- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Riskli olan annelerimiz var ama sanırım suan atlatmıs durumdalar insallah sende atlatırsın biran önce canım.brnım gıbı başka sorun yasayan oldumu kasım annlerınde
cok zor günler gecırdım ınsallah 36 ya kadar dayanır bıdıklarım
selam ben geldım bır aydır hastanedeydim
cuma çıktım ama bugun yıne kanama geldı
servıkks 2.7 mılımde kaldı ınsallhada daha ıncelmez
kızlar ebebekteki bu kampanyanın son günü.. malum yenidoğan ıslak mendile çook ihtiyacımız olacak babyme.nin bu ürünü nasıldır acaba bilen duyan kullanan var mı? stok yapmayı düşünüyorum da.. http://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-pamuk-mendil-12li-kiz-bebeklere-ozel_BAE-20014
NIHLEE adli arkadaşımız da hastanede. Gecende yazmisti. 2 hafta daha hastanede kalacak. Tek yumurta ikizi kizlari vardi sanirim. Sorun neydi bilmiorum ama.brnım gıbı başka sorun yasayan oldumu kasım annlerınde
cok zor günler gecırdım ınsallah 36 ya kadar dayanır bıdıklarım
Amin insallah isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yasatsın...sizin isime oldu en son Damla demistin?bende de var bir sürü videosu özellkle doktor yüzünü yakınlaştırıp çekmişti ağzını açıp kapatıyo dudakları mıç mıç oluyor ayy yerm ben onu o kadar mutlu ediyorki insanı o görüntüler hiç bişy bırakmıyor insanda ne stres ne ağrı ne sızı çok güzel bi duyguymuş ya allaha binlerce kez şükrediyrm böyle bi mucizeyi yaşattığı iççin rabbm olmayıp çok isteyenlerede nasip etsn inşallah
Canım dualarımız seninle artık bebekler çok şükür 30. Haftalarda yaşatılıyor inşallah sağsalim alırsın beneğini kucağınamrb kasım anneleri,ben takip ediyorum sizi ama pek yazamadım.ben 30+2 günlük gebeyim ve erken doğuracam maalesef.çünkü rahmim normal bi rahme göre% 20 küçükmüş.gerçi rahmin esneme payı var ama bende pek olmadı ve son kontrolümde bebeğimin suyu azalmış biraz,çok kötü oldum,2 gündür ağlamaktan yoruldum.doktorum rahmimin yapısından dolayı vücudum adapte olmaya çalıştığı için suyun azaldığını ve bebek de buna uygun pozisyon almış 2 büklüm duruyor dedi((.2 hafta çok önemli 32. haftaya ulaşırsak ona göre doğum zamanına karar vericez dedi,evde bebiş hareketlerine çok dikkat et dedi,benim bebişin hareketleri ve hareket zamanları çok tutarsız çok korkuyorum,varsın erken doğsun yeterki yaşasın,karnımda bişey olmasında.hamişlerin duası kabul olur,hepinizden dua bekliyorum,bebişimiz tedavi gebeliği çok uzun uğraşlar sonucu bize mucize gibi geldi.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.hayırlı ve zamanlı doğum diliyorum...
Tatlım ne kadar güzel ya görmüşsün ben daha göremedim yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki kaç kere şu renkli usg bana dert oldu birinde ayarı bozuk çıktı birinde dr açmayı bilmediğini söyledi 32. Haftada kontrol var bu sefer kendimi şartlamıcam inşallah görürüm mutlaka çok güzeldirbende de var bir sürü videosu özellkle doktor yüzünü yakınlaştırıp çekmişti ağzını açıp kapatıyo dudakları mıç mıç oluyor ayy yerm ben onu o kadar mutlu ediyorki insanı o görüntüler hiç bişy bırakmıyor insanda ne stres ne ağrı ne sızı çok güzel bi duyguymuş ya allaha binlerce kez şükrediyrm böyle bi mucizeyi yaşattığı iççin rabbm olmayıp çok isteyenlerede nasip etsn inşallah
Kusmuklu kıyafetler+kakalı bezler+yorgun ve uykusuz geceler = Seni emerken gözünün içine bakan 1 çift masum göz ve sana dokunduğunda içini eriten yumus yumus eller... İste doğduktan sonra bizi bekleyenler.
