2014 Kasım Anneleri

aşk olsun kızlar ben gelince kaçıyorsunuz yaaküstüm

Ayy ayniis banda oluyo yaz yaz bekle herkesin isi var sanirim cnim :) :) ya benim kucuk adam bugu cok durgun cok az vuruyo hatta cook cook az diyebilirim neden acaba panik yaptim yarin saglik ocagi randevumuz var asimizvar hemde kalp atislarini dinler ebe kesin ama korktum biranda neden durgun acaba bugun

Annen benimkileri görmesin o zaman bana da kızar :) ama napalım heves işte gördükçe alıyoruz

Sagol teyzesi :)
Yiyip ıcemem zaten fena gribe yakalandim.
Nefes dahi alamiyorum.

Hahha evet evet gerçekten bende öyle derler diye düşünüyorum tv izlerken el ele tutuşuyoruz çok komik geliyor anlatınca ama aşk güzel şey

Aynı biz :)) köşe koltuğun bir tarafında ben diğer tarafında o köşe kısmında kafalarımız buluşuyor, bütün akşam uğraşıyorum :))

Annen benimkileri görmesin o zaman bana da kızar :) ama napalım heves işte gördükçe alıyoruz

Kızma ihtimali yüksek, yok bana kızıyor ama gitmiş 20'li hastane çıkışı almış :)) Bende de bir heves beğendiğim herşeyi alasım geliyor

Slm kızlar ben galiba grip oldum. Burun akıntım ve hafif öksürüğüm. Var. Aranızda boyle olan oldu mu. Nasil atlattıniz. Ben yarin doktora soraxagim ama sizlerede sormuşlar olayım

[QUOTEbeny88, post: 36709527, member: 553074"]İkimiz m nöbetçiyiz bu gece [/QUOTE]
Valla bende kanepe de sızmışım şimdi gidip yatiyorum yarin ise gidicem iyi geceler sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…