2014 Kasım Anneleri

Canim bunlara hic kafani yorma. Ben de hareketsizim ve surekli evdeyim. Onceden bi erken dogumum oldu.sonrasinda da ikizlerime hamile kaldim. Dikkat etmek gerekio. Biz yatalim wc harici kalkmayalim ama yeter ki bebelerimiz kuvezde kalmasinlar.. dogumdan sonra onu gorup ayrilmak cok zor.

Tatlım ben molfix düşünüyorum ülkem kazansın tr malı çünkü yorumlarıda güzeldi e bebek sitesinde

molfix alcam bende bezini de mendilini de...

Ben sirke kullanıyorum canım demiştim bir iki gün önce yumuşacık oldu bebişimin cicileri kendimizede sirke kullanırım hep

canım hastaneden bu bilgiyi aldım torba yasayla bu haklar verilmiş.ben öğretmenim ve arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra bi grip,bi hemoroid derken 40 gün rapor aldı.37.haftada izne ayrıldı doğum sonu 13 hafta kullandı.

Ben sirke kullanıyorum canım demiştim bir iki gün önce yumuşacık oldu bebişimin cicileri kendimizede sirke kullanırım hep
sirke kıyafetlerde koku bırakmıyor mu canım ben sirke kokusundan hiç hoşlanmam da.. yıkamayı düşünüyorum ben de yarın

aklıma geldikçe yazıyorum kızlar
ben anam babam usulü eski tip zeytinyağlı sabunla yıkıyorum duşta vücudumu pamuk gibi yumuşacık oluyor aklınızda olsun evde varsa bir deneyin benim eskiden kalma varmış bir tane denedim çok hoş oldu tenim karnım da gerilmiyor hem de sağlıklı :)

Eveeet bende gece öyle oluyorum bazen koltukta belim tutuluyor eşim kaldırıyor bide misafirlikte çay getirmek için bile kalkmak zoruma gidiyo sanki dev anasıyımda kalkamıyorum gibi hissediyorum zorunlu olmadıkça misafir almıyorum artık

İnsallah dediğin gibidir canım ya bende idareye sorcam yarın rapor düsünüyordum bende okuduğum yerlerde böyle demiyor ama her gün birsey değisiyor umutlandım simdi en azından seminer sonrası idare etsem raporla yeter.

sirke kıyafetlerde koku bırakmıyor mu canım ben sirke kokusundan hiç hoşlanmam da.. yıkamayı düşünüyorum ben de yarın
Bunu yazmayı unutmuşum asla kokmuyor yumuşatıcıyı çıkar evinden miss gibi sirke kullan hem antibakteriyel hem zararsız elma üzüm farketmez ama üzüm sirkesi daha uygun ben kocaman bi tane üzüm sirkesi alıp atıyorum banyoya yumuşatıcı gözüne dolduruyorum bazen ön yıkama suyunada koyuyorum

sağol canım deneyeceğim bakalım önce kendi kıyafetlerimizde deneyeyim o zaman

[QUOTE="umutsuzvakalar, post: 36706149, member: 4]canım hastaneden bu bilgiyi aldım torba yasayla bu haklar verilmiş.ben öğretmenim ve arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra bi grip,bi hemoroid derken 40 gün rapor aldı.37.haftada izne ayrıldı doğum sonu 13 hafta kullandı.[/QUOTE]
Off kafam iyice karisti bende 32 den sonra rapor alicaktim dogum sonrasina eklenmiyo dediler hangisi dogru simdi? Yarin okula gittigimde ogrenicem artik

Ben bi paket molfix aldim iyi gelirse devam edicem..

evet canım çok güzel bi duygu ya ben 23.haftada detaylı ultroson çektirmiştim doktor haraketlerini video olarak bi cd ye atmştı orada da gözünü kaşıyo sonra boynuna dudaklarına dokunuyrdu çok şaşırmştk bu genel kontrol için gittiğimzde de doktora normal siyah beyaz ultrosonda da yakınlaştırıp göstermşti yüzünü bizde telefonla video ya çekmiştik orada da yine ağzını oynatıyordu kuzuşum bence sende eşinle git doktor ultrosonla bakarken eşinde bi yandan video ya çeksin güzel şeyler çıkıyor ortaya

Off kafam iyice karisti bende 32 den sonra rapor alicaktim dogum sonrasina eklenmiyo dediler hangisi dogru simdi? Yarin okula gittigimde ogrenicem artik[/QUOTE]
bende ısrarla sordum kadın doğumdan alınca düşürülüyormuş.başka bi rahatsızlıktan almak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…