bebekler ıkız evet
27 olmak ınsanıbıra sıkıntıya sokuyor
soyle bır ay daha hızlıa gecseydı
bunu hiç görmemistim ama benim yazdıklarımı tam anlatmıs çokk tatlı minik burunbahsettiğin görüntü bu sanırım
bahsettiğin görüntü bu sanırım
o düsünceler hepimizde oluyor arada duygusallasmamız da belki ondandır...tembellik meselesine gelince valla ben bu aralar birseyler yapınca değil yapacaklarımı düsününce bile yoruluyorumKızlar ben artık çok yoruluyorum hele biraz iş yapayım hemen dinlenme ihtiyacı hissediyorum sizdede oluyor mu yoksa ben tembelleştim miBirde bugünlerde acaba bebeğim sağlıklı mı nasıl eli ayağı düzgün olacak mı diye düşünüyorum sürekli neden sürekli böyle düşünüyorum artık az kaldı diye mi acaba
Öyle mi diyosun o zaman normal bu kadar yorgun hissetmemiz rahatladım valla sanki her yer bana yatak hep yorgunum hep uykusuzum gecede bbelki 10 kez uyanıyorumdur zaten dönmem bile zaman alıyor hep bölünüyor uykum eşimde uyanıyor her dönüşümde aşkım otobüs gibi dönüyosun dedi geçen koptum gece geceo düsünceler hepimizde oluyor arada duygusallasmamız da belki ondandır...tembellik meselesine gelince valla ben bu aralar birseyler yapınca değil yapacaklarımı düsününce bile yoruluyorumbirazdan kuaföre gitcem bi tarafımı kaldırabilirsem tabi
Kızlar ben artık çok yoruluyorum hele biraz iş yapayım hemen dinlenme ihtiyacı hissediyorum sizdede oluyor mu yoksa ben tembelleştim miBirde bugünlerde acaba bebeğim sağlıklı mı nasıl eli ayağı düzgün olacak mı diye düşünüyorum sürekli neden sürekli böyle düşünüyorum artık az kaldı diye mi acaba
ya gebelıgın basından berı sıkıntılı gecıyor
soyle bı gıyınıp bakkala bıle gıdemedım
bırılerıyle paylaşıp rahatlamam lazım
allahım soyle sağlıkla bı kucağıma alsaydım
Sağol nil ikili teste kadar hep acaba sağlıklı mı diyordum ikiliden sonra hiç düşünmemiştim Allah a emanet sağlıklıdır diyordum ama bu aralar acaba sağlıklı mı acaba eli ayağı düzgün mü diyorum dün gece yarısı kendimi sırt üstü yatarken buldum karnım acımış olarak uyandım nasıl korktum bebeğime bişey mi oldu diye nerdeyse oturup ağlayacaktım harektte etmiyordu biliyordum halbuki uyuduğunu kalktım dolaştım evin içinde yattım baktım kıpırdandı rahatça uyudum demek istediğim böyle değildim hep Allah a emanet onun hediyesi ama son zamanlarda fazla gereksiz düşüncelere kapılıyorum heralde artık kendimi sakinleştirerek geçecek günlerAynen canım, dün temizlik yaptım. Sabah 9'da başladım akşam üstü 17'de bitti işim. Kendime baktım "ahh Nil, eskiden olsa bu işler sana vız gelir tırıs giderdi ama, kendini zor kaldırıyorsun" dedim. Dinlene dinlene yaptım hep. Bir odayı süpür dinlen, yer sil dinlen, toz al dinlen....
Bende az önce, kızımın eşyalarına baktım.."Allah'ım eli ayağı sağlam olsun, hayırlısıyla giydirmeyi nasip et" dedim. Hepimiz için ve anne olmak isteyen herkes için dua ettim. hepimizin aklından geçiyor canım, normal bunlar, baktın bu düşüncelere fazla daldın, hemen dikkatini başka şeye ver. Fazla boğulma o düşüncelerle. İnşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?