorgun ve uykusuz geceler = Seni emerken gözünün içine bakan 1 çift masum göz ve sana dokunduğunda içini eriten yumus yumus eller... İste doğduktan sonra bizi bekleyenler.
O kadar güzel şeyler yazmışsın ki duygulandım. Timam sadece gözlerim dolduağlamak yokk
ben de ayrıntılı usg sini açtım ona bakıyorum kaç saattiray çok duygulandm doğsunlar bi an önce bebişimi özledm
Hosgeldin canım çokk geçmis olsun.selam ben geldım bır aydır hastanedeydim
cuma çıktım ama bugun yıne kanama geldı
servıkks 2.7 mılımde kaldı ınsallhada daha ıncelmez
Hosgeldin canım çokk geçmis olsun.
bende de var bir sürü videosu özellkle doktor yüzünü yakınlaştırıp çekmişti ağzını açıp kapatıyo dudakları mıç mıç oluyor ayy yerm ben onu o kadar mutlu ediyorki insanı o görüntüler hiç bişy bırakmıyor insanda ne stres ne ağrı ne sızı çok güzel bi duyguymuş ya allaha binlerce kez şükrediyrm böyle bi mucizeyi yaşattığı iççin rabbm olmayıp çok isteyenlerede nasip etsn inşallahben de ayrıntılı usg sini açtım ona bakıyorum kaç saattir
sağol teşekkür ederimHepimiz de oluyor canım duygusal değisimler güzel seyler düsünmeye çalıs
Gecmis olsun. Stres yapma sakin. Allahin izniyle yatarak dinlenerek her sey yoluna girer. Senin bebeklerin ikiz miydi???selam ben geldım bır aydır hastanedeydim
cuma çıktım ama bugun yıne kanama geldı
servıkks 2.7 mılımde kaldı ınsallhada daha ıncelmez
sıkıntı nedir canım ?brnım gıbı başka sorun yasayan oldumu kasım annlerınde
cok zor günler gecırdım ınsallah 36 ya kadar dayanır bıdıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?