2014 Kasım Anneleri

ben de oynuyorum bazen de iyi değilmiş, lansihon iyi gelir mi acaba, ben de başlayayım bari
Ben de öyle seyler olmadı ama çok fena acıyor göğüs uçlarım lansinoh almıstım 7,5 aydan itibaren kullan demislerdi baslasam bende acısı geçer belki.

benim kızım olcak inş.ve ben isim konusunda çok kararsızım napcam bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin. Ne tür isim ariyorsunuz eski klasik bilindik isimler mi yoksa modern mi tercihiniz ?
Benim de kizim olacak insallah biz eskileeden koymayi dusunuyoruz su an aklimizdaki isimler zeynep meryem semiha ve enise. Daha cok ismin anlamina gore koymayi düsünüyoruz.

Insallah size uyan ve icinize sinen bir isim bulursunuz yakinda canim. Ne kadar önemli oldugunu bilince insan daha da titizleniyor, sonucta anne ve babanin yavrusuna karsi ilk görevi :)

,zeyy cim bebeklerin ismi neydi senin

canım daha düşünüyoruz...

Aynen oluyor ben dün lansihon a basladim hatta bugun yanlislikla sıktım bi damla koyu süt gibi bisey geldi bidaha sıkmam..

bende de oldu o beyaz çıkıntılardan..
arada bir de durduk yere damlıyo kendi kendine..
elim çarparsa da oluyo aynı şey..
doktor sıkı sütyen tak ve soğuk bezle kompres yap dedi..
dştan çıkmadan soğuk su tutuyorum ben her seferinde..
artık vücut kendisini hazırlıyo kızlar normal..

Ayniyiydyor ben dün lansihon a basladim hatta bugun yanlislikla sıktım bi damla koyu süt gibi bisey geldi bidaha sıkmam..
Valla arkadaslar onerdi aldim sitelerde yorumlarida iyiydi ileriye hazirlik emerken bebek yara yapmasin diye ama ben 33. Haftada basladim..
Kendimden alinti yapmisim G guzidelll sana yazdim..

ben de oynuyorum bazen de iyi değilmiş, lansihon iyi gelir mi acaba, ben de başlayayım bari
ya kızlar o şeyden banada oluyor sanırım normal gögüslermz kendini emzirmeye hazrılıyr da bazen çok yumuşak bazen de kupkuru oluyor özellkle sütyen taktığm zamanlarda sertleşiyr uçları bende evin içnde takmıyrm artık biraz daha rahatladılar bende şu lansihonu almayı düşünyrm da pek faydası olmuyormuş herhalde 30.haftda filna başlanyrmuş kullanılmaya benmde kafam karıştı bide 2 çeşiti var bu kremin birisi koyu lila diğeri açık aralarındaki farkı anlamadm ben siz biliyrmsunz

sağol zeyy, soğuk kompres deneyeyim, eskiye göre artınca endişe ettim.

annem alışveriş yaparken o lila olanlardan minik bir tüp hediye vermişler deneme boyu daha kullanmadım..
diğerini bilmiyorum..
bu arada annem dedi ki bebek poposuna pişik olmasın diye sürdüğün kremi göğsüne sürebilirsin işlevi aynı dedi..
o yüzden ben yeni bir şey almadım..pişik kremini de kullanıp denerim o küçük tüpü de diye düşündüm..

Benim krem bu n11.com dan aldım 25.90 ücretsiz kargo..

Eklentiler

• IMG_20140831_221840-1.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 65
Yarin şeker yüklemem var, kızımı görmeye gidecem teyzelerı..
ay canım inş bişey çıkmaz bnim temiz çıkmıştı hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden benim de çarşambaya randevum heyecenle bekliyorum şeker yüklemesi için saat şu an itibarıyla 00:00 dan sonra hiçbirşey yiyip içmemelisin en azından bana öyle dediler bende öyle yaptım

aşk olsun kızlar ben gelince kaçıyorsunuz yaaküstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…