aşk olsun kızlar ben gelince kaçıyorsunuz yaaküstüm
Annen benimkileri görmesin o zaman bana da kızar :) ama napalım heves işte gördükçe alıyoruzKızlar bir de dün kızımın eşyalarını ayırdım, 0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak. İlk kullanılacaklar 0-3 aylık olanlar olduğu için bir liste yaptım aldıklarımı. Şu listeye bir göz atsanız, sizce eksik var mı? Annem daha fazla alma diye kızdı dün akşam :)
Patiksiz tulum : 1 tane
Patikli tulum :4 tane
Uzun kollu çıtçıtlı badi : 10 tane
Kısa kollu çıtçıtlı badi :6 tane
Tek alt : 8 tane
Alt-üst takım : 7 tane (hepsinde eldiven - önlük ve şapka var)
İç zıbın takımı : 4 tane
Çorap : 12 tane
Takımların önlüğünden hariç ayrı önlük : 6 tane
Patik-ayakkabı : 4 tane
Havlu :3 tane
Penye battaniye :3 tane
Kalın battaniye: 1 tane
Ağız silme mendili :3 tane ( ilave alınacak)
Yelek (penye) : 1 tane (ilave alınacak)
Örme Yelek :4 tane
2 haftane çıkış setimiz var, biri 10'lı diğeri 20'li. Bunların içindekileri de üstteki listeye ekledim. Bir de özel olarak yaptırdığım kokoş bir hastane çıkış setimiz var. Paylaşmıştım daha önce, çiçekli falan, tulum şeklinde.
ay canım inş bişey çıkmaz bnim temiz çıkmıştı hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden benim de çarşambaya randevum heyecenle bekliyorum şeker yüklemesi için saat şu an itibarıyla 00:00 dan sonra hiçbirşey yiyip içmemelisin en azından bana öyle dediler bende öyle yaptım
Hahha evet evet gerçekten bende öyle derler diye düşünüyorumtv izlerken el ele tutuşuyoruz çok komik geliyor anlatınca ama aşk güzel şey
Annen benimkileri görmesin o zaman bana da kızar :) ama napalım heves işte gördükçe alıyoruz
Evet canım bizim isim cinsiyetini öğrendiğimiz hafta belirlendi Eren koycaz.ayy inşallah tatlım sen buldun mu isim
efendim canımmutsuz şirinn
Bilmem ki 40 ml olarak en ucuz bu sitedeydi..ben daha ucuz biliyordum canım sen sanki pahalı almışsın
cıxxx bende varım...İkimiz m nöbetçiyiz bu gece
Gittim canım alacaklarımın çoğunu ordan aldımSen alısverise gidecektin c.tesi ne yaptın canım gidebildin mi?
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın cicileriniziGittim canım alacaklarımın çoğunu ordan aldım
Sağol tatlım Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsinHayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın cicilerinizi
Valla bende kanepe de sızmışım şimdi gidip yatiyorum yarin ise gidicem iyi geceler sizlere[QUOTEbeny88, post: 36709527, member: 553074"]İkimiz m nöbetçiyiz bu gece
sen neden uyumadın?
sen neden uyumadın?
ben dus aldım yarına hazırlık okul baslıyor malum...Allah tan 10 da gidip 1 saat sonra gelcem.yatınca çisim geliyor bende buraya geldim.Öğlen 2 saat deliksiz uyudum şimdi uyku tutumuyo sen napıyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?