Evet nil yeterli hele sen bi yerleştir dolaba ooo ben neler almışım diyeceksinYa kızlar az önce bir soru sordum kimse görmedi mi soru mu? Şu aldıklarımın listesine bir bakıverin, yeterli mi sizce?
Kızlar bir de dün kızımın eşyalarını ayırdım, 0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak. İlk kullanılacaklar 0-3 aylık olanlar olduğu için bir liste yaptım aldıklarımı. Şu listeye bir göz atsanız, sizce eksik var mı? Annem daha fazla alma diye kızdı dün akşam :)
Patiksiz tulum : 1 tane
Patikli tulum :4 tane
Uzun kollu çıtçıtlı badi : 10 tane
Kısa kollu çıtçıtlı badi :6 tane
Tek alt : 8 tane
Alt-üst takım : 7 tane (hepsinde eldiven - önlük ve şapka var)
İç zıbın takımı : 4 tane
Çorap : 12 tane
Takımların önlüğünden hariç ayrı önlük : 6 tane
Patik-ayakkabı : 4 tane
Havlu :3 tane
Penye battaniye :3 tane
Kalın battaniye: 1 tane
Ağız silme mendili :3 tane ( ilave alınacak)
Yelek (penye) : 1 tane (ilave alınacak)
Örme Yelek :4 tane
2 haftane çıkış setimiz var, biri 10'lı diğeri 20'li. Bunların içindekileri de üstteki listeye ekledim. Bir de özel olarak yaptırdığım kokoş bir hastane çıkış setimiz var. Paylaşmıştım daha önce, çiçekli falan, tulum şeklinde.
Sağol nil ikili teste kadar hep acaba sağlıklı mı diyordum ikiliden sonra hiç düşünmemiştim Allah a emanet sağlıklıdır diyordum ama bu aralar acaba sağlıklı mı acaba eli ayağı düzgün mü diyorum dün gece yarısı kendimi sırt üstü yatarken buldum karnım acımış olarak uyandım nasıl korktum bebeğime bişey mi oldu diye nerdeyse oturup ağlayacaktım harektte etmiyordu biliyordum halbuki uyuduğunu kalktım dolaştım evin içinde yattım baktım kıpırdandı rahatça uyudum demek istediğim böyle değildim hep Allah a emanet onun hediyesi ama son zamanlarda fazla gereksiz düşüncelere kapılıyorum heralde artık kendimi sakinleştirerek geçecek günlerÇamaşırlarını ütülerkende yalnızdım kendimi gaza getirdim anne mi oluyosun sen metbel dedim ağladım şimdi düşününce gülüyorum off off annelik geliyor kızlaaaaaar
Evet nil yeterli hele sen bi yerleştir dolaba ooo ben neler almışım diyeceksin
yeterli canım bence..ben ikiz bekliyorum benimde 0-3 aylık neredeyse bu kadar bence de alma daha
sağlıkla giysin inşallah minnoşun...
Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..
Gerçekten o kadar rahatladım ki evet resmen birer melek taşıyoruz artık içimizde ve düşününce tırnakları dahil herşeyi var belkide bunu bildiğimizden bu endişeler çok teşekkür ederim bakış açın içinBak geçen gün ne oldu, bende kendim fark ettim. Benim banyomda jakuzi var, içine girmesi ve çıkması biraz zor, yani adımını yüksek atman gerekiyor. Hamileliğin ilk günlerinde inip çıkarken pek dikkat etmiyordum, yani ediyordum ama aklıma kötü şeyler gelmiyordu. Allah'a emanet demek kolaydı, ama şimdi eşim evde olmadan onun yardımı olmadan inip çıkmıyorum, ayağımın altına kaymaz taban aldık. Eşime de anlattım, eskiden bu kadar kaygı yoktu, şimdi çok var diye. Evet hemilelik çok başka, ilk günlerinden beri. Ama şu da bir gerçek, ufacık bir noktanın yarattığı duygusallık ve endişe ile artık eli -ayağı-organları-saçı-kaşı-gözü olan bir bebeğin var olduğunu bilmek ve onu kaybetme düşüncesi daha korkunç geliyor. (Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi). Kısacası bu korkuların günler yaklaştıkça artması, daha fazla akla gelir olması normal. Bir de eğer bir problem yoksa yatış pozisyonuna çok takılma, benim doktorum "öyle bir gece sola yatmakla, sırt üstü yatmakla bebeğe bir şey olmaz. İstediğin şekilde, nasıl rahat ediyorsan öyle yat" dedi. Endişelerin seni etkilemesine ve dolayısıyla bebeğini üzmesine izin verme.
