Canim bunlara hic kafani yorma. Ben de hareketsizim ve surekli evdeyim. Onceden bi erken dogumum oldu.sonrasinda da ikizlerime hamile kaldim. Dikkat etmek gerekio. Biz yatalim wc harici kalkmayalim ama yeter ki bebelerimiz kuvezde kalmasinlar.. dogumdan sonra onu gorup ayrilmak cok zor.ya gebelıgın basından berı sıkıntılı gecıyor
soyle bı gıyınıp bakkala bıle gıdemedım
bırılerıyle paylaşıp rahatlamam lazım
allahım soyle sağlıkla bı kucağıma alsaydım
Tatlım ben molfix düşünüyorum ülkem kazansın tr malı çünkü yorumlarıda güzeldi e bebek sitesindearkadaşlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz? aklımda prima premium care vardı fakat boykot ederek onca paramın gitmesini istemiyorum ki en çok alacağımız şey bebek bezi olacak.. sizce molfix mi huggies mi almalıyım? hangisi daha kalitelidir acaba?
Hep gülelim canımcım insallahdemekoyle güldürdün kız beni
molfix alcam bende bezini de mendilini de...arkadaşlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz? aklımda prima premium care vardı fakat boykot ederek onca paramın gitmesini istemiyorum ki en çok alacağımız şey bebek bezi olacak.. sizce molfix mi huggies mi almalıyım? hangisi daha kalitelidir acaba?
Ben sirke kullanıyorum canım demiştim bir iki gün önce yumuşacık oldu bebişimin cicileri kendimizede sirke kullanırım hepslm kızlar. ben de sonunda oğluşumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim. az bir şey kaldı ama ben de bittim. dalin granül sabun deterjanla yıkadım yumuşatıcı kullanmadım gerek yok yazıyordu üzerinde ancak sanki biraz sert oldu. napsam ki acaba tekrardan uğraşmak istemiyorum
bir de size söyleyeceğim kaç zamandır unutuyorm. ilk zamanlarda iç zıbın dediğimiz alttan çıtçıtsız, krem rengi uzun kollu zıbınlar çok gerekli oluyor. belini sarıp sarmalıyon özellikle düğmesiz çıtçıtsız felan. tavsiye ederim. yeğenlerimde baya kullanmıştık
en de molfix düşünüyorummolfix alcam bende bezini de mendilini de...
İzin konusunu kime sordun canım doktoruna mı ?32. haftadan sonra fiilen çalıstığın süre aktarılıyor doğum sonrasına kanunen aldığın izin ve raporlar aktarılamıyor yazıyor okuduğum kadarıyla.Sen çalısıyorsan 32. haftaya kadar olan süreni raporla tamamlayabilirsin durumundan dolayı insallah sağ salim bebeğini kucağına alrısın yolun yarısından çoğunu atlatmıssın zaten kalan zamanı da hayrlısıyla tamamlarsın
sirke kıyafetlerde koku bırakmıyor mu canım ben sirke kokusundan hiç hoşlanmam da.. yıkamayı düşünüyorum ben de yarınBen sirke kullanıyorum canım demiştim bir iki gün önce yumuşacık oldu bebişimin cicileri kendimizede sirke kullanırım hep
Eveeet bende gece öyle oluyorum bazen koltukta belim tutuluyor eşim kaldırıyor bide misafirlikte çay getirmek için bile kalkmak zoruma gidiyo sanki dev anasıyımda kalkamıyorum gibi hissediyorum zorunlu olmadıkça misafir almıyorum artıkahhhh ahhhh ne egilip kalkmasi bi yatiom kaplumbaga dusun ters donmus halini ceviremez ya kendini aynen oyleyim. Esimi cagiriom bana bi el atio:)) hele bugun bi uyku coktu ayyy bi uyuyamadim sebebi ise yattigim yeri begenemiom. Saga donemiom sola donemiom oturur vaziyette olmadi yattim olmadi dolandim evde
İnsallah dediğin gibidir canım ya bende idareye sorcam yarın rapor düsünüyordum bende okuduğum yerlerde böyle demiyor ama her gün birsey değisiyor umutlandım simdi en azından seminer sonrası idare etsem raporla yeter.canım hastaneden bu bilgiyi aldım torba yasayla bu haklar verilmiş.ben öğretmenim ve arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra bi grip,bi hemoroid derken 40 gün rapor aldı.37.haftada izne ayrıldı doğum sonu 13 hafta kullandı.
Bunu yazmayı unutmuşum asla kokmuyor yumuşatıcıyı çıkar evinden miss gibi sirke kullan hem antibakteriyel hem zararsız elma üzüm farketmez ama üzüm sirkesi daha uygun ben kocaman bi tane üzüm sirkesi alıp atıyorum banyoya yumuşatıcı gözüne dolduruyorum bazen ön yıkama suyunada koyuyorumsirke kıyafetlerde koku bırakmıyor mu canım ben sirke kokusundan hiç hoşlanmam da.. yıkamayı düşünüyorum ben de yarın
sağol canım deneyeceğim bakalım önce kendi kıyafetlerimizde deneyeyim o zamanBunu yazmayı unutmuşum asla kokmuyor yumuşatıcıyı çıkar evinden miss gibi sirke kullan hem antibakteriyel hem zararsız elma üzüm farketmez ama üzüm sirkesi daha uygun ben kocaman bi tane üzüm sirkesi alıp atıyorum banyoya yumuşatıcı gözüne dolduruyorum bazen ön yıkama suyunada koyuyorum
Ben bi paket molfix aldim iyi gelirse devam edicem..arkadaşlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz? aklımda prima premium care vardı fakat boykot ederek onca paramın gitmesini istemiyorum ki en çok alacağımız şey bebek bezi olacak.. sizce molfix mi huggies mi almalıyım? hangisi daha kalitelidir acaba?
evet canım çok güzel bi duygu ya ben 23.haftada detaylı ultroson çektirmiştim doktor haraketlerini video olarak bi cd ye atmştı orada da gözünü kaşıyo sonra boynuna dudaklarına dokunuyrdu çok şaşırmştk bu genel kontrol için gittiğimzde de doktora normal siyah beyaz ultrosonda da yakınlaştırıp göstermşti yüzünü bizde telefonla video ya çekmiştik orada da yine ağzını oynatıyordu kuzuşum bence sende eşinle git doktor ultrosonla bakarken eşinde bi yandan video ya çeksin güzel şeyler çıkıyor ortayaTatlım ne kadar güzel ya görmüşsün ben daha göremedim yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki kaç kere şu renkli usg bana dert oldu birinde ayarı bozuk çıktı birinde dr açmayı bilmediğini söyledi 32. Haftada kontrol var bu sefer kendimi şartlamıcam inşallah görürüm mutlaka çok güzeldir
Artik ne kadar bi kil yogunlugu varsa yazi abartarak anlatmak istemisBu ne daa kaç tane çıkmıs yazdığım
evet canım damla nur koymaya karar verdik bir sürü isim buluyorum ama içimden bi ses hep damla diyo başka isimlere sıcak bakamıyrm nedenseAmin insallah isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yasatsın...sizin isime oldu en son Damla demistin?
Off kafam iyice karisti[QUOTE="umutsuzvakalar, post: 36706149, member: 4]canım hastaneden bu bilgiyi aldım torba yasayla bu haklar verilmiş.ben öğretmenim ve arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra bi grip,bi hemoroid derken 40 gün rapor aldı.37.haftada izne ayrıldı doğum sonu 13 hafta kullandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?