Artik ne kadar bi kil yogunlugu varsa yazi abartarak anlatmak istemis
Gobisimde kirmizi leke gibi seyler var dunden beri artmisacaba catlayacak miyim siz de boyle mi basladi
ahhhh ahhhh ne egilip kalkmasi bi yatiom kaplumbaga dusun ters donmus halini ceviremez ya kendini aynen oyleyim. Esimi cagiriom bana bi el atio:)) hele bugun bi uyku coktu ayyy bi uyuyamadim sebebi ise yattigim yeri begenemiom. Saga donemiom sola donemiom oturur vaziyette olmadi yattim olmadi dolandim evde
arkadaşlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz? aklımda prima premium care vardı fakat boykot ederek onca paramın gitmesini istemiyorum ki en çok alacağımız şey bebek bezi olacak.. sizce molfix mi huggies mi almalıyım? hangisi daha kalitelidir acaba?
Tatlım ben molfix düşünüyorum ülkem kazansın tr malı çünkü yorumlarıda güzeldi e bebek sitesinde
geçmiş olsun canım
malesef aynen öyle başladı...
hahahaha sen anlatırken bir an kendimi gördüm
aynı durumdayım valla..
dün gece hiç uyutmadılar..
kendileri de uyumuyo ya yaramazların..bugün gündüz bayılarak uyudum resmen..
baktım sesleri çıkmıyo bi yarım saat mıncıkladım bende onları uyandırdım ohhhh
bende molfix düşünüyorum..
annem yenidoğan için almış göbek deliği oyuntulu yerim onların göbişlerini
[QUOTE="umutsuzvakalar, post: 36706149, member: 4]canım hastaneden bu bilgiyi aldım torba yasayla bu haklar verilmiş.ben öğretmenim ve arkadaşım 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra bi grip,bi hemoroid derken 40 gün rapor aldı.37.haftada izne ayrıldı doğum sonu 13 hafta kullandı.
ooooo zeyy hanım geldiniz mi uyudunuz uyudunuz gece nöbette sen misin yoksa bu akşam
dün bir başka arkadaşla ben vardık ben zaten daimi nöbetçi üye
bence güzel isim damla çok yakın bi arkadasım da kızına bu ismi koydu su an 16 haftalık öyle tatlı ki kıpır kıpır müzik duyduğu an oynamaya baslıyorevet canım damla nur koymaya karar verdik bir sürü isim buluyorum ama içimden bi ses hep damla diyo başka isimlere sıcak bakamıyrm nedense
Bezini molfix alıcam ıslak mendilde dalin aldım Rabbim kullanmak nasip etsin hepimizearkadaşlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz? aklımda prima premium care vardı fakat boykot ederek onca paramın gitmesini istemiyorum ki en çok alacağımız şey bebek bezi olacak.. sizce molfix mi huggies mi almalıyım? hangisi daha kalitelidir acaba?
hımm orman kaçkını gibiydim diyomusumArtik ne kadar bi kil yogunlugu varsa yazi abartarak anlatmak istemis
arkadaşım aynı durumdan muzdaribimbenim kızım olcak inş.ve ben isim konusunda çok kararsızım napcam bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen
ilk defa senden duydum denedim veeee hakikaten camasir sirke gibi kokmuo.beyazlara deneyecem bir de. Cok sık idrar yolu enfeksiyonu oldugumdan beyazlarin temizliginde isime yarar die dusunuorm. TesekkurrrrBunu yazmayı unutmuşum asla kokmuyor yumuşatıcıyı çıkar evinden miss gibi sirke kullan hem antibakteriyel hem zararsız elma üzüm farketmez ama üzüm sirkesi daha uygun ben kocaman bi tane üzüm sirkesi alıp atıyorum banyoya yumuşatıcı gözüne dolduruyorum bazen ön yıkama suyunada koyuyorum
Bugün çok yoruldum.. Arkadaşımın nikahı vardı 3 araç değiştirerek gittim ve dönüş Allah'ım nasıl bir bel ve kasık ağrısı...
Off kafam iyice karistibende 32 den sonra rapor alicaktim dogum sonrasina eklenmiyo dediler hangisi dogru simdi? Yarin okula gittigimde ogrenicem artik
haha büyük ihtimalle ben kalırım güzel uyudum öğlen..
artık bayıldım yani uykusuzluktan..
yarın da kontrolümüz var zaten heyecandan uyuyamam inşallah iyidir bebeklerim..
benim kızım olcak inş.ve ben isim konusunda çok kararsızım napcam bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen
arkadaşım aynı durumdan muzdaribim
,zeyy cim bebeklerin ismi neydi seninkızlarrr benim beğendiğim kız isimlerinden bazıları;
betül, zeynep, ela, ayça, ayşe, başak, eylül, ceren, damla, ipek, zehra...
fikir olsun..
Sen alısverise gidecektin c.tesi ne yaptın canım gidebildin mi?Bezini molfix alıcam ıslak mendilde dalin aldım Rabbim kullanmak nasip etsin hepimize
Ben kaş bıyık aldırmıyorum hiç çünkü bıyık yok kaşda bana kadar zaten =)hımm orman kaçkını gibiydim diyomusumsekillensin diye kaslarımı aldırmadım 1 ay ama yüzüm gözüme karısmıs gibi hissediyordum iyi oldu simdi bildiğin sinek kaydı
Aynen oluyor ben dün lansihon a basladim hatta bugun yanlislikla sıktım bi damla koyu süt gibi bisey geldi bidaha sıkmam..size bir şey sormak istiyorum sevgili hamiş arkadaşlar. Göğüs uçlarımda böyle yarık gibi yerler oluştu, içinden de beyaz deri parçaları gibi bi şeyler çıkıyordu. internette okuduğum da süt için hazırlık falan yazıyordu da ama biraz sıcak ortamda kalsın, terlesin ucunun tamamı bembeyaz oluyo, öyle kalırsa da kuruyo gibi oluyor onlar, krem renkli küçük küçük parçalar oluyor. Sizde de oluyor mu böyle, normal mi????
ben de oynuyorum bazen de iyi değilmiş, lansihon iyi gelir mi acaba, ben de başlayayım bariAynen oluyor ben dün lansihon a basladim hatta bugun yanlislikla sıktım bi damla koyu süt gibi bisey geldi bidaha sıkmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?