Gerçekten o kadar rahatladım ki evet resmen birer melek taşıyoruz artık içimizde ve düşününce tırnakları dahil herşeyi var belkide bunu bildiğimizden bu endişeler çok teşekkür ederim bakış açın içinO kadar iyi geldi ki hepiniz iyiki varsınız
Senin bu saydıkların benim toplam 0-3 ve 3-6 yı oluşturuyor nerdeyse, hediye gelecekleride hesaba katttım yeter dedim ama dayanırmıyım bilmiyorum bazen gerçekten çok tatlı şeyler görüyorum almamak elde değil o an iç sesim metbel yeter desede çarşıda şöyle oluyorumTeşekkürler kızlar, dediğim gibi bunlar sadece 0-3 ay olanlar, ayy ne bileyim annem dün akşam kızdı valla, hediye de gelecek çok giyemeyecek yazık israf bu dedi. Ya ne bileyim herşeyi alasım geliyor benimde. Neyse o zaman giyim alışverişine son
Sağol nil ikili teste kadar hep acaba sağlıklı mı diyordum ikiliden sonra hiç düşünmemiştim Allah a emanet sağlıklıdır diyordum ama bu aralar acaba sağlıklı mı acaba eli ayağı düzgün mü diyorum dün gece yarısı kendimi sırt üstü yatarken buldum karnım acımış olarak uyandım nasıl korktum bebeğime bişey mi oldu diye nerdeyse oturup ağlayacaktım harektte etmiyordu biliyordum halbuki uyuduğunu kalktım dolaştım evin içinde yattım baktım kıpırdandı rahatça uyudum demek istediğim böyle değildim hep Allah a emanet onun hediyesi ama son zamanlarda fazla gereksiz düşüncelere kapılıyorum heralde artık kendimi sakinleştirerek geçecek günlerÇamaşırlarını ütülerkende yalnızdım kendimi gaza getirdim anne mi oluyosun sen metbel dedim ağladım şimdi düşününce gülüyorum off off annelik geliyor kızlaaaaaar
Artık böyle olacak sanırım duygular hormonlardan dolayı en üst noktada gerçektenDün ilk defa bende tarif edemeyecegim korkular endiseler yasadim tv izliyoduk esimle basimi koltuga koydum esim suratimi gormesin diya aglamaya basladi. Farkedince esim tv yi kapadi agliyomusun sen deyince koptum zaten noluyor bana anlamiyorum tarif edemiyorm kendime duygularimi degisik bisey oldum
oy oy oyyyyyyyEki Görüntüle 1231003 Benden de size gelsin
kızlar geçen gün yazmıştım ama cevap alamadım yine yazıyorum
gebelikte yapılan grip aşısı bebeği de koruyormuş diye
bilgisi olan var mı acababen çok grip olurum da kışın
Denicem canm cok saol kucuk cocuk gibi huzursuzluk var ustumde bugun29. Hafta Anne Vücudundaki Değişimler
29 haftalık gebelikte pek çok kadında mide yanması görülür. Bu, büyüyen karnınızın midenize baskı yapması sonucunda oluşur.Gün içinde az ama sık sık beslenmeyi unutmayın. Bu, mide yanmasını rahatlatacaktır.
amannn ben her gün öyleyim
Afoyet bal sekeer olsun kuzunla sana canm dikkat et kndine bnde simdi bir cay yapacamAynen öyle sut bal ictik ilik ilik :) sizde dikkat edin cnm.
yeterliYa kızlar az önce bir soru sordum kimse görmedi mi soru mu? Şu aldıklarımın listesine bir bakıverin, yeterli mi sizce?
Valla ya artik mantigim degil hormonlarim beni yonetiyor tam olarak neye agladigimi bile[QUOTE="Metbel, post: 36705338, member: 568746"yonetiyle olacak sanırım duygular hormonlardan dolayı en üst noktada gerçektenBende eşime çok düştüm zaten çok düşkündüm ama gebeliğin başından beri kokusunu bile özler oldum
kızlar ebebekteki bu kampanyanın son günü.. malum yenidoğan ıslak mendile çook ihtiyacımız olacak babyme.nin bu ürünü nasıldır acaba bilen duyan kullanan var mı? stok yapmayı düşünüyorum da.. http://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-pamuk-mendil-12li-kiz-bebeklere-ozel_BAE-20014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?