2014 Kasım Anneleri

slm kızlar. ben de sonunda oğluşumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim. az bir şey kaldı ama ben de bittim. dalin granül sabun deterjanla yıkadım yumuşatıcı kullanmadım gerek yok yazıyordu üzerinde ancak sanki biraz sert oldu. napsam ki acaba tekrardan uğraşmak istemiyorum

bir de size söyleyeceğim kaç zamandır unutuyorm. ilk zamanlarda iç zıbın dediğimiz alttan çıtçıtsız, krem rengi uzun kollu zıbınlar çok gerekli oluyor. belini sarıp sarmalıyon özellikle düğmesiz çıtçıtsız felan. tavsiye ederim. yeğenlerimde baya kullanmıştık

Oyyy yaa, şunun masumluğuna bakar mısın...

Artık böyle olacak sanırım duygular hormonlardan dolayı en üst noktada gerçekten Bende eşime çok düştüm zaten çok düşkündüm ama gebeliğin başından beri kokusunu bile özler oldum

Hehehee biz seninle çok benziyoruz, bende eşime düşkünümdür.Şimdi daha beter oldum, her an yanımda olsun istiyorum, iş yerinde özlüyorum eve gelince bir sarılıyorum , sanırsın haftalardır görmüyorum, kokusunu özlemiş gibi kokusunu çekiyorum içimeYok yani, dışarıdan biri görse "sanki bir tek bunun kocası var" der

aynen ben de öyleyim cnm. azıcık iş yapsam ayakta gezsem yoruluyorum ağırlaştım iyice. biraz psikolojim de iyi değil açıkçası bebek de hareket etmeyince kafaya takıyorum hep. sabah hareket etmedi genelde aynı saatte uyandırıyor beni cnm sıkıldı. bu duygularda yalnız değiliz. son haftalara yaklaşınca değişiyor insan. umarım hayırlısıyla atlatırız bugünleri

kızlar Allah aşkına iş yapmayın artık çok fazla..
şu anda ilk zamanlardan çok daha tehlikeli eğilip kalkmak uzanmak falan..

Basit bi kas bıyık operasyonu bile insanı ne kadar değistiriyor ya psikolojik olarak rahatladım resmen''Artık ne haldeysen !..''dediğinizi duyar gibiyim

Canım inşsllah bebişini sağlıkla alıcaksın kucagına. Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle.

iyi dileklerini sunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.bütün güzel dilekler benden de size...şu izin konusunu sordum kamuda çalışanları 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra kadın doğum dışında herhangi bi rahatsızlıktan ötürü rapor alırsa doğum sonrasına aktarılan izinden düşülmüyor.kişi ne kadar erken doğurursa bu süre doğum sonrasına aktarılıyormuş bilginize...

Gobisimde kirmizi leke gibi seyler var dunden beri artmis acaba catlayacak miyim siz de boyle mi basladi

kızlar Allah aşkına iş yapmayın artık çok fazla..
şu anda ilk zamanlardan çok daha tehlikeli eğilip kalkmak uzanmak falan..
ahhhh ahhhh ne egilip kalkmasi bi yatiom kaplumbaga dusun ters donmus halini ceviremez ya kendini aynen oyleyim. Esimi cagiriom bana bi el atio:)) hele bugun bi uyku coktu ayyy bi uyuyamadim sebebi ise yattigim yeri begenemiom. Saga donemiom sola donemiom oturur vaziyette olmadi yattim olmadi dolandim evde

İzin konusunu kime sordun canım doktoruna mı ?32. haftadan sonra fiilen çalıstığın süre aktarılıyor doğum sonrasına kanunen aldığın izin ve raporlar aktarılamıyor yazıyor okuduğum kadarıyla.Sen çalısıyorsan 32. haftaya kadar olan süreni raporla tamamlayabilirsin durumundan dolayı insallah sağ salim bebeğini kucağına alrısın yolun yarısından çoğunu atlatmıssın zaten kalan zamanı da hayrlısıyla tamamlarsın

arkadaşlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz? aklımda prima premium care vardı fakat boykot ederek onca paramın gitmesini istemiyorum ki en çok alacağımız şey bebek bezi olacak.. sizce molfix mi huggies mi almalıyım? hangisi daha kalitelidir acaba?

Hahha evet evet gerçekten bende öyle derler diye düşünüyorum tv izlerken el ele tutuşuyoruz çok komik geliyor anlatınca ama aşk güzel şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…