2014 Kasım Anneleri

selam ben geldım bır aydır hastanedeydim
cuma çıktım ama bugun yıne kanama geldı
servıkks 2.7 mılımde kaldı ınsallhada daha ıncelmez

Allah yardımcın olsun canım geçmişolsun inşallah 35-36 ları görürüz sağlıklaa..
sakın iş yapma yat uzat ayaklarını...

ay çok iyiymiş fiyatı ıslak mendil sonuçta çok lazım popolarına sürmesekte bokladıkları kustukları yerleri silcez kendi elimizi kolumuzu silcez mecbur lazım yani..

brnım gıbı başka sorun yasayan oldumu kasım annlerınde
cok zor günler gecırdım ınsallah 36 ya kadar dayanır bıdıklarım
NIHLEE adli arkadaşımız da hastanede. Gecende yazmisti. 2 hafta daha hastanede kalacak. Tek yumurta ikizi kizlari vardi sanirim. Sorun neydi bilmiorum ama.

Amin insallah isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yasatsın...sizin isime oldu en son Damla demistin?

Canım dualarımız seninle artık bebekler çok şükür 30. Haftalarda yaşatılıyor inşallah sağsalim alırsın beneğini kucağına

Tatlım ne kadar güzel ya görmüşsün ben daha göremedim yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki kaç kere şu renkli usg bana dert oldu birinde ayarı bozuk çıktı birinde dr açmayı bilmediğini söyledi 32. Haftada kontrol var bu sefer kendimi şartlamıcam inşallah görürüm mutlaka çok güzeldir

Kusmuklu kıyafetler+kakalı bezler+yorgun ve uykusuz geceler = Seni emerken gözünün içine bakan 1 çift masum göz ve sana dokunduğunda içini eriten yumus yumus eller... İste doğduktan sonra bizi bekleyenler.

bahsettiğin görüntü bu sanırım

Eklentiler

• 10628395_641700072603986_3283310073282970789_n.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ben artık çok yoruluyorum hele biraz iş yapayım hemen dinlenme ihtiyacı hissediyorum sizdede oluyor mu yoksa ben tembelleştim mi Birde bugünlerde acaba bebeğim sağlıklı mı nasıl eli ayağı düzgün olacak mı diye düşünüyorum sürekli neden sürekli böyle düşünüyorum artık az kaldı diye mi acaba

bahsettiğin görüntü bu sanırım

Oyyy sanırım ağlayacağım, uff çok sulu göz oldum ama.

Geçen akşam eşim köpekli bir video bulmuş, tamamını izlememiş ama, köpek olunca bana uzattı telefonu izle bak dedi. Bir golden retriever, adam alıyor arabaya bindiriyor, ıssız bir yere götürüyor, topu atıyor ileri köpekte oyun sanarak peşinden koşuyor, adam arabaya binip gidiyor köpeği orada bırakıyor. O köpeğin bakışını unutamam, benim de köpeğim var diye herhalde bilmiyorum, bir ağlamak bir ağlamak, hıçkıra hıçkıra ama, eşim şaşırdı kaldı, sanırsın çok kötü bir olay oldu. İçimi çeke çeke ağladım, eşimde pişman oldu videoyu izlettiğine, sonra lady'e sarılıp sakinleştim.

o düsünceler hepimizde oluyor arada duygusallasmamız da belki ondandır...tembellik meselesine gelince valla ben bu aralar birseyler yapınca değil yapacaklarımı düsününce bile yoruluyorum birazdan kuaföre gitcem bi tarafımı kaldırabilirsem tabi

Öyle mi diyosun o zaman normal bu kadar yorgun hissetmemiz rahatladım valla sanki her yer bana yatak hep yorgunum hep uykusuzum gecede bbelki 10 kez uyanıyorumdur zaten dönmem bile zaman alıyor hep bölünüyor uykum eşimde uyanıyor her dönüşümde aşkım otobüs gibi dönüyosun dedi geçen koptum gece gece

ya gebelıgın basından berı sıkıntılı gecıyor
soyle bı gıyınıp bakkala bıle gıdemedım
bırılerıyle paylaşıp rahatlamam lazım
allahım soyle sağlıkla bı kucağıma alsaydım

Aynen canım, dün temizlik yaptım. Sabah 9'da başladım akşam üstü 17'de bitti işim. Kendime baktım "ahh Nil, eskiden olsa bu işler sana vız gelir tırıs giderdi ama, kendini zor kaldırıyorsun" dedim. Dinlene dinlene yaptım hep. Bir odayı süpür dinlen, yer sil dinlen, toz al dinlen....

Bende az önce, kızımın eşyalarına baktım.."Allah'ım eli ayağı sağlam olsun, hayırlısıyla giydirmeyi nasip et" dedim. Hepimiz için ve anne olmak isteyen herkes için dua ettim. hepimizin aklından geçiyor canım, normal bunlar, baktın bu düşüncelere fazla daldın, hemen dikkatini başka şeye ver. Fazla boğulma o düşüncelerle. İnşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza.

Alacaksın inşallah, zor bir hamilelik geçirdin mükafatı da sağlıklı güzel bebeklerin olacak. Az daha sabır, Allah yardımcın olsun.

bayanlar az da olsa uyumuşum uykusuzluktan sallanıyordum artık
baktım mesajlarınıza rahatsız olan arkadaşa acil şifalar diliyorum
iş yapmasam da genel halim oldu yorgunluk zaten çalışan arkadaşlara bravo diyorum
dün ve bugün oğlum çok az hareketli belli belirsiz ...........

Sağol nil ikili teste kadar hep acaba sağlıklı mı diyordum ikiliden sonra hiç düşünmemiştim Allah a emanet sağlıklıdır diyordum ama bu aralar acaba sağlıklı mı acaba eli ayağı düzgün mü diyorum dün gece yarısı kendimi sırt üstü yatarken buldum karnım acımış olarak uyandım nasıl korktum bebeğime bişey mi oldu diye nerdeyse oturup ağlayacaktım harektte etmiyordu biliyordum halbuki uyuduğunu kalktım dolaştım evin içinde yattım baktım kıpırdandı rahatça uyudum demek istediğim böyle değildim hep Allah a emanet onun hediyesi ama son zamanlarda fazla gereksiz düşüncelere kapılıyorum heralde artık kendimi sakinleştirerek geçecek günler Çamaşırlarını ütülerkende yalnızdım kendimi gaza getirdim anne mi oluyosun sen metbel dedim ağladım şimdi düşününce gülüyorum off off annelik geliyor kızlaaaaaar

Ya kızlar az önce bir soru sordum kimse görmedi mi soru mu? Şu aldıklarımın listesine bir bakıverin, yeterli mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…