2014 Kasım Anneleri

yeterli canım bence..ben ikiz bekliyorum benimde 0-3 aylık neredeyse bu kadar bence de alma daha
sağlıkla giysin inşallah minnoşun...

Bak geçen gün ne oldu, bende kendim fark ettim. Benim banyomda jakuzi var, içine girmesi ve çıkması biraz zor, yani adımını yüksek atman gerekiyor. Hamileliğin ilk günlerinde inip çıkarken pek dikkat etmiyordum, yani ediyordum ama aklıma kötü şeyler gelmiyordu. Allah'a emanet demek kolaydı, ama şimdi eşim evde olmadan onun yardımı olmadan inip çıkmıyorum, ayağımın altına kaymaz taban aldık. Eşime de anlattım, eskiden bu kadar kaygı yoktu, şimdi çok var diye. Evet hemilelik çok başka, ilk günlerinden beri. Ama şu da bir gerçek, ufacık bir noktanın yarattığı duygusallık ve endişe ile artık eli -ayağı-organları-saçı-kaşı-gözü olan bir bebeğin var olduğunu bilmek ve onu kaybetme düşüncesi daha korkunç geliyor. (Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi). Kısacası bu korkuların günler yaklaştıkça artması, daha fazla akla gelir olması normal. Bir de eğer bir problem yoksa yatış pozisyonuna çok takılma, benim doktorum "öyle bir gece sola yatmakla, sırt üstü yatmakla bebeğe bir şey olmaz. İstediğin şekilde, nasıl rahat ediyorsan öyle yat" dedi. Endişelerin seni etkilemesine ve dolayısıyla bebeğini üzmesine izin verme.

Evet nil yeterli hele sen bi yerleştir dolaba ooo ben neler almışım diyeceksin

yeterli canım bence..ben ikiz bekliyorum benimde 0-3 aylık neredeyse bu kadar bence de alma daha
sağlıkla giysin inşallah minnoşun...

Teşekkürler kızlar, dediğim gibi bunlar sadece 0-3 ay olanlar, ayy ne bileyim annem dün akşam kızdı valla, hediye de gelecek çok giyemeyecek yazık israf bu dedi. Ya ne bileyim herşeyi alasım geliyor benimde. Neyse o zaman giyim alışverişine son

Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..

ben de aynı travel setten aldım uzun araştırmalardan sonra ama seninkinin fiyatı cidden çok uygunmuş,
ben 740 almıştım n11'den,80 lira puan kazanmıştım,660 a geldi diye seviniyodum

Gerçekten o kadar rahatladım ki evet resmen birer melek taşıyoruz artık içimizde ve düşününce tırnakları dahil herşeyi var belkide bunu bildiğimizden bu endişeler çok teşekkür ederim bakış açın için O kadar iyi geldi ki hepiniz iyiki varsınız

Ne demek canım lafı bile olmaz, hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı duyguları yaşıyoruz.

Bu arada sahiden, hepimiz iyi ki varız

Senin bu saydıkların benim toplam 0-3 ve 3-6 yı oluşturuyor nerdeyse, hediye gelecekleride hesaba katttım yeter dedim ama dayanırmıyım bilmiyorum bazen gerçekten çok tatlı şeyler görüyorum almamak elde değil o an iç sesim metbel yeter desede çarşıda şöyle oluyorum Halbuki daha kendime gecelik ve pijama almadım bide bebek bezimizle ıslak mendilimiz kaldı

Dün ilk defa bende tarif edemeyecegim korkular endiseler yasadim tv izliyoduk esimle basimi koltuga koydum esim suratimi gormesin diya aglamaya basladi. Farkedince esim tv yi kapadi agliyomusun sen deyince koptum zaten noluyor bana anlamiyorum tarif edemiyorm kendime duygularimi degisik bisey oldum

Artık böyle olacak sanırım duygular hormonlardan dolayı en üst noktada gerçekten Bende eşime çok düştüm zaten çok düşkündüm ama gebeliğin başından beri kokusunu bile özler oldum

kızlar geçen gün yazmıştım ama cevap alamadım yine yazıyorum

gebelikte yapılan grip aşısı bebeği de koruyormuş diye
bilgisi olan var mı acababen çok grip olurum da kışın

Denicem canm cok saol kucuk cocuk gibi huzursuzluk var ustumde bugun

[QUOTE="Metbel, post: 36705338, member: 568746"yonetiyle olacak sanırım duygular hormonlardan dolayı en üst noktada gerçekten Bende eşime çok düştüm zaten çok düşkündüm ama gebeliğin başından beri kokusunu bile özler oldum [/QUOTE]
Valla ya artik mantigim degil hormonlarim beni yonetiyor tam olarak neye agladigimi bile
Bilmiyorum su gunleri sag salim bi atlatsak sonuna geldik nerdeyse..

Valla ya artik mantigim degil hormonlarim beni yonetiyor tam olarak neye agladigimi bile
Bilmiyorum su gunleri sag salim bi atlatsak sonuna geldik nerdeyse..[/QUOTE]

hamileye neden ağladığını sorma
çünkü o da bilmiyor demